Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar 🥰😍

Geçen hafta: 73,20
Bu hafta: 71,20
Fark: 2 kg

E94D463B-CAEB-4DC9-B638-702596F9A321.jpeg

Evet canım sen çok ağır geçirmiştin, ben senin iyileşmiş halim gibiyim belki de ama insanı ypruyor ister istemez
Evet kuzum o yüzden yorma kendini, yürümeye yavaş adımlarla iyice toparlayınca başlarsın, hafif de geçirsek ağır da geçirsek tıparlanma süreci biraz yavaş oluyor ne yazık ki 😔

bence gayet sahane menu olmis, su boregi minikmis zaten, belki biraz protein eksik onu da yarin dengelersin, peynir vs ekleyerek menune
Sağol canımm 🥰😘

Evet doğru diyorsun şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti protein neredeyse hiç yokmuş

meyve ye zaten bana bu hafta 2 meyve verdi diyetisyenim listemde mesela, yani meyve ye ama soguk baklava yemee :)

oohhhhh miss peynirliaini cok severim, etli yemedim hic ama beynirlisine bayilirim

Gunaydin kuzum, olsun gunaydin de sen yine benim burda saat 10 daha :) bana hala gunaydin 🌞
Bende etli yaptim üzerine kaşar. Tavuklu da harika oluyo.
Ben de ıspanak yapacağım canım
Resmen kaçtır yazıyorum yarim kalıyor neden bu kadar yoğunum bilmiyorum
Karnabahar da haşlayabilirim bilmiyorum 😅
🤦‍♀️😂😂
Kizlar sanirim benim bunyem spora alisti bu 2 haftada, bugun 16.gunum ve sporsuz duramadigim icin asiri yorgun olmama ragmen kalktim 39 dakika leslie yaptim ama bir kismi hizli tempo bir kismi pilates ve yoga hareketleriydi. Sirtim agridigi icin biraz esneme hareketlerini artirayim bugunluk dedim.

bugunku sporum 15 dakika leslie, 12 dakika leslieyle pilates, 12 dakika da leslie yoga toplam 105 puan (15×3+12×3+12×2) @Ucmelekannesi
Offf ne çok spor yaptim plates yoga cardio leslie😔😔 yaaa oğluma kitap okurken bile bacak çalışıyordum. Seve seve yapiyordum hemde. Bırakınca gidiyo resmen bir türlü başlayamıyorum. Cokkk seviyorum sporu ama cok yorgun hissediyorum bi türlü başlayamıyorum. Senin de hakkina giriyorum gibi hissediyorum. Yarisacak
Motivasyonu yakalayamadım. Belki motiveni yükseltecek dişli bir arkadaş daha iyi olur😘😘

Gunaydin kizlarrr,
once bildirim yapayim sonra alintilara donucem

gecen cuma: 71.65
bugun: 70.75
fark: -900 gram

gecen hafta 1.75 gitmisti, bu hafta regl baslangici oldugu icin 900 cook normal. Kilo almadim ya ona sukrediyorum resmen ahahah. Neyse reglim ben geliyorum dedi. Ona sukrediyorum suan. Bende PKO (polikistikover sendromu) var ya o duzenli regl olmani engelleyebiliyor. Eger duzenli regl olabiliyorsan bu kotu durumda degilsin demek, iyiye isaret, o yuzden 1 kilo olmasa bile 900 gram gitmis, reglimde ben geliyorum demis sonsuz sukur 🙏🏼

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
bugün :66.700
geçen cuma : 65.9
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
bugün yeniden başlıyorum. normal sürecime giriyorum inşalallah
amacım süreci maksimum 10 kilo alarak tamamlamak
Bu hafta daha iyi olacak sen bilirsin yapacağını
Geçen hafta: 83.4
Bu hafta: 82.25
Fark:1.15
Yüzde:1.379
Tebrik ederim cnm💕
Geçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Regl haftam birde belki onunda etkisi vardır ..
Tebrikler cnm💕
Günaydın kızlar 🥰😍

Eki Görüntüle 3009004
Çok güzel tebrikler cnm💕
Gunaydin kizlarrr,

gecen hafta 1.75 gitmisti, bu hafta regl baslangici oldugu icin 900 cook normal. Kilo almadim ya ona sukrediyorum resmen ahahah. Neyse reglim ben geliyorum dedi. Ona sukrediyorum suan. Bende PKO (polikistikover sendromu) var ya o duzenli regl olmani engelleyebiliyor. Eger duzenli regl olabiliyorsan bu kotu durumda degilsin demek, iyiye isaret, o yuzden 1 kilo olmasa bile 900 gram gitmis, reglimde ben geliyorum demis sonsuz sukur 🙏🏼
Tebrikler cnm💕 güzel sonuc

