- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.461
Gecmis olsun canim.Dün gün boyu yataktaydim ya böyle bir baş ağrısı görmedim hayatımda. Geceden başlamıştı ilaç ta aldim geçmedi. Neyse bugün iyiyim. Sabah biraz kaçamak oldu ama gün içinde telafisini yaparim. Spor da yapacagim insallah
Başladın mı cancagzimHadi yaz bakalim benide ins yapalim beraber yarın ki başlayacak simdi
En azından sporunu yapmışsın canım ne güzel.Merhaba kizlar dun adet oldm kendmi pek iyi hissetmedim, menumde pek ic acici degldi bugunde hata yapip tartildm ve iyice motivasyonumu dusurdm. Neyse sporumu yaptm insallah bu saaten sonra kacamakdiz devam aksam hamsi var siz neler yiyorsnuz kizlar
Tamam canım not aldım sporunuYaa cok grcms olsn makine icin cnm insallah yenisi uzun gider bu ara eksin superrr tebrikler
Ellerine saglk cnm dun menu yazmadm ama 3mil leslie ve 10bin adimim vsr yani 235puan
Ah canım ins hafif atlatırsın. Bu zamana kadar güzel korudun kendini yinedeSelam kizlar dün gelemedim hiç, dün akşama doğru öksürük artınca gittim test verdim ve covit olmuşum, şimdi hafif bel ağrısı ve fena öksürük var, öksürük çok sıkıştırıyor tikaniyorum, gece uyuyamadım öksürükten ve strestenmenülere az çok dikkat etmeye çalışacağım ama spor yapabilecek gibi degilim
Bence güzel canim afiyet olsun14.02.2022
11.00 2 yumurta 1 domates ile menemen ( kızımla yedik) 1 dilim peynir, 3 zeytin 2 dilim TB ekmek, 1 Tk pekmez
13.00 1 portakal
15.00 sade kahve, 2 kare bitter
16.00
1 kupa ballı ıhlamur, 1 ayva
18.00
5 YK makarna, 3 sk taze fasulye, bol salata
Şu:2 lt tamamlarim
Güzel bence afiyet olsun supurgemSabah
Sütlü kahve
2 ceviz
Kahvaltı
2 yumurta ve peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
1 avuç yeşillik
Öğlen
1 çatal makarna
1 tabak yeşil fasülye
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Patates püresi 5-6 kaşık kadar
Tavuk sote o da 5-6 kaşık kadardı
2 kornişon turşu
Menünün geneli güzel olunca poğaça kotu görünmedi göze canim. Afiyet olsunHayırlı aksamlar
12.00
2dilim ekmek
2y.k patatesli yumurta
Bir zeytin
15.00
Bir poğaça
Az şekerli çay
17.00
1portakal
18.00
Bir kase bol yoğurtlu havuç
4 kaşık etli kuru fasulye ( etinden daha çok aldım)
4 kaşık bulgur pilavı
Birazcık turşu
20 dk yürüyüş orta tempolu 40 puan
Dünde 20 dk orta tempolu yürüyüş yaptım.
Ama yazamadım iki gündür k.validem gildeydik doğru düzgün giremedim.
