- 24 Aralık 2023
- 1.224
- 6.961
Teşekkürler tatlımKasa dönüşmüştür canım hareketin fazla çünkü
Çok güzel tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler tatlımKasa dönüşmüştür canım hareketin fazla çünkü
Çok güzel tebrikler
Cumartesi günü -1olursun sen içime doğdu
Biz nerde oyle eksi 1 ler 2 ler 100 grm veriyoruz diye göbek atıyoruzNe güzel bir eksi keşke benim olsa Tebrikler kuzucum.
Olmazsın sen biliyosun bu işi iki güne eksiye geçersin canım benimyok kızçem üzülmeyeyim diye desteklerinden ötürü çokk teşekkür ederim ama dünkü patlamış mısır da etkiledi haftasonunu zaten hatırlamak bile istemiyorum yani geri 50 üstü olcam diye aklım gidyo aklım
İnşallah canımSabırlı ol arkadaşım. Unutma hiçbir emek boşa gitmez. Vücudun yaptığın değişikliklere adapte olmaya çalışıyordur sadece. Sakın bırakma. Yakında eksileri görmeye başlayacaksın ben eminim sende inan
İçime doğdu en geç bu cumartesiye -1 in var şekerimBiz nerde oyle eksi 1 ler 2 ler 100 grm veriyoruz diye göbek atıyoruz
bugünden itibaren daha dikkatli olcsam haftasonuda bukadar abartmıcam bidehaa ama senin de sporların harika kızçemm birde nurovic vardı bizim gibi kayboldu hahaah ama şimdi boyu boyuma kilosu kiloma seni buldum bırakmammHaftasonu fazladan 7000 kalori aldığını düşünmüyorum canım yani o yüzden tartıya takılma. Spor günlerin arasında arada bir mola ver yada hergün aynı bölgeleri çalıştırma kas gelişimi için önemli. Ve muhtemelen ödemdir o karbonhidratlar su tutar. 1 gr karbonhidrat 3-4 gr su tutar
Hay maşallah bu nasıl eksi 3 günde tebrik ederim harikasınGünaydın Kızlarr
Geçen cts ki ödemler gitmeye başlamış. İnşallah cts’ine daha fazla yağ gider
Cts:53.8 kg
Bugün:52.5kg
Fark:-1.3kg
LenaG
@Sitare55
@Boncuk2307
Çok güzel menü afiyet olsun
bugünden itibaren daha dikkatli olcsam haftasonuda bukadar abartmıcam bidehaa ama senin de sporların harika kızçemm birde nurovic vardı bizim gibi kayboldu hahaah ama şimdi boyu boyuma kilosu kiloma seni buldum bırakmamm
Döner miydi ki abla kahvaltı yaptım bileGün içinde eksili rakamlara döner o...
ya hemde aslında yemek yeöedim tatlı yedim o kadar kaloriyi bırak bir günde belki 2000 olmuştur kalorili şeylerden dolayı desem ki gene su tutacağını bilmiyordum hergün sizlerden bişiler öğreniyorum yaa o zaman napiyoruz ödem attıran şeyler içiyoruuzzz dediğin gibi birde spora çok asıldım bu ara dün akşamki kardiyodan sonra saat kalp ritmimi ölçtü hep normal çkıyordu 1 dakikadan sonra dün kötü dedi saat eşim bile otur dinlen artık yeter abarttın dediHaftasonu fazladan 7000 kalori aldığını düşünmüyorum canım yani o yüzden tartıya takılma. Spor günlerin arasında arada bir mola ver yada hergün aynı bölgeleri çalıştırma kas gelişimi için önemli. Ve muhtemelen ödemdir o karbonhidratlar su tutar. 1 gr karbonhidrat 3-4 gr su tutar
Geçer geçergünaydın kızlar
cumartesi: 63,55
bugün: 64,05
fark: +500 gr
aslında çok da üzülmüyorum çünkü wc sıkıntım var çok büyük sebebi bu, bir de sabah çok çok erken tartıldım (5.30da), uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan tartıldım sonrasında ilaçlarımı içeceğim için
cumartesiye bence eksi gelecek kendime güveniyorum
sibel_84 LenaG
Cumartesiye kadar karbonhidratsiz bol su (3 geçsin bence)sporla desteklerden gider artin cnmgünaydın herkese, benim reglime çok az kaldı. tartıda hiç mutlu bir sonuç görmedim.
16.11.24 68.3
19.11.24 69.4 +1.1
bu salı tartısı kontrol için değil mi takım yarışında eksi puan vermiyor çok üzgünüm