Popüler Konu LenaG ile MasterFit

yok kızçem üzülmeyeyim diye desteklerinden ötürü çokk teşekkür ederim ama dünkü patlamış mısır da etkiledi haftasonunu zaten hatırlamak bile istemiyorum yani geri 50 üstü olcam diye aklım gidyo aklım :olamaz:
Olmazsın sen biliyosun bu işi iki güne eksiye geçersin canım benim ❤️

Merhaba herkese size bir sorum olacaktı. İki gün önce aralıklı oruca başladım ek olarak hafif hareketlerle sporda yapıyorum ama iki gün önce 84.8 olan kilom bugün 85.1 çıktı neden oluyor acaba? Limonlu su, yeşil çay içiyorum en azından gram olarak bir azalma görmek isterdim

Haftasonu fazladan 7000 kalori aldığını düşünmüyorum canım yani o yüzden tartıya takılma. Spor günlerin arasında arada bir mola ver yada hergün aynı bölgeleri çalıştırma kas gelişimi için önemli. Ve muhtemelen ödemdir o karbonhidratlar su tutar. 1 gr karbonhidrat 3-4 gr su tutar
bugünden itibaren daha dikkatli olcsam haftasonuda bukadar abartmıcam bidehaa ama senin de sporların harika kızçemm birde nurovic nurovic vardı bizim gibi kayboldu hahaah ama şimdi boyu boyuma kilosu kiloma seni buldum bırakmamm :KK60: :KK19:

Selamlar dünkü menü
Sabah
7.30
1 haşlanmış yumurta

Öğle
12.30
1 kase mercimek çorbası
1 p sebzeli et haşlama-1 yk patates püre
1 kase yeşillik

Ara17.30
2 wasa üzerine 2-3 yk şekersiz fıstık ezmesi

Akşam 20.30
Çık acıktım
2 tavuk şinitzel(airfryerda yağsız)
1 kase yoğurt

Su:2 lt

LenaG LenaG
sibel_84 sibel_84
Çok güzel menü afiyet olsun ❤️

günaydın kızlar :KK60:

cumartesi: 63,55
bugün: 64,05 :KK43:
fark: +500 gr

aslında çok da üzülmüyorum çünkü wc sıkıntım var çok büyük sebebi bu, bir de sabah çok çok erken tartıldım (5.30da), uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan tartıldım sonrasında ilaçlarımı içeceğim için

cumartesiye bence eksi gelecek kendime güveniyorum :KK19::KK68::KK200:

sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG

Haftasonu fazladan 7000 kalori aldığını düşünmüyorum canım yani o yüzden tartıya takılma. Spor günlerin arasında arada bir mola ver yada hergün aynı bölgeleri çalıştırma kas gelişimi için önemli. Ve muhtemelen ödemdir o karbonhidratlar su tutar. 1 gr karbonhidrat 3-4 gr su tutar
ya hemde aslında yemek yeöedim tatlı yedim o kadar kaloriyi bırak bir günde belki 2000 olmuştur kalorili şeylerden dolayı desem ki gene su tutacağını bilmiyordum hergün sizlerden bişiler öğreniyorum yaa o zaman napiyoruz ödem attıran şeyler içiyoruuzzz :KK60: dediğin gibi birde spora çok asıldım bu ara dün akşamki kardiyodan sonra saat kalp ritmimi ölçtü hep normal çkıyordu 1 dakikadan sonra dün kötü dedi saat eşim bile otur dinlen artık yeter abarttın dedi :olamaz:

günaydın kızlar :KK60:

cumartesi: 63,55
bugün: 64,05 :KK43:
fark: +500 gr

aslında çok da üzülmüyorum çünkü wc sıkıntım var çok büyük sebebi bu, bir de sabah çok çok erken tartıldım (5.30da), uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan tartıldım sonrasında ilaçlarımı içeceğim için

cumartesiye bence eksi gelecek kendime güveniyorum :KK19::KK68::KK200:

sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
Geçer geçer
Ben salı tartısını bu yüzden seviyorum
Fazla görünce panikleyip azaltıyorm 😀

günaydın herkese, benim reglime çok az kaldı. tartıda hiç mutlu bir sonuç görmedim.
16.11.24 68.3
19.11.24 69.4 +1.1

bu salı tartısı kontrol için değil mi takım yarışında eksi puan vermiyor :KK43: çok üzgünüm
Cumartesiye kadar karbonhidratsiz bol su (3 geçsin bence)sporla desteklerden gider artin cnm❤️

X