Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

12.02.2022
11.00
2 poğaça, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 TK fındık ezmesi

15.00 1 portakal, 2 kupa ıhlamur

19.00 2 kase mercimek çorbası,yoğurt
19.30 1 avuç fındık,2 parça çikolata

Şu:1.5 lt
Guzel olms bence cnm afyt olsn
Çok güzel canım sağlıcakla gelsin sen nasılsın kızın nasıl taşınmaya başlıyormuşsun kolay gelsin şimdiden çok yormamaya çalış kendini

Hey maşallah 🧿 rakibime bak nerde benim ipiimmm

Eccük çiklat göz tırmalıyor

Kızından sana bulaştı herhalde Allah şifa versin canım

Afiyet şifa olsun canım azıcık suyu artırmaya çalış
Sagol cnm bi adet olaydm kurtulaydm butn duzenim bozldu kendmi zor tutuyorm cikolatalarn hepsni yememek icin
öğün araların epey uzun ancak atıştırmalıklarla iyi götürmüşsün. büyük ihtimalle eksi göreceksin. gayet güzel

sefan olsun😄

menülerine protein eklemeye başlamışsın güzel bir gelişme

başlangıç için güzel

bazen vücut istiyor canım

abur cuburlar bi
süre olmasa iyi
Sagol cnm
Ilk 3 ay cok zorlandim troidik oldugu.icin
Degerlerim cok dusmustu cok kotuydum
Ama 4 aydan itibaren daha iyiydim
arada carpinti oluyo ama oda normal galiba

Insalalh canim
Yavas yavas toparlaniyorum 2 hafta sonra tasincaz insalalh
Ablalarim gelicek
Onlarin cok faydasi olur:)
Yaa grcmis olsn cnm smdi iyi olmana sevindm , ben hamileyken gece uyuyordm ona da cvp vermis oliym son aylar zorlaniyodm artk ama yoksa 10saat fln uyuyodm hergun

3 değilde 1 bari yiyebilsen çikolatayı.
Menun de idare eder lahmacun yerine yemek olsa daha güzel olurmuş tabi

Allah Allah koku hassasiyetin baya fazlaymış.

Geçmiş olsun ins hasta falan olmuyorsun dur canim

Sabah 1 poğaça bari olaydı. Akşam menun hafif olduğu için çikolata batmıyor göze

Nerde senin ipin bulamadın mi bacım iki gündür ipini🤭 bugün bekliyorum ip atlamayı senden🤗

Ekmek, makarna bir arada🤔 ekmek 4 dlm bide. Bide poğaçalar var🤨🧐

Ah o trilice ne işi var orda🧐
Haklisin cnm son dakka oyle oldu mutfaha giremedm yemek yapmaya dolap takiyolardi. Cikolata konusunda cok haklisin

Gayet hafif olmus cnm afiyet olsun

Yaa onu yapiyorm cnm hic olmadi oglan uyanikken isimi bitirip o uydugnda kitap falan okuyorum ama tum gunu dusunemiyorm keske olsa :KK43:

Aa hayirli olsn cnm hamile oldgnu kacirmisim nasl gidiyor hamileligin

Ohh miss ellerine saglik canim 😍🤗
Çocuklu kadınlar için bütün gün hayal canım zaten 😁
Ben de sadece cuma günü işten dönüşte akşam yemeğinden yatana kadar o keyfi yapmaya çalışıyorum bıdıklarım izin verdiği sürece 🙈

12 Ocak Cumartesi

09.00
Yarım demet dereotu

13.30
1 yk chia ile 6 yk yoğurt

17.00
4 yk pilav
4 yk hindi sote
1 büyük kase yeşil salata
1 albeni 🙈

19.00
1 elma
1 ayva

Su: 2 lt
Spor: 20 dk leslie boosted walk
Gunu gayet güzel geçirmişsin canim albeni olmasa pek güzel olacakmis🤌

