- 31 Ekim 2013
- 20.750
- 68.086
- 40
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.741
Kendini yuruyus bandina sartlama aglunun yasi kac bilmiyorum ama onunla oyun gibi Leslie nin youtube videolarini yapabilirin o uyanikken belki, ben Leslie yapiyorum her gun ve kilom fazla olmasina ragmen gayet karin kaslarim belirgin, vucudum sekilli epey onlar sayesinde beni goren kimse kiloma inanamiyor soyleyince, cunku gercekten gostermiyorumKoşu bandım var ama aldıktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken çok yürürdüm doğumdan sonra çok kullanamadım çünkü oğlum uyuyunca ev işi yemek vs biraz dinleneyim derken uyanıyor. O uyanıkken kesinlikle kullanamıyorum.
krom aslinda tam olarak o karbonhidrat askini dizginlemekte yardimci oluyor, yaa ben tbak tabak salcali makarna falan yapardim canim nasil cekerdi o regl donemi, suan cok sukur bence cok iste yaradi oyle dayanilmaz bir istek yok, tabiki hafif canim cekti ama durduramadigim bir istek degil. Hayir bir de esim gozumun onunde paskalya tavsanlari yutuyor her gun ( cikolatadan tavsan) simdi tam katoliklerin oruca baslama zamani bitince paskalya bayramlari oluyor. Ama daha oruc ayi baslarken marketlerde bu yumurtadan, tavsandan cikolatalar cikiyor. Ona ragmen hic oyle sunun da tadina bakayim diye gelmedi icimden. Krom olmasa bence dayanamazdim, net.kromu internette araştırdım da yan etkileri gözümü korkuttu biraz
reglimde yaklaşıyor şekerden çok karbonhidrat krizim tutuyor şu sıra
şekeri de istiyor canım ama mesela yemesem de olur ya da 2 dilim değil de bi dilim yesem de olurdu biraz açgözlülük benim yaptığım
zaten gece de fena sapıttım, buraya yazdım güya günü kapattım, akşam eve gidince neler yemedim ki
ahhh keşke kabak tatlısı ve 3ü biraradayla kalabilseydim
akşam yine içimdeki canavar hortladı
Ahh neler yedinnn, eczacinin icini rahatlatmasina sevindim :) hdi dene bakalim, eger baska bir takbiye kullanmiyorsan sabah ac karnina alabilirsin onu. Kullaniyorsan gun icinde alman yeterli olurbugün çok dengesiz çok saçma sapan beslendim yinebu regl öncesi beni mahvediyor
ama sporumu yazayım en azından
20 dk Leslie BoostedUcmelekannesi
gewezebidik krom tableti eczacıya sordum içimi epey rahatlattı, yine de biraz daha araştırayım diye almamıştım
nette epey bi araştırdım yeme bozukluğu yaşayan, tıkanırcasına yemek yeme krizlerine giren (ki ne yazık ki zaman zaman yaşadığım bir problemdir bu) insanlarda bile olumlu faydaları görülmüş
iş çıkışı alıp hemen kullanmaya başlayacağım umarım faydasını görürüm
Yaa liste muhim degil, sen gel, menu yaz git o da olur. Gelmeyince cunku insan ipin ucunu kaciriyor, gitme hemen gel.Selam kizlarrrr
Kaç gündür fırsat bulup gelemedim.
Diyette bir garip oldu zaten dikkat edemedim pek.
İtina ile beni sporlarına hala etiketleyen canim arkadaşımgewezebidik kişi sayısı az kolay tutarım dedim ama ben doğru dürüst buraya gelmeyince listede yalan oldu tabi.
Ama harikasın istikrarla spora devam ediyorsun.
