- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.441
Kalori miktarı çok değil ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş canımHayırlı aksamlar
12.00
2dilim ekmek
2y.k patatesli yumurta
Bir zeytin
15.00
Bir poğaça
Az şekerli çay
17.00
1portakal
18.00
Bir kase bol yoğurtlu havuç
4 kaşık etli kuru fasulye ( etinden daha çok aldım)
4 kaşık bulgur pilavı
Birazcık turşu
20 dk yürüyüş orta tempolu 40 puan
Dünde 20 dk orta tempolu yürüyüş yaptım.
Ama yazamadım iki gündür k.validem gildeydik doğru düzgün giremedim.
Afiyet olsun canım doğum gününü fazla hasar almadan atlatmışsın benceSabah 10.00
3 zeytin
4 kare kaşar peynir
1 tb ekmek
Öğlen 2.30
Bir fincan kahve
Akşam 18.30
Avuç içi kadar tavuk göğsü mangal
2 köz soğan
Salata
1 tb ekmek
Saat 20.00
Bir ince dilim pasta(oglumun doğum günü vardı malesef )
2 litre su
25 dakika yürüyüş
Çok zorlama spor hareket için canım erken haftalardasın 12 sonrası düzenli yürüyüşe başlarsın14 şubat
11.00
2 si 1 arada
12.00
3 tb ekmeği
zeytin peynir kahvaltılık sos
17.00
2 dilim çikolatalı pasta
kör olmayasıca eşim 14 şubat diye almış
19.00
2 tb ekmeği
4 köfte
4-5 patates
salata
1 bardak ayran
2 lt su
sporsuz hayatım çok anlamsız ve kilo veremiyorum yahareket edince de kasıklarım ağrıyor
spora o kadar alışmışım ki sanki büyük bir boşluk var hayatımdaKalori miktarı çok değil ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım
Afiyet olsun canım doğum gününü fazla hasar almadan atlatmışsın bence
Çok zorlama spor hareket için canım erken haftalardasın 12 sonrası düzenli yürüyüşe başlarsın
Ben de yeniden adapte olsam keşke ama günlük bin üzeri ip atlarken hamile kaldım ben de sporun faydası var mı bu duruma bilmiyorum tabispora o kadar alışmışım ki sanki büyük bir boşluk var hayatımda
sporun faydası saymakla biter mi bebeğimBen de yeniden adapte olsam keşke ama günlük bin üzeri ip atlarken hamile kaldım ben de sporun faydası var mı bu duruma bilmiyorum tabi
bence menunde sporunda guzel olmus afiyet olsun, ufak kacamaklar var ama kayinvalidendeymissin sanirim onun da etkisi var :) birileriyle beraber olunca diyet zorlasiyorHayırlı aksamlar
12.00
2dilim ekmek
2y.k patatesli yumurta
Bir zeytin
15.00
Bir poğaça
Az şekerli çay
17.00
1portakal
18.00
Bir kase bol yoğurtlu havuç
4 kaşık etli kuru fasulye ( etinden daha çok aldım)
4 kaşık bulgur pilavı
Birazcık turşu
20 dk yürüyüş orta tempolu 40 puan
Dünde 20 dk orta tempolu yürüyüş yaptım.
Ama yazamadım iki gündür k.validem gildeydik doğru düzgün giremedim.
bence fena olmamis oglunin dogumgununde de bir dilim pasta ye diger ogunlerle dengelemissin zaten :)Sabah 10.00
3 zeytin
4 kare kaşar peynir
1 tb ekmek
Öğlen 2.30
Bir fincan kahve
Akşam 18.30
Avuç içi kadar tavuk göğsü mangal
2 köz soğan
Salata
1 tb ekmek
Saat 20.00
Bir ince dilim pasta(oglumun doğum günü vardı malesef )
2 litre su
25 dakika yürüyüş
bi sürü alıntı yaptım ve hepsi
silindi
Ah bu esler, ben benimkine soz verdirttim, boyle detayli liste verdim bak bu sefer bana su sozlerle gelme, eve sunlari alip gelme diye. ya kendisi ben ne zaman diyete baslasam normalde hic oyle seyler almazken eve burma kadayif falan alip gelen bir insan, ben yemezsem de ama ben bunu sen de ye diye aldim, senin de tadina bakmani istedigim icin aldim, kendime almadim ki diye de gonul koyar birde. Neyse suan iyi gidiyoruz bakalim. Gecen haftasonu durmus, bugun aslinda ben su pastaneye giderdim ama sen diyettesin diyor14 şubat
11.00
2 si 1 arada
12.00
3 tb ekmeği
zeytin peynir kahvaltılık sos
17.00
2 dilim çikolatalı pasta
kör olmayasıca eşim 14 şubat diye almış
19.00
2 tb ekmeği
4 köfte
4-5 patates
salata
1 bardak ayran
2 lt su
sporsuz hayatım çok anlamsız ve kilo veremiyorum yahareket edince de kasıklarım ağrıyor
benimki de bana yine (ki bunu sık sık yapıyor bilhassa diyetteysem) bi sepet çikolata almışAh bu esler, ben benimkine soz verdirttim, boyle detayli liste verdim bak bu sefer bana su sozlerle gelme, eve sunlari alip gelme diye. ya kendisi ben ne zaman diyete baslasam normalde hic oyle seyler almazken eve burma kadayif falan alip gelen bir insan, ben yemezsem de ama ben bunu sen de ye diye aldim, senin de tadina bakmani istedigim icin aldim, kendime almadim ki diye de gonul koyar birde. Neyse suan iyi gidiyoruz bakalim. Gecen haftasonu durmus, bugun aslinda ben su pastaneye giderdim ama sen diyettesin diyor
