- 9 Ocak 2022
- 98
- 311
- 31
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.561
Bunu "oooo sizde ne yapıyorsunuz biz herşeyi elimizde yikiyorduk " diyen teyzelere okutmak lazımbu hayat tarzına programlanmayla ilgili. onların sürecinde bu olağandı. bizlerin şu an o kadar vakti yok. belki biz daha çok yoruluyor bile olabiliriz
Çok sukru daha iyiyim,pilav ben de çok seviyorum ama genelde ypmamaya çalışıyorumGözum döndü açlıktan bı turlu vazgecemedim pilavdan.
Nasıl oldun cnm daha iyi misin
Daha dün bulgur pilavi yedi çocuklar.
Dışardan gelince en kolay pilav diye yaptım ondan cnm.
Kıbrıs tatlısı da sütun cekmistir canım ,Sabah
Sütlü kahve
2 ceviz
Kahvaltı
2 tam buğday
1 dilim köy peyniri
2 haşlanmış yumurta
Biraz yeşillik
3 zeytin
Öğlen
5 çiğ köfte
Yarım çiğ köfte lavaşı
Bol yeşillik
1 bardak ayran
Ara
Sütlü kahve
2 hurma
Akşsm
Haşlanmış karnabahar üzerine sarımsaklı yoğurt
Demin
1 dilim Kıbrıs tatlısı (hiç olmadı hiç)
Çok güzel canım afiyet olsun16.02.2021
Sabah 9.30
2 tb ekmek
Domates
Yoğurt
2 zeytin
5 kaşar peynir
Öğlen 14.30
6 kaşık yeşil fasulye
Yoğurt
Akşam 18.30
2 sk bulgur pilavı
1 kepçe de tavuk
Salata az yağlı ve tuzlu
2 tanede turşu
1 avuç sa çekirdek
Su 1 buçuk
Ay harikasın canım, ben de dikkat edemedim bugün16 Şubat Çarşamba
10.00
1 tutam dereotu
2 prça kıvırcık
4 dilim turp
2 haşlanmış yumurta
1 dilim dil peyniri
7 yeşil 7 siyah zeytin
5 badem 5 fındık
18.00
1 kase tarhana çorbası
1 kase lahana salatası
2 dilim ekmek
Su: 1 lt
Spor: 12 dk leslie boosted
Sağol kuzumAy harikasın canım, ben de dikkat edemedim bugün
Ya ben de covidken ve sonrasında yaklaşık 1,5-2 ay kadar salondan odaya giderken bile yorulup tıkanıyordumOf kizlar ya ben evde olunca surekli yiyesim geliyor, annem de söylerdi hep sen evde kalınca kilo alıyorsun diyehaftaya başlasam da kendime gelsem, iş yerinde rutin oluşturmuştum, günlük 2 fincan yeşil çay içiyordum...neyse pazar günü karantinam bitiyor biraz hava almak için çıkacağım ve kendime hurma falan alacağım tatlı isteğine karşı ve tam olarak haftaya başlayacağım, öksürüğüm ve tikanmalarim biterse spora da başlayacağım, aslında şimdi de hafif yaparım belki ama çabuk yoruluyorum
Evet canım sen çok ağır geçirmiştin, ben senin iyileşmiş halim gibiyim belki de ama insanı ypruyor ister istemezSağol kuzum
Sen hastalığı atlat da bi sonrasında zaten çok iyi devam edersin ben inanıyorum
Ya ben de covidken ve sonrasında yaklaşık 1,5-2 ay kadar salondan odaya giderken bile yorulup tıkanıyordum
Gerçi ben epey ağır geçirmiştim inşallah sen öyle olmazsın da eğer tıkanma hissedersen çok yorma kendini
Ufak ufak yürüyüşlerle başla
Sagol cnm tsk ederimÇok sukru daha iyiyim,pilav ben de çok seviyorum ama genelde ypmamaya çalışıyorum
Kıbrıs tatlısı da sütun cekmistir canım ,
Çok güzel canım afiyet olsun
Ay harikasın canım, ben de dikkat edemedim bugün
bence gayet sahane menu olmis, su boregi minikmis zaten, belki biraz protein eksik onu da yarin dengelersin, peynir vs ekleyerek menune17 Şubat Perşembe
10.30
1 bardak ikisi birarada
2 hurma
1 avuç fıstık
14.30
