- 31 Ekim 2013
- 20.750
- 68.086
- 40
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.801
ben de sabah tiroid ilacından 2 saat sonra içtim bakalım ne etkisini göreceğizBugun sanah ac ictim bakalm nasl olcak
sağol canımmKahvaltina bayildm afiyet olsn cnm
bence de, kontrollü gideceğiz zaten, faydasını görürüz inşallahBende bitane kullaniyorm bu sekilde sknti olcagni sanmiyorm insallah bakalm
inşallah canım sağolFazla degl canim haftaya güzel bi eksi gelicek inaniyorumm
Az artidasin hafta ya ins verirsin cnm regl nin de etkisi olur tabi haftaya güzel eksilerde gelirsin cnmGeçen hafta 66.00
Bu hafta 66.3
+300
Bu hafta başından boğazımdan dolayı koptum devamını getiremedim. Oysa bu hafta 65 leri gorecektim diye umutluydum. Bugünde regl oldum haftaya daha iyi olacak.
Başınız sağolsun cnm. Allah rahmet eylesin.Kizlar selam,
oglen size yazdiktan sonra aci bir haber aldim, halamin esini, enistemi kaybetmisiz. Ofisteydim sonrasinda yaptigim isten de bir sey anlamadim. Buraya da gelemedim. Hala sokun etkisindeyim. Sabah korona testi icin doktora gitmis, hastaymis. Sonra evde yalnizmis, kiz kardesi abim nasil olmus diye bakmak icin eve gelince yerde baygin bulmus. Ambulans cagirmislar falan ama hastaneye gidene kadar da kalp masaji yapilmis, hastaneye vardiginda doktorlar cok umutlu olmayin demisler zaten. Bu haberden birkac saat sonrasinda da vefat haberi geldi zaten. Ben yasadigim sehirden baska bir sehirde calisiyorum (1 saatten fazla yolum var tek yön) boyle biraz sakinlesip oyle yola cikmak icin ofiste bekledim, oyle ciktim bugun. Gunun kalanindan da bir sey anlamadim. Zararli bir sey yemedim ama spor falan yapmadim, ofisin etrafinda yurumustum haberi almadan once biraz o kadar.. hala olayin sokundayim..
Sıkma canını Dr da demiş ödem olur diye. Sen dikkat edersen kontrol sende olur. Hamileliğin tadını çıkar bozma moralinigünaydın kızlar
geçen hafta 66.7
bugün 68
fark 1.3
dün baya canım sıkıldı doktoruma da sordum. telaş yapma ilk zamanlar vücudun ödem yapabilir. birkaç haftaya vücut alışır dedi de inşallah bakalım.
bu kadar hızlı kilo almak moralimi bozdu açıkçası.
Tebrikler cnm harikaGünaydin kizlar bende bu hafta tartimi degistirdm akilli olanlardan aldm eskisiyle bi 500-600gr gark var arasinda, yenisi daha fazla tartiyor.
Gecen hafta cuma eski tartimla:77.6 kg
Yeni tartimla bugun: 76.8kg
Yani fark: 800gr eksi ama aslinda eksim -1kgdan fazla cok sükür
Çok güzel cnm tebriklerHayirli cumalar kizlar
Geçen hafta:86.1
Bu hafta:85.1
Fark:_1 kg
geçmiş olsun canımBu hafta pek gelemedim misafir geldi misafirliğe gittik derken birde oğlum biraz hastalandı pek gelme fırsatım olmadı menü lermide paylaşmadım ims bundan sonra daha sık gelmeye çalışırım yarında bizim akraba yemeğimiz var umarimaz hasarla atlatırım yemegi
bol salata, yanina yogurt biraz da protein, pilav aramayacaksin uzun sure. Ben esime pilav yapiyorum kendim yemiyorum mesela. Salata ve yogurt guzel tutuyor.Ya ben bugün temizlik yaptım. Evde yeşil mercimekli bulgur pilavı vardı dün yapmıştım. Köfteyi kendim yaptım ama çok geç olmuştu ve yorgundum kızarttım normalde fırında yapacaktım. Sırf protein olsun diye 2 küçük yedim. Bundan sonra daha çok buharda pişirme, salata vs tarzı yapmayı düşünüyorum.