Menü. Güzel canım. Pastada oğlunun doğum günüymüş olsun bakalım. Bugün azami dikkat afiyet olsunSabah 10.00
3 zeytin
4 kare kaşar peynir
1 tb ekmek
Öğlen 2.30
Bir fincan kahve
Akşam 18.30
Avuç içi kadar tavuk göğsü mangal
2 köz soğan
Salata
1 tb ekmek
Saat 20.00
Bir ince dilim pasta(oglumun doğum günü vardı malesef )
2 litre su
25 dakika yürüyüş
Niye 1 dlm değil peki14 şubat
11.00
2 si 1 arada
12.00
3 tb ekmeği
zeytin peynir kahvaltılık sos
17.00
2 dilim çikolatalı pasta
kör olmayasıca eşim 14 şubat diye almış
19.00
2 tb ekmeği
4 köfte
4-5 patates
salata
1 bardak ayran
2 lt su
sporsuz hayatım çok anlamsız ve kilo veremiyorum yahareket edince de kasıklarım ağrıyor
Süper ötesi menü afiyet olsun. Kabak kesin güzel ekşi getirmiştir bugüneKizlar selamlar,
bugun ku menum
14 Subat Sali
10.00 bi kahve
corek otu yagi tableti
Sabah (13:00) krom pikolinat tablet
1 yumurtadan menemen
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik
7-8 mini domates
3 salatalik
sekersiz cay
Ara(14:00) kahve
Ara(16:30) 10 badem + 1 ceviz, sekersiz cay
2 fincan kiraz sapi cayi
Akşam (19:20-19:45) 1 kabaktan yagsiz kabak sote (kabagi rendeleyip yuksek ateste suyunu cekene kadar yagsiz tavada cevirdim ) +1.5 hamburger koftesi kadar izgara köfte (firinda)
1 kase salata
1 kase yoğurt
20:00 sekersiz cay
3lt su
spor aimdi yapicam gun icinde vaktim olmadi. Hem is yeri cok yogundu gunu gec kapattim hem de gun icerisinde bulasik makinesi olmadigindan yemek ve bulasikla ugrastim. ancak spor yapicam.
bu arada makinemi bugun teslim etmediler aradilar, persembe gunu getirebileceklermis en erkenneyse gec sun guc olmasin dedim ben de
Vallah başladım gibi sabah unuttumBaşladın mı cancagzim
Sagol cnmMenü. Güzel canım. Pastada oğlunun doğum günüymüş olsun bakalım. Bugün azami dikkat afiyet olsun
Cook gecmis olsun canimCanımın içi çok hastaydim dün tlf na bile bakamadim. O kadar kötü baş ağrısı var di ki yataktan çıkamadım. Kaç günün uykusuzlugu vardi direncim düştü galiba. Geldim artık buradayim insallah
Çokkk geçmiş olsun ya. Bu hastalıkta en cok korktuğum sey nefessizlik ve öksürük . Allah im şifa versin hepinize
Yavaş yavaş kuzu. Adapte olmak biraz sürüyor. Biraz azaltmaya başla dengeli beslen, sporda da önce yapılabilir şeyler dene . Mesela leslie 30 dk yapayim diye zorlama 30 gözünde büyüyorsa 15 dk ile başla. Sonra dan artırırsın.
Cok gecmis olsun bol su ic bugun, bas agrisina iyi gelir suDün gün boyu yataktaydim ya böyle bir baş ağrısı görmedim hayatımda. Geceden başlamıştı ilaç ta aldim geçmedi. Neyse bugün iyiyim. Sabah biraz kaçamak oldu ama gün içinde telafisini yaparim. Spor da yapacagim insallah
Oyy, neyse dert etme, sen gel bu hafta yarisalim. Ben sen yokken biraz eksildim ama yine de goruyir ve artiriyorum yine de senin kolaylikla verebilecegin odemlere ragmen hu hafta seninle yarismayi goze aliyoeum.. hodri meydan 🏋73.7 ile devamaldim maalesef. Ciddi şekilde dur demem lazımmm bana yardım eli uzatinnnnn
Oyyy kolay gelsin kusumgünaydın bebişler
okuldayım nöbetçiyim ve 7 saat dersim var
