Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba ben de katılmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Dün başladım diyet ve spora, aslında defalarca başladım birkaç kilo verip bıraktım. Bu sefer bırakmak istemiyorum.
Gel canım, biraz kendini tanit sonrasında burda hergun menumuzu yazıyoruz ve birbirimizi motive ediyoruz, yarışmalar yok artık kaldırıldı ama biz grup olarak motivasyon açısından devam ediyoruz, cuma günleri tartı günümüz

22.02.2022
11.00
Sütlü kahve
12.45
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,9 zeytin, 1 havuç, yarım dilim ekmek, 1 portakal

16.00 sade kahve
17.30
2 kepçe kıymalı bezelye,haşlama lahana ( zeytinyağlı limonlu) yoğurt
19.00
3 kuru kayısı,bir avuç fındık

Şu:2 lt

Sana göre miktar çok değil ama protein ve sebze açısından çok eksik, senin beslenmen de çok önemli artık, kuru yemislerden ve sebzelerden bol tuketmen lazim
başlamışsın hayırlı olsun canım. dolmaları 9 lamasan iyimiş ama vira bismillah
Ay evet inşallah devam ederim bozmadan
Afiyet olsun çok güzel canım
Dolmalar küçüktü baya,
Ya merak etme meme bitince bağıniz bitmiyor, benim ki hala elini gogsume sokup uykuya dalıyor benim kız memeyi kendisi bıraktı ama emziği ben biraktirdim, emzik bıraktıktan 5 ay sonra falan anneme şey demiş: anneanne benim emziğim kayboldu biliyor musun, birini de köpekler aldı ( biz öyle birşey dememistik ama kaybolunca kendi böyle bir çıkarım yaptı köyde köpekleri görünce ) pis oldu o artık, ama ben çok özlüyorum onu, demiş annem anlattı hem gulddum hem içim parcalandi
Sabah çok güzel başlamışsın ama sonra biraz karışmıs ama en azından spor yapmışsın,kabak tatlısı ve ucu bir arada olmasa güzel olurmuş
Güzel menü canım afiyet olsun

Merhaba ben de katılmak istiyorum. Ne yapmam lazım? Dün başladım diyet ve spora, aslında defalarca başladım birkaç kilo verip bıraktım. Bu sefer bırakmak istemiyorum.
biraz kendini tanit, kilo alma sebebini, verme isteme sebebinden falan bahset, sonra gunluk menu ve spor paylasiyoruz, birbirimizin menulerine yorum yapiyoruz. Arada motivasyon paylasimlari oluyor, boyle yani :)
Selam kizlar, bugünlerde çok yorgun hissediyorum kendimi, hoş iki gündür iş de yoğun, o sebeple buraya gelemedim bugün hemen menümü yazayim
kolay gelsin oyle zamanlarda 2 seye daha bi dikkat et 1 c vitamini gerekiyoraa takviye al 2 d vitamini, d vitamini eksikligi hem yorgunluk yapar hem kilo vermeyi zorlastirir, ben birde burada gunes gormedigimizden kisin her gun takviye d vitamini aliyorum
afiyet olsun bence guzel menu olmus

D vit kullanıyorum canım, burda da güneş yok malesef , hoş olsa da iş yeri kapalı alan nerde görelim

Yarışmanın kaldırıldığını bilmiyordum, geçen yıl deneme için girmiştim ama devam edememiştim.

Evliyim, iki çocuğum var. Boyum1,65 kilom 76 şuanda. Çocukluğumda ve üniversiteye kadar hep çok zayıftım. Üniversitede düzensiz beslenme ile ilk kez kilo aldım. Kilom genellikle 60-65 arası oldu 65’e çıkıp diyet yapıp 60’a inerdim vs. Sonrasında hep hamilelikler ve emzirme döneminde kilo aldım, ilk oğlumdan sonra 63-64’lere indim. İkinci oğlum 2 hafta sonra 2 yaşına girecek, emziriyorum pandemide doğdu, yok pandemidir yok emziriyorum diye rahat davrandım. Doğumdan sonra 75’dim. Ara ara 72’ye düşüyorum yine çıkıyorum. Hamur işini çok seviyorum ama yapmamaya çalışıyorum, çayın yanına kuru üzüm, kuru yemiş koyuyorum onlar da çok kilo aldırıyor, çayı sade içemiyorum. 2 gündür içmiyorum o yüzden. Yemek yemek sevdiğim bir şey değil. Sağlıklı olmak için yiyorum. Meyve de severim. Ama sanki genlerimizde mi var bilmiyorum kek börek çörek çocuklar da çok seviyor, evde kapış kapış gidiyor. Çocuklara da kötülük mü yapıyorum diye düşünüyorum. Büyük oğlum da pandemi de kilo aldı. Yazın falan her gün yürürüz ailece, kışın da hafta sonları çıkıyoruz yürüyoruz.
Umarım size ayak uydurabilirim.

Teşekkür ederim. Yukarıda biraz tanıttım kendimi. Ben de motivasyon için katılmak istiyorum. 2 gündür diyet yapıyorum. Umarım devam edebilirim.

Hayırlı geceler

Menümü yazmaya başlıyim, saldım zaten boğazım kötü açıyordu, dilimde aft çıkti çok şükür bugün iyiyim.

Sabah
1 avuc Antep fıstığı çiğ
3 kaşık yoğurt kaymağı
1 dilim ekmek

Ara
Bir içli köfte
Az şekerli çay

Komşuda ikisi bı arada

Bir ufak havuç

Akşam
Bir tabak haşlama ( tavuk, patates, havuç)
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 b. Ayran

Portakal 4/1
Elma 4/1
1 Ufak muz

Eki yarisma yok ama Zipzip ole masterfit diye bir yarisma var biraz karisik kurallari ben de henuz cozemedim :) takimlar surekli degisiyor anladigim kadariyla

Boyumuz ayniymis ve benzer kilolarda sorun yasiyoruz gibi. Ben gecmise baktigimda en temel sorun benim icin hareketsizlik. Belki seninde kisin hareketin kisitlaniyor olabilir. Bir de tabiki pasta borek tatli bunlar direk karbonhidrat. Kuruyemis tuketebilirsin cayin yaninda ama sayarak ye. Yani boyle bi tane bitane yersen zamala alisirsin daha az yemeye. Eskiden bende oyleydim, insan kendini alistiriyor :)
muz olmasa iyiymis ama genel olarak iyi bir menu olmus bence (muz kabizlik yapabilir diye oyle dedim) afiyet olsun.

Koşu bandım var ama aldıktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken çok yürürdüm doğumdan sonra çok kullanamadım çünkü oğlum uyuyunca ev işi yemek vs biraz dinleneyim derken uyanıyor. O uyanıkken kesinlikle kullanamıyorum.

kromu internette araştırdım da yan etkileri gözümü korkuttu biraz

reglimde yaklaşıyor şekerden çok karbonhidrat krizim tutuyor şu sıra
şekeri de istiyor canım ama mesela yemesem de olur ya da 2 dilim değil de bi dilim yesem de olurdu biraz açgözlülük benim yaptığım

zaten gece de fena sapıttım, buraya yazdım güya günü kapattım, akşam eve gidince neler yemedim ki

Sabah çok güzel başlamışsın ama sonra biraz karışmıs ama en azından spor yapmışsın,kabak tatlısı ve ucu bir arada olmasa güzel olurmuş
ahhh keşke kabak tatlısı ve 3ü biraradayla kalabilseydim
akşam yine içimdeki canavar hortladı

düşe kalka olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…