Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah
Az yagli kirmizi biber ve soğan sotesi 2 yk
2 zeytin
2 yk yoğurt
Domates
2 tb ekmek
1 kare beyaz peynir

Öğlen
1 kepce Tavuk lu patates yemegi ( patates tek tük du çoğunluk tavuk)

İkindi
1 orta boy elma

Akşam
3 servis kasik makarna yoğurtlu
Salata

1 buçuk litre su
20 dakika yürüyüş orta

Hayırlı aksamlar
10.30
Bir yumurta kaşarlı
2 dilim ekmek
2 çubuk peynir

Ara türk kahvesi
Bir meyveli çikolata

Bir muz 8 fındık

17.30
2 parça tavuk
2,dilim ekmek
Salata

Az şekerli çay ( çay kaşığının ucuyla şeker)

bu hayat tarzına programlanmayla ilgili. onların sürecinde bu olağandı. bizlerin şu an o kadar vakti yok. belki biz daha çok yoruluyor bile olabiliriz 😄
Bunu "oooo sizde ne yapıyorsunuz biz herşeyi elimizde yikiyorduk " diyen teyzelere okutmak lazım 😂

Gözum döndü açlıktan bı turlu vazgecemedim pilavdan.
Nasıl oldun cnm daha iyi misin

Daha dün bulgur pilavi yedi çocuklar.
Dışardan gelince en kolay pilav diye yaptım ondan cnm.
Çok sukru daha iyiyim,pilav ben de çok seviyorum ama genelde ypmamaya çalışıyorum 😁
Sabah
Sütlü kahve
2 ceviz

Kahvaltı
2 tam buğday
1 dilim köy peyniri
2 haşlanmış yumurta
Biraz yeşillik
3 zeytin

Öğlen
5 çiğ köfte
Yarım çiğ köfte lavaşı
Bol yeşillik
1 bardak ayran

Ara
Sütlü kahve
2 hurma

Akşsm
Haşlanmış karnabahar üzerine sarımsaklı yoğurt

Demin
1 dilim Kıbrıs tatlısı (hiç olmadı hiç)
Kıbrıs tatlısı da sütun cekmistir canım ,🙈
16.02.2021
Sabah 9.30
2 tb ekmek
Domates
Yoğurt
2 zeytin
5 kaşar peynir

Öğlen 14.30
6 kaşık yeşil fasulye
Yoğurt

Akşam 18.30
2 sk bulgur pilavı
1 kepçe de tavuk
Salata az yağlı ve tuzlu
2 tanede turşu

1 avuç sa çekirdek
Su 1 buçuk
Çok güzel canım afiyet olsun 😘
16 Şubat Çarşamba

10.00
1 tutam dereotu
2 prça kıvırcık
4 dilim turp
2 haşlanmış yumurta
1 dilim dil peyniri
7 yeşil 7 siyah zeytin
5 badem 5 fındık

18.00
1 kase tarhana çorbası
1 kase lahana salatası
2 dilim ekmek

Su: 1 lt
Spor: 12 dk leslie boosted
Ay harikasın canım, ben de dikkat edemedim bugün 🙄

Of kizlar ya ben evde olunca surekli yiyesim geliyor, annem de söylerdi hep sen evde kalınca kilo alıyorsun diye 😔😱 haftaya başlasam da kendime gelsem, iş yerinde rutin oluşturmuştum, günlük 2 fincan yeşil çay içiyordum...neyse pazar günü karantinam bitiyor biraz hava almak için çıkacağım ve kendime hurma falan alacağım tatlı isteğine karşı ve tam olarak haftaya başlayacağım, öksürüğüm ve tikanmalarim biterse spora da başlayacağım, aslında şimdi de hafif yaparım belki ama çabuk yoruluyorum

117.02.2022
12.00
1 krep, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,7 zeytin, 1 TK pekmez

15.00 2 mandalina,1 portakal

19.00
2 kepçe haşlama, 2 sk patlıcan kavurma, yoğurt, 1 dilim ekmek

20.00 3 parca kabak tatlısı 😔

Şu:2 lt tamamlarim

Ay harikasın canım, ben de dikkat edemedim bugün 🙄
Sağol kuzum 🥰😍
Sen hastalığı atlat da bi sonrasında zaten çok iyi devam edersin ben inanıyorum 😘

Of kizlar ya ben evde olunca surekli yiyesim geliyor, annem de söylerdi hep sen evde kalınca kilo alıyorsun diye 😔😱 haftaya başlasam da kendime gelsem, iş yerinde rutin oluşturmuştum, günlük 2 fincan yeşil çay içiyordum...neyse pazar günü karantinam bitiyor biraz hava almak için çıkacağım ve kendime hurma falan alacağım tatlı isteğine karşı ve tam olarak haftaya başlayacağım, öksürüğüm ve tikanmalarim biterse spora da başlayacağım, aslında şimdi de hafif yaparım belki ama çabuk yoruluyorum
Ya ben de covidken ve sonrasında yaklaşık 1,5-2 ay kadar salondan odaya giderken bile yorulup tıkanıyordum 😔
Gerçi ben epey ağır geçirmiştim inşallah sen öyle olmazsın da eğer tıkanma hissedersen çok yorma kendini
Ufak ufak yürüyüşlerle başla

