Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canım inşallah devam da edeceğim yaa iyi geliyor spor yapmak ruhsal anlamda da :KK60:
ahh hem de nasil iyi geliyor, ben kendiminsuan spor yapmamak icin dizginlemeye calisiyorum. Berrin dur 1 gun kaslarin dinlensin diyorum kendime. Ama 1 subattan beri sadece 1 gun spor yapmadim onda da bulasik makinem bozulmustu yenisini esimle biz takmak zorunda kaldik, saatlerce onunla ugrastik o gun hadi dedim bugun dinlenme gunu olsun. Bugun de direniyorum kendime Berrin bir rahat birak vucudunu zaten regl oldun, hazir yarinda tarti gunu bugun bi dinlensin kaslarin, odemini atsin diyorum. Bakalim, leslie yapmam ama belki yagmursuz bir an yakalarsan cikar yuruyus yaparim. Ay tutamiyorum kendimi 🤣🤣

asil iyi geliyor, ben kendiminsuan spor yapmamak icin dizginlemeye calisiyorum. Berrin dur 1 gun kaslarin dinlensin diyorum kendime. Ama 1 subattan beri sadece 1 gun spor yapmadim onda da bulasik makinem bozulmustu yenisini esimle biz takmak zorunda kaldik, saatlerce onunla ugrastik o gun hadi dedim bugun dinlenme gunu olsun. Bugun de direniyorum kendime Berrin bir rahat birak vucudunu zaten regl oldun, hazir yarinda tarti gunu bugun bi dinlensin kaslarin, odemini atsin diyorum. Bakalim, leslie yapmam ama belki yagmursuz bir an yakalarsan cikar yuruyus yaparim. Ay tutamiyorum kendi
ayyy maşallah hepimize bu azmi bu isteği versin Allah :dua::nazar:

çık bi yürüyüş yap canım bişecik olmaz :KK49:

ayyy maşallah hepimize bu azmi bu isteği versin Allah :dua::nazar:

çık bi yürüyüş yap canım bişecik olmaz :KK49:
Havayi yagmazken yakalarsam cikicam insallah ahaha. Yaa 3 gundur burada firtina var. Cuma cok fenaydi, tum ulkede uyari yapildi evden cikmayin ruzgar cok fena diye. Gercekten biz deniz kiyisinda olmamamiza ragmen ruzgar burada da cok etkiliydi. Can kayiplari oldu. Agaclar koklerinden sokulup devrildi falan. Cumartesi gecti ama ondan beridir de surekli bir yagmur var. Dun gece epey dolu yagdi falan. Yagmurun dindigi bir ani yakalarsam cikip bi yuruyucem ama :)

Havayi yagmazken yakalarsam cikicam insallah ahaha. Yaa 3 gundur burada firtina var. Cuma cok fenaydi, tum ulkede uyari yapildi evden cikmayin ruzgar cok fena diye. Gercekten biz deniz kiyisinda olmamamiza ragmen ruzgar burada da cok etkiliydi. Can kayiplari oldu. Agaclar koklerinden sokulup devrildi falan. Cumartesi gecti ama ondan beridir de surekli bir yagmur var. Dun gece epey dolu yagdi falan. Yagmurun dindigi bir ani yakalarsam cikip bi yuruyucem ama :)
aman Allah korusun dikkat et kendine
nerede yaşıyordun sen?