kacma gelirsen ilin ucunu yakalariz yoksa giderEvet canım kaçıyor gerçekten . Gelmeye çalışıyorum ama mutlaka bir bahanem var arkasına sigindigim
evet wvet gelinnHaticem bu hafta ikimiz de başlangıca döndük kesin ama yarın yeniden sıkı rekabet yapalım
cozutma nolurrO kadar uzagimki diyete kesin canim
Bugün güzel başladım sabaha sonradan cozutmazsam
yaa ne guzel motivasyon :) ben kiraz sapi ve rpybos cayi ictim dun :)Günaydınnn kızlarr yarın cumaaödemsuları ıcılıyormuu menülerde ne var ben bugun ıspanak yemegı yapıcam
evet birakmayinOf geldi gerçekten evet Zehra hadi bacım birakmayalim bu sefer
kesinlikle, baslayinca pit pit gidecek hepsiAynen kuzu şurda vereceğimiz 10-15 kilo bir şey ne ki istesek gayet veririz
sifa olsun kusumgewezebidik senin önerinle bende ismarladm cnm hatta bugun gelicel gösteriyor insallah faydasini gorurum.
bence guzel menu olmus, spor da var, kurabiyeyi de sagkiklisindna yapmissin afiyet olsunDünkü menümü yazaym
9:00 1 bardak kahve
12:00 2dlm cavdar, 2 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm füme salam, 1 yumurta ile omlett, domates salatalik
14:30 sütlü kahve, 2 tane kurabiye (ogluma yaptm tambugday unundan ve az sekerli)
18:00 1 firin levrek, 3mantar, 3dlm patates, biber domates, 1 kase salata
2.5lt su
3 mil leslie
15bin adim 285p
olma buraya gel arada kendi menune gore de hazirlik yap, sen onlarin yediklerinden yeme :)1 haftalık yatilimisafirim gelecek cokkk korkuyorum 80 olmakkkk istemiyorummm
saol canimkolay gelsin canımm
edersin senSelam kizlar bugün öğlen biraz kaçtı ama akşam telafi etmeyi düşünüyorum
bence guzel menu olmus afiyet olsun24 Şubat Perşembe
09.30
1 demet dereotu
7 badem
3 brezilya cevizi
2 haşlanmış yumurta
1 hurma
13.00
3 hurma
3 kayısı
1 avuç kabak çekirdeği
16.00
1 çavdar ekmeğine hindi füme sandviç
1 kase salata
su: 2,5 lt
spor: 20 dk boosted Leslie
kabakli pideyi ilk defa goruyorum. Yalniz biraz lroteini az olmus sanki menunun.11.00 sütlü kahve
12.30
2 dilim kabaklı pide
5 zeytin
16.00 sade kahve , 2 kare çikolata
18.00
3 YK yulaf ile yoğurt ( baharatlı) ,1 havuç, 3 kayısı,1 avuç fındık
Şu:2 lt
bence de 1 ile baslamak mantikliCanım bana günde üç tane dediler ama yorumlarda ve doktor görüşlerinde okuduğuma göre aşırı dozu sıkıntı yaratabiliyormuş, o yüzden ben de 1 tane içeceğim günde, ve kendimi takip edeceğim en ufak bi sıkıntı yaşarsam bırakacağım
Sen de bu şekilde deneyebilirsin
Sağol canımm
bence super bi gun olmus afiyet olsunMENUM
9:00 1 bardak kahve
12:00 2dlm cavdar, 4 zeytin, 12 uzun cecil peynir, 1dlm füme salam, 1 yumurta ile omlett, domates salatalik
14:30 sütlü kahve, 2 tane hurma
18:00 2 kepce mamtar corbasi, 1 tabak ispanak yemegi, 5yk yogurt, az salata
2.5lt su
3 mil leslie
10bin adim 235p
canim 1 paket cubuk kraker hic olmamisMenüm
Kahvaltı: 8:30 peynir, zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün: 1 elma
Filtre kahve
Çay ve 1 paket çubuk kraker
Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı ve buharda pişmiş karnabahar (3-4 küçük parça)
Detoks çayı
Spor 10 bin adım
Su: 2 litre civarı
adet etki eder ama canim benim gunduz 1 paket cubuknkraket yemissin hem tuz odem yapar hem karbonhidrat odem yaparBu arada akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum, yediklerimi de azalttım, spor da yapıyorum ama tartıda çok değişmiyordu. Bugün adet oldum sanırım o yüzden.
