- 31 Ekim 2013
- 20.766
- 68.201
- 40
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.581
Evet kuzum o yüzden yorma kendini, yürümeye yavaş adımlarla iyice toparlayınca başlarsın, hafif de geçirsek ağır da geçirsek tıparlanma süreci biraz yavaş oluyor ne yazık kiEvet canım sen çok ağır geçirmiştin, ben senin iyileşmiş halim gibiyim belki de ama insanı ypruyor ister istemez
Sağol canımmbence gayet sahane menu olmis, su boregi minikmis zaten, belki biraz protein eksik onu da yarin dengelersin, peynir vs ekleyerek menune
Bende etli yaptim üzerine kaşar. Tavuklu da harika oluyo.meyve ye zaten bana bu hafta 2 meyve verdi diyetisyenim listemde mesela, yani meyve ye ama soguk baklava yemee :)
oohhhhh miss peynirliaini cok severim, etli yemedim hic ama beynirlisine bayilirim
Gunaydin kuzum, olsun gunaydin de sen yine benim burda saat 10 daha :) bana hala gunaydin
Resmen kaçtır yazıyorum yarim kalıyor neden bu kadar yoğunum bilmiyorumBen de ıspanak yapacağım canım
Karnabahar da haşlayabilirim bilmiyorum
Offf ne çok spor yaptim plates yoga cardio leslieKizlar sanirim benim bunyem spora alisti bu 2 haftada, bugun 16.gunum ve sporsuz duramadigim icin asiri yorgun olmama ragmen kalktim 39 dakika leslie yaptim ama bir kismi hizli tempo bir kismi pilates ve yoga hareketleriydi. Sirtim agridigi icin biraz esneme hareketlerini artirayim bugunluk dedim.
bugunku sporum 15 dakika leslie, 12 dakika leslieyle pilates, 12 dakika da leslie yoga toplam 105 puan (15×3+12×3+12×2) @Ucmelekannesi
İnş bende öyle umuyorumKesinlikle canım haftaya regl ödemleri de gidecek 85 altında olacaksın eminim
Bu hafta daha iyi olacak sen bilirsin yapacağınıgünaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
bugün :66.700
geçen cuma : 65.9
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
bugün yeniden başlıyorum. normal sürecime giriyorum inşalallah
amacım süreci maksimum 10 kilo alarak tamamlamak
Tebrik ederim cnmGeçen hafta: 83.4
Bu hafta: 82.25
Fark:1.15
Yüzde:1.379
Tebrikler cnmGeçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Regl haftam birde belki onunda etkisi vardır ..
Çok güzel tebrikler cnm
Tebrikler cnmGunaydin kizlarrr,
once bildirim yapayim sonra alintilara donucem
gecen cuma: 71.65
bugun: 70.75
fark: -900 gram
gecen hafta 1.75 gitmisti, bu hafta regl baslangici oldugu icin 900 cook normal. Kilo almadim ya ona sukrediyorum resmen ahahah. Neyse reglim ben geliyorum dedi. Ona sukrediyorum suan. Bende PKO (polikistikover sendromu) var ya o duzenli regl olmani engelleyebiliyor. Eger duzenli regl olabiliyorsan bu kotu durumda degilsin demek, iyiye isaret, o yuzden 1 kilo olmasa bile 900 gram gitmis, reglimde ben geliyorum demis sonsuz sukur
sen motivesin simdi, bi baslarsin haftaya ohh mis hemen goruruz senin eksilerini. Eliptik yapip hepimizi gececeksin sen kilo vermede ben biliyorumgünaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
hic moral bozmak yok, dun dundur, bugun bugundur, sadece ileriye bakiyoruz o artik gecmis. don yuzunu yarina bak haftaya ne bombalar goruyoruz senden ben biliyorumbi afalladım ama haftaya atarım bunu inş çünkü zaten ilk aylar normalde kilo alınmaması gerekiyor