Menü yazmaya yeniden başlamam lazim. Ufak bir motivasyon kaybın var yine
Oğlum 2 yaşında 2 hafta sonra doğum günü. Aslında Leslie daha önce çok yaptım. Hareketleri biliyorum kendi kendime yapıyorum video açmadan fırsat buldukça. Aslında pilates açıp beraber yapabiliriz. Teşekkür ederim aklıma getirdiniz.Kendini yuruyus bandina sartlama aglunun yasi kac bilmiyorum ama onunla oyun gibi Leslie nin youtube videolarini yapabilirin o uyanikken belki, ben Leslie yapiyorum her gun ve kilom fazla olmasina ragmen gayet karin kaslarim belirgin, vucudum sekilli epey onlar sayesinde beni goren kimse kiloma inanamiyor soyleyince, cunku gercekten gostermiyorum
krom aslinda tam olarak o karbonhidrat askini dizginlemekte yardimci oluyor, yaa ben tbak tabak salcali makarna falan yapardim canim nasil cekerdi o regl donemi, suan cok sukur bence cok iste yaradi oyle dayanilmaz bir istek yok, tabiki hafif canim cekti ama durduramadigim bir istek degil. Hayir bir de esim gozumun onunde paskalya tavsanlari yutuyor her gun ( cikolatadan tavsan) simdi tam katoliklerin oruca baslama zamani bitince paskalya bayramlari oluyor. Ama daha oruc ayi baslarken marketlerde bu yumurtadan, tavsandan cikolatalar cikiyor. Ona ragmen hic oyle sunun da tadina bakayim diye gelmedi icimden. Krom olmasa bence dayanamazdim, net.
Ahh neler yedinnn, eczacinin icini rahatlatmasina sevindim :) hdi dene bakalim, eger baska bir takbiye kullanmiyorsan sabah ac karnina alabilirsin onu. Kullaniyorsan gun icinde alman yeterli olur
Yaa liste muhim degil, sen gel, menu yaz git o da olur. Gelmeyince cunku insan ipin ucunu kaciriyor, gitme hemen gel.
İnşallah ben de faydasını görürüm çünkü regl zamanı 3 tabak dolu dolu mantı yemişliğim oluyorkrom aslinda tam olarak o karbonhidrat askini dizginlemekte yardimci oluyor, yaa ben tbak tabak salcali makarna falan yapardim canim nasil cekerdi o regl donemi, suan cok sukur bence cok iste yaradi oyle dayanilmaz bir istek yok, tabiki hafif canim cekti ama durduramadigim bir istek degil. Hayir bir de esim gozumun onunde paskalya tavsanlari yutuyor her gun ( cikolatadan tavsan) simdi tam katoliklerin oruca baslama zamani bitince paskalya bayramlari oluyor. Ama daha oruc ayi baslarken marketlerde bu yumurtadan, tavsandan cikolatalar cikiyor. Ona ragmen hic oyle sunun da tadina bakayim diye gelmedi icimden. Krom olmasa bence dayanamazdim, net.
Sabah aç karnına tiroid ilacımı alıyorum ondan 2 saat sonra alırım kromu daAhh neler yedinnn, eczacinin icini rahatlatmasina sevindim :) hdi dene bakalim, eger baska bir takbiye kullanmiyorsan sabah ac karnina alabilirsin onu. Kullaniyorsan gun icinde alman yeterli olur
Kromu emziren anneler kullanabiliyor mu?İnşallah ben de faydasını görürüm çünkü regl zamanı 3 tabak dolu dolu mantı yemişliğim oluyor
Sabah aç karnına tiroid ilacımı alıyorum ondan 2 saat sonra alırım kromu da
Günde 3 kez kullanılmalı diyor ama sen bi kere mi kullanıyorsun
Aynen canım olabiliro zaman daha yeni hastaliktan da kalktin, c vitamini de al boyle yogun oldugun gunlerde olmadi. Bence iyi gelir.
Boyun güzel canım, biraz dikkat etsen güzel veirrsin, bak hem çocukları da kötü etkileme yazık onlaraYarışmanın kaldırıldığını bilmiyordum, geçen yıl deneme için girmiştim ama devam edememiştim.
