Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben tartıldım 73,20 çıktım sadece 300 gr eksideyim
Ne güzel eksidesin canim. Bu hafta daha güzel olacak bence. Menü yazmayı ihmal etme maglum bu hafta hep yazacağım
Süpürge de utançla sunar 83.70 idim güncel 83.40 🙈
Ah supurgem sen yinede eksidesin canim.

Evet Zehram resmi olarak yarısimiz başlamıştır. 82 görmek hedefim haftaya 😘

Ne güzel eksidesin canim. Bu hafta daha güzel olacak bence. Menü yazmayı ihmal etme maglum bu hafta hep yazacağım

Ben de 82 istiyorum regl ödemi de giderse inşallah

Kendime kızımın doğumgününe kadar kilo verme planı oluşturdum.
her hafta bunu takip ederek başarabildim mi başaramadım mı göreceğim
ve tabii bu planı genişletip yeme ve egzersiz planı da ayarlamayı düşünüyorum

WhatsApp Image 2022-02-11 at 10.58.47.jpeg

ben tartıldım 73,20 çıktım sadece 300 gr eksideyim
gayet guzel, onemli olan dogru yoldasin, azicik gayretle her sey cok guzel olacak :)
Süpürge de utançla sunar 83.70 idim güncel 83.40 🙈
canim sen de hic canını sıkmıyorsun, onemli olan dogru yoldasin, bir karar verdin, beraber bir yola ciktik, birbirimizi destekleyerek gayet guze lsonuclar alacagiz. Hic olumsuza odaklanmayalim :)

menu yazmak onemli, ben size yazmayacak olsam inanin aman bi gofret yiyeyim madem, aman 1 cikolata atayim agzima diye dolasip butu ndiyet listemi hic ediyorum. Size yazmak bana bir sorumluluk veriyor. Ben olabildigince cevremdeki insanlara motivasyon vermeye calisiyorum, ozel hayatimda da boyle. Eger burada menumde cok buyuk sapmalar olursa sanki sizin motivasyonunuzu da baltalarim gibi hissedip, o minik kacamaklari yapmamak icin sizden guc aliyorum.
Ben de 82 istiyorum regl ödemi de giderse inşallah
canim birazdan instada takip ettigim bir diyetisyenin regl donemi icin onerdigi odem attirici caylari paylasicam senin icin. Bana bitki caylari cok yardimci oluyor odem konusunda. Sen de icerigine bir bak aklina yatarca bir manin yoksa dene, yardimci olur bence.
28 Mart ilk hedefim 45 günde bakalım neler olacak
45 gunluk hedef cok iyi aslinda. Genelde duzenli spor yaptiginda 3 aylik/90 gunluk hedefler koyulur. Tabiki daha erken donusum beklenir ama asil buyuk degisimin 90 gunde ortaya cikcagi soylenir. Senin hedefin de tam bunun orta noktasi gibi. Spordan ornek verdim ama tabiki bunu saglikli yasam olarak soyleyebiliriz. Ben de dun kendime takvim yaptim. 27 Nisan'da Turkiye'ye gitmek istiyorum nasip olursa. Ramazan bayramini ailemle gecirmek istiyorum. O zamana kadar 60'in altina dusmeyi hedefledim bakalim :) ama tabi o zamana kadar da aslinda soyle hedeflerim var: subat 70 in alti, mart 65 in alti, nisan sonu da 60 in alti hedeflerim. Bakalim insallah olacak. Annemler, kayinvalidemler de bir sasirsinlar. Annemler sagligim icin soyluyorlar tabiki de ama diger akrabalar er goren aa kilo almissin. Aaa sismissin. Amaan neyse onlari yazip can sıkmayacagim :) Birlikte vercegiz guzel hedef, ben destekliyorum :)

ben 65.9 um🙄
gerçi pzt 67.5 tum
fark :1.6
spor olarak eliptic yapamam artık sanırım. hedefim maksimum 10 kilo almak. zaten yüksek başladım. gerçi öncekinde düşük başladım diye bulduğumu yedim sonuç hüsran oldu:rolleyes:
inşallah bu sefer en az hasarla atlatırım inşallah
ama benim de olayım spor. sporsuz nasıl yapıcam bilmiyorum. youtube den hamile sporları bulurum artık😁

X