super sonuc cnaim benim tebrikler, sana benden bir limonlu tarcinli ilik su :) kutlama amacli afiyet olsunGeçen hafta: 83.4
ohhj rahatladim, yuregime iniyordu tabak degildir di mi diyerek uyudum gece3 servis kaşık cnm tabak değil cnm
regl haftasi icin cok normal canim haftaya 85 in altindasin netGeçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
vuhuuuu iste o acikmadin mi bu menulerle dedigimiz sahane menulerin sonucu tebriks beybisi, sana benden naneli sekersiz bir limonata afiyet olsun
ya burasi o yuzden cok iyi oluyor, bazen gormedigimiz seyleri fark ettiriyor bizeEvet kuzum o yüzden yorma kendini, yürümeye yavaş adımlarla iyice toparlayınca başlarsın, hafif de geçirsek ağır da geçirsek tıparlanma süreci biraz yavaş oluyor ne yazık ki
Sağol canımm
Evet doğru diyorsun şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti protein neredeyse hiç yokmuş
ah canim benim ben zaten oyle cok kolay kilo veren biri degilim cok disli rakiple yarisamam :) ama yarismak muhim degil, sen gel buraya, birakma yeterki birlikte seni yeniden spor bagimlisi yapariz hic merak etme. ben ben yavas yavas sana islicem her gun, bir bakicaksin, 10 dk aranda leslie yapiyorsun, 5 dk bulmussun aa karin calisiyorsun. sen yeterki gel arada ugra. Eger donup mesajlara bakmaya vaktin olmuyorsada hepsini okuma, gel kendi bildirimini yap, son sayfaya bir goz at, motivasyonunu kaybetme yeterkiBende etli yaptim üzerine kaşar. Tavuklu da harika oluyo.
Resmen kaçtır yazıyorum yarim kalıyor neden bu kadar yoğunum bilmiyorum
Offf ne çok spor yaptim plates yoga cardio leslieyaaa oğluma kitap okurken bile bacak çalışıyordum. Seve seve yapiyordum hemde. Bırakınca gidiyo resmen bir türlü başlayamıyorum. Cokkk seviyorum sporu ama cok yorgun hissediyorum bi türlü başlayamıyorum. Senin de hakkina giriyorum gibi hissediyorum. Yarisacak
Motivasyonu yakalayamadım. Belki motiveni yükseltecek dişli bir arkadaş daha iyi olur
gayet guzel sonuc canimHayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Foto çekemedim kızım telefonu alıp vermiyor.
Haftaya toparlarsin sen cnm fazla bi arti degilgünaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
800 g almışım
Tebrikler canim super eksiGeçen hafta: 83.4
Tbrkler cok guzelGeçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Cok iYiii tebrikler yaseminn
Tebrikler guzel eksi cnmHayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Cok guzel tbrkler canimGunaydin kizlarrr,
gecen hafta 1.75 gitmisti, bu hafta regl baslangici oldugu icin 900 cook normal. Kilo almadim ya ona sukrediyorum resmen ahahah. Neyse reglim ben geliyorum dedi. Ona sukrediyorum suan. Bende PKO (polikistikover sendromu) var ya o duzenli regl olmani engelleyebiliyor. Eger duzenli regl olabiliyorsan bu kotu durumda degilsin demek, iyiye isaret, o yuzden 1 kilo olmasa bile 900 gram gitmis, reglimde ben geliyorum demis sonsuz sukur
günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
800 g almışım
canım sen tamam başlıyorum dediğin an kilo veriyorsun zatenbi afalladım ama haftaya atarım bunu inş çünkü zaten ilk aylar normalde kilo alınmaması gerekiyor
şahanesin kuzumGeçen hafta: 83.4
