- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 38
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.601
Sağol canımm, haşimatom var, bizim bi akrabamızda daha varmış epey de sıkıntısını çekmiş o yüzden değerimin yüksek olduğunu öğrendiğinden beri daha çok kafasına takar oldu kilomuya cok gecmis olsun, rahatsizligin ne bilmiyorum ama ahh evebeynler kiyamazlar bize, benim annemde kayin validemlerde surekli, kizim biz kendimize gencken dikkat etmedik, işlere odaklandik hep, siz oyle yapmayin, bak genceciksiniz verin şu kilolari diye surekli akillari bizde. Insallah hep birlikte verecegiz
Sağol canımın içi, bu hafta hepimiz çok çok iyiydik bence motivasyonumuzu topladık devamı gelsin inşallahHey maşallah sonuca bak
Güle güle giy canım en iyisini yapmışsın küçük beden alarak eminin çok geçmeden rahatça sığacaksın içlerineKizlar bir de yazmayi unuttum, bugun kendime internetten baharlik/yazlik 2 elbise 2 tanede pantalon aldim 36 beden (bir onceki sezondan kalma ve sadece kucuk bedenler kaldigi icin indirimdelerdi epey)hedef ramazan bayramina kadar verecegim kilolar sayesinde yeni cicilerimi Turkiye'de giymek ahh nasil iple cekiyorum o gunleri, hem ailemi gorucem hem de karnimdaki sixpackleri hangisine daha cok hasretim karar veremiyorum
Evet kuzum biraz daha hareket vakti devam edelim bırakmayalım Ramazan’a kadar epey gider bayrama baya incelmiş oluruz inşallahSağol canımm, haşimatom var, bizim bi akrabamızda daha varmış epey de sıkıntısını çekmiş o yüzden değerimin yüksek olduğunu öğrendiğinden beri daha çok kafasına takar oldu kilomu
İnşallah vereceğiz vereceğiz
Sağol canımın içi, bu hafta hepimiz çok çok iyiydik bence motivasyonumuzu topladık devamı gelsin inşallah
cok gecmis olsun canim, hasimato bir kac arkadasimda da var, cok duzenli bir hayat istiyor ve gercekten pko gibi hareket ve saglikli beslenme hayatinin bir parcasi olursa coook rahat ediyorsun. ama birlikte yapacagiz zaten kilolar pit pit gidecek, o hastaliklarin yan etkilerini de hiiiic gormeyecegizSağol canımm, haşimatom var, bizim bi akrabamızda daha varmış epey de sıkıntısını çekmiş o yüzden değerimin yüksek olduğunu öğrendiğinden beri daha çok kafasına takar oldu kilomu
İnşallah vereceğiz vereceğiz
Sağol canımın içi, bu hafta hepimiz çok çok iyiydik bence motivasyonumuzu topladık devamı gelsin inşallah
Olsun canim. Bubhafta dediğin gibi miniğin heyecanı vardı. Bu hafta güzel eksiyle gelirsin sen.günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
bugün :66.700
geçen cuma : 65.9
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
bugün yeniden başlıyorum. normal sürecime giriyorum inşalallah
amacım süreci maksimum 10 kilo alarak tamamlamak
Harikasın sahanesinGeçen hafta: 83.4
Bu hafta: 82.25
Fark:1.15
Yüzde:1.379
Tebrik ederim bacım harika eksi. Regl etkisinin artıları da haftaya ekşi olur ne guzelGeçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Regl haftam birde belki onunda etkisi vardır ..
Yaaa nasıl güzel bir ekşi bu böyle
Tebrikler canım ne güzel eksiHayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Foto çekemedim kızım telefonu alıp vermiyor.