21 Şubat Pazartesi

11.00
yarım demet dereotu
3 brezilya cevizi
7 badem
1 kutu laktozsuz süt+ 2 yk yulaf
2 haşlanmış yumurta

13.30
1 elma
1 ayva

15.00
çavdar ekmeğine hindi füme sandviç
2 dilim kabak tatlısı :olamaz:

su: 2,5 lt

Kizlar selam,

motivasyon olsun, gecen haftanin sporu persembe haric her gun spor yaptim😎 20220221_170207.jpg

merhaba kızlar
katıldığım eğitimler dinlediğim tecrübeler evde başarısız denemeler sonucunda hemen herkesin yaptığı be tavsiye ettiği gibi kızımı kademeli olarak memeden ayıramayacağıma bunun çok sabırlı olmayan bana da ona da uygun olmadığına karar verdim. bugün ani bir kararla göğsüme sirke sürdüm. emip ağladı git yıka diye. tat duyusu aşırı gelişmiş bi çocuk zaten. sonra biberenla süt verdim. normalde içmez. memede süt bitti o yüzden acı dedim. önce git diye vurdu memeye sonra bay bay diyelim dedim.
gitti geldi açıp içli içli acı ay diyip sonra bay bay deyip durdu.
işin tuhaf tarafı benim için çok zor oldu. neden bilmiyorum çok ağladım. 26 aydır bitsin diye gözünün içine baktığım süreç o koparırca ısırmalar, sabaha kadar cuk cuk sömürmelerden bıkmıştım güya. ama nedense çok duygulandım😞 devam edebilirsek bi daha o süreci ikimiz yaşayamayacağız. ay nasıl gözüm doluyor durduk yere :cry:

merhaba kızlar
katıldığım eğitimler dinlediğim tecrübeler evde başarısız denemeler sonucunda hemen herkesin yaptığı be tavsiye ettiği gibi kızımı kademeli olarak memeden ayıramayacağıma bunun çok sabırlı olmayan bana da ona da uygun olmadığına karar verdim. bugün ani bir kararla göğsüme sirke sürdüm. emip ağladı git yıka diye. tat duyusu aşırı gelişmiş bi çocuk zaten. sonra biberenla süt verdim. normalde içmez. memede süt bitti o yüzden acı dedim. önce git diye vurdu memeye sonra bay bay diyelim dedim.
işin tuhaf tarafı benim için çok zor oldu. neden bilmiyorum çok ağladım. 26 aydır bitsin diye gözünün içine baktığım süreç o koparırca ısırmalar, sabaha kadar cuk cuk sömürmelerden bıkmıştım güya. ama nedense çok duygulandım😞 devam edebilirsek bi daha o süreci ikimiz yaşayamayacağız. ay nasıl gözüm doluyor durduk yere :cry:
Ay çok tatlısın deniz 😍 ben nerdeyse halay çekecektim 🤭

Gunaydin Kizlar,

Bugun kucuk kucuk bir suru isim var, tahminrn aksama kadar elimi kolumu baglayacak bu isler.

Kilo bildirimi de yapayim

Cuma 70.75
Bu sabah 71.00
fark +250 gram

reglin etkisini goruyoruz suan, umarim cumaya kadar reglin etkisi gecer. Ben odem cayina devam. Yediklerimde zararli ayarsiz hicbir sey yok o yuzden moral bozmuyorum. Spor da yapiyorum her gun. Tamamen regl donemi etkisi :) neyse benim yarin diyetisyen ile tarti gjnum, bu aksami hafif gecirmeyi planliyorum belki corba salata yogurt yaparim, ya da yogurtlu kabak ve salata da yapabilirim. En azindan bu haftayi bos gecirmis olmak istemiyorum, tartida az da olsa bir dusus iyi hissettiriyor. Hedefim bu saliya 69 u gormekti ama elimden geleni yapiyorum. Sali olmaz cumaya gorurum 69 u nedir yani 😄
Regle rağmen çok çok iyi, ben regl olunca direk 1 kilo artı görüyorum 🤣
21 Şubat Pazartesi