Sağol kuzum 🥰😍
Sen hastalığı atlat da bi sonrasında zaten çok iyi devam edersin ben inanıyorum 😘

Ya ben de covidken ve sonrasında yaklaşık 1,5-2 ay kadar salondan odaya giderken bile yorulup tıkanıyordum 😔
Gerçi ben epey ağır geçirmiştim inşallah sen öyle olmazsın da eğer tıkanma hissedersen çok yorma kendini
Ufak ufak yürüyüşlerle başla
Evet canım sen çok ağır geçirmiştin, ben senin iyileşmiş halim gibiyim belki de ama insanı ypruyor ister istemez

17 Şubat Perşembe

10.30
1 bardak ikisi birarada
2 hurma
1 avuç fıstık

14.30
2 yaprak kıvırcık
4 dilim turp
1 kase tavuklu şehriye çorbası
4 yk kaşığı bamya
2 yk bulgur pilavı

16.30
1 küçük dilim su böreği

18.30
Bir acuç antep fıstığı
Yarım ayva
1 portakal

Su: 1 lt
Spor: 12 dk leslie boosted
bence gayet sahane menu olmis, su boregi minikmis zaten, belki biraz protein eksik onu da yarin dengelersin, peynir vs ekleyerek menune
Sabah
Az yagli kirmizi biber ve soğan sotesi 2 yk
2 zeytin
2 yk yoğurt
Domates
2 tb ekmek
1 kare beyaz peynir

Öğlen
1 kepce Tavuk lu patates yemegi ( patates tek tük du çoğunluk tavuk)

İkindi
1 orta boy elma

Akşam
3 servis kasik makarna yoğurtlu
Salata

1 buçuk litre su
20 dakika yürüyüş orta
aksamko makarna 2 servis kasigi mi yoksa 2 servis yabagi mi? kasiksa okay, tabaksa beni uzer
sen iyilesmene odaklan, bir tam toparlan daha enerjik baslarsin 😊
Hayırlı aksamlar
10.30
Bir yumurta kaşarlı
2 dilim ekmek
2 çubuk peynir

Ara türk kahvesi
Bir meyveli çikolata

Bir muz 8 fındık

17.30
2 parça tavuk
2,dilim ekmek
Salata

Az şekerli çay ( çay kaşığının ucuyla şeker)
aksam bir dilim ekmek az olsa yerine yogir olsa cok daha guzel meni olurmus ama yine de kotu bir menu olmamis, afiyet olsun
117.02.2022
12.00
1 krep, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir,7 zeytin, 1 TK pekmez

15.00 2 mandalina,1 portakal

19.00
2 kepçe haşlama, 2 sk patlıcan kavurma, yoğurt, 1 dilim ekmek

20.00 3 parca kabak tatlısı 😔

Şu:2 lt tamamlarim
kabak iyiydide tatlisi olmayaydi 😅 neyse sen iyiles acisini cikartirsin 😊 iyilesincede boyle menuler gelirse elimden cekecegin var bil 😇

Kizlar selam,

ah bugun cok yogundu, makinemi getirdiler sukur fakat bu seferde biz bunu takamayiz dediler. Cunku aldigimiz makinenin yuksekligi bizim mutfaga uymuyor, takoz kullanmalari gerekiyor, biz takozla yapamayiz dediler. Esimle ben saatlerce makineyle ugrastik. Sukur kurduk, simdide calistirdim. bakalim umarim sonucu guzel olur :)

bugunku menumu paylasayom hemen, makine yuzunden ara ogunde yapamadim aksam yemegi de gec saate kaldi. Neyse yarin daha dengeli beslenirim bugun biraz ekstra ekstra sade menu oldu, umarim eksiye yansir en azindan 😅

17 Subat persembe

10.30 corek otu tableti, sade kahve

Sabah (12:00) 1 bardak suya +1 tatlı kaşığı bal +5 damla limon
10 dk sonra kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle sandviç (icerisinde 2 dilim peynir, 1 yk menemen, yesillik var)
Domates salatalık yesillik
sekersiz cay
sonrasinda 1 bardak odem cayi

Ara(14:30) kahve

Akşam (20:00-20:30) 6 yk cok az yagli karisik sebze (pirasa, mantar,sogan falan var icinde)
1 kase yagsiz salata
1 kase yoğurt

sonrasinda 2 fincan odem cayi

yatmadan bir de gece cayi icerim

su 2.5 lt
spor bugun yok kostururken cok yoruldum vaktimde kalmadi, yarin acisini cikaririm ben onun :)

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
bugün :66.700
geçen cuma : 65.9
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
bugün yeniden başlıyorum. normal sürecime giriyorum inşalallah
amacım süreci maksimum 10 kilo alarak tamamlamak

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
800 g almışım
ama moralimi bozmuyorum. haftaya 2 katı eksi gelebilirim inş. kafam karışıktı bu hafta. malum sebeplerden nasıl yol alacağımı bilemedim. aşırı yorgunluk berbat menüler vs ama toparlıcam inş.
Dengeli ve kontrollü gidersen çok almazsın inşallah canım

günaydın kızlar
ilk tartı benden gelsin
800 g almışım
Zamanla düzene oturur ins cnm ins moral bozmak yok 🤭👍

X