Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmis olsun canim.
Sınav nasıldı

Hadi bismillah artık burdasın halledersin

Hadi yaz bakalim benide ins yapalim beraber yarın ki başlayacak simdi
Başladın mı cancagzim
Merhaba kizlar dun adet oldm kendmi pek iyi hissetmedim, menumde pek ic acici degldi bugunde hata yapip tartildm ve iyice motivasyonumu dusurdm. Neyse sporumu yaptm insallah bu saaten sonra kacamakdiz devam aksam hamsi var siz neler yiyorsnuz kizlar
En azından sporunu yapmışsın canım ne güzel.
Yaa cok grcms olsn makine icin cnm insallah yenisi uzun gider bu ara eksin superrr tebrikler

Ellerine saglk cnm dun menu yazmadm ama 3mil leslie ve 10bin adimim vsr yani 235puan
Tamam canım not aldım sporunu
Ah canım ins hafif atlatırsın. Bu zamana kadar güzel korudun kendini yinede
Bence güzel canim afiyet olsun
Güzel bence afiyet olsun supurgem
Menünün geneli güzel olunca poğaça kotu görünmedi göze canim. Afiyet olsun
Menü. Güzel canım. Pastada oğlunun doğum günüymüş olsun bakalım. Bugün azami dikkat afiyet olsun
Niye 1 dlm değil peki
Menünün gerisi gayet güzel afiyet olsun canim. Kilo vermeyi artık pek düşünme sen ilk aylar en az alarak geçir yeterli bence
Süper ötesi menü afiyet olsun. Kabak kesin güzel ekşi getirmiştir bugüne

14 Şubat menüm
8.00
1 yumurta
2 TB ekmek
5zeytin
1 dlm peynir

15.00
Avuç içi kadar künefe
1 bardak ayran

18.00
1 kase bamya çorbası
3 ksk patlıcan biber koz
Salata
2 dlm ekmek

30 dk lesli 90 p.

Cook gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun bol su ic bugun, bas agrisina iyi gelir su
73.7 ile devam aldim maalesef. Ciddi şekilde dur demem lazımmm bana yardım eli uzatinnnnn
Oyy, neyse dert etme, sen gel bu hafta yarisalim. Ben sen yokken biraz eksildim ama yine de goruyir ve artiriyorum yine de senin kolaylikla verebilecegin odemlere ragmen hu hafta seninle yarismayi goze aliyoeum.. hodri meydan 🏋‍
Saka bir yana hos geldin, yarisalim dersen ben hala varim :)
günaydın bebişler
okuldayım nöbetçiyim ve 7 saat dersim var
Oyyy kolay gelsin kusum
Canim 15 dkliklardan yap vaktin oldukca ustune eklersin. Bir d eher sporda dus alacaksin diye bir sey yok, zaten evdesin, bi spor havlusu ile sili, terli giysilerini degistir, esin eve gelince dusunu alirsin.
Evettt alıntılarım bitti. Bugün şekersiz 21 günün ilk günü hadi hayırlı olsun başlayanlara
Ben kurallari birndaha okuyup bakicam, bugun diyetisyenle kontrol gunumdu yeni liste geldi uyuyorsa kurallara ben de basliyorum buna :)
14 Şubat menüm
8.00
1 yumurta
2 TB ekmek
5zeytin
1 dlm peynir

15.00
Avuç içi kadar künefe
1 bardak ayran

18.00
1 kase bamya çorbası
3 ksk patlıcan biber koz
Salata
2 dlm ekmek

30 dk lesli 90 p.
Ya bir avuc kunefe harici ne kadarda şahane menu, neyse onu da erken yemissin en azindan, ama nolur yapmayin boyle agir tatli kacamaklari, burada 1 haftadir ekmek dahi yememis kardesiniz var, meyve dahi yememis kardesiniz var. Biraz bizim gibileri de dusunun, arkadaslarinin menusune bakip aklina kunefe dusmez mi bu garibin (yeterince vicdan yapabildiysem bence bi dahakine yerken iki kere dusunursun )

Yaa çok tatlısın

Haklısın canım sıfır kacamakla ilerleyen kere haksızlık oluyor böyle gerçekten. Bugün sekersize niyetlendim ya işte klasik diyet kafası dur yiyip dedim ve olanlar oldu. Daha dikkat edilen soz

tamam sekersize baslayacaksin diye seni affettim :) bugun tam gaz devam o vakit :)

Canım yuruyusunun temposu nasıldı normalmi,ortamı, hizlimi

Ucmelekannesi sekersizin kurallarina baktim tekrar benim bu haftaki listemde uyuyor, sadece sporu hergun yazmis, ben haftada 1 dinlenme yapmaya karar verdim, 2 haftadir hergun leslie yaptigim icin kaslarin dinlenme ihtiyaci oldugunu hissediyorum. o gunlerde daha hafif yuruyus yaparim belki bakalim :)
neyse ozetle ben de basladim, hos ben 10 gundur boylw besleniyordum zaten ama bugun milat olsun madem :) Berrin de resminolarak sekersiz 21 e baslamistir bugun

Ne güzel canim . Tabiki dinlen canim. Maksat beslenmeyi düzene koyabilmek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…