Dere oyunu sade sade nasıl yedin canim

Gunu gayet güzel geçirmişsin canim albeni olmasa pek güzel olacakmis🤌

Dere oyunu sade sade nasıl yedin canim
Ahhhh evet o albeni yok mu 🤦🏽‍♀️

Canım aslında biraz zor oldu çok keskin bir aroması var ya, ama ilaç niyetine diye düşünüp yedim 🙈 tiroid hormonlarını dengelermiş diye duydum bir süre tüketeceğim bakalım inşallah işe yarar

Canım aslında biraz zor oldu çok keskin bir aroması var ya, ama ilaç niyetine diye düşünüp yedim 🙈 tiroid hormonlarını dengelermiş diye duydum bir süre tüketeceğim bakalım inşallah işe yarar
Evet baya keskin tadı. Yoğurtla falan yesen etkisini azaltiryormuymus

12 Ocak Cumartesi

09.00
Yarım demet dereotu

13.30

17.00
4 yk pilav
4 yk hindi sote
1 albeni 🙈

19.00
1 elma
1 ayva

kendimi birden çok aç bıraktığın için kan şekerin düşmüştür canım. albenili ona yordum. dereotunu da salataya katman daha kolay tüketmene yardım eder bence

Şifa olsun canım 🥰
amin kuzum sağolasın :KK60:

kendimi birden çok aç bıraktığın için kan şekerin düşmüştür canım. albenili ona yordum. dereotunu da salataya katman daha kolay tüketmene yardım eder bence
olabilir canım, aslında planımda saat 3 gibi yemek vardı ama eşim kızımı tenise götürdü oradan da avmye gitmişler, birlikte yeriz diye onları bekledim
gerçi onlar da avmde yiyip gelmişler :KK70:

amin kuzum sağolasın :KK60:

olabilir canım, aslında planımda saat 3 gibi yemek vardı ama eşim kızımı tenise götürdü oradan da avmye gitmişler, birlikte yeriz diye onları bekledim
gerçi onlar da avmde yiyip gelmişler :KK70:
ben de kızımı götürüyorum oynasın diye ama şu sıralar beni deli ediyor. sürekli ben ne desem tersini yapıyor bağırıp çağırıyor ama birtek bana

eşim pek sevinmedi bence😳 çok zorlanacaksın bi taneyle baş edemedin diyor:işsiz: beni geriyor durdup dururken🤷‍♀️
o sana kiyamadigindandir, 2 cocuk 1 cocuktan daha kolay, birincisi birinciden tecruben var 😊 ikincisi arada en azindan buyuge sen bi kardesine bak derken sen bi tuvaleye kaca biliyorsun, kahvalti hazirlayabiliyorsun. biri yatarken oteki oni gozetleyebiliyor, biraz buyuyuncede berabebr oynuyorlar zaten :) Berrin senin cocugun yokki nerden bileceksin dersen biz 4 kiz kardesiz hepimiz birbirimizi buyuttuk ben de en kucuk kardesimi ve yegenimi buyuttum :)
Sabah
Sütlü kahve

Kahvaltı
2 yumurtalı Menemen
2 buçuk dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 küçük elma
1 küçük muz

Öğle
4 Çatal Tonbalıklı spagetti
2 kaşık yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt
guzel bir menu olmus bence afiyet olsun, yalniz muz tuketimine dikkat et kabizlik yapabilir.
11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte

15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter

18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata

Su 2 litre
bence menun fena degil, kuri fasulye biraz gaz yapabilir ama sorun degil, mercimek kofte de aslinda icerigindeki iyi karbon ve protein sebebiyle arada tuketilebilir, kotu bir tercih olmamism Yalniz hepsi siskinlim yapabilecek seyler, boyle beslendigin zaman tane kimyondan kimyon cayi yapip icebilirsen gazi rahatlatir aklinda olsun :)
9. TAKIM
MENÜ TABLOSU
(11.02----17.02)