Sahanesin canım bir iki güne o eksiler geri gelir zatenGunaydin kizlarrr,
once bildirim yapayim sonra alintilara donucem
gecen cuma: 71.65
bugun: 70.75
fark: -900 gram
gecen hafta 1.75 gitmisti, bu hafta regl baslangici oldugu icin 900 cook normal. Kilo almadim ya ona sukrediyorum resmen ahahah. Neyse reglim ben geliyorum dedi. Ona sukrediyorum suan. Bende PKO (polikistikover sendromu) var ya o duzenli regl olmani engelleyebiliyor. Eger duzenli regl olabiliyorsan bu kotu durumda degilsin demek, iyiye isaret, o yuzden 1 kilo olmasa bile 900 gram gitmis, reglimde ben geliyorum demis sonsuz sukur
100 Gr hicbirsey değil canim. Bu hafta dikkat edersin regl etksinin eksileri gelir missssTünaydin kizlar ben bu hafta artidaym malesef
Gecen hafta cuma: 77.5
Bu hafta: 77.6
Fark +100gr
Bu hafta regl oldm baslarda pasta falan yedm yani bozdm son uc gun dikkat etsemde boyle oldu
Hemde çok güzel canimBu arada bende bildirimi yapayim.
Salı günü 73.8 ile başladım bugün 73.1 oldum. 3 gün için -700 iyi bir sonuç gibi bakalim inşallah böyle devam.
Ayy insallah canim dikkat edicem artik kacari yokkolsun en azindan cok artida degilsin, haftaya dikkat edersen guzwl eksi gorursun regl sonrasina
ya cok gecmis olsun, rahatsizligin ne bilmiyorum ama ahh evebeynler kiyamazlar bize, benim annemde kayin validemlerde surekli, kizim biz kendimize gencken dikkat etmedik, işlere odaklandik hep, siz oyle yapmayin, bak genceciksiniz verin şu kilolari diye surekli akillari bizde. Insallah hep birlikte verecegiz
ohh mis rakibim, oncesinde de dikkat etsen beni gececekmissin az kalsinmasallah 3 gunde boyle verdiysen, vazgecme sen gel buraya devami gelir onun
Insallah canim sagolasin moral icinÇok güzel canım aynen devam
Ooo geliyor en sevdiğim 6lı rakamlar
Gidecek cancağzım üzme kendini devam
Şahanesin dostum
Yaa cok iyi yapmissin cnm bende yaptm onu bluz pantolon aldm 38beden insallah giyicem yazaaKizlar bir de yazmayi unuttum, bugun kendime internetten baharlik/yazlik 2 elbise 2 tanede pantalon aldim 36 beden (bir onceki sezondan kalma ve sadece kucuk bedenler kaldigi icin indirimdelerdi epey)hedef ramazan bayramina kadar verecegim kilolar sayesinde yeni cicilerimi Turkiye'de giymek ahh nasil iple cekiyorum o gunleri, hem ailemi gorucem hem de karnimdaki sixpackleri hangisine daha cok hasretim karar veremiyorum
Tebrikler canim cok guzel eksinEki Görüntüle 3009405
Bugün misafirim vardı yazma fırsatı bulamadım kızlar.
Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Hedef 82 idi olsun haftaya tam tutacak ins.
Bayramın ilk günü de benim doğumgünümEvet kuzum biraz daha hareket vakti devam edelim bırakmayalım Ramazan’a kadar epey gider bayrama baya incelmiş oluruz inşallah
Gayet güzel canımm tebriklerEki Görüntüle 3009405
Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
Sağol canımmYaaa nasıl güzel bir ekşi bu böyle
Sağol canımmcok gecmis olsun canim, hasimato bir kac arkadasimda da var, cok duzenli bir hayat istiyor ve gercekten pko gibi hareket ve saglikli beslenme hayatinin bir parcasi olursa coook rahat ediyorsun. ama birlikte yapacagiz zaten kilolar pit pit gidecek, o hastaliklarin yan etkilerini de hiiiic gormeyecegiz
bugün gittim ancaOlsun canim. Bubhafta dediğin gibi miniğin heyecanı vardı. Bu hafta güzel eksiyle gelirsin sen.
