Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

14 şubat
11.00
2 si 1 arada
12.00
3 tb ekmeği
zeytin peynir kahvaltılık sos

17.00
2 dilim çikolatalı pasta
kör olmayasıca eşim 14 şubat diye almış

19.00
2 tb ekmeği
4 köfte
4-5 patates
salata
1 bardak ayran

2 lt su

sporsuz hayatım çok anlamsız ve kilo veremiyorum ya hareket edince de kasıklarım ağrıyor

Kalori miktarı çok değil ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım
Afiyet olsun canım doğum gününü fazla hasar almadan atlatmışsın bence
Çok zorlama spor hareket için canım erken haftalardasın 12 sonrası düzenli yürüyüşe başlarsın

spora o kadar alışmışım ki sanki büyük bir boşluk var hayatımda

bence menunde sporunda guzel olmus afiyet olsun, ufak kacamaklar var ama kayinvalidendeymissin sanirim onun da etkisi var :) birileriyle beraber olunca diyet zorlasiyor
bence fena olmamis oglunin dogumgununde de bir dilim pasta ye diger ogunlerle dengelemissin zaten :)
bi sürü alıntı yaptım ve hepsi
silindi

Ah bu esler, ben benimkine soz verdirttim, boyle detayli liste verdim bak bu sefer bana su sozlerle gelme, eve sunlari alip gelme diye. ya kendisi ben ne zaman diyete baslasam normalde hic oyle seyler almazken eve burma kadayif falan alip gelen bir insan, ben yemezsem de ama ben bunu sen de ye diye aldim, senin de tadina bakmani istedigim icin aldim, kendime almadim ki diye de gonul koyar birde. Neyse suan iyi gidiyoruz bakalim. Gecen haftasonu durmus, bugun aslinda ben su pastaneye giderdim ama sen diyettesin diyor dedim istiyorsan git kendine karar al birseyler, yok canin ceker almicam dedi :) hos onunda kilo vermesi lazim da daha motive olamadi. Olacak insallah benimle beraber :)

Kizlar selamlar,

bugun ku menum

14 Subat Sali

10.00 bi kahve
corek otu yagi tableti

Sabah (13:00) krom pikolinat tablet
1 yumurtadan menemen
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik
7-8 mini domates
3 salatalik
sekersiz cay

Ara(14:00) kahve

Ara(16:30) 10 badem + 1 ceviz, sekersiz cay
2 fincan kiraz sapi cayi

Akşam (19:20-19:45) 1 kabaktan yagsiz kabak sote (kabagi rendeleyip yuksek ateste suyunu cekene kadar yagsiz tavada cevirdim ) +1.5 hamburger koftesi kadar izgara köfte (firinda)
1 kase salata
1 kase yoğurt

20:00 sekersiz cay
3lt su

spor aimdi yapicam gun icinde vaktim olmadi. Hem is yeri cok yogundu gunu gec kapattim hem de gun icerisinde bulasik makinesi olmadigindan yemek ve bulasikla ugrastim. ancak spor yapicam.

bu arada makinemi bugun teslim etmediler aradilar, persembe gunu getirebileceklermis en erken neyse gec sun guc olmasin dedim ben de

benimki de bana yine (ki bunu sık sık yapıyor bilhassa diyetteysem) bi sepet çikolata almış
hem kilo alma diyor hem sen seversin diye aldım diyor kendisinin hiçbir zaman kilo problemi olmuyor ölçülü yer. günde maks 2 öğün bazen tek. çalışınca bilhassa tek öğün. tok olunca odaklanamıyormuş. tüm abur cuburlardan yer

ya metabolizma iste, benim esim uzun boylu ama kilosu da var. Butun gun hicbir sey yemez aksam oturur tum gun yiyevegini tek ogun de yer. Agzina gore bir sey yoksa ac kalir yine yemez, sonraki ogun gider kendine 2 porsiyon kebab falan soyler. Ben diyetteyken mesela bu hafta hic pilav yemedim ama o yiyor diye sirf ona pilav pisirdim. Bakalim dusuncem onun yari kilosunun altina dusersem o da kendine bir ceki duzen verir bakalim

Kizlar,
diyete baslarken tam cesaret edemeyip oncesi fotosu cekmemistim, bu aksam 14. aksam diyete baslayali (tam motive olup diyetisyenle baslayali) bu aksam spordan once spor taytimi falan giyip foto cektim. Bayram icin Turkiye'ye gelirken de insallah sonrasi fotosunu cekicem (Allah'im insallah, dinimiz amin )

Canımın içi çok hastaydim dün tlf na bile bakamadim. O kadar kötü baş ağrısı var di ki yataktan çıkamadım. Kaç günün uykusuzlugu vardi direncim düştü galiba. Geldim artık buradayim insallah
Çokkk geçmiş olsun ya. Bu hastalıkta en cok korktuğum sey nefessizlik ve öksürük . Allah im şifa versin hepinize
Ben de yeniden adapte olsam keşke ama günlük bin üzeri ip atlarken hamile kaldım ben de sporun faydası var mı bu duruma bilmiyorum tabi
Yavaş yavaş kuzu. Adapte olmak biraz sürüyor. Biraz azaltmaya başla dengeli beslen, sporda da önce yapılabilir şeyler dene . Mesela leslie 30 dk yapayim diye zorlama 30 gözünde büyüyorsa 15 dk ile başla. Sonra dan artırırsın.

Dün gün boyu yataktaydim ya böyle bir baş ağrısı görmedim hayatımda. Geceden başlamıştı ilaç ta aldim geçmedi. Neyse bugün iyiyim. Sabah biraz kaçamak oldu ama gün içinde telafisini yaparim. Spor da yapacagim insallah

benimki de öyle

Aslında haklısın yarım bırakmayı sevmiyorum kesin çocuk durmaz diye başlayasım gelmiyor veya eşim işte spor sonrası nasıl duş alacağım diye de erteliyorum böyle saçma sapan şeylerle kendimi kandırıyorum yani anlayacağın
Geçmiş olsun cancağzım hadi bismillah
73.7 ile devam aldim maalesef. Ciddi şekilde dur demem lazımmm bana yardım eli uzatinnnnn
Haydi başla kuzum böyle giderse bi bakarsın 75 sonrası karanlık zaten bir kısmı ödemdir hemen gider
günaydın bebişler
okuldayım nöbetçiyim ve 7 saat dersim var
Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…