regle rağmen eksidesin süper canımmGeçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
Hayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
hem pkolu olmana hem de regl dönemine göre gayet güzel bir eksi tebrikler canımmGunaydin kizlarrr,
sağol kuzumÇok güzel tebrikler cnm
ayyy çok teşekkür ederim canımmvuhuuuu iste o acikmadin mi bu menulerle dedigimiz sahane menulerin sonucu tebriks beybisi, sana benden naneli sekersiz bir limonata afiyet olsun
evet evet o yüzden burayı ve sizi çok seviyorum, benden takımıma çoookkkkk kalpya burasi o yuzden cok iyi oluyor, bazen gormedigimiz seyleri fark ettiriyor bize
mikemmel süpüşümGeçen hafta: 83.4
gayet güzel canım. devamGeçen salıdan beri ben dikkat etmeye başladım
Salı günü. 86. 7
Bugün.86.1
Fark.-600 g
harikasın balım. bırakma artık
bazen zorluyor sorumluluklar canım. ama başta biraz zorla kendini. en azından menülerine dikkatle başlaOfff ne çok spor yaptim plates yoga cardio leslieyaaa oğluma kitap okurken bile bacak çalışıyordum. Seve seve yapiyordum hemde. Bırakınca gidiyo resmen bir türlü başlayamıyorum. Cokkk seviyorum sporu ama cok yorgun hissediyorum bi türlü başlayamıyorum. Senin de hakkina giriyorum gibi hissediyorum. Yarisacak
Motivasyonu yakalayamadım. Bel
inş. ben de biraz ona güveniyorumcanım sen tamam başlıyorum dediğin an kilo veriyorsun zatenhiç sıkma c
İnşallah canımmharikasın balım. bırakma artık
Yaparsııınnnnnş. ben de biraz ona güveniyorumhaftaya toparlıcam inş
olsun en azindan cok artida degilsin, haftaya dikkat edersen guzwl eksi gorursun regl sonrasinaTünaydin kizlar ben bu hafta artidaym malesef
Gecen hafta cuma: 77.5
Bu hafta: 77.6
Fark +100gr
Bu hafta regl oldm baslarda pasta falan yedm yani bozdm son uc gun dikkat etsemde boyle oldu
ya cok gecmis olsun, rahatsizligin ne bilmiyorum ama ahh evebeynler kiyamazlar bize, benim annemde kayin validemlerde surekli, kizim biz kendimize gencken dikkat etmedik, işlere odaklandik hep, siz oyle yapmayin, bak genceciksiniz verin şu kilolari diye surekli akillari bizde. Insallah hep birlikte verecegizİnşallah canımmannemler çok taktılar kafalarına kilomu, yazık gidip gelip söylüyorlar hastalığına kötü kızım deyip duruyorlar, onlar için bi gaza geldim inşallah devamı gelir
Yaparsııınnnn
ohh mis rakibim, oncesinde de dikkat etsen beni gececekmissin az kalsinBu arada bende bildirimi yapayim.
Salı günü 73.8 ile başladım bugün 73.1 oldum. 3 gün için -700 iyi bir sonuç gibi bakalim inşallah böyle devam.
Hey maşallah sonuca bak
Çok güzel canım aynen devamHayırlı cumalar
Geçen cuma 66.8
Bu Cuma66.00
Fark -800
Ooo geliyor en sevdiğim 6lı rakamlarGunaydin kizlarrr,
Gidecek cancağzım üzme kendini devamTünaydin kizlar ben bu hafta artidaym malesef
Gecen hafta cuma: 77.5
Bu hafta: 77.6
Fark +100gr
Bu hafta regl oldm baslarda pasta falan yedm yani bozdm son uc gun dikkat etsemde boyle oldu
Şahanesin dostumBu arada bende bildirimi yapayim.
Salı günü 73.8 ile başladım bugün 73.1 oldum. 3 gün için -700 iyi bir sonuç gibi bakalim inşallah böyle devam.
ahh evet haftaya 6 lar insallah artikÇok güzel canım aynen devam
Ooo geliyor en sevdiğim 6lı rakamlar
Gidecek cancağzım üzme kendini devam
Şahanesin dostum