canim bol su ic, birazda yuruyus yapmaya calis, doktorunun dedigi gibidir, vucut alisiyordur ona guven bence de baktin cok hizli kilo almaya basladin, istersen bir diyetisyenle gorus hamile beslenmesi de yapiyor diyetisyenler. ben diyetisyenimden asiri memnunum mesela dusunursen online arastirabilirsin. Cok da uygun ayrica. benim hastaligimdan dolayi besin desteklerini caylari falan hep o oneri ve bana cok yardimci oldu onerileri.günaydın kızlar
geçen hafta 66.7
bugün 68
fark 1.3
dün baya canım sıkıldı doktoruma da sordum. telaş yapma ilk zamanlar vücudun ödem yapabilir. birkaç haftaya vücut alışır dedi de inşallah bakalım.
biraz takip et, su ic bol, uykunu da al, 1-2 haftaya gecmezse ya da kotuye giderse dedigim gibi belki bi diyetisyenle falan gorusursunşimdi yine tartıldım 67.5 geldim. bakalım napcam
kabak tatlisi... arti regl haftan diye hatirliyorum, bence buyuk kismi odemdir onun pztsi bende o yuzden arti cikmistim. Sıkma canini devam. 71 in boyle bir huyu vargünaydın kızlar
geçen hafta: 71.20
bu hafta: 71,70
fark: +500
bu hafta güzel beslenmedim bekliyordum bu artıyı
Eki Görüntüle 3013615
cok saol canim, dostlar sagolsunbaşınız sağolsun canım çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
amin, cok saol canim. sorma hic beklenmedik bir durumAllah rahmet eylesin yaa ani ölümler daha da bi acı veriyor. Allah sabir versin tüm yakinlarina
gel hadi gelll, tmaam söz yarismicam seninle gel yeterki :)Ben tartilmayi bile unuttum o derece kopugum yani onu anladim
Ama 74 civarı bir şeyim
cok saol canim, aminnBaşınız sağ olsun canım. Allah rahmeti eylesin kalanlara sabır versin inşallah
cok saol canim, aminBaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
ya bak daha cok kilo almamisken yol yakinken donnBen de geçen hafta 82.25 bu hafta 82.40 +150 gramdikkat etmeyerek süreci uzatıp süründükçe sürünüyorum resmen
amin canimmAllah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
sana yorumlarimi yukarida belirttim, 1 regl, 2 cubuk kraker, reglin etkisi gecer ama dengeli beslenmeyi ogrenmen lazim.Ben pazartesi başladım 76,1’dim bugün de 76,1 çıktım. Neden veremiyorum anlamıyorum.
supersinn, hangi tartidan aldin ?Günaydin kizlar bende bu hafta tartimi degistirdm akilli olanlardan aldm eskisiyle bi 500-600gr gark var arasinda, yenisi daha fazla tartiyor.
cok saol kusum, dostlar sagolsunBugun sanah ac ictim bakalm nasl olcak
Kahvaltina bayildm afiyet olsn cnm
Bende bitane kullaniyorm bu sekilde sknti olcagni sanmiyorm insallah bakalm
Yaa basiniz sagolsn cnm gencmiydi
Aaa evet hizli gidiyorsn cnm ama doktoruna guven bence saglikli beslenince de sknti olmaz insallah gider ödemler
Fazla degl canim haftaya güzel bi eksi gelicek inaniyorumm
Hadi canim kopma tamamen bak sana yaklasiyorumm yerinde sayarsan gecerim senii
Enazindan fazla arti degilsn zehracim
supersinHayirli cumalar kizlar
canim regl direk arti 1 kilo, hic o artiya bakma bende pazartesi artiydim bu sebepleGeçen hafta 66.00
Bu hafta 66.3
+300
Bu hafta başından boğazımdan dolayı koptum devamını getiremedim. Oysa bu hafta 65 leri gorecektim diye umutluydum. Bugünde regl oldum haftaya daha iyi olacak.
gel gel kacma :)Bu hafta pek gelemedim misafir geldi misafirliğe gittik derken birde oğlum biraz hastalandı pek gelme fırsatım olmadı menü lermide paylaşmadım ims bundan sonra daha sık gelmeye çalışırım yarında bizim akraba yemeğimiz var umarimaz hasarla atlatırım yemegi
ahh sorma, cok saol canim amin.Başınız sağolsun cnm. Allah rahmet eylesin.
Ansızın geliyor işte ölüm.
