Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugün çok dengesiz çok saçma sapan beslendim yine bu regl öncesi beni mahvediyor

ama sporumu yazayım en azından

20 dk Leslie Boosted Ucmelekannesi

gewezebidik krom tableti eczacıya sordum içimi epey rahatlattı, yine de biraz daha araştırayım diye almamıştım
nette epey bi araştırdım yeme bozukluğu yaşayan, tıkanırcasına yemek yeme krizlerine giren (ki ne yazık ki zaman zaman yaşadığım bir problemdir bu) insanlarda bile olumlu faydaları görülmüş

iş çıkışı alıp hemen kullanmaya başlayacağım umarım faydasını görürüm

Selam kizlarrrr

Kaç gündür fırsat bulup gelemedim.
Diyette bir garip oldu zaten dikkat edemedim pek.

İtina ile beni sporlarına hala etiketleyen canim arkadaşım gewezebidik kişi sayısı az kolay tutarım dedim ama ben doğru dürüst buraya gelmeyince listede yalan oldu tabi.
Ama harikasın istikrarla spora devam ediyorsun.

Menü yazmaya yeniden başlamam lazim. Ufak bir motivasyon kaybın var yine

Kizlar selam,
Bugun ine asiri yogun, ustuste toplantilarla dolu bir gundu. Ama ben naaptim, toplantilardan birinde cok aktif olmam gerekmiyordu, toplantiya telefondan baglanip 45 dk yuruyus yaptim :) sesim cikmadi diye diyetimden sastim, sporumu yapmadim zannedilmesin :)

Birazdan bi ara ogun yapip sonra leslie yapicam :)

Kendini yuruyus bandina sartlama aglunun yasi kac bilmiyorum ama onunla oyun gibi Leslie nin youtube videolarini yapabilirin o uyanikken belki, ben Leslie yapiyorum her gun ve kilom fazla olmasina ragmen gayet karin kaslarim belirgin, vucudum sekilli epey onlar sayesinde beni goren kimse kiloma inanamiyor soyleyince, cunku gercekten gostermiyorum
krom aslinda tam olarak o karbonhidrat askini dizginlemekte yardimci oluyor, yaa ben tbak tabak salcali makarna falan yapardim canim nasil cekerdi o regl donemi, suan cok sukur bence cok iste yaradi oyle dayanilmaz bir istek yok, tabiki hafif canim cekti ama durduramadigim bir istek degil. Hayir bir de esim gozumun onunde paskalya tavsanlari yutuyor her gun ( cikolatadan tavsan) simdi tam katoliklerin oruca baslama zamani bitince paskalya bayramlari oluyor. Ama daha oruc ayi baslarken marketlerde bu yumurtadan, tavsandan cikolatalar cikiyor. Ona ragmen hic oyle sunun da tadina bakayim diye gelmedi icimden. Krom olmasa bence dayanamazdim, net.
Ahh neler yedinnn, eczacinin icini rahatlatmasina sevindim :) hdi dene bakalim, eger baska bir takbiye kullanmiyorsan sabah ac karnina alabilirsin onu. Kullaniyorsan gun icinde alman yeterli olur
Yaa liste muhim degil, sen gel, menu yaz git o da olur. Gelmeyince cunku insan ipin ucunu kaciriyor, gitme hemen gel.

Oğlum 2 yaşında 2 hafta sonra doğum günü. Aslında Leslie daha önce çok yaptım. Hareketleri biliyorum kendi kendime yapıyorum video açmadan fırsat buldukça. Aslında pilates açıp beraber yapabiliriz. Teşekkür ederim aklıma getirdiniz.