Canim 15 dkliklardan yap vaktin oldukca ustune eklersin. Bir d eher sporda dus alacaksin diye bir sey yok, zaten evdesin, bi spor havlusu ile sili, terli giysilerini degistir, esin eve gelince dusunu alirsin.Aslında haklısın yarım bırakmayı sevmiyorum kesin çocuk durmaz diye başlayasım gelmiyor veya eşim işte spor sonrası nasıl duş alacağım diye de erteliyorum böyle saçma sapan şeylerle kendimi kandırıyorum yani anlayacağın
Geçmiş olsun cancağzım hadi bismillah
Haydi başla kuzum böyle giderse bi bakarsın 75 sonrası karanlık zaten bir kısmı ödemdir hemen gider
Allah kolaylık versin canım
Ben kurallari birndaha okuyup bakicam, bugun diyetisyenle kontrol gunumdu yeni liste geldi uyuyorsa kurallara ben de basliyorum buna :)Evettt alıntılarım bitti. Bugün şekersiz 21 günün ilk günü hadi hayırlı olsun başlayanlara
Ya bir avuc kunefe harici ne kadarda şahane menu, neyse onu da erken yemissin en azindan, ama nolur yapmayin boyle agir tatli kacamaklari, burada 1 haftadir ekmek dahi yememis kardesiniz var, meyve dahi yememis kardesiniz var. Biraz bizim gibileri de dusunun, arkadaslarinin menusune bakip aklina kunefe dusmez mi bu garibin (yeterince vicdan yapabildiysem bence bi dahakine yerken iki kere dusunursun14 Şubat menüm
8.00
1 yumurta
2 TB ekmek
5zeytin
1 dlm peynir
15.00
Avuç içi kadar künefe
1 bardak ayran
18.00
1 kase bamya çorbası
3 ksk patlıcan biber koz
Salata
2 dlm ekmek
30 dk lesli 90 p.
Yaa çok tatlısınYa bir avuc kunefe harici ne kadarda şahane menu, neyse onu da erken yemissin en azindan, ama nolur yapmayin boyle agir tatli kacamaklari, burada 1 haftadir ekmek dahi yememis kardesiniz var, meyve dahi yememis kardesiniz var. Biraz bizim gibileri de dusunun, arkadaslarinin menusune bakip aklina kunefe dusmez mi bu garibin (yeterince vicdan yapabildiysem bence bi dahakine yerken iki kere dusunursun)
tamam sekersize baslayacaksin diye seni affettim :) bugun tam gaz devam o vakit :)Yaa çok tatlısın
Haklısın canım sıfır kacamakla ilerleyen kere haksızlık oluyor böyle gerçekten. Bugün sekersize niyetlendim ya işte klasik diyet kafası dur yiyip dedim ve olanlar oldu. Daha dikkat edilen soz
sağol canımmAfiyet olsun canım bence güzel
Canım yuruyusunun temposu nasıldı normalmi,ortamı, hizlimiSabah 10.00
3 zeytin
4 kare kaşar peynir
1 tb ekmek
Öğlen 2.30
Bir fincan kahve
Akşam 18.30
Avuç içi kadar tavuk göğsü mangal
2 köz soğan
Salata
1 tb ekmek
Saat 20.00
Bir ince dilim pasta(oglumun doğum günü vardı malesef )
2 litre su
25 dakika yürüyüş
Selam canımselamlaaaarrrr
Hellolarcaaa, ben bugun cok yogunum ama iyiyim yine de sen nasilsin? daha iyice misin? haftasonu hasta gibiydinSelamlar kızlar, nasilsiniz
Ne güzel canim . Tabiki dinlen canim. Maksat beslenmeyi düzene koyabilmek zatenUcmelekannesi sekersizin kurallarina baktim tekrar benim bu haftaki listemde uyuyor, sadece sporu hergun yazmis, ben haftada 1 dinlenme yapmaya karar verdim, 2 haftadir hergun leslie yaptigim icin kaslarin dinlenme ihtiyaci oldugunu hissediyorum. o gunlerde daha hafif yuruyus yaparim belki bakalim :)
neyse ozetle ben de basladim, hos ben 10 gundur boylw besleniyordum zaten ama bugun milat olsun madem :) Berrin de resminolarak sekersiz 21 e baslamistir bugun
Selam canım iyiyim şükür sen nasılsınSelamlar kızlar, nasilsiniz