Sıkma canını Dr da demiş ödem olur diye. Sen dikkat edersen kontrol sende olur. Hamileliğin tadını çıkar bozma moralini
Tebrikler cnm harika
Çok güzel cnm tebrikler
Sağol canım benim dün tuttum ipin ucunubol salata, yanina yogurt biraz da protein, pilav aramayacaksin uzun sure. Ben esime pilav yapiyorum kendim yemiyorum mesela. Salata ve yogurt guzel tutuyor.
kacma gelirsen ilin ucunu yakalariz yoksa gider
evet wvet gelinn
cozutma nolurr
yaa ne guzel motivasyon :) ben kiraz sapi ve rpybos cayi ictim dun :)
evet birakmayin
kesinlikle, baslayinca pit pit gidecek hepsi
sifa olsun kusum
bence guzel menu olmus, spor da var, kurabiyeyi de sagkiklisindna yapmissin afiyet olsun
olma buraya gel arada kendi menune gore de hazirlik yap, sen onlarin yediklerinden yeme :)
saol canim
edersin sen
bence guzel menu olmus afiyet olsun
kabakli pideyi ilk defa goruyorum. Yalniz biraz lroteini az olmus sanki menunun.
bence de 1 ile baslamak mantikli
bence super bi gun olmus afiyet olsun
canim 1 paket cubuk kraker hic olmamis
adet etki eder ama canim benim gunduz 1 paket cubuknkraket yemissin hem tuz odem yapar hem karbonhidrat odem yapar
canim bol su ic, birazda yuruyus yapmaya calis, doktorunun dedigi gibidir, vucut alisiyordur ona guven bence de baktin cok hizli kilo almaya basladin, istersen bir diyetisyenle gorus hamile beslenmesi de yapiyor diyetisyenler. ben diyetisyenimden asiri memnunum mesela dusunursen online arastirabilirsin. Cok da uygun ayrica. benim hastaligimdan dolayi besin desteklerini caylari falan hep o oneri ve bana cok yardimci oldu onerileri.
biraz takip et, su ic bol, uykunu da al, 1-2 haftaya gecmezse ya da kotuye giderse dedigim gibi belki bi diyetisyenle falan gorusursun
kabak tatlisi... arti regl haftan diye hatirliyorum, bence buyuk kismi odemdir onun pztsi bende o yuzden arti cikmistim. Sıkma canini devam. 71 in boyle bir huyu varbense 69 gorucem derken 70 e dusup 71 e ciktim ama bu hafta geliyor 69 :)
cok saol canim, dostlar sagolsun
amin, cok saol canim. sorma hic beklenmedik bir durum
gel hadi gelll, tmaam söz yarismicam seninle gel yeterki :)
cok saol canim, aminn
cok saol canim, amin
ya bak daha cok kilo almamisken yol yakinken donn
amin canimm
sana yorumlarimi yukarida belirttim, 1 regl, 2 cubuk kraker, reglin etkisi gecer ama dengeli beslenmeyi ogrenmen lazim.
supersinn, hangi tartidan aldin ?
cok saol kusum, dostlar sagolsun
supersin
canim regl direk arti 1 kilo, hic o artiya bakma bende pazartesi artiydim bu sebeple
gel gel kacma :)
ahh sorma, cok saol canim amin.