İnşallah ben de faydasını görürüm çünkü regl zamanı 3 tabak dolu dolu mantı yemişliğim oluyor

Ahh neler yedinnn, eczacinin icini rahatlatmasina sevindim :) hdi dene bakalim, eger baska bir takbiye kullanmiyorsan sabah ac karnina alabilirsin onu. Kullaniyorsan gun icinde alman yeterli olur
Sabah aç karnına tiroid ilacımı alıyorum ondan 2 saat sonra alırım kromu da
Günde 3 kez kullanılmalı diyor ama sen bi kere mi kullanıyorsun

Selam kızlar hemen menümü yazayim
23.02.2022
11.00 sütlü kahve
12.30
2 yumurta ile peynirli omlet, 5 zeytin, 1 dilim TB ekmek, 1 Tk kuşburnu

16.00 sade kahve
18.00
2 kepçe kıymalı bezelye,yoğurt
19.30 1 dilim pasta( doğum günü vardı )

Şu:2 lt

Selam arkadaşlar, ben bugün biraz salladım diyetimi.
Sabah: Mısır gevreği süt ile 1 kase

Öğlen 5-6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı ve 1 bardak ayran (aslında normalde öğlen yemiyorum oğlum yemedi onun tabağını yedim.)

Ara filtre kahve ve fındık

Ara 1 ayva

Akşam 6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı, 2 köfte ve yarım kase yoğurt.

Yazınca ne çok yemişim.
Spor 7 bin adım, birazdan pilates yapmayı düşünüyorum yatmadan. Bir de evi temizledim.

Kromu emziren anneler kullanabiliyor mu?

o zaman daha yeni hastaliktan da kalktin, c vitamini de al boyle yogun oldugun gunlerde olmadi. Bence iyi gelir.
Aynen canım olabilir
Boyun güzel canım, biraz dikkat etsen güzel veirrsin, bak hem çocukları da kötü etkileme yazık onlara sen sağlıklı beslenmeye basla cpcugun da senin gibi beslenir ilerde kilo problemi olmaz belki
Güzel gibi ama mesela akşam ki meyveler fazla ya da menü genel olarak çok yağlı ve kalori miktarı artıyor, sağlıklı da olsa fazla yağda kilo vermeye engel oluyor
Ben de düşünmeye başladım krom tablet
Gerçekten harikasın maşallah motivasyon tam, süper devam ediyorsun maşallah

Başlangıç için güzel canım, sabah ki gevrek diyet olanlardan mi? Normal mi ? Bir de pilav miktarları fazla biiraz spor gayet güzel

ben 200 lukten gunde 1 tane aliyorum. seninkinon miktaro farklidir belki
1 dilim pasta haric guzel olmus :)
aslinda kotu degil ama mesela birkac sorum var, kofteyi kizartiyor musun ? koftelerin altona ve ustune yumirta fircasiyla sivoyag surup firinliyorum mesela kizartmak yerine, eger kofte kizartma degilse bence kofte miktarini artirsan daha iyi olabilir. Bulgur da olsa aslinda bugun bok karbonhidrat almissin. Onun herine proteini artiriraan daha dengeli olur bence. Toplamda cok yememissin bence ama dengeli olmamis pek.

kizlar selam

hemen menumu paylasayim.

saat 9.30 corek otu yagi tableti
1 kahve

saat 12.45
1 yumurtadan pirasali omlet az yagli (yada yumurtali pirasa da denebilir)
sekersiz cay

arada sekersiz cay

16.00 5 badem 1 ceviz 1 kahve

18.00 5 badem 2 mini salatalik 1 kasik yogurt 1 fincan kiraz sapi cayi

19.15-19.30 1 dilim balik (120 gram gibi) 1 kase yogurt 1 kase yagsiz tuzsuz salata 2 mini salatalik

krom ve zerdecal tablet

arada 1 bardak roybos cay
yatmadan da gece cayi icerim

su 3 lt
spor 45 dakika yurudum simdide bi yarim saat 4p dk leslie yapip oyle yapicam, bugun asiri yogun bir gundu, sporumu tamamlayinxa detayini ayrica paylasicam.

Ya ben bugün temizlik yaptım. Evde yeşil mercimekli bulgur pilavı vardı dün yapmıştım. Köfteyi kendim yaptım ama çok geç olmuştu ve yorgundum kızarttım normalde fırında yapacaktım. Sırf protein olsun diye 2 küçük yedim. Bundan sonra daha çok buharda pişirme, salata vs tarzı yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…