Bu arada doktora gidecektin sanki Çarşamba günü kese oluşmuş mu ne dedi doktor
piko ve haşimato tam olarak nasıl hastalıklar. netten de bakabilirim de yaşayanlardan duymak daha net oluyorSağol canımm
İnşallah kuzum, zaten son gittiğim doktora ilaç dışında yeme içme konusunda ne yapmalıyım diye sorduğumda sağlıklı olabilmek için herkes ne yapmalıysa onları yapmalısın ve günlük yarım saat yürüyüş yeterli dedi yani evet hem kilo vereceğiz hem de sağlıklı olacağız
çok iyi yapmışsın. 36 beden giymeye başlayınca insan kendini mükemmel hissediyor. eminim kısa sürede girersin içine. grubu aktifleştirmemiz de çok güzel bir motivasyon kaynağı oldu. daim olsunKizlar bir de yazmayi unuttum, bugun kendime internetten baharlik/yazlik 2 elbise 2 tanede pantalon aldim 36 beden (bir onceki sezondan kalma ve sadece kucuk bedenler kaldigi icin indirimdelerdi epey)hedef ramazan bayramina kadar verecegim kilolar sayesinde yeni cicilerimi Turkiye'de giymek ahh nasil iple cekiyorum o gunleri, hem ailemi gorucem hem de karnimdaki sixpackleri hangisine daha cok hasretim karar veremiyorum
eksin harikaEki Görüntüle 3009405
Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
cuma kaçamağı yapabilirsinHayırlı aksamlar
Fit mutlu anne nasılsın cnm. Bugün ugramadin buraya.
10.00
Bir kaşarlı yumurta
2,3 dilim ekmek
Az şekerli çay
15.00
4 kasik kısır
2 Az şekerli çay
17.45
Bir tabak hamsi
Salata
Turşu
Belki tatlı yiyebilirim
Çocuklara muhallebili tatlı yaptım ondan bı dilim yerim gibi geliyor
bi süre abur cuburu kesmezsen kilo verme sürecin uzar canım. neyse cuma kaçamağın olsun. ama oğlandan artanları çöpe atmamak için yemeyi düşündüğün an kendine benim vücudum çöp kutusu değil de. ya kaldır kenara sonra ona ver saklanmayacak bir şeyse at gitsinMENUM
9:00 1 bardak kahve
12:00 1dlm cavdar, 2 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm sucuk, 1,5 yumurta ile omlett, domates salatalik
14:30 sütlü kahve, 2hurma, 1 isirik eti canga (gereksiz oldu ama oglan birakti attim hep böyle yiyorm ztn bunlari)
18:00 1kepce tarhana corbasi, 1tavuk incik, biber domates, 1tane tursu, 3yk yogurt
2lt su
3 mil leslie
15bin adim 285p
İlk önce 79 u gören kazanırUcanSupurge canim eksin çok güzel tebrik ederim bu haftalık beni yensin ama tabiki haftaya ben yeni yenecegim. Bunun rövanşını almam lazım
On numara olur var ya niye olmasın kiBayramın ilk günü de benim doğumgünümahhh keşke şöyle 63 olabilsem
Bu sefer motivasyonumuz çok güzel bence gayet güzel ilerleyeceğiz
Vavvv süper motivasyonİlk önce 79 u gören kazanır
İpim nerde benimVavvv süper motivasyon
Tebrikler cnm güzel eksi
Tebrikler cnmHayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Foto çekemedim kızım telefonu alıp vermiyor.