Sağol kuzucummbence guzel menu olmus afiyet olsun
evet canım peşpeşe 2 gün kabak tatlısı yedim ve ondan sonraki gün inanılmaz cozuttumkabak tatlisi... arti regl haftan diye hatirliyorum, bence buyuk kismi odemdir onun pztsi bende o yuzden arti cikmistim. Sıkma canini devam. 71 in boyle bir huyu varbense 69 gorucem derken 70 e dusup 71 e ciktim ama bu hafta geliyor 69 :)
canim ben kendimi takip etmek icin her gun hem sabah kalkinca ac karnina hem de aksam yatmadan hemen once tartiliyorum. boylece o gun yediklerim, sporum vs nasil etkiliyor takipte kaliyorum. Bu arada sabah ve aksam kilolari farkli oluyor tabiki ama sabahi sabahla kiyasliyorum aksam sadece bana fikir vermesi icin. Normalde diyetisyenler hergun tartilmauin der eger tartiya bakip stres oluyorsan evet tartilmak stress etkisinden oturu kotu olabilir. Ama ben gunluk bi sabah oncekinden arti olmussam ona uzulmek yerine farkli ne yaptim da arti oldu sebebini bulmaya calisiyorum. Bir gun once ne yedim, ne ictim, spor yaptim mi yapmadim mi, az mi uyudum cok mu uyudum. regl mi olucam hepsini dikkate aliyorum ya da erken ya da gecmi kapattim. Mesela ben gec saatte bile yesem (8.30 -9.00 gibi) mc donalds in izgara tavuklu salatasini ne zaman yersem hep guzel eksi goruyorum ertesi gunu. Aksam 2 tane izgara tavuklu salata yiyorum sadece ve heeep guzel eksi getirdi bana :) sanirim hafif bir aksam yemegi oldugu icin iyi geliyor bana. Mesela mercimek corbasi ictigimde de hic oyle eksi gormuyorum baksan aksam bi corba icmis byanina yogurt salata yapmisim ama snairim mercimek beni sisirdiginden hic oyle aman aman bir eksi gormuyorum. Yani bizimle paylasmasan da belki sende kendin icin bir cizelge yapip gunluk takip edebilirsin degisimlerini, o da kilo verme surecinde sana yardimci olur.Sağol canım benim dün tuttum ipin ucunu
Bu akşamdan itibaren de menü yazacağım.
Tartı bildirimi yapmayacağım çünkü feci ama haftaya çok güzel olacak
canim benim senin hasimato benim pkos bunlar zaten odem canavari yapiyor bizi. O yuzden hiic canini sıkma biraz da bitki cayi ic gun icerisinde odeme iyi gelenlerden (yesil cay, beyaz cay, roybos, kiraz sapi, misir puskulu) maks 10 gune sen 6 lari gorursun :)Sağol kuzucumm
evet canım peşpeşe 2 gün kabak tatlısı yedim ve ondan sonraki gün inanılmaz cozuttum
bir de önümüzdeki hafta reglimi bekliyorum inşallah bir kısmı da onun ödemidir
ben de artık kurtulsam şu 7lerden bir an önce bi ohhh çekeceğimm
doğru diyorsun canım, ufacık birşeyi fazla kaçırdığım gün ellerim davul oluyor ödemdencanim benim senin hasimato benim pkos bunlar zaten odem canavari yapiyor bizi. O yuzden hiic canini sıkma biraz da bitki cayi ic gun icerisinde odeme iyi gelenlerden (yesil cay, beyaz cay, roybos, kiraz sapi, misir puskulu) maks 10 gune sen 6 lari gorursun :)
su içiyorum günde 2 lt yürüyüş de yapıyorum aslında. 1 hafta daha beklicem. haftaya düşüş olmazsa senden alırım numarasını. diyetisyenlerle pek götüremiyorum ama bakalım. hedefim ilk 3 ay 62 ye düşmek hamileliği 70 le tamamlamak. çünkü kızımda 32 kilo aldım. 6 ayda verdim ama çok zor oldu. tekrar o döngüye girmek istemiyorumcanim bol su ic, birazda yuruyus yapmaya calis, doktorunun dedigi gibidir, vucut alisiyordur ona guven bence de baktin cok hizli kilo almaya basladin, istersen bir diyetisyenle gorus hamile beslenmesi de yapiyor diyetisyenler. ben diyetisyenimden asiri memnunum mesela dusunursen online arastirabilirsin. Cok da uygun ayrica. benim hastaligimdan dolayi besin desteklerini caylari falan hep o oneri ve bana cok yardimci oldu onerileri.
ben de gece yatmadan ve sabah tartışırım arada hep 1 kg olurcanim ben kendimi takip etmek icin her gun hem sabah kalkinca ac karnina hem de aksam yatmadan hemen once tartiliyorum. boylece o gun yediklerim, sporum vs nasil etkiliyor takipte kaliyorum. Bu arada sabah ve aksam kilolari farkli oluyor tabiki ama sabahi sabahla kiyasliyorum aksam sadece bana fikir vermesi icin. Normalde diyetisyenler hergun tartilmauin der eger tartiya bakip stres oluyorsan evet tartilmak stress etkisinden oturu kotu olabilir. Ama ben gunluk bi sabah oncekinden arti olmussam ona uzulmek yerine farkli ne yaptim da arti oldu sebebini bulmaya calisiyorum. Bir gun once ne yedim, ne ictim, spor yaptim mi yapmadim mi, az mi uyudum cok mu uyudum. regl mi olucam hepsini dikkate aliyorum ya da erken ya da gecmi kapattim. Mesela ben gec saatte bile yesem (8.30 -9.00 gibi) mc donalds in izgara tavuklu salatasini ne zaman yersem hep guzel eksi goruyorum ertesi gunu. Aksam 2 tane izgara tavuklu salata yiyorum sadece ve heeep guzel eksi getirdi bana :) sanirim hafif bir aksam yemegi oldugu icin iyi geliyor bana. Mesela mercimek corbasi ictigimde de hic oyle eksi gormuyorum baksan aksam bi corba icmis byanina yogurt salata yapmisim ama snairim mercimek beni sisirdiginden hic oyle aman aman bir eksi gormuyorum. Yani bizimle paylasmasan da belki sende kendin icin bir cizelge yapip gunluk takip edebilirsin degisimlerini, o da kilo verme surecinde sana yardimci olur.
