- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.761
Günaydınnn kızlarr yarın cumaa ödemsuları ıcılıyormuu menülerde ne var ben bugun ıspanak yemegı yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynen hadi devamını getirelim haticem yaz geldi o bu derken farkında mısınO kadar uzagimki diyete kesin canim
Bugün güzel başladım sabaha sonradan cozutmazsam
Of geldi gerçekten evet Zehra hadi bacım birakmayalim bu seferAynen aynen hadi devamını getirelim haticem yaz geldi o bu derken farkında mısın
Aynen kuzu şurda vereceğimiz 10-15 kilo bir şey ne ki istesek gayet veririzOf geldi gerçekten evet Zehra hadi bacım birakmayalim bu sefer
gewezebidik senin önerinle bende ismarladm cnm hatta bugun gelicel gösteriyor insallah faydasini gorurum.hiç bilmiyorum canım eczaneye sormak gerekir
işe yarayacaksa kullanalım bence
ben bugün öğlen alacağım bakayım kaçlık olduğuna
Aynen aynen hadi devamını getirelim haticem yaz geldi o bu derken farkında mısın
Of geldi gerçekten evet Zehra hadi bacım birakmayalim bu sefer
hadi kızlaaarrr, inanıyorum ben size, 10-15 kilo dediğiniz nedir yaaAynen kuzu şurda vereceğimiz 10-15 kilo bir şey ne ki istesek gayet veririz
hadi inşallah faydasını görürsün canımgewezebidik senin önerinle bende ismarladm cnm hatta bugun gelicel gösteriyor insallah faydasini gorurum.
Sen aldinmi basladnmi kullanmaya, insallah ikimizde goruruz faydasinihadi kızlaaarrr, inanıyorum ben size, 10-15 kilo dediğiniz nedir yaa
azıcık öğün miktarını azaltıp sporu da eklerseniz tıkır tıkır gider kilolar
hadi inşallah faydasını görürsün canım
Yaa misafir zor oluyor gercekten illa yapiliyor ama sen tadimlik ye bari iyice salma canim1 haftalık yatilimisafirim gelecek cokkk korkuyorum 80 olmakkkk istemiyorummm
yok canım dün akşam çıkışta alacaktım üşendim o tarafa gitmeye bugün öğlen alacağım inşallahSen aldinmi basladnmi kullanmaya, insallah ikimizde goruruz faydasini
Evet ya cok iyi olacakYaa misafir zor oluyor gercekten illa yapiliyor ama sen tadimlik ye bari iyice salma canim
kolay gelsin canımmKizlar selam,
bugun ofisteyim, ucuca toplantarim var. Bosluk buldugumda gelicem hemen
Nasil canim tamamen unuttu mu memeyinispeten beklediğimden kolay oldu. sanırım en önemli şey meme bitse de anne burda kısmını hissetmesiydi. sarılarak uyuduk. sabaha karşı yine uyandı yine sarıldık. bi içleniyor ama henüz büyük bir kriz yaşamadık çok şükür. bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak
SupersinnnKizlar selam,
Bugun ine asiri yogun, ustuste toplantilarla dolu bir gundu. Ama ben naaptim, toplantilardan birinde cok aktif olmam gerekmiyordu, toplantiya telefondan baglanip 45 dk yuruyus yaptim :) sesim cikmadi diye diyetimden sastim, sporumu yapmadim zannedilmesin :)
Birazdan bi ara ogun yapip sonra leslie yapicam :)
Anladim cnm benmki geldi oglen ictm ac tok bisi yazmiyodu emin olamadim ama senin bir bilgin varmiyok canım dün akşam çıkışta alacaktım üşendim o tarafa gitmeye bugün öğlen alacağım inşallah
Kolay gelsinKizlar selam,
bugun ofisteyim, ucuca toplantarim var. Bosluk buldugumda gelicem hemen
canım ben de öğlen aldım sabah kahvaltı yapmıştım ama öğle yemeğini henüz yememiştim öğle yemeği öncesi içtimAnladim cnm benmki geldi oglen ictm ac tok bisi yazmiyodu emin olamadim ama senin bir bilgin varmi