Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabır taşı denedin mi canım ?

Cnm ben yeni katıldım Ucmelekannesi Fit mutlu anne kardesleriyim ben eski degilim

nasıl yaptın canım? benimki hiç yanaşmıyor. hele gece kabus
Canım sen benim ooğlumda denediğim yöntemi denesene. Önce tek memeyi kes. Sonra onu ver bak bitmis de. Öncesinde de sürekli konuş. Bitiyor artik diye

Canım sen benim ooğlumda denediğim yöntemi denesene. Önce tek memeyi kes. Sonra onu ver bak bitmis de. Öncesinde de sürekli konuş. Bitiyor artik diye
Yani illaki yapılır. Benim kızım oyuna çevirmişti. Bi o tarafa uzanıyor bi bu tarafa uzanıyor ikisinden de istiyordu. Ben tek memeyi bitirirken söyle yaptim. Mesela birini içti diğerini aç diyor ya göğsümü yerine koyup digerini çıkarıyor muş gibi tekrar ayni memeyi çıkarıp verdim. Bu şekilde 1 haftadır tek memeyi hiç vermedim. Oglum da da tek meme yi biriktirdiğim zaman hep uzanarak emzirdim. Hep aynı tarafa uzattım diğerini isterse yine koyup aynısını çıkardım. Tek memeyi birak sonra her istediğinde verirsin emer kendi artik sütun bittiğini gelmediğini görür

nasıl yaptın canım? benimki hiç yanaşmıyor. hele gece kabus
Benimki kreşe gidiyordu 5-6 gibi geliyor sabaha kadar sömürüyordu kreşin, ayrı kalmanın hıncını , özlemini emerek atmaya çalışıyordu yeni enziriyormuş gibi yara olmuştu hep göğüslerim gündüz kreşte olduğu için ememiyordu haliyle gece azaltmaya başladım 4ten 3e düştü örneğin bi müddet böyle gittik sonra 2ye derken sadece gece uykuya geçerken emiyordu ama kreşten geldiği an yapışıyordu memeye ta ki uyuyana kadar o sıra annemler bizdeydi babam nakil olmuştu sağolsun annem kreşten gelir gelmez benden uzaklaştırıp oyuna filan dalmasını sağladı kadıncağız çamaşır sepetine koyup koridordaki halıları kaldırıp oyalıyordu bizimkini öyle öyle derken sadece uyurken emmeye başladı günde bi kere yani baktım olmuyor bu defa da uyurken biberon verdim normal inek sütü ve suyu yarı yarıya karıştırıp bi baktım unutmuş artık

Çok haklısın. Eşimde diyor Kuran-i Kerim de de 2 yaş yazıyorsa demekki fazlasının cok bi yararı yok.
Cokk zor olur ya sen dene bence benim yontemi
Aynen canım

Maşallah elo baya emmiş hiç vicdan yapma
Aynen emdi aslinda
ya o yöntemleri kullanmak istemiyorum. direniyorum kullanmamak için. bakalım nolucak
Bende karşıyım ya. En güvendiği şeyden tiksinmesini istemedim hic

Kizlar selam,

Bugunku menumu paylasayim once sonra alintilari cevaplayacagim.

11.00 corek otu yagi tableti

Saat 12.15 balli limonlu su 10 dk sonra kahvalti:
2 dilim tt ekmekten sandvic icerisinde 2 dilim peynir, yesillil 1 cay kasigi da aci sos var
yaninda 8-9 mini domates 2 mini salatalik yesillik
sekersiz cay