11.00
yarım demet dereotu
3 brezilya cevizi
7 badem
2 haşlanmış yumurta

13.30
1 elma
1 ayva

15.00

Bence güzel canım, yavaş yavaş oturacağız ❤️
merhaba kızlar
Yaa kıyamam 😍 ama şimdi sakın vaz geçme, bu yola çıktınız bir kere vazgeçerse sonra yine aynı şey yaşanacak...kendini de üzme uzmanlar hep doğru olanı söylüyor ama konu çocuk olunca dogru bir tane olmuyor, her çocuk ve anne farklı, sen elinden geleni yaptın sonuçta ❤️ ne yani analarımız bizi konuşarak azaltarak bıraktırmadi da yanlış mı baglandik 🤣 hem yanlış baglansam bu yaşımda hergun anamla konuşmazdim 🤔😁

Hamilelik kaynaklı da olabilir ben de hamileliğimi öğrenince emzirnediğim halde kızıma karşı suçluluk hissetmiştim
sanırım ilk ayrılığına şahit oldum ya ondan
Regle rağmen çok çok iyi, ben regl olunca direk 1 kilo artı görüyorum 🤣

Bence güzel canım, yavaş yavaş oturacağız ❤️

Yaa kıyamam 😍 ama şimdi sakın vaz geçme, bu yola çıktınız bir kere vazgeçerse sonra yine aynı şey yaşanacak...kendini de üzme uzmanlar hep doğru olanı söylüyor ama konu çocuk olunca dogru bir tane olmuyor, her çocuk ve anne farklı, sen elinden geleni yaptın sonuçta ❤️ ne yani analarımız bizi konuşarak azaltarak bıraktırmadi da yanlış mı baglandik 🤣 hem yanlış baglansam bu yaşımda hergun anamla konuşmazdim 🤔😁
çok tatlısın😄 aklıma sirke geldi görünmüyor ama tadı ekşi kokusu kötü. kızımda hiçbir şey işe yaramadı maalesef. hergün hırpalayacağıma birgünde olsun bitsin dedim. çok karşıydım aslında. ama en son aldığım eğitim de işe yaramayınca dedim yapacak bir şey yok🤷‍♀️

Selam kizlar menü ile geldim size😍
21.02.2022

11.00 sütlü kahve
12.45
1 yumurta ile peynirli omlet, 5 zeytin, 1 dilim TB ekmek, 1 portakal

16.00 sade kahve
17.30
2 kepçe haşlama,9 lahana sarması bulgurlu, salata
19.00 3 hurma

Şu:2.5 lt
başlamışsın hayırlı olsun canım. dolmaları 9 lamasan iyimiş ama vira bismillah 😄

Gunaydin Kizlar,

Bugun kucuk kucuk bir suru isim var, tahminrn aksama kadar elimi kolumu baglayacak bu isler.

Kilo bildirimi de yapayim

Cuma 70.75
Bu sabah 71.00
fark +250 gram

reglin etkisini goruyoruz suan, umarim cumaya kadar reglin etkisi gecer. Ben odem cayina devam. Yediklerimde zararli ayarsiz hicbir sey yok o yuzden moral bozmuyorum. Spor da yapiyorum her gun. Tamamen regl donemi etkisi :) neyse benim yarin diyetisyen ile tarti gjnum, bu aksami hafif gecirmeyi planliyorum belki corba salata yogurt yaparim, ya da yogurtlu kabak ve salata da yapabilirim. En azindan bu haftayi bos gecirmis olmak istemiyorum, tartida az da olsa bir dusus iyi hissettiriyor. Hedefim bu saliya 69 u gormekti ama elimden geleni yapiyorum. Sali olmaz cumaya gorurum 69 u nedir yani 😄
vücudunu tanıyorsan sıkıntı olmaz canım
21 Şubat Pazartesi

11.00
yarım demet dereotu
3 brezilya cevizi
7 badem
2 haşlanmış yumurta

13.30
1 elma
1 ayva

15.00

bütün gün aç bırakırsan vücut bi yerde patlar🤷‍♀️😁(kabak tatlısına binaen😄
Kizlar selam,

motivasyon olsun, gecen haftanin sporu persembe haric her gun spor yaptim😎Eki Görüntüle 3010909
harika

X