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
sen motivesin simdi, bi baslarsin haftaya ohh mis hemen goruruz senin eksilerini. Eliptik yapip hepimizi gececeksin sen kilo vermede ben biliyorum 😅😅 Bence hedefini kilo almamak olarak bilenkoyabilirsin ya da ideal kilondan 10 kilo fazla olarak tamamlamak diye koyabilirsin. Yani ilk 4 ay sen kilo verirsin sonra bebek alir ortada bulusursunuz :)
bi afalladım ama haftaya atarım bunu inş çünkü zaten ilk aylar normalde kilo alınmaması gerekiyor
hic moral bozmak yok, dun dundur, bugun bugundur, sadece ileriye bakiyoruz o artik gecmis. don yuzunu yarina bak haftaya ne bombalar goruyoruz senden ben biliyorum
super sonuc cnaim benim tebrikler, sana benden bir limonlu tarcinli ilik su :) kutlama amacli afiyet olsun 🥰
3 servis kaşık cnm tabak değil cnm🤭
ohhj rahatladim, yuregime iniyordu tabak degildir di mi diyerek uyudum gece 😅😅
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
regl haftasi icin cok normal canim haftaya 85 in altindasin net
Günaydın kızlar 🥰😍

Eki Görüntüle 3009004
vuhuuuu iste o acikmadin mi bu menulerle dedigimiz sahane menulerin sonucu tebriks beybisi, sana benden naneli sekersiz bir limonata afiyet olsun 🥰
Evet kuzum o yüzden yorma kendini, yürümeye yavaş adımlarla iyice toparlayınca başlarsın, hafif de geçirsek ağır da geçirsek tıparlanma süreci biraz yavaş oluyor ne yazık ki 😔

Sağol canımm 🥰😘

Evet doğru diyorsun şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti protein neredeyse hiç yokmuş
ya burasi o yuzden cok iyi oluyor, bazen gormedigimiz seyleri fark ettiriyor bize 😘
Bende etli yaptim üzerine kaşar. Tavuklu da harika oluyo.

Resmen kaçtır yazıyorum yarim kalıyor neden bu kadar yoğunum bilmiyorum

🤦‍♀️😂😂

Offf ne çok spor yaptim plates yoga cardio leslie😔😔 yaaa oğluma kitap okurken bile bacak çalışıyordum. Seve seve yapiyordum hemde. Bırakınca gidiyo resmen bir türlü başlayamıyorum. Cokkk seviyorum sporu ama cok yorgun hissediyorum bi türlü başlayamıyorum. Senin de hakkina giriyorum gibi hissediyorum. Yarisacak
Motivasyonu yakalayamadım. Belki motiveni yükseltecek dişli bir arkadaş daha iyi olur😘😘
ah canim benim ben zaten oyle cok kolay kilo veren biri degilim cok disli rakiple yarisamam :) ama yarismak muhim degil, sen gel buraya, birakma yeterki birlikte seni yeniden spor bagimlisi yapariz hic merak etme. ben ben yavas yavas sana islicem her gun, bir bakicaksin, 10 dk aranda leslie yapiyorsun, 5 dk bulmussun aa karin calisiyorsun. sen yeterki gel arada ugra. Eger donup mesajlara bakmaya vaktin olmuyorsada hepsini okuma, gel kendi bildirimini yap, son sayfaya bir goz at, motivasyonunu kaybetme yeterki 😘 seni o kadar iyi anliyorum ki, bende ekimde hollanda ya uyum sinavina girdim, ayni anda 3 yerden dil kursuna gidiyordum, bir taraftan konusmami gelistirmeye calisiyorum, bir taraftan sinavlara giriyorum, onlara calisiyorum bir de diyet yapmaya calistim. Hata tek basima yapmaya calistim. Halbuki buraya gelseydim belki sizinle cooook daha kolay ilerlerdim. O yuzden inan seni cok cok iyi anliyorum. Zamaninda sayisini unuttugum kez karbon kisir dongusune girmis insanim (karbon kisir dongusu: hareket etmeyip, ders ya d ais stresinden atistirmalik yemek bunun sende yorgunluk ve uyku yapmasi sonra daha cok atistirmalik tatli yemek bunun dahada uyku ve halsizlik yaomasi, surekli yorgun hissetmek ve uykjnu asla alamamak, duzensiz uyumak)
bunu kirmanin en temiz yolu spor kisir dongusune girmek: spor yaptikca enerjik hissetmek, bh emege kiyamayip tatli yememek, spor yaptikca daha cok su icmer ve spor yapmak, emege kiyamayip tatli yememek ve karbon dongusunu kirmak 💪

ozetle vazgecme gel biz seni motive ederiz 🥰
Hayırlı cumalar 🌷
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Foto çekemedim kızım telefonu alıp vermiyor.
gayet guzel sonuc canim 😘tebrik ederim

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
800 g almışım
Haftaya toparlarsin sen cnm fazla bi arti degil
Tebrikler canim super eksi
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Tbrkler cok guzel
Günaydın kızlar 🥰😍