Evliyim, iki çocuğum var. Boyum1,65 kilom 76 şuanda. Çocukluğumda ve üniversiteye kadar hep çok zayıftım. Üniversitede düzensiz beslenme ile ilk kez kilo aldım. Kilom genellikle 60-65 arası oldu 65’e çıkıp diyet yapıp 60’a inerdim vs. Sonrasında hep hamilelikler ve emzirme döneminde kilo aldım, ilk oğlumdan sonra 63-64’lere indim. İkinci oğlum 2 hafta sonra 2 yaşına girecek, emziriyorum pandemide doğdu, yok pandemidir yok emziriyorum diye rahat davrandım. Doğumdan sonra 75’dim. Ara ara 72’ye düşüyorum yine çıkıyorum. Hamur işini çok seviyorum ama yapmamaya çalışıyorum, çayın yanına kuru üzüm, kuru yemiş koyuyorum onlar da çok kilo aldırıyor, çayı sade içemiyorum. 2 gündür içmiyorum o yüzden. Yemek yemek sevdiğim bir şey değil. Sağlıklı olmak için yiyorum. Meyve de severim. Ama sanki genlerimizde mi var bilmiyorum kek börek çörek çocuklar da çok seviyor, evde kapış kapış gidiyor. Çocuklara da kötülük mü yapıyorum diye düşünüyorum. Büyük oğlum da pandemi de kilo aldı. Yazın falan her gün yürürüz ailece, kışın da hafta sonları çıkıyoruz yürüyoruz.
Umarım size ayak uydurabilirim.
Güzel gibi ama mesela akşam ki meyveler fazla ya da menü genel olarak çok yağlı ve kalori miktarı artıyor, sağlıklı da olsa fazla yağda kilo vermeye engel oluyorHayırlı geceler
Menümü yazmaya başlıyim, saldım zaten boğazım kötü açıyordu, dilimde aft çıkti çok şükür bugün iyiyim.
Sabah
1 avuc Antep fıstığı çiğ
3 kaşık yoğurt kaymağı
1 dilim ekmek
Ara
Bir içli köfte
Az şekerli çay
Komşuda ikisi bı arada
Bir ufak havuç
Akşam
Bir tabak haşlama ( tavuk, patates, havuç)
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 b. Ayran
Portakal 4/1
Elma 4/1
1 Ufak muz
Ben de düşünmeye başladım krom tabletbugün çok dengesiz çok saçma sapan beslendim yinebu regl öncesi beni mahvediyor
ama sporumu yazayım en azından
20 dk Leslie BoostedUcmelekannesi
gewezebidik krom tableti eczacıya sordum içimi epey rahatlattı, yine de biraz daha araştırayım diye almamıştım
nette epey bi araştırdım yeme bozukluğu yaşayan, tıkanırcasına yemek yeme krizlerine giren (ki ne yazık ki zaman zaman yaşadığım bir problemdir bu) insanlarda bile olumlu faydaları görülmüş
iş çıkışı alıp hemen kullanmaya başlayacağım umarım faydasını görürüm
Gerçekten harikasın maşallah motivasyon tam, süper devam ediyorsun maşallahKizlar selam,
Bugun ine asiri yogun, ustuste toplantilarla dolu bir gundu. Ama ben naaptim, toplantilardan birinde cok aktif olmam gerekmiyordu, toplantiya telefondan baglanip 45 dk yuruyus yaptim :) sesim cikmadi diye diyetimden sastim, sporumu yapmadim zannedilmesin :)
Birazdan bi ara ogun yapip sonra leslie yapicam :)
Başlangıç için güzel canım, sabah ki gevrek diyet olanlardan mi? Normal mi ? Bir de pilav miktarları fazla biirazSelam arkadaşlar, ben bugün biraz salladım diyetimi.
Sabah: Mısır gevreği süt ile 1 kase
Öğlen 5-6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı ve 1 bardak ayran (aslında normalde öğlen yemiyorum oğlum yemedi onun tabağını yedim.)
Ara filtre kahve ve fındık
Ara 1 ayva
Akşam 6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı, 2 köfte ve yarım kase yoğurt.
Yazınca ne çok yemişim.