sahanesin ellerine saglik 🥳🥳
Selam kızlar,bu sabah tartildim sadece 400 Gr vermişim 🤦 yani şuan güncel kilom 66.0, bugün buraya ugrayamadim,kız hasta şimdi uyudu, bugün zaten iş yoğundu öğleden sonra da kızı getirdim dra baya huysuzlandi resmen canımı aldı, şimdi acayip bir baş ağrısı var ya ben de hasta olacağım ya da yorgunluktan,iş yerinde iki arkadaş covit, kv kp grip muhtemelen kıza onlardan bulaştı ya da eltimin kızı gripmis geçen gelmiş beraber oynamışlar hepsine ondan bulaştı,yani heryerim sarılı bu kez kaçışım yok gibi hissediyorum 😱neyse menümü yazayim sonra alintilara bakacağım
cok gecmis olsun, dikkat et kendine, olsun yine de eksidesin, her hafta kilo verecegiz diye bir sey yok, her eksilen gram coknkiymetli bu yolda 🙏🏼
11.02.2022
08.15
2 kivi, 5 zeytin, 3 lokma ekmek

12.30
1 sk mantarlı biberli omlet, 2 dilim peynir, 1 çk reçel, 3 dilim ekmek

16.00 sade kahve, 2 kurabiye
17.30
2 kepçe tarhana çorbası
19.00
1 avuç fındık,1 portakal,2 dilim ayva

Şu:2 lt olur
Bugün spor yapacak halim yok
hasta hissettigin bir gun icin cok kotu degil, ekmegi azicik kisabilirsin ama :)
Tebrikler kızlar çok güzel eksiler ❤️

Ay çok iyi sonuç canım,tebrik ederim ❤️

Tebrik ederim canım 😍

Eline sağlık canım, çok iyi düşünmüşsün ❤️

Ay ben ödev insanıyım, bana bunları yapacaksın deyin yapayim,sakınca yapamam ben 🤣ama beni en çok bollsan kıyafetlerim ve zayıf fotolarım motive ediyor 😍😍😍

Pardon da sadece sen mi zorlanacaksin,eşin bu tablonun neresinde ? Elini taşın altına koysun da beraber büyütün, evet zorlanacaksınız ama seneye daha kolay olmayacak eğer ikinci çocuğu er ya da geç istiyoruz diyorsan, şartların uygunsa iyi yaptın bence ❤️ moralini bozma mutlaka zorlanacaksiniz ama geçecek,hergun daha iyi olacak,büyüyünce çok şükür diyeceksin

Çok güzel canım afiyet olsun 😘

Çok iyi menü canım afiyet olsun 😘😍
o zaman sen kendink iyi hissedince sana spor odevi verelim :) bu yolda san ayardimci olur :)
hayırlısı bakalım🤷‍♀️ eşim pek ilgilenemiyor. aşırı çalışıyor.yayıncılık sektöründe. editör. bazı günler günde 16 saat çalıştığı oluyor. o nedenle genelde bende oluyor her şey. günde 1 saat falan ancak ilgileniyor kızımızla. daha yeni kızımızın keyfini yaşamaya başladık her şey başa saracak diyor. başta da erken diye diretti epey. kısmet bakalım.
olsun iyi yapmissin bence zamanlamasi mukemmel, biraz daha gec olsaydi bu sefer birincinin okula baslamasi ile karisirdi bu sefer daha cok yorulurdun, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🙏🏼😊
11 şubat
11.00
2 poğaça

15.00
2 poğaça

(fazla farkındayım poğaçalar küçük ben yaptım yemesem iyidi ama canım kahvaltı istemedi. temizlik yaparken yemişim 🙈)

17.00
1 bardak kefir

19.00
2 fırın baget
4-5 kaşık makarna
yarım nar

su 2 lt olmuştur
hatanin farkindasin, senden bol sebzeli menuler bekliyoruz bir iki gun :)
mercimek köftesi gereksiz yük at
çikolata vs bi süre maks haftada 1 ye
kurufasulye gibi şişkinlik yapan besinleri 1-2 hafta yeme ki inceldiğini fark edip motive ol balım💕
evet siskinlikten oturu eksi gormen zorlasir motivasyonunj etkileyebilir, ama tabi dengeli beslenmek anlaminda kuru fasulye iyi proteindir :)
MENUM

9:30 1 bardak kahve,1 parca cikolata

12:00 2dlm cavdar, 5 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm salam,1 hasl. yumurta, domates salatalik