2 yaprak kıvırcık
4 dilim turp
1 kase tavuklu şehriye çorbası
4 yk kaşığı bamya
2 yk bulgur pilavı
16.30
1 küçük dilim su böreği
18.30
Bir acuç antep fıstığı
Yarım ayva
1 portakal
Su: 1 lt
Spor: 12 dk leslie boosted
aksamko makarna 2 servis kasigi mi yoksa 2 servis yabagi mi? kasiksa okay, tabaksa beni uzerSabah
Az yagli kirmizi biber ve soğan sotesi 2 yk
2 zeytin
2 yk yoğurt
Domates
2 tb ekmek
1 kare beyaz peynir
Öğlen
1 kepce Tavuk lu patates yemegi ( patates tek tük du çoğunluk tavuk)
İkindi
1 orta boy elma
Akşam
3 servis kasik makarna yoğurtlu
Salata
1 buçuk litre su
20 dakika yürüyüş orta
sen iyilesmene odaklan, bir tam toparlan daha enerjik baslarsinOf kizlar ya ben evde olunca surekli yiyesim geliyor, annem de söylerdi hep sen evde kalınca kilo alıyorsun diyehaftaya başlasam da kendime gelsem, iş yerinde rutin oluşturmuştum, günlük 2 fincan yeşil çay içiyordum...neyse pazar günü karantinam bitiyor biraz hava almak için çıkacağım ve kendime hurma falan alacağım tatlı isteğine karşı ve tam olarak haftaya başlayacağım, öksürüğüm ve tikanmalarim biterse spora da başlayacağım, aslında şimdi de hafif yaparım belki ama çabuk yoruluyorum
aksam bir dilim ekmek az olsa yerine yogir olsa cok daha guzel meni olurmus ama yine de kotu bir menu olmamis, afiyet olsunHayırlı aksamlar
10.30
Bir yumurta kaşarlı
2 dilim ekmek
2 çubuk peynir
Ara türk kahvesi
Bir meyveli çikolata
Bir muz 8 fındık
17.30
2 parça tavuk
2,dilim ekmek
Salata
Az şekerli çay ( çay kaşığının ucuyla şeker)
kabak iyiydide tatlisi olmayaydi117.02.2022
12.00
1 krep, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,7 zeytin, 1 TK pekmez
15.00 2 mandalina,1 portakal
19.00
2 kepçe haşlama, 2 sk patlıcan kavurma, yoğurt, 1 dilim ekmek
20.00 3 parca kabak tatlısı
Şu:2 lt tamamlarim
Dengeli ve kontrollü gidersen çok almazsın inşallah canımgünaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
bugün :66.700
geçen cuma : 65.9
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
bugün yeniden başlıyorum. normal sürecime giriyorum inşalallah
amacım süreci maksimum 10 kilo alarak tamamlamak
bi afalladım ama haftaya atarım bunu inş çünkü zaten ilk aylar normalde kilo alınmaması gerekiyorDengeli ve kontrollü gidersen çok almazsın inşallah canım
3 servis kaşık cnm tabak değil cnmbence gayet sahane menu olmis, su boregi minikmis zaten, belki biraz protein eksik onu da yarin dengelersin, peynir vs ekleyerek menune
aksamko makarna 2 servis kasigi mi yoksa 2 servis yabagi mi? kasiksa okay, tabaksa beni uzer
Geçen hafta: 83.4
Bu hafta: 82.25
Fark:1.15
Yüzde:1.379
Zamanla düzene oturur ins cnm ins moral bozmak yokgünaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
bugün :66.700
geçen cuma : 65.9
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
bugün yeniden başlıyorum. normal sürecime giriyorum inşalallah
amacım süreci maksimum 10 kilo alarak tamamlamak
Kesinlikle canım haftaya regl ödemleri de gidecek 85 altında olacaksın eminimGeçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Regl haftam birde belki onunda etkisi vardır ..