Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bir de yazmayi unuttum, bugun kendime internetten baharlik/yazlik 2 elbise 2 tanede pantalon aldim 36 beden (bir onceki sezondan kalma ve sadece kucuk bedenler kaldigi icin indirimdelerdi epey) hedef ramazan bayramina kadar verecegim kilolar sayesinde yeni cicilerimi Turkiye'de giymek ahh nasil iple cekiyorum o gunleri, hem ailemi gorucem hem de karnimdaki sixpackleri hangisine daha cok hasretim karar veremiyorum

Sağol canımm, haşimatom var, bizim bi akrabamızda daha varmış epey de sıkıntısını çekmiş o yüzden değerimin yüksek olduğunu öğrendiğinden beri daha çok kafasına takar oldu kilomu
İnşallah vereceğiz vereceğiz

Hey maşallah sonuca bak
Sağol canımın içi, bu hafta hepimiz çok çok iyiydik bence motivasyonumuzu topladık devamı gelsin inşallah

Güle güle giy canım en iyisini yapmışsın küçük beden alarak eminin çok geçmeden rahatça sığacaksın içlerine
Evet kuzum biraz daha hareket vakti devam edelim bırakmayalım Ramazan’a kadar epey gider bayrama baya incelmiş oluruz inşallah

cok gecmis olsun canim, hasimato bir kac arkadasimda da var, cok duzenli bir hayat istiyor ve gercekten pko gibi hareket ve saglikli beslenme hayatinin bir parcasi olursa coook rahat ediyorsun. ama birlikte yapacagiz zaten kilolar pit pit gidecek, o hastaliklarin yan etkilerini de hiiiic gormeyecegiz

Olsun canim. Bubhafta dediğin gibi miniğin heyecanı vardı. Bu hafta güzel eksiyle gelirsin sen.

Bu arada doktora gidecektin sanki Çarşamba günü kese oluşmuş mu ne dedi doktor
Geçen hafta: 83.4
Bu hafta: 82.25
Fark:1.15
Yüzde:1.379
Harikasın sahanesin
Geçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Regl haftam birde belki onunda etkisi vardır ..
Tebrik ederim bacım harika eksi. Regl etkisinin artıları da haftaya ekşi olur ne guzel
Günaydın kızlar

Geçen hafta: 73,20
Bu hafta: 71,20
Fark: 2 kg

Eki Görüntüle 3009004
Yaaa nasıl güzel bir ekşi bu böyle
Hayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Foto çekemedim kızım telefonu alıp vermiyor.
Tebrikler canım ne güzel eksi
Sahanesin canım bir iki güne o eksiler geri gelir zaten
Tünaydin kizlar ben bu hafta artidaym malesef
Gecen hafta cuma: 77.5
Bu hafta: 77.6
Fark +100gr

Bu hafta regl oldm baslarda pasta falan yedm yani bozdm son uc gun dikkat etsemde boyle oldu
100 Gr hicbirsey değil canim. Bu hafta dikkat edersin regl etksinin eksileri gelir missss
Bu arada bende bildirimi yapayim.
Salı günü 73.8 ile başladım bugün 73.1 oldum. 3 gün için -700 iyi bir sonuç gibi bakalim inşallah böyle devam.
Hemde çok güzel canim

Ayy insallah canim dikkat edicem artik kacari yokk
Çok güzel canım aynen devam

Ooo geliyor en sevdiğim 6lı rakamlar

Gidecek cancağzım üzme kendini devam

Şahanesin dostum
Insallah canim sagolasin moral icin
Yaa cok iyi yapmissin cnm bende yaptm onu bluz pantolon aldm 38beden insallah giyicem yazaa
Eki Görüntüle 3009405

Bugün misafirim vardı yazma fırsatı bulamadım kızlar.

