Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

teşekkür ederim balım inşallah

hee kız hayat işte oralarda havalar nasıl de bakalım korkmalı mıyım
Terazi candir ben teraziyim diye demiyorum biz 4 kiz kardesiz annem hep bana senin kadar uslu cocuk gormedim, Allah sana da snein gibi evlat versin diye dua eder. Tek bir onerim var, buyurken onu kandirmak icin yalan soyleme, normal bir sekilde anlat, anlar o. Onun disinda sorun yasamazsin Annem ben2-3 yasindayken altin gunune gidiyor bana da hastaneye gitrigini soyluyor beni goturmemek icin. Ablamlar da tam sinsi cocuklar, annem gidince bana annem seni birakti gezmeye gitti diyorlar. Neyse annem gelince ona anne yalan soylemek gunah diyorsun peki sen neden yalan soyluyorsun diye sormusum. Annemin hala icinde yaradir. Kizim sen bana 3 yasindayken bile akil veren bir cocuktun, senin gibi baska cocuk gormedim der. Ozetle iyidir hostur ama adalet duygusu yuksektir, yanlis yaparsan cok pis yuzune vurabilir

dayanamadım bugün farklı bi test daha aldım yaptım. 2 çizgi çıktı 5 dk da ay şaşkınım baya
Ay bende diyecektim Deniz ben olsam duramam bugün bir daha yapmadın mi diye mesajını görünce sebebsiz mutlu oldum. Ayyy ins güzel ,sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın canim

3 buçuk yaş canım biri 2018 Mart Sonu diğeri 2021 Eylül sonu
maşallah çok zorlandın mı
ay inşallah kızım maşallah çok zeki ama beni aşırı yordu bilhassa uyku düzensizliği ve inatçılığı umarım daha sakin olur sağlıkla
inşallah sen de yakın zamanda kendin gibi bi bıdık doğurursun
Ay bende diyecektim Deniz ben olsam duramam bugün bir daha yapmadın mi diye mesajını görünce sebebsiz mutlu oldum. Ayyy ins güzel ,sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın canim
ben de dayanamadım tabikisi teşekkür ederim kuzum inşallah eşim biraz canımı sıktı gerçi. bu kiloda hamile kaldın kötü oldu diyor

ayyy aminnn aminnn

Ay esin cok biliyor, bu esler cok biliyor zaten hep... Benim gozlemim yuksek kiloyla hamile kalan kisiler, eger yediklerine dikkat edersen kilo almadan, ya da az kilo alarak da hamileligini gecirip, dogumdan ciktiklarinda hamile kalirken olduklari kilodan zayif bile olabiliyorlar. Pek cok arkadasim boyle oldular. Ilk 5 ay kilo veren ya da sabit kalan cok tanidigim var. O yuzdensen hiiic ona bakma, yine yediklerini yaz buraya, yuruyus vs yap. kontrollu gidersen hiiic sorun olmaz. Simdiden sahane bir gebelik ve dogum gecirmeni diliyorum canim :)

inşallah canım haklısın

dayanamadım bugün farklı bi test daha aldım yaptım. 2 çizgi çıktı 5 dk da ay şaşkınım baya
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet diyetisyen menusu :) arada kullandiklarimda besin takviyesi, polikistik over in yan etkilerini dizginlemek icin onerdi diyetisyenim. Benim pko sebebiyle kilo almam kolay fakat vermem cok zor. Onu dengelemek icin kullaniyorum.
Anladım canım,takviye cogumuza lazım ama işte hep unutuyorum ben , d vit bile unutuyorum
Ay sen bakma eşine, mutluluğunu bozma sakın, zayıf hamile kalsan sanki kilo almayacaksin

maşallah çok zorlandın mı
Elbette canım ama kızım birçok şeyin farkında kendi yiyip içebiliyor tuvalet eğitimi de hallolmuştu kardeş doğmadan bazı günler sadece önüne kahvaltı koyabildim şükür kendi kendine yiyebiliyor dedim şimdi 5 aylık olmak üzere iyi kötü bi düzen tutturduk sayılır

Ayy boşver eşini. İlk aylar belkide kilo almadan geçecek. Ve doğumda çoğu gidiyor o kiloların biliyorsun ki. Amann bide boşver hamileligin sevincinin tadını çıkar canim

Kizlar selam,

bugun kimse menu paylasmamis sanirim. Buyrun benim menum:

10 Subat Persembe

Saat 10:00 sabah aç Çörek otu yağı 2 tablet

1 kahve

Sabah (12:30) sebzeli 1 yumurtadan az yagli omlet, 2dilim peynir (60 gr) , 7 adet zeytin, sekersiz cay, 7-8 mini domates, 3 mini salatalik

Krom pikolinat tablet – (200 lukten 1 tablet)

Arada sekersiz cay

13:30 kahve +1 tam ceviz

16:30 10 badem 1 kupa kiraz sapi cayi

Akşam (18:30-19:00) 4 kaşık kiymali ispanak, 4 kasik tavuk sote, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

Arada sekersiz cay

1 kupa kiraz sapi cayi

Saat 23:30 gece cayi (bitki cayi)

3 litre su

30 dk leslie yaptim

Gayet güzel canım Bugünden itibaren ben de tam düzene geçiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…