Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hiç bilmiyorum canım eczaneye sormak gerekir

işe yarayacaksa kullanalım bence

ben bugün öğlen alacağım bakayım kaçlık olduğuna
Ben de denemek istiyorum ya
Güzel menü canım afiyet olsun
1 haftalık yatilimisafirim gelecek cokkk korkuyorum 80 olmakkkk istemiyorummm
Kolay gelsin canım , biraz dikkat etmeye çalış pişman olma
Gayet güzel menu canım afiyet olsun

Ben de denemek istiyorum ya
Canım bana günde üç tane dediler ama yorumlarda ve doktor görüşlerinde okuduğuma göre aşırı dozu sıkıntı yaratabiliyormuş, o yüzden ben de 1 tane içeceğim günde, ve kendimi takip edeceğim en ufak bi sıkıntı yaşarsam bırakacağım
Sen de bu şekilde deneyebilirsin

Gayet güzel menu canım afiyet olsun
Sağol canımm

MENUM

9:00 1 bardak kahve

12:00 2dlm cavdar, 4 zeytin, 12 uzun cecil peynir, 1dlm füme salam, 1 yumurta ile omlett, domates salatalik

14:30 sütlü kahve, 2 tane hurma

18:00 2 kepce mamtar corbasi, 1 tabak ispanak yemegi, 5yk yogurt, az salata

2.5lt su
3 mil leslie
10bin adim 235p

Menüm

Kahvaltı: 8:30 peynir, zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün: 1 elma

Filtre kahve

Çay ve 1 paket çubuk kraker

Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı ve buharda pişmiş karnabahar (3-4 küçük parça)

Detoks çayı

Spor 10 bin adım
Su: 2 litre civarı

Bu arada akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum, yediklerimi de azalttım, spor da yapıyorum ama tartıda çok değişmiyordu. Bugün adet oldum sanırım o yüzden.

Kizlar selam,

oglen size yazdiktan sonra aci bir haber aldim, halamin esini, enistemi kaybetmisiz. Ofisteydim sonrasinda yaptigim isten de bir sey anlamadim. Buraya da gelemedim. Hala sokun etkisindeyim. Sabah korona testi icin doktora gitmis, hastaymis. Sonra evde yalnizmis, kiz kardesi abim nasil olmus diye bakmak icin eve gelince yerde baygin bulmus. Ambulans cagirmislar falan ama hastaneye gidene kadar da kalp masaji yapilmis, hastaneye vardiginda doktorlar cok umutlu olmayin demisler zaten. Bu haberden birkac saat sonrasinda da vefat haberi geldi zaten. Ben yasadigim sehirden baska bir sehirde calisiyorum (1 saatten fazla yolum var tek yön) boyle biraz sakinlesip oyle yola cikmak icin ofiste bekledim, oyle ciktim bugun. Gunun kalanindan da bir sey anlamadim. Zararli bir sey yemedim ama spor falan yapmadim, ofisin etrafinda yurumustum haberi almadan once biraz o kadar.. hala olayin sokundayim..

Kizlar bugunku menumi de yazayim, alintilarima yaron donus yapicam. Kafam bende degil gibi

24 Subat Persembe

7.30 corek otu yagi tableti
8.00 1 kahve

11.00 bitki cayi

12.00 1 tabak yogurtlu kereviz salatasi

14.30 1 kahve 1 ceviz

16.30 1 kiraz sapi cayi 10 badem

19.15-19.30 izgara tavuklu yagsiz tuzsuz salata 1 buyuk salata kasesi kadar tavugun miktari da 3 kasik kadardir

21.00 roybos cay

23.00 gece cayi

su 3 lt

spor yok denecek kadar az ama 6300 adim atmisim yinede hoc yoktan iyidir.

şimdi yine tartıldım 67.5 geldim. bakalım napcam

başınız sağolsun canım çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin yaa ani ölümler daha da bi acı veriyor. Allah sabir versin tüm yakinlarina

Başınız sağ olsun canım. Allah rahmeti eylesin kalanlara sabır versin inşallah

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

Günaydin kizlar bende bu hafta tartimi degistirdm akilli olanlardan aldm eskisiyle bi 500-600gr gark var arasinda, yenisi daha fazla tartiyor.
Gecen hafta cuma eski tartimla:77.6 kg
Yeni tartimla bugun: 76.8kg
Yani fark: 800gr eksi ama aslinda eksim -1kgdan fazla cok sükür

Bugun sanah ac ictim bakalm nasl olcak
Kahvaltina bayildm afiyet olsn cnm
Bende bitane kullaniyorm bu sekilde sknti olcagni sanmiyorm insallah bakalm
Yaa basiniz sagolsn cnm gencmiydi
Aaa evet hizli gidiyorsn cnm ama doktoruna guven bence saglikli beslenince de sknti olmaz insallah gider ödemler
günaydın kızlar

geçen hafta: 71.20
bu hafta: 71,70
fark: +500

bu hafta güzel beslenmedim bekliyordum bu artıyı

Eki Görüntüle 3013615
Fazla degl canim haftaya güzel bi eksi gelicek inaniyorumm
Ben tartilmayi bile unuttum o derece kopugum yani onu anladim
Ama 74 civarı bir şeyim
Hadi canim kopma tamamen bak sana yaklasiyorumm yerinde sayarsan gecerim senii
Ben de geçen hafta 82.25 bu hafta 82.40 +150 gram dikkat etmeyerek süreci uzatıp süründükçe sürünüyorum resmen
Enazindan fazla arti degilsn zehracim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…