- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.701
Ben biraz cozuttum utancımdan yazmıyorumkimse menü yazmıyor mu ben mi görmedim
Evet yaa ben de çok etkilendim. Hiç kıyamıyorum yaa çok üzülüyorum. Gözüme bakıyor isteyecek istemiyor başını dizime koyuyor. Gerçi hala gun de 1 yada 2 kere bi ağzına alıp hasret gideriyor ama ben memeyi sıkıyorum süt bitti artik akmiyor diye. Oda biraz çekiyor çekiyor bırakıyor. Bu akşam da aç ac yatti. Çok duygusalım bende. Allah çocuklarında bizim de yardımcımız olsun. Isteyen herkese de bu duyguları tattirsin insallahh.merhaba kızlar
katıldığım eğitimler dinlediğim tecrübeler evde başarısız denemeler sonucunda hemen herkesin yaptığı be tavsiye ettiği gibi kızımı kademeli olarak memeden ayıramayacağıma bunun çok sabırlı olmayan bana da ona da uygun olmadığına karar verdim. bugün ani bir kararla göğsüme sirke sürdüm. emip ağladı git yıka diye. tat duyusu aşırı gelişmiş bi çocuk zaten. sonra biberenla süt verdim. normalde içmez. memede süt bitti o yüzden acı dedim. önce git diye vurdu memeye sonra bay bay diyelim dedim.
gitti geldi açıp içli içli acı ay diyip sonra bay bay deyip durdu.
işin tuhaf tarafı benim için çok zor oldu. neden bilmiyorum çok ağladım. 26 aydır bitsin diye gözünün içine baktığım süreç o koparırca ısırmalar, sabaha kadar cuk cuk sömürmelerden bıkmıştım güya. ama nedense çok duygulandımdevam edebilirsek bi daha o süreci ikimiz yaşayamayacağız. ay nasıl gözüm doluyor durduk yere
kabak okay de tatlisi olmasaydi iyiymis ama yinede gun icerisinde hafif gitmissin, onu da erken yemissin sanki goz ardi edilebilir bugunluk21 Şubat Pazartesi
11.00
yarım demet dereotu
3 brezilya cevizi
7 badem
1 kutu laktozsuz süt+ 2 yk yulaf
2 haşlanmış yumurta
13.30
1 elma
1 ayva
15.00
çavdar ekmeğine hindi füme sandviç
2 dilim kabak tatlısı
su: 2,5 lt
oyy kiyamam, buyuk bir adim atmissin, devami cok kolay gelie umarimmerhaba kızlar
katıldığım eğitimler dinlediğim tecrübeler evde başarısız denemeler sonucunda hemen herkesin yaptığı be tavsiye ettiği gibi kızımı kademeli olarak memeden ayıramayacağıma bunun çok sabırlı olmayan bana da ona da uygun olmadığına karar verdim. bugün ani bir kararla göğsüme sirke sürdüm. emip ağladı git yıka diye. tat duyusu aşırı gelişmiş bi çocuk zaten. sonra biberenla süt verdim. normalde içmez. memede süt bitti o yüzden acı dedim. önce git diye vurdu memeye sonra bay bay diyelim dedim.
işin tuhaf tarafı benim için çok zor oldu. neden bilmiyorum çok ağladım. 26 aydır bitsin diye gözünün içine baktığım süreç o koparırca ısırmalar, sabaha kadar cuk cuk sömürmelerden bıkmıştım güya. ama nedense çok duygulandımdevam edebilirsek bi daha o süreci ikimiz yaşayamayacağız. ay nasıl gözüm doluyor durduk yere
sarmalar buyukse egwr k biraz fazla olmus sanki ama genel olarak iyi bence, hadi hastalik sonrasi super sonuclar gorelim sendenSelam kizlar menü ile geldim size
21.02.2022
11.00 sütlü kahve
12.45
1 yumurta ile peynirli omlet, 5 zeytin, 1 dilim TB ekmek, 1 portakal
16.00 sade kahve
17.30
2 kepçe haşlama,9 lahana sarması bulgurlu, salata
19.00 3 hurma
Şu:2.5 lt
Senin menulerini senin metabolizmana gore degerlendiriyorum, bence gayet iyi21 şubat
9.00
2 tb ekmek tahin pekmez
1 salatalık
12.00
4-5 tane kurupasta okulda toplantıda yedim bitmedi toplantı acıktım valla
17.00
1 tane ayva
18.30
5-6 kaşık mantı
2 kepçe ezogelin çorba
su 2 lt olmuştur
regl oldugumda normalde en az 1 kilo arti gorurdum, bu aslinda zayifladigimi ama tartida goremedigimi gosteriyor bana, reglim bitsin o eksileri toplu gorucem biliyorumvücudunu tanıyorsan sıkıntı olmaz canım
bütün gün aç bırakırsan vücut bi yerde patlar(kabak tatlısına binaen
harika
gel yaz kacma yaz da sana guzel yorumlar yapayimBen biraz cozuttum utancımdan yazmıyorum
Bugün songel yaz kacma yaz da sana guzel yorumlar yapayim