Eki Görüntüle 3009004
Cok iYiii tebrikler yaseminn
Hayırlı cumalar 🌷
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Tebrikler guzel eksi cnm
Gunaydin kizlarrr,

Cok guzel tbrkler canim

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
800 g almışım

bi afalladım ama haftaya atarım bunu inş çünkü zaten ilk aylar normalde kilo alınmaması gerekiyor
canım sen tamam başlıyorum dediğin an kilo veriyorsun zaten :nazar: hiç sıkma canını önümüzdeki haftaya bomba gibi gelirsin ben eminim

şahanesin kuzum :KK9::KK74::21::KK60:

Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
regle rağmen eksidesin süper canımm :KK9::KK60:

Hayırlı cumalar 🌷
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800

gayet güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK60:

Gunaydin kizlarrr,

hem pkolu olmana hem de regl dönemine göre gayet güzel bir eksi tebrikler canımm :KK9::KK9::KK36::KK36:

Çok güzel tebrikler cnm💕
sağol kuzum :KK36:

vuhuuuu iste o acikmadin mi bu menulerle dedigimiz sahane menulerin sonucu tebriks beybisi, sana benden naneli sekersiz bir limonata afiyet olsun 🥰
ayyy çok teşekkür ederim canımm :KK36:

ya burasi o yuzden cok iyi oluyor, bazen gormedigimiz seyleri fark ettiriyor bize 😘
evet evet o yüzden burayı ve sizi çok seviyorum, benden takımıma çoookkkkk kalp :KK36::KK36::KK200::KK200::KK200::KK200:

mikemmel süpüşüm:KK37:
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
gayet güzel canım. devam 🥳
Günaydın kızlar 🥰😍

Eki Görüntüle 3009004
harikasın balım. bırakma artık:KK36:
Motivasyonu yakalayamadım. Bel
bazen zorluyor sorumluluklar canım. ama başta biraz zorla kendini. en azından menülerine dikkatle başla
canım sen tamam başlıyorum dediğin an kilo veriyorsun zaten :nazar: hiç sıkma c
inş. ben de biraz ona güveniyorum 😁 haftaya toparlıcam inş:KK36:

Tünaydin kizlar ben bu hafta artidaym malesef
Gecen hafta cuma: 77.5
Bu hafta: 77.6
Fark +100gr

Bu hafta regl oldm baslarda pasta falan yedm yani bozdm son uc gun dikkat etsemde boyle oldu
olsun en azindan cok artida degilsin, haftaya dikkat edersen guzwl eksi gorursun regl sonrasina 😉
İnşallah canımm 😍🥰 annemler çok taktılar kafalarına kilomu, yazık gidip gelip söylüyorlar hastalığına kötü kızım deyip duruyorlar, onlar için bi gaza geldim inşallah devamı gelir 🙏🏻

Yaparsııınnnn 💃🏼🥰🥰
ya cok gecmis olsun, rahatsizligin ne bilmiyorum ama ahh evebeynler kiyamazlar bize, benim annemde kayin validemlerde surekli, kizim biz kendimize gencken dikkat etmedik, işlere odaklandik hep, siz oyle yapmayin, bak genceciksiniz verin şu kilolari diye surekli akillari bizde. Insallah hep birlikte verecegiz
Bu arada bende bildirimi yapayim.
Salı günü 73.8 ile başladım bugün 73.1 oldum. 3 gün için -700 iyi bir sonuç gibi bakalim inşallah böyle devam.
ohh mis rakibim, oncesinde de dikkat etsen beni gececekmissin az kalsin 🤭😅😅 masallah 3 gunde boyle verdiysen, vazgecme sen gel buraya devami gelir onun 😊

Hayırlı cumalar 🌷
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Çok güzel canım aynen devam
Gunaydin kizlarrr,

Ooo geliyor en sevdiğim 6lı rakamlar 👏🏻
Tünaydin kizlar ben bu hafta artidaym malesef
Gecen hafta cuma: 77.5
Bu hafta: 77.6
Fark +100gr

Bu hafta regl oldm baslarda pasta falan yedm yani bozdm son uc gun dikkat etsemde boyle oldu
Gidecek cancağzım üzme kendini devam
Bu arada bende bildirimi yapayim.
Salı günü 73.8 ile başladım bugün 73.1 oldum. 3 gün için -700 iyi bir sonuç gibi bakalim inşallah böyle devam.
Şahanesin dostum 👏🏻

Kizlar selam, gununuz nasil geciyor?

Ben bugun calismiyorum (normalde bir hafta 4 bir hafta 5 gun calisiyorum) sabah yine erken kalktim, bir markete gittim, eksikleri aldim. Bugun simdi bir ev temizligine girisicem. epey is var. Aksama da arkadaslarla disari cikalim dedik ama yediklerime dikkat edecegim yine 🤓
2.5 haftadir gayet iyi gidiyorum 60 lari gormeye bu kadar az kalmisken gevsemek yok 😅

X