- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.121
Oy oy bu bedenin değişmesi için önce bu kafamın değişmesi gerek sanırımKafa aynı de mi haticem
Neyse daha kaçarımız yok artıkOy oy bu bedenin değişmesi için önce bu kafamın değişmesi gerek sanırım
canım alıntımda kalmış, geçmiş olsun kuzuya, şimdi nasıl oldu?Tamamdır bana uyar sekercim. Sadece bu hafta biraz zorlanabilirim. Haftasonu sınavım var. Kızım ateşlendi dün gece ateşi 40 ları buldu ve sürekli emdi. Sabah kendimi mutfakta gördüğüm her şeye saldırırken buldum. Uyku düzensizliği mahvetti ama haftaya çok daha iyi olacağım kesin.
her an adet olacakmışım gibi bir karın ağrım var. o yüzden emin olamıyorumAa hadi hayirlisi olsun merak ettim smdiben olsam bellemez sabah test yapardm tekrar
teşekkür ederim kuzum hayırlısı bakalımsanki bemcede hamile gibisin, hakkinizda hayirlisi sun, hamileysen Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet diyetisyen menusu :) arada kullandiklarimda besin takviyesi, polikistik over in yan etkilerini dizginlemek icin onerdi diyetisyenim. Benim pko sebebiyle kilo almam kolay fakat vermem cok zor. Onu dengelemek icin kullaniyorum.Ay ben böyle saçma şeyleri de seviyorum ya.Diyette değilken bile severek yiyorum kardeşim iyy diyor
Diyetisyen menüsü sanirim gayet güzel vallahi menüyü görünce ben acıktımarada kullanfiklarin takviye mi
Bal kabagi canım,eğer bunu yiyemezsen sabah aç karnına kivi de iyi geldi bana, hem mevsimi de şuan
ayyyy hadi gözünaydın olsun canımmdayanamadım bugün farklı bi test daha aldım yaptım. 2 çizgi çıktı 5 dk daay şaşkınım baya
yiaa Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Iyi yapmissin, bekleyip kafada kuracagina. Cok tebrik ederim :)dayanamadım bugün farklı bi test daha aldım yaptım. 2 çizgi çıktı 5 dk daay şaşkınım baya
teşekkür ederim balımayyyy hadi gözünaydın olsun canımm
teşekkür ederim canım. darısı hakkında hayırlı zamanda başına inşallahyiaa Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Iyi yapmissin, bekleyip kafada kuracagina. Cok tebrik ederim :)
Çok sevindim canım hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kucağına al inşallahdayanamadım bugün farklı bi test daha aldım yaptım. 2 çizgi çıktı 5 dk daay şaşkınım baya
Hadi gözün aydın cnm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsindayanamadım bugün farklı bi test daha aldım yaptım. 2 çizgi çıktı 5 dk daay şaşkınım baya
teşekkür ederim balım inşallahÇok sevindim canım hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kucağına al inşallah
hee kız hayat işteAynı benim gibi oldu deniz ben de geçen yıl bu zamanlar senin gibi öğrenmiştim gebeliğimi ilkinde sonradan çıkmıştı inanamamıştım demek terazi burcu olacak hadenizbenimadim
İyi iyi Koç’tan sonra terazi şifa gibi gelditeşekkür ederim balım inşallah
hee kız hayat işteoralarda havalar nasıl de bakalım korkmalı mıyım
ne kadar var aralarındaİyi iyi Koç’tan sonra terazi şifa gibi geldibabası da terazi babasındansa bana düşkün kızım da babasına aşıktı hep öyle de gidiyor