sen motivesin simdi, bi baslarsin haftaya ohh mis hemen goruruz senin eksilerini. Eliptik yapip hepimizi gececeksin sen kilo vermede ben biliyorumBence hedefini kilo almamak olarak bilenkoyabilirsin ya da ideal kilondan 10 kilo fazla olarak tamamlamak diye koyabilirsin. Yani ilk 4 ay sen kilo verirsin sonra bebek alir ortada bulusursunuz :)
hic moral bozmak yok, dun dundur, bugun bugundur, sadece ileriye bakiyoruz o artik gecmis. don yuzunu yarina bak haftaya ne bombalar goruyoruz senden ben biliyorum
super sonuc cnaim benim tebrikler, sana benden bir limonlu tarcinli ilik su :) kutlama amacli afiyet olsun
ohhj rahatladim, yuregime iniyordu tabak degildir di mi diyerek uyudum gece
İnş cnmregl haftasi icin cok normal canim haftaya 85 in altindasin net
vuhuuuu iste o acikmadin mi bu menulerle dedigimiz sahane menulerin sonucu tebriks beybisi, sana benden naneli sekersiz bir limonata afiyet olsun
ya burasi o yuzden cok iyi oluyor, bazen gormedigimiz seyleri fark ettiriyor bize
ah canim benim ben zaten oyle cok kolay kilo veren biri degilim cok disli rakiple yarisamam :) ama yarismak muhim degil, sen gel buraya, birakma yeterki birlikte seni yeniden spor bagimlisi yapariz hic merak etme. ben ben yavas yavas sana islicem her gun, bir bakicaksin, 10 dk aranda leslie yapiyorsun, 5 dk bulmussun aa karin calisiyorsun. sen yeterki gel arada ugra. Eger donup mesajlara bakmaya vaktin olmuyorsada hepsini okuma, gel kendi bildirimini yap, son sayfaya bir goz at, motivasyonunu kaybetme yeterkiseni o kadar iyi anliyorum ki, bende ekimde hollanda ya uyum sinavina girdim, ayni anda 3 yerden dil kursuna gidiyordum, bir taraftan konusmami gelistirmeye calisiyorum, bir taraftan sinavlara giriyorum, onlara calisiyorum bir de diyet yapmaya calistim. Hata tek basima yapmaya calistim. Halbuki buraya gelseydim belki sizinle cooook daha kolay ilerlerdim. O yuzden inan seni cok cok iyi anliyorum. Zamaninda sayisini unuttugum kez karbon kisir dongusune girmis insanim (karbon kisir dongusu: hareket etmeyip, ders ya d ais stresinden atistirmalik yemek bunun sende yorgunluk ve uyku yapmasi sonra daha cok atistirmalik tatli yemek bunun dahada uyku ve halsizlik yaomasi, surekli yorgun hissetmek ve uykjnu asla alamamak, duzensiz uyumak)
bunu kirmanin en temiz yolu spor kisir dongusune girmek: spor yaptikca enerjik hissetmek, bh emege kiyamayip tatli yememek, spor yaptikca daha cok su icmer ve spor yapmak, emege kiyamayip tatli yememek ve karbon dongusunu kirmak
ozetle vazgecme gel biz seni motive ederiz
gayet guzel sonuc canimtebrik ederim
Tsk ederim cnmHaftaya toparlarsin sen cnm fazla bi arti degil
Tebrikler canim super eksi
Tbrkler cok guzel
Cok iYiii tebrikler yaseminn
Tebrikler guzel eksi cnm
Cok guzel tbrkler canim
tsk ederim cnmcanım sen tamam başlıyorum dediğin an kilo veriyorsun zatenhiç sıkma canını önümüzdeki haftaya bomba gibi gelirsin ben eminim
şahanesin kuzum
regle rağmen eksidesin süper canımm
gayet güzel canım tebrikler
hem pkolu olmana hem de regl dönemine göre gayet güzel bir eksi tebrikler canımm
sağol kuzum
ayyy çok teşekkür ederim canımm
evet evet o yüzden burayı ve sizi çok seviyorum, benden takımıma çoookkkkk kalp
Tebrikler bacım güzel.Eki Görüntüle 3009405
Geçen cuma 83.0
Bu cuma 82.2
İnş bacım tsk ederim insOlsun canim. Bubhafta dediğin gibi miniğin heyecanı vardı. Bu hafta güzel eksiyle gelirsin sen.
Bu arada doktora gidecektin sanki Çarşamba günü kese oluşmuş mu ne dedi doktor
Harikasın sahanesin
Tebrik ederim bacım harika eksi. Regl etkisinin artıları da haftaya ekşi olur ne guzel
Afiyet olsun cnmMENUM
9:00 1 bardak kahve
12:00 1dlm cavdar, 2 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm sucuk, 1,5 yumurta ile omlett, domates salatalik
14:30 sütlü kahve, 2hurma, 1 isirik eti canga (gereksiz oldu ama oglan birakti attim hep böyle yiyorm ztn bunlari)
18:00 1kepce tarhana corbasi, 1tavuk incik, biber domates, 1tane tursu, 3yk yogurt
2lt su
3 mil leslie
15bin adim 285p
Afiyet olsun cnm18 şubat
08.30
1 yumurta
1 dilim tb
12.30
2 poğaça
18.00
10 tane kanat
1 tb ekmeği