krom tableti
14.30 2 hurma 1 kahve

arada sekersiz cay

18.00 1 elma 1 ayran

19.20-19.40 1 tabak et yemegi 1 kase salata 1 kase yogurt

arada sekersiz cay
23.45 gece cayi

su 3lt
spor 46 dakika leslie 138 puan Ucmelekannesi

Canlar yatılı misafirim var pek uğrayamıyorum
oy kolay gelsin
Günaydın hanımlar

Dünden beridir boğazım çok aciyor, soğuk aldım herhalde. Bugün misafirlerim var, hiç halim de yok. Yemek hazırlığı yapmam gerek
Hastalanınca misafir zor oluyor.
cok gecmis olsun, bal ve toz zencefil varsa karistirip yutaraan bogaz agrina iyi gelir canim, yaninda da bir bardak bitki cayi oh miss
Yatılı misafir gelince insanın bütün rutini düzeni değişiyor iki gündür babam bizde oysa yabancı da değil bocalıyorum biraz
ya cok normal, misafir olunca kendi duzenini koruyamiyorsun
Afiyet şifa olsun canım 1 tane yiyebilirsin aslında
ya evet yesem yerim de bu hafta karbon hakkimi listemde sabah ogunune koydu diyetisyenim, sabahda 2 dilim ekmegi de yemis oldum aksama kullabmak istemedim o hakki, zati dolmayida yapmaktan vazgectim sonra, yarina kaldi dolma isi
canim soyle dusun her sey kararinda iyi, eger cocuklari daha uzun sure emzirmemiz gerekseydi dislerimiz daha gec cikardi. Sen de yazmissin zaten Kuran da bile geciyor 2 yila kadar diye, sonrasi bilimsel olarak da aslinda yarardan cok zarar. Cocuk emmeyi kolay bulup, bu sefer normal yemek yemiyor, dişlerinin gelisimi vs olumsuz etkilenebiliyor, baska baska seyler cikiyor. tabiki demiyorum ki çat diye kes, ama vicdan yapacagin bir sey yok, hayatta her dengesinde/kararinda guzel. Artik senin yavrununda kanatlanip ucma vakti gibi dusun, onun hayatin lezzetlerini tatma vakto gelmis demekki :)
Canim krom tabletin bir zarari yok bence ama tabiki sen de bir arastir, gerekirse bir hekime sor. Ben eczaci arkadaslarima danistim, diyetisyenim bana verdikten sonra o eger tatli istegini gercekten bastirdiysa Berrin devam et dedi. Bende bastirdi dedim. Cunku aslinda tatli isteginin kökü onemli burada, şımarikliktan mi yoksa gercekten vucutta bazi dengeler mi saşmiş. Cunki eger ben cok tatli seviyorum diye tuketiyorsan ona etkili olmaya bilir (bir arkadasima etki etmedi mesela) ama benim ki gercekteb fiziksel bir durum, dayanamayacak seviyede canim cekiyor, evde hocbir sey olmasa bile ve sadece tatli da degil ozellikle regl doneminde boyle tabak tabak salcali makarna falan yiyesim geliyordu (eskiden yedim de cok) suanda regl donemindeyim, evet yine hafif cekiyor ama dayanamacagim duzeyde degil o istek. Dizginliyebiliyorum yani, eskiden bu gece yarisi bana krep yaptirip cikolatali krep yedirtirdi o istek, dayanamazdim cunku. Ben bi arastir aklina yatarsa dene derim.

bizde sorun gece ve uykuya geçiş. uykuya geçerken veya gece uyanınca asla sakinleşmiyor
Cokk zor olur ya sen dene bence benim yontemi
anlatır mısın

Günaydın
Günaydın canım Allah şifa versin keşke rahatsızım deyip erteleseydin
Sağol cnm. Dün eşimin doğum günü diye sürpriz yapacaklarmış kayınvalidem görümcem gil, ondan erkenden gelip akşam yemeginede kalacaklardi, erteleyemedim yani
Sağol cnm. Öyle yapıyım.

Sağol cnm. Dün eşime doğum günü sürprizi yapacaklardı diye erteleyemedim.

oyy kolay gelsin

masallah masallah hergun spor yapilmis

Gunaydin Kizlar,

Bugun kucuk kucuk bir suru isim var, tahminrn aksama kadar elimi kolumu baglayacak bu isler.

Kilo bildirimi de yapayim

Cuma 70.75
Bu sabah 71.00
fark +250 gram

reglin etkisini goruyoruz suan, umarim cumaya kadar reglin etkisi gecer. Ben odem cayina devam. Yediklerimde zararli ayarsiz hicbir sey yok o yuzden moral bozmuyorum. Spor da yapiyorum her gun. Tamamen regl donemi etkisi :) neyse benim yarin diyetisyen ile tarti gjnum, bu aksami hafif gecirmeyi planliyorum belki corba salata yogurt yaparim, ya da yogurtlu kabak ve salata da yapabilirim. En azindan bu haftayi bos gecirmis olmak istemiyorum, tartida az da olsa bir dusus iyi hissettiriyor. Hedefim bu saliya 69 u gormekti ama elimden geleni yapiyorum. Sali olmaz cumaya gorurum 69 u nedir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…