Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canım düzeltme yaparım😘
cok tesekkurler 😘
Ooo şahane haftaya 6lar gelmiş olur belki de

Bende patates püresi tavuk sote var canım
ayy insallah 🤲🙏🏼
14 Şubat Pazartesi

07.00
yarım demet dereotu

09.30
2 yk yulaf, 1 yk chia, 5 dut, 6 badem, 6 fındık ile 8 yk yoğurt
2 haşlanmış yumurta

13.00
1 elma, 1 portakal

16.00
4 yk hindi sote
1 kase yeşil salata

su: 2 lt, 2,5 olur
spor bugün yok
menun gayet guzel duruyor
kızlar canım çok tatlı istiyor, bastırması için 3ü birarada içsem mi ki?
olabilir, ama sansin varsa sunlarda tatli istegine iyi gelebilir, 2-3 hurma(ya da herhangi tatli bir meyve, tatli bi elma ya da 1 tane kuru incir) yanina 1 cay bardagi tarcinli sut?

sağol canım :KK60:

canım ne yazık ki işyerindeyim ve yanıma hiç almadım öyle birşeyler, aaa ama züber lokma var onlardan yesem mi?
bence gayet olur, yanina kutu süt vs bulabilirsen o da huzel olur bulamazsan da bence 1 avuc /1 elma boyutunda falan zuber lokma yesen olur

Selam kizlar dün gelemedim hiç, dün akşama doğru öksürük artınca gittim test verdim ve covit olmuşum, şimdi hafif bel ağrısı ve fena öksürük var, öksürük çok sıkıştırıyor tikaniyorum, gece uyuyamadım öksürükten ve stresten🙄 menülere az çok dikkat etmeye çalışacağım ama spor yapabilecek gibi degilim

14.02.2022

11.00 2 yumurta 1 domates ile menemen ( kızımla yedik) 1 dilim peynir, 3 zeytin 2 dilim TB ekmek, 1 Tk pekmez

13.00 1 portakal
15.00 sade kahve, 2 kare bitter
16.00
1 kupa ballı ıhlamur, 1 ayva
18.00
5 YK makarna, 3 sk taze fasulye, bol salata

Şu:2 lt tamamlarim

Selam kizlar dün gelemedim hiç, dün akşama doğru öksürük artınca gittim test verdim ve covit olmuşum, şimdi hafif bel ağrısı ve fena öksürük var, öksürük çok sıkıştırıyor tikaniyorum, gece uyuyamadım öksürükten ve stresten🙄 menülere az çok dikkat etmeye çalışacağım ama spor yapabilecek gibi degilim
canim test verirken doktorla da gorustun mu? annemde de oksurukle basladi bir kac gece ust uste uyuyamadi oksurukten, o dayanamayip doktora gitti kortizollu bir ilac, oksuruk surubu falan verdo doktor, ondan sonra biraz rahatladi. Eger oksurugun cok artarsa ve hekime danismadiysan henuz mutlaka doktora git. Hafif atlaticam diye bekleme hala cok agir gecirenler var. Cook gecmis olsun.

14.02.2022

11.00 2 yumurta 1 domates ile menemen ( kızımla yedik) 1 dilim peynir, 3 zeytin 2 dilim TB ekmek, 1 Tk pekmez

13.00 1 portakal
16.00
18.00

bence guzel olmus menun hastaligina ragmen afiyet olsun, bol su tuket hastaliga da iyi gelir

canim test verirken doktorla da gorustun mu? annemde de oksurukle basladi bir kac gece ust uste uyuyamadi oksurukten, o dayanamayip doktora gitti kortizollu bir ilac, oksuruk surubu falan verdo doktor, ondan sonra biraz rahatladi. Eger oksurugun cok artarsa ve hekime danismadiysan henuz mutlaka doktora git. Hafif atlaticam diye bekleme hala cok agir gecirenler var. Cook gecmis olsun.
Görüşmedim canım, gece gittik zaten test verdim geldik,gündüz telefonda görüştüm ilaç yolladılar ama geçmezse giderim tekrar, çok teşekkür ederim canım 😘
bence guzel olmus menun hastaligina ragmen afiyet olsun, bol su tuket hastaliga da iyi gelir
Sağ ol canım, evet bol bol içiyorum şu

Ca
Canım benim ya inşallah çabucak toparlanırsın

14.02.2022

13.00 1 portakal
16.00
18.00

Şifa olsun inşallah canım

Sabah
Sütlü kahve
2 ceviz

Kahvaltı
2 yumurta ve peynirli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin
1 avuç yeşillik

Öğlen
1 çatal makarna
1 tabak yeşil fasülye

Ara
Sütlü kahve

Akşam
Patates püresi 5-6 kaşık kadar
Tavuk sote o da 5-6 kaşık kadardı
2 kornişon turşu

Çok geçmiş olsun canm

Hayırlı aksamlar

12.00
2dilim ekmek
2y.k patatesli yumurta
Bir zeytin

15.00
Bir poğaça
Az şekerli çay

17.00
1portakal

18.00
Bir kase bol yoğurtlu havuç
4 kaşık etli kuru fasulye ( etinden daha çok aldım)
4 kaşık bulgur pilavı
Birazcık turşu

20 dk yürüyüş orta tempolu 40 puan
Dünde 20 dk orta tempolu yürüyüş yaptım.
Ama yazamadım iki gündür k.validem gildeydik doğru düzgün giremedim.

Geçmiş olsun cnm ins hafif atlatırsın 🤲

X