Ya evet ilk bastan onlem almak onemli, dedigin bi biraz bekle olmadi ben veririm benim diyetisyenimin bilgilerini. Ben coook memnunum. Fiyati da uygun bence. Istedigin zaman ozelden paylasirim detaylarini :)su içiyorum günde 2 lt yürüyüş de yapıyorum aslında. 1 hafta daha beklicem. haftaya düşüş olmazsa senden alırım numarasını. diyetisyenlerle pek götüremiyorum ama bakalım. hedefim ilk 3 ay 62 ye düşmek hamileliği 70 le tamamlamak. çünkü kızımda 32 kilo aldım. 6 ayda verdim ama çok zor oldu. tekrar o döngüye girmek istemiyorum
Basın sağ olsun canım, ani ölümler çok etkiliyor, şimdi kendini toplamissindir insallahKizlar selam,
oglen size yazdiktan sonra aci bir haber aldim, halamin esini, enistemi kaybetmisiz. Ofisteydim sonrasinda yaptigim isten de bir sey anlamadim. Buraya da gelemedim. Hala sokun etkisindeyim. Sabah korona testi icin doktora gitmis, hastaymis. Sonra evde yalnizmis, kiz kardesi abim nasil olmus diye bakmak icin eve gelince yerde baygin bulmus. Ambulans cagirmislar falan ama hastaneye gidene kadar da kalp masaji yapilmis, hastaneye vardiginda doktorlar cok umutlu olmayin demisler zaten. Bu haberden birkac saat sonrasinda da vefat haberi geldi zaten. Ben yasadigim sehirden baska bir sehirde calisiyorum (1 saatten fazla yolum var tek yön) boyle biraz sakinlesip oyle yola cikmak icin ofiste bekledim, oyle ciktim bugun. Gunun kalanindan da bir sey anlamadim. Zararli bir sey yemedim ama spor falan yapmadim, ofisin etrafinda yurumustum haberi almadan once biraz o kadar.. hala olayin sokundayim..
Üzülme canım ,biraz sakinleş, Bozma moralinigünaydın kızlar
geçen hafta 66.7
bugün 68
fark 1.3
Olsun canım ben de artı geldim, inşallah haftaya veririz kilogünaydın kızlar
geçen hafta: 71.20
bu hafta: 71,70
fark: +500
bu hafta güzel beslenmedim bekliyordum bu artıyı
Eki Görüntüle 3013615
Off off ne olacak halimiz, hiç veremiyoruz benim de çok canım sıkıldıBen de geçen hafta 82.25 bu hafta 82.40 +150 gramdikkat etmeyerek süreci uzatıp süründükçe sürünüyorum resmen
Verirsin canım acele etme ,dün bulgur falan vardı menunde şişkinlik yapmistirBen pazartesi başladım 76,1’dim bugün de 76,1 çıktım. Neden veremiyorum anlamıyorum.
Günaydin kizlar bende bu hafta tartimi degistirdm akilli olanlardan aldm eskisiyle bi 500-600gr gark var arasinda, yenisi daha fazla tartiyor.
Tebrik ederim kızlar harikasınızHayirli cumalar kizlar
Üzülme canım hepimiz artiyiz nerdeyse bu haftaGeçen hafta 66.00
Bu hafta 66.3
+300
Tebrik ederim canımKizlar gunaydin,
Hemen bildirimimi yapayim.
Gecen cuma 70.75
bugun 69.95
fark -800 gram
reglim bitmek uzere bence haftaya daha d aeksi gorurum :) cok sukur 69 u gordum