15:30 kahve ile 1tane soguk baklava ( hic olmadi biliyorum )

18:00 2kepce tarhana corbasi, 1 tabak tavuk sote mantarli, 1 bardak ayran, 2tursu

20:30 yarim elma, yarim minik muz

Adet olcam canm cok tatli istiyor bu ara

2lt su

3 mil leslie
ben baklavadan cok tursu ve salam a takildim, cok canin cekmistir ayda 1 baklava yersin doyettede olsan ama tursu direk odem, su tutuyor, salam islenmis gida bir suru katki maddesi var arti o da sodyumlu yani su tutuyor. bunlar eksi gormeni engeller, bobrege yuk bindirir aklinda olsun
Birde tartimi yazmamism bugn tabi gelmeyince:

Gecen hafta: 78.5
Bu hafta 77.5
Fatk -1kg
gayet guzel ideal zayiflama hafta 1 kilo 🥳🥳
11 Ocak Cuma
Kahvaltı 9:30
1.5 dilim tbe
Domates,maydanoz,yeşil biber

Öğle 13:30
1 dolu kase kuru fasulye suyu az
1 kase salata

14:30
Çayla
1 ince dilim beyaz ekmek üzerine acılı sos
7-8 kuru kayısı üzerine azıcık tahin 1 ceviz

16:30
Türk kahvesi

Akşam 19:00
1.5 kepçe ezogelin çorbası
Bı küçük dilim peynirli börek
1 kase yoğurtlu brokoli
Salata

Su 2.5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 120 puan sanırım Ucmelekannesi Ucmelekannesi
bence sahane bir menu olmus, afiyet olsun (mini boregi gormuyorum o yok orda :))
Günaydın kızlar günün motivasyonu🤩👏
yaa cok tesekkurler 🥰🥰
Ay Hafize ne iyi oldu aklına geldikçe günlük böyle fotoğraf atabilir misin çok feyz alıyorum bu insanlardan benim sosyal medyam yok malum 🙈
evet evet evett
Meleklerim ve ben kahvaltı yaptık. Büyük meleğimi kursa götürdüm geldim şimdiden 5000 adimim oldu söylemesi ayıp:KK70::KK60:
helall 👏👏
Bendesabqh tartildim 76 kg olmusum
Toplam 4 - 5kg almisim
22 haftalik olduk
Medine selam, ben seni hatirliyorum, sen de gurbetciydin sanirim degil mi? Berrin ben 2019 un basinda burada beraber zayifliyorduk 😊 o zamanlar Hollanda ya yeni gelmistik, is ariyordum. Hamiş mi oldun sen cok tebrik ederim, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🤲
Krom tableti ne bilmiyorum. Menun güzel canim afiyet olsun. Sporda var şahane.
Puanları topluyorum ara ara paylasirim

Kacamak yapsanda yaz canim yoksa arkası geliyor.
krom tablet benim tatli krizine girmemem icin diyetisyenimin verdigi bir besin takviyesi. Insulin direnci olanlara oneriliyor.
Merhabalar
12.30
Bir ceviz
2 dilim ekmek
Yumurta tavada
Bir koca kase yogurt

13.00
3 dilim portakal

14.00
Bir avuç kabak çekirdek
Çay az şekerli

18.00
3 haslanmis patates
Az salça, yeşillik
2 dilim kadar ekmek
3 y.k. yogurt

30 dk orta tempoda yürüyüş arada tempoluydu
60 puan Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Ozel bir doyet mi uyguluyorsun canim? haslanmis patates arti ekmek cok aciktirir ve bol karbon olmus o ogun
MENUM

9:30 1 bardak kahve

12:00 2dlm cavdar, 5 zeytin, 1.5kk peynir, 3dlm salam,2 yumurta ile omlett, domates salatalik

15:30 2avuc findik

18:00 1,5 lahmacun, bol Salata, 1 bardak Ayran

18:30 3 parca cikolata (tatli krizleri devam ediyor)

