bol salata, yanina yogurt biraz da protein, pilav aramayacaksin uzun sure. Ben esime pilav yapiyorum kendim yemiyorum mesela. Salata ve yogurt guzel tutuyor.
kacma gelirsen ilin ucunu yakalariz yoksa gider
evet wvet gelinn
cozutma nolurr
yaa ne guzel motivasyon :) ben kiraz sapi ve rpybos cayi ictim dun :)
evet birakmayin
kesinlikle, baslayinca pit pit gidecek hepsi
sifa olsun kusum
bence guzel menu olmus, spor da var, kurabiyeyi de sagkiklisindna yapmissin afiyet olsun
olma buraya gel arada kendi menune gore de hazirlik yap, sen onlarin yediklerinden yeme :)
saol canim
edersin sen
bence guzel menu olmus afiyet olsun
kabakli pideyi ilk defa goruyorum. Yalniz biraz lroteini az olmus sanki menunun.
bence de 1 ile baslamak mantikli
bence super bi gun olmus afiyet olsun
canim 1 paket cubuk kraker hic olmamis
adet etki eder ama canim benim gunduz 1 paket cubuknkraket yemissin hem tuz odem yapar hem karbonhidrat odem yapar
canim bol su ic, birazda yuruyus yapmaya calis, doktorunun dedigi gibidir, vucut alisiyordur ona guven bence de baktin cok hizli kilo almaya basladin, istersen bir diyetisyenle gorus hamile beslenmesi de yapiyor diyetisyenler. ben diyetisyenimden asiri memnunum mesela dusunursen online arastirabilirsin. Cok da uygun ayrica. benim hastaligimdan dolayi besin desteklerini caylari falan hep o oneri ve bana cok yardimci oldu onerileri.
biraz takip et, su ic bol, uykunu da al, 1-2 haftaya gecmezse ya da kotuye giderse dedigim gibi belki bi diyetisyenle falan gorusursun
kabak tatlisi... arti regl haftan diye hatirliyorum, bence buyuk kismi odemdir onun pztsi bende o yuzden arti cikmistim. Sıkma canini devam. 71 in boyle bir huyu var
bense 69 gorucem derken 70 e dusup 71 e ciktim
ama bu hafta geliyor 69 :)
cok saol canim, dostlar sagolsun
amin, cok saol canim. sorma hic beklenmedik bir durum
gel hadi gelll, tmaam söz yarismicam seninle gel yeterki :)
cok saol canim, aminn
cok saol canim, amin
ya bak daha cok kilo almamisken yol yakinken donn
amin canimm
sana yorumlarimi yukarida belirttim, 1 regl, 2 cubuk kraker, reglin etkisi gecer ama dengeli beslenmeyi ogrenmen lazim.
supersinn, hangi tartidan aldin ?
cok saol kusum, dostlar sagolsun
supersin
canim regl direk arti 1 kilo, hic o artiya bakma bende pazartesi artiydim bu sebeple
gel gel kacma :)
ahh sorma, cok saol canim amin.