Spor 7 bin adım, birazdan pilates yapmayı düşünüyorum yatmadan. Bir de evi temizledim.
ben 200 lukten gunde 1 tane aliyorum. seninkinon miktaro farklidir belkiİnşallah ben de faydasını görürüm çünkü regl zamanı 3 tabak dolu dolu mantı yemişliğim oluyor
Sabah aç karnına tiroid ilacımı alıyorum ondan 2 saat sonra alırım kromu da
Günde 3 kez kullanılmalı diyor ama sen bi kere mi kullanıyorsun
1 dilim pasta haric guzel olmus :)Selam kızlar hemen menümü yazayim
23.02.2022
11.00 sütlü kahve
12.30
2 yumurta ile peynirli omlet, 5 zeytin, 1 dilim TB ekmek, 1 Tk kuşburnu
16.00 sade kahve
18.00
2 kepçe kıymalı bezelye,yoğurt
19.30 1 dilim pasta( doğum günü vardı )
Şu:2 lt
aslinda kotu degil ama mesela birkac sorum var, kofteyi kizartiyor musun ? koftelerin altona ve ustune yumirta fircasiyla sivoyag surup firinliyorum mesela kizartmak yerine, eger kofte kizartma degilse bence kofte miktarini artirsan daha iyi olabilir. Bulgur da olsa aslinda bugun bok karbonhidrat almissin. Onun herine proteini artiriraan daha dengeli olur bence. Toplamda cok yememissin bence ama dengeli olmamis pek.Selam arkadaşlar, ben bugün biraz salladım diyetimi.
Sabah: Mısır gevreği süt ile 1 kase
Öğlen 5-6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı ve 1 bardak ayran (aslında normalde öğlen yemiyorum oğlum yemedi onun tabağını yedim.)
Ara filtre kahve ve fındık
Ara 1 ayva
Akşam 6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı, 2 köfte ve yarım kase yoğurt.
Yazınca ne çok yemişim.
Spor 7 bin adım, birazdan pilates yapmayı düşünüyorum yatmadan. Bir de evi temizledim.
Maalesef diyet kalmamıştı normal olandan yedim.Başlangıç için güzel canım, sabah ki gevrek diyet olanlardan mi? Normal mi ? Bir de pilav miktarları fazla biirazspor gayet güzel
Ya ben bugün temizlik yaptım. Evde yeşil mercimekli bulgur pilavı vardı dün yapmıştım. Köfteyi kendim yaptım ama çok geç olmuştu ve yorgundum kızarttım normalde fırında yapacaktım. Sırf protein olsun diye 2 küçük yedim. Bundan sonra daha çok buharda pişirme, salata vs tarzı yapmayı düşünüyorum.ben 200 lukten gunde 1 tane aliyorum. seninkinon miktaro farklidir belki
1 dilim pasta haric guzel olmus :)
aslinda kotu degil ama mesela birkac sorum var, kofteyi kizartiyor musun ? koftelerin altona ve ustune yumirta fircasiyla sivoyag surup firinliyorum mesela kizartmak yerine, eger kofte kizartma degilse bence kofte miktarini artirsan daha iyi olabilir. Bulgur da olsa aslinda bugun bok karbonhidrat almissin. Onun herine proteini artiriraan daha dengeli olur bence. Toplamda cok yememissin bence ama dengeli olmamis pek.
Evet canım kaçıyor gerçekten . Gelmeye çalışıyorum ama mutlaka bir bahanem var arkasına sigindigimYaa liste muhim degil, sen gel, menu yaz git o da olur. Gelmeyince
Haticem bu hafta ikimiz de başlangıca döndük kesin ama yarın yeniden sıkı rekabet yapalımEvet canım kaçıyor gerçekten . Gelmeye çalışıyorum ama mutlaka bir bahanem var arkasına sigindigim
hiç bilmiyorum canım eczaneye sormak gerekirKromu emziren anneler kullanabiliyor mu?
işe yarayacaksa kullanalım benceBen de düşünmeye başladım krom tablet
ben bugün öğlen alacağım bakayım kaçlık olduğunaben 200 lukten gunde 1 tane aliyorum. seninkinon miktaro farklidir belki
O kadar uzagimki diyete kesin canimHaticem bu hafta ikimiz de başlangıca döndük kesin ama yarın yeniden sıkı rekabet yapalım