2lt su

3 mil leslie
15bin adim 285p
tatli krizine sabah kahvaltida meyve yemeyi deneyebilirsin, en azindan tatlinkrizini hafifletiyor, bir de cook koyu %85 falan botter onerebilirim, insani cikolatadan sogutarak istegini baltaliyor 🤭
salam yemeyin nolur hep katki maddeli
ben lahmacuna cok takilmadim cok gec saatte yememissin, spord ayapmissin o gitmistir
12.02.2022
11.00
2 poğaça, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 TK fındık ezmesi

15.00 1 portakal, 2 kupa ıhlamur

19.00 2 kase mercimek çorbası,yoğurt
19.30 1 avuç fındık,2 parça çikolata

Şu:1.5 lt
pogaca uzdu, onun disinda biraz daha sebze salataz yesillik eklenebilir ama pogaca harici fena defil
12 şubat
9.00
yarım poğaça
1 bardak kefir

13.00
1 armut

15.30
4-5 kaşık fırında et yemeği
yarım fırın bağet
4 kaşık makarna
4 tb ekmeği

17.00
birkaç tane çiğ kuruyemiş

18.30
300 g ızgara et
1 tane poğaça
4 kaşık yoğurt

salata yemeyi unutuyorum. buraya yazınca aklıma geliyor

su 1.5 lt
pgaca yorumlarini gordum o yuzden o haric iyi :)
Cumartesi

Sabah
Sütlü kahve + 2 ceviz

Kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
Sucuklu yumurta (miktarından çok emin olamıyorum)
1 dilim köy peyniri
2 zeytin

Akşam 17.00
Karışık ızgara
Salata
Büyük Ayran

19.00
Sade kahve
1 dilim trileçe
sucuk kabizlik yapabilir, seni trileceler gotursun kralicem demek istiyorum sana, o ne ariyor orada 😅😅bol su icim bugunde sebze ve protein agirlik beslenip dengele bari :)
12 Şubat
8.00
4 YK yumurtalı patates
1 dlm ekmek

14 00
1 tane havuç

15.00
1 tane küçük muz

17 30
5 YK et sote
6 YK bulgur pilavı
Salata

21.00
1 elma
1 avuç çekirdek

Şu 2litre
bence fena bir menu mamis afiyet olsun
12 Ocak Cumartesi

09.00
Yarım demet dereotu

13.30

17.00
4 yk pilav
4 yk hindi sote
1 albeni 🙈

19.00
1 elma
1 ayva

dere otunun yanina belki peynir eklersen daha kolay tukutebilirsin (ilac niyetine yiyorum demissin bir bakmak lazim tabi oyle oluyor mu) albeninin ne isi var orda 🙈 neyse o haric iyo afiyet olsun :)

ben de kızımı götürüyorum oynasın diye ama şu sıralar beni deli ediyor. sürekli ben ne desem tersini yapıyor bağırıp çağırıyor ama birtek bana
ahh iste demekki bir tek sana guveniyor su hayatta, cocuklar en cok kime giveniyorlarsa bir tke ona nazlanirlarmis, senin yaninda kendini guvende hissettigi icin kudurma ozgurlugunu yasiyor 😊

Ohh butun alintilari temizledim, tunaydin 2022 yazinin efsaneleri, bu senenin fit hatunlari 😄

haftasonu benim kedim rahatsizlandi onunla ilgilendim biraz simdi daha iyi gibi. Durduk yere uyurken salya akitmaya basladi cuma aksami, surekli onu takip ettik, tahminen biraz usuttu. Kombiyi yukselttik bugun daha iyi gibi, suana kadar salya gormedim bugun, dun yine vardi biraz.

dunku menumu yazayim hemen.

12.30 corek otu yagi tableti
13:00 1 yumurtadan sebzeli omlet
2dilim peynir
7 adet zeytin
yeşillik, 7-8mini domates, 3 mini salatalik
sekersiz cay
krom tableti

Ara(16:00) kahve +1 tam ceviz

Ara(18:30) 10 badem + 1 kiraz sapi cayi

Akşam (19:30-20:00) 5-6 kaşık kiymali ispanak +1 parca izgara et
1 kase salata