ya metabolizma iste, benim esim uzun boylu ama kilosu da var. Butun gun hicbir sey yemez aksam oturur tum gun yiyevegini tek ogun de yer. Agzina gore bir sey yoksa ac kalir yine yemez, sonraki ogun gider kendine 2 porsiyon kebab falan soyler. Ben diyetteyken mesela bu hafta hic pilav yemedim ama o yiyor diye sirf ona pilav pisirdim. Bakalim dusuncem onun yari kilosunun altina dusersem o da kendine bir ceki duzen verir bakalimbenimki de bana yine (ki bunu sık sık yapıyor bilhassa diyetteysem) bi sepet çikolata almış
hem kilo alma diyor hem sen seversin diye aldım diyorkendisinin hiçbir zaman kilo problemi olmuyor ölçülü yer. günde maks 2 öğün bazen tek. çalışınca bilhassa tek öğün. tok olunca odaklanamıyormuş. tüm abur cuburlardan yer
Sagol cnmAfiyet olsun canım doğum gününü fazla hasar almadan atlatmışsın bence
Tsk ederim cnmbence fena olmamis oglunin dogumgununde de bir dilim pasta ye diger ogunlerle dengelemissin zaten :)
Canımın içi çok hastaydim dün tlf na bile bakamadim. O kadar kötü baş ağrısı var di ki yataktan çıkamadım. Kaç günün uykusuzlugu vardi direncim düştü galiba. Geldim artık buradayim insallah9.TAKIM
MENU ---- SPOR
LİSTESİ
(11.02-17.02)
11.02 11.02 12.02 12.02 13.02 13.02 14.02 14.02 15.02 15.02 16.02 16.02 17.02 17.02 no üye nick menu spor menu spor menu spor menu spor menu spor menu spor menu spor 1 Ucmelekannesi ✓ 260 ✓ 206 ✓ 2 UcanSupurge ✓ ✓ ✓ 3 denizbenimadim ✓ ✓ × 4 @Fit mutlu anne ✓ 120 × × 5 @Goklerce ✓ ✓ × 6 gewezebidik ✓ 54 ✓ 108 ✓ 144 7 @Toprak_ Kokusu ✓ 20 ✓ × 8 @Pin-ky ✓ 285 ✓ 285 × 9 E ela_2019 × × × 10 atomkarinca × × ✓ 11 @Jasminium84 × ✓ 60 ✓
Kizlarrrr menüler eksik spor zaten yok.
E ela_2019 canim hani basliyordun bugün nerelerdesin
Çokkk geçmiş olsun ya. Bu hastalıkta en cok korktuğum sey nefessizlik ve öksürük . Allah im şifa versin hepinizeSelam kizlar dün gelemedim hiç, dün akşama doğru öksürük artınca gittim test verdim ve covit olmuşum, şimdi hafif bel ağrısı ve fena öksürük var, öksürük çok sıkıştırıyor tikaniyorum, gece uyuyamadım öksürükten ve strestenmenülere az çok dikkat etmeye çalışacağım ama spor yapabilecek gibi degilim
Yavaş yavaş kuzu. Adapte olmak biraz sürüyor. Biraz azaltmaya başla dengeli beslen, sporda da önce yapılabilir şeyler dene . Mesela leslie 30 dk yapayim diye zorlama 30 gözünde büyüyorsa 15 dk ile başla. Sonra dan artırırsın.Ben de yeniden adapte olsam keşke ama günlük bin üzeri ip atlarken hamile kaldım ben de sporun faydası var mı bu duruma bilmiyorum tabi
benimki de öyleya metabolizma iste, benim esim uzun boylu ama kilosu da var. Butun gun hicbir sey yemez aksam oturur tum gun yiyevegini tek ogun de yer. Agzina gore bir sey yoksa ac kalir yine yemez, sonraki ogun gider kendine 2 porsiyon kebab falan soyler. Ben diyetteyken mesela bu hafta hic pilav yemedim ama o yiyor diye sirf ona pilav pisirdim. Bakalim dusuncem onun yari kilosunun altina dusersem o da kendine bir ceki duzen verir bakalim
Aslında haklısın yarım bırakmayı sevmiyorum kesin çocuk durmaz diye başlayasım gelmiyor veya eşim işte spor sonrası nasıl duş alacağım diye de erteliyorum böyle saçma sapan şeylerle kendimi kandırıyorum yani anlayacağınCanımın içi çok hastaydim dün tlf na bile bakamadim. O kadar kötü baş ağrısı var di ki yataktan çıkamadım. Kaç günün uykusuzlugu vardi direncim düştü galiba. Geldim artık buradayim insallah
Çokkk geçmiş olsun ya. Bu hastalıkta en cok korktuğum sey nefessizlik ve öksürük . Allah im şifa versin hepinize
Yavaş yavaş kuzu. Adapte olmak biraz sürüyor. Biraz azaltmaya başla dengeli beslen, sporda da önce yapılabilir şeyler dene . Mesela leslie 30 dk yapayim diye zorlama 30 gözünde büyüyorsa 15 dk ile başla. Sonra dan artırırsın.
Geçmiş olsun cancağzım hadi bismillahDün gün boyu yataktaydim ya böyle bir baş ağrısı görmedim hayatımda. Geceden başlamıştı ilaç ta aldim geçmedi. Neyse bugün iyiyim. Sabah biraz kaçamak oldu ama gün içinde telafisini yaparim. Spor da yapacagim insallah
Haydi başla kuzum böyle giderse bi bakarsın 75 sonrası karanlık zaten bir kısmı ödemdir hemen gider73.7 ile devamaldim maalesef. Ciddi şekilde dur demem lazımmm bana yardım eli uzatinnnnn
Allah kolaylık versin canımgünaydın bebişler
okuldayım nöbetçiyim ve 7 saat dersim var