Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oyy kuzumm sen gel yine havan degisir, kafan dagilir sohbet ederken
sudan çıkmış balık gibiyim sporsuz nasıl kilo verilir hiç bilmiyorum ki benim olayım spor ilk hamileliğimde zaten zayıftım.acaip kilo aldım ama 6 ayda sıkı sporla verdim. şimdi nispeten kilolu başladım. ben diyet yapmaya alışkın değilim ki sporla benim işim toparlıcam ama bi yol bulcam

walk at homelarin hafif tempolulari, hamile pilatesi, yoga belki? dur ben bu konuya bi egilicem simdi sana onerilerle gelicem :) yapmayi sevdigin spor tarzi var mi?

walk at homelarin hafif tempolulari, hamile pilatesi, yoga belki? dur ben bu konuya bi egilicem simdi sana onerilerle gelicem :) yapmayi sevdigin spor tarzi var mi?

soyle bir kaynak buldum. Ingilizce ama google chrome da acip sayfayi turkceye cevirebilirsin gerekirse. Ozetle oncelikle hekiminize danisin diyor spor uygun mu diye ama hafif tempo aerobic (Leslie nin hafif tempolulari belki?), yuzme, evde spor bisikleti, yuruyus, yoga ve pilatesi onermis genel olarak.
Exercise during pregnancy

Kizlar hellolarcaa,

bugunku menum

16 Subat Carsamba

10.30 corek otu tableti, sade kahve

Sabah (12:30) 1 bardak suya +1 tatlı kaşığı bal +5 damla limon
10 dk sonra kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle sandviç (icerisinde 2 dilim peynir, 1 yk menemen, yesillik var)
Domates salatalık yesillik
sekersiz cay

arada 2-3 fincan sekersiz cay

Ara(15:30) kahve +2 hurma

Ara(18:30) 1 meyve + 1 bardak ayran
sonrasinda 1 fincan odem cayi

Akşam (19:50-20:20) 6 yk firinda cooook az yagli sebze (fotosunu ekledim)
1 kase yagsiz salata
1 kase yoğurt

sonrasinda 2 fincan odem cayi

3lt su

suan icin spor yapmadim, yapip yapmama konusunda kararsizim. belki yoga falan yapabilirim. Yaparsam yazarim hemen buraya

Eklentiler

• 20220216_201607.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 30
Güzel menü cnm afiyet olsun sabah içtiğin su ne için bal ve limonla merak ettim de

Kizlar sanirim benim bunyem spora alisti bu 2 haftada, bugun 16.gunum ve sporsuz duramadigim icin asiri yorgun olmama ragmen kalktim 39 dakika leslie yaptim ama bir kismi hizli tempo bir kismi pilates ve yoga hareketleriydi. Sirtim agridigi icin biraz esneme hareketlerini artirayim bugunluk dedim.

bugunku sporum 15 dakika leslie, 12 dakika leslieyle pilates, 12 dakika da leslie yoga toplam 105 puan (15×3+12×3+12×2) Ucmelekannesi

Ins zorlanıyorum icmek için ins çoğalacak zamanla sagol cnm
suyun icine limon dilimi ve tarcin atabilirsin, ya da nane yapragi ve limon. Hafif ilik, sicak da olabilir icine 1 limon dilimo bir tarcinla falan. Boyle tatlandirirsan belki saha kolay icersin.
Güzel menü cnm afiyet olsun sabah içtiğin su ne için bal ve limonla merak ettim de
Diyetisyenimin verdigi bir karisim. Tahminim metabolizmayi hizlandirici/destekyeci bir karisim :)
Etimek tatlısı vari bir şey canım
himm o zaman baklaya kadar agir degildir diye dusunuyorum. Bir dilimmis zaten, yarin falan da dikkat edersen bence cuma tartini etkilemez cok :)

suyun icine limon dilimi ve tarcin atabilirsin, ya da nane yapragi ve limon. Hafif ilik, sicak da olabilir icine 1 limon dilimo bir tarcinla falan. Boyle tatlandirirsan belki saha kolay icersin.
Tsk ederim cnm birde o şekil deneyim bakalım

Diyetisyenimin verdigi bir karisim. Tahminim metabolizmayi hizlandirici/destekyeci bir karisim :)
Tmm cnm tsk ederim denemek lazım
himm o zaman baklaya kadar agir degildir diye dusunuyorum. Bir dilimmis zaten, yarin falan da dikkat edersen bence cuma tartini etkilemez cok :)

eliptic benim en sevdiğim spor bisikleti diyorsa eliptic olur o zaman teşekkür ederim bebişim

eliptic benim en sevdiğim spor bisikleti diyorsa eliptic olur o zaman teşekkür ederim bebişim
bence eliptic epey guvenli bir alet, bir kere dusme riskin yok, ayaklarin hep sabit bir sekilde alete basiyor, ziplama vs yok. Spor bisikletiyle arasinda bir fark yok dedigin gibi. Tabi sen yine gorustugunde hekimine ya da ebene sorarsin ama bence gayet guvenli, atlama, ziplama vs gibi bir sey yok en nihayetinde. Bence de sen elipticle devam et miss gibi :)
Bence sahane menu olmus, leslie eklemissin hem de boosted mikemmel :)

Kizlarrr gunaydin/tunaydin,

Bugun cok yogun isyerinin isleri. Sabahan beri araliksiz toplantilarim vardi, simdi birinin toplanti notlarini duzenleyip ogleden sonrami hafifletmeye calisicam. Bugun insallah yeni bulasik makinem geliyor. Ah ne zormus makinesizlik.. Allah olmayan varsa onlarada makine almayi nasip etsin. Bir arkadasim sey dedi, ay dedi cok uzuldum bulasik makinesi, camasir makinesi onlar evin 'gelinleri' dedi aahha cok guldum. Hakikaten eskiden butun bu isleri gelinler yapsin diye bekerlerdi.. Ahh ahh analarimiz ne cekmis.. Bugunumuze sonsuz sukurler olsun, Allah bugunleri aratmasin, her ne kadar cok zor yillardan geciyor olsak bile, cok sukur yine de teknolojinin bir suru nimetinden faydalaniyoruz.

aşırı hafif acıkmadıysan saygılar sunuyorum ve bun menü sağlam eksi getirir
spor bağımlılık yapan bir şey
vay süper acıkmadıysan mikemmel
bu hayat tarzına programlanmayla ilgili. onların sürecinde bu olağandı. bizlerin şu an o kadar vakti yok. belki biz daha çok yoruluyor bile olabiliriz

Bence sahane menu olmus, leslie eklemissin hem de boosted mikemmel :)
Sağol canımm

Vallahi öyle benim makinem bozuldu 3 gün kullanamadım da neredeyse bulaşık çıkmasın diye yemek yemeyecektim

vay süper acıkmadıysan mikemmel
Acıkıyorum tabii alışmış mide bi sürü şey yemeye ama midemi alıştırmaya çalışıyorum

Sağol kuzumm

17 Şubat Perşembe

10.30
1 bardak ikisi birarada
2 hurma
1 avuç fıstık

14.30
2 yaprak kıvırcık
4 dilim turp
1 kase tavuklu şehriye çorbası
4 yk kaşığı bamya
2 yk bulgur pilavı

16.30
1 küçük dilim su böreği

18.30
Bir acuç antep fıstığı
Yarım ayva
1 portakal

Su: 1 lt
Spor: 12 dk leslie boosted

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…