ahhh kıyamam kuzum yaa hamilelikten de duygusalsın biraz ama epey büyümüş kızın zaten vicdan azabı çekme canımın içi, bugünlerde geçip gidecek kızın hatırlamayacak bilemerhaba kızlar
gayet güzel kuzum afiyet olsunSelam kizlar menü ile geldim size
21.02.2022
11.00 sütlü kahve
12.45
1 yumurta ile peynirli omlet, 5 zeytin, 1 dilim TB ekmek, 1 portakal
16.00 sade kahve
17.30
2 kepçe haşlama,9 lahana sarması bulgurlu, salata
19.00 3 hurma
Şu:2.5 lt
sağol kuzummBence güzel canım, yavaş yavaş oturacağız
canım kötü bi menü olmuş bence21 şubat
9.00
2 tb ekmek tahin pekmez
1 salatalık
12.00
4-5 tane kurupasta okulda toplantıda yedim bitmedi toplantı acıktım valla
17.00
1 tane ayva
18.30
5-6 kaşık mantı
2 kepçe ezogelin çorba
su 2 lt olmuştur
ahh ahhhh, açlıktan değil o bacım göz açlığındanbütün gün aç bırakırsan vücut bi yerde patlar(kabak tatlısına binaen
afiyet olsun canım güzel olmuşkizlar selam,
once menumu paylasayim sonra alintilari cevaplayacagim :)
10.30 corek otu yagi tableti sonra 1 kahve
arada 1 bardak ada cayi
12.45 balli limonlu su 10 dk sonra kahvalti: 1 yumurtadan az yagli pirasali omlet
ceyrek dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
2 mini salatalik
yesillik
sekersiz cay
sonrasinda krom tablet, zerdecal tablet sonra odem cayi
15.45 2 hurma 1 kahve
19.00 1 ayran 1 elma
21.00 1 tabak yogurtlu yagsiz kabak sote, 1 kase yagsiz tuzsuz salata
sonrasinda odem cayi
su 3 lt
spor 45 dakika hizli tempolu yuruyus 135 puanUcmelekannesi
bi saatten sonra belki sekersiz cay ve bitki cayi icerim
esim saat 21.00 de eve geldigi icin aksam yemegi bu saate kaldi. Ama onsuz da yemek istemedim, tum gun ofisteydi, 10 dk yemek yedi benimle simdi yine cikti evdeki calisma odasinda devam ediyor garibim calismaya.
doğru diyorsun canım o kabak tatlısı olmasa da olurdu ki meyve de yedim tatlı niyetinekabak okay de tatlisi olmasaydi iyiymis ama yinede gun icerisinde hafif gitmissin, onu da erken yemissin sanki goz ardi edilebilir bugunluk
Ben birden kestim cunku yavas yavas denedm olmuyor yerlere yatip agliyordu geceleri de ayni hep meme de kalmak istiyordu bi zaman sonra artk yarari da yok zaten. Oje surdm ben uf olmus diye gunduz oyle emmedi zaten gece de ojeli diye ben veremedim ama cok agladi 3 gece baya zorlandik sonra artk uyanda da aglamiyodu kucagma yatip devam uyuyordu. Illaki zor oluyor cok vicdan yapip aglamistm kendimde hatta oje surmesem kesin verirdm gece o aglamasina insan dayanamiyor cunku ama bitmesi rahatlik anne icinde cocuk icinde bencenasıl yaptın canım? benimki hiç yanaşmıyor. hele gece kabus
nispeten beklediğimden kolay oldu. sanırım en önemli şey meme bitse de anne burda kısmını hissetmesiydi. sarılarak uyuduk. sabaha karşı yine uyandı yine sarıldık. bi içleniyor ama henüz büyük bir kriz yaşamadık çok şükür. bakalım önümüzdeki günlerde ne olacakBen birden kestim cunku yavas yavas denedm olmuyor yerlere yatip agliyordu geceleri de ayni hep meme de kalmak istiyordu bi zaman sonra artk yarari da yok zaten. Oje surdm ben uf olmus diye gunduz oyle emmedi zaten gece de ojeli diye ben veremedim ama cok agladi 3 gece baya zorlandik sonra artk uyanda da aglamiyodu kucagma yatip devam uyuyordu. Illaki zor oluyor cok vicdan yapip aglamistm kendimde hatta oje surmesem kesin verirdm gece o aglamasina insan dayanamiyor cunku ama bitmesi rahatlik anne icinde cocuk icinde bence
hımm doğru protein az mantıdaki yoğurt ve etçikleri saymazsakcanım kötü bi menü olmuş bence
ne sebze ne protein var
bugün biraz daha dikkat et olur mu
Hmmm evet bak bu gözümden kaçmıştıhımm doğru protein az mantıdaki yoğurt ve etçikleri saymazsak
ya yine kabak tatlisi var22 Şubat Salı
10.00
çeyrek demet dereotu
4 brezilya cevizi
6 badem
1 yk kaşığı keten tohumu ve 1 yk ruşeym katılmış 6 yk yoğurt
12.30
1 lahmacun
1 ayran
1 dilim kabak tatlısı
15.00
1 kaşarlı tost