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Hedef 82 idi olsun haftaya tam tutacak ins.
Tebrikler canim cok guzel eksin

MENUM

9:00 1 bardak kahve

12:00 1dlm cavdar, 2 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm sucuk, 1,5 yumurta ile omlett, domates salatalik

14:30 sütlü kahve, 2hurma, 1 isirik eti canga (gereksiz oldu ama oglan birakti attim hep böyle yiyorm ztn bunlari)

18:00 1kepce tarhana corbasi, 1tavuk incik, biber domates, 1tane tursu, 3yk yogurt

2lt su
3 mil leslie
15bin adim 285p

Evet kuzum biraz daha hareket vakti devam edelim bırakmayalım Ramazan’a kadar epey gider bayrama baya incelmiş oluruz inşallah
Bayramın ilk günü de benim doğumgünüm ahhh keşke şöyle 63 olabilsem
Bu sefer motivasyonumuz çok güzel bence gayet güzel ilerleyeceğiz

Eki Görüntüle 3009405

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Gayet güzel canımm tebrikler

Yaaa nasıl güzel bir ekşi bu böyle
Sağol canımm

Sağol canımm

İnşallah kuzum, zaten son gittiğim doktora ilaç dışında yeme içme konusunda ne yapmalıyım diye sorduğumda sağlıklı olabilmek için herkes ne yapmalıysa onları yapmalısın ve günlük yarım saat yürüyüş yeterli dedi yani evet hem kilo vereceğiz hem de sağlıklı olacağız

Olsun canim. Bubhafta dediğin gibi miniğin heyecanı vardı. Bu hafta güzel eksiyle gelirsin sen.

Bu arada doktora gidecektin sanki Çarşamba günü kese oluşmuş mu ne dedi doktor
bugün gittim anca çok yoruluyorum hafta içi ya hiç gözüm yemedi. bugün boşluk bulunca gittim. oluşmuş kese. Allah nasip ederse 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz

piko ve haşimato tam olarak nasıl hastalıklar. netten de bakabilirim de yaşayanlardan duymak daha net oluyor

çok iyi yapmışsın. 36 beden giymeye başlayınca insan kendini mükemmel hissediyor. eminim kısa sürede girersin içine. grubu aktifleştirmemiz de çok güzel bir motivasyon kaynağı oldu. daim olsun
Eki Görüntüle 3009405

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
eksin harika
cuma kaçamağı yapabilirsin
bi süre abur cuburu kesmezsen kilo verme sürecin uzar canım. neyse cuma kaçamağın olsun. ama oğlandan artanları çöpe atmamak için yemeyi düşündüğün an kendine benim vücudum çöp kutusu değil de. ya kaldır kenara sonra ona ver saklanmayacak bir şeyse at gitsin
kayınvalidem çöpe gitmesin diye bizim bile tabaklarımızda kalanları yiyor. şu an 100 kilo dizleri inanılmaz ağrıyor ama ameliyat olması için bile kilo vermesi lazım. 70 yaşından sonra da çok zor

Günaydın kızlar

Geçen hafta: 73,20
Bu hafta: 71,20
Fark: 2 kg

Eki Görüntüle 3009004
Tebrikler cnm güzel eksi
Hayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Foto çekemedim kızım telefonu alıp vermiyor.
Tebrikler cnm

regl haftasi icin cok normal canim haftaya 85 in altindasin net
İnş cnm

Haftaya toparlarsin sen cnm fazla bi arti degil

Tebrikler canim super eksi

Tbrkler cok guzel

Cok iYiii tebrikler yaseminn

Tebrikler guzel eksi cnm

Cok guzel tbrkler canim
Tsk ederim cnm
canım sen tamam başlıyorum dediğin an kilo veriyorsun zaten hiç sıkma canını önümüzdeki haftaya bomba gibi gelirsin ben eminim

şahanesin kuzum

regle rağmen eksidesin süper canımm
tsk ederim cnm
gayet güzel canım tebrikler

hem pkolu olmana hem de regl dönemine göre gayet güzel bir eksi tebrikler canımm

sağol kuzum

ayyy çok teşekkür ederim canımm

evet evet o yüzden burayı ve sizi çok seviyorum, benden takımıma çoookkkkk kalp

Eki Görüntüle 3009405

Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Tebrikler bacım güzel.
İnş bacım tsk ederim ins
Afiyet olsun cnm
18 şubat
08.30
1 yumurta
1 dilim tb

12.30
2 poğaça

18.00
10 tane kanat
1 tb ekmeği
1 nar

su 2 lt olmuş olabilir
Afiyet olsun cnm sanki biraz hafif gibime geldi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…