- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
-
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.101
hayırlısı bakalım bana da sürpriz oldu ama kasık ağrısı olmayınca emin olamadım bi de ilk 5 dk çıkmadı. bakalımYaaaa benim de öyle oldu ilk negatifti attım çöpe bir saat sonra tuvalete gittiğimde ikinci çizgi vardı emin olamadım ertesi gün ilk idrarla denedim bu defa hemen çıktı ve kanda da çıkmıştıbence hamilesssiiinnnn hayırlı olsun şimdiden kuzuumm
kişiye göre değişir canım. ben kızım için istiyorum açıkçası yoksa çocuk beni çok zorluyorOlsun canım inşallah hayırlısıyla olur,dediğin gibi yaş ilerledikçe daha zor diyorlar, ikinciyi düşünüyorsan çok beklememek senin için daha iyi,ben kizimin 5 yaşına falan gelmesini bekliyorumbütün arkadaşlarım bekleme diyor ama
Çok geçmiş olsun canım yaa. Ah çocuklar hasta olmasa hiç keşke.Tamamdır bana uyar sekercim. Sadece bu hafta biraz zorlanabilirim. Haftasonu sınavım var. Kızım ateşlendi dün gece ateşi 40 ları buldu ve sürekli emdi. Sabah kendimi mutfakta gördüğüm her şeye saldırırken buldum. Uyku düzensizliği mahvetti ama haftaya çok daha iyi olacağım kesin.
Tamam canım .Bu cuma tartılalım haftaya Cuma’ya kadar olsun mu
Yaaa yarın bide idrarla yap canim. Bencede hamile gibisin.selam canikolar
kızlar biz 11-12 gün önce bi denemiştik benim ısrarımlareglime 4-5 gün var bugün comfort test aldım.ilk 5 dk bi şey çıkmadı. kızımı uyutmaya gittim. onla uyumuşum 1.5 saat. testi banyoya koymuştum. dönüşte böyleydi ama 30 dk sonrası geçersizdir diyor. belirtilerim de aşırı adet belirtisi. kızımda kaşık ağrım falan olmuştu. bunda öyle bir şey yok
Ya evet öyle bakalım kismetimizde ne varsa o olurOkul zamanına denk gelmesin de kuzum malum ilkokul temel gerçekten önemli
Ay ben öyle üst üste çok zorlanırım hem iş hem çocukhayırlısı bakalım bana da sürpriz oldu ama kasık ağrısı olmayınca emin olamadım bi de ilk 5 dk çıkmadı. bakalım
kişiye göre değişir canım. ben kızım için istiyorum açıkçası yoksa çocuk beni çok zorluyorve hem yaş hem tekrar süreci yaşama durumu beni erkene itti. bana kalsa şimdiye doğurmuştum aradan çıksın diye de eşim erken dedi hep ben battı balık yan gider modundayım. genelde min 3 maks 4 yaş diyorlar. ama kişiye göre değişir tabi. olursa kızım nerdeyse 3 olacak bakalım
kapasiteye bakarsan bana çocuk caiz değilAy ben öyle üst üste çok zorlanırım hem iş hem çocukbakalım uzmanlar herşeye yorum yapıyor ama onları hiç takamam ben kafama göre takılırım ya bence bu işlerin tek doğrusu yanlisi olmaz dediğin gibi herkesin hayatı ve şartları daha başka,inan herkesin kapasitesi de bambaşka
günümün geçmesini beklicem bakalım. geçerse vardır geçmezse hiç var olmamıştırYaaa yarın bide idrarla yap canim. Bencede hamile gibisin.
Rabbim gönlünüze göre versin canım ins
fena görünmüyor ama şekersiz kabak ne onu anlamadım09.02.2022
08.15
1 kivi,5 zeytin, 3 parça ekmek, 1 dilim peynir
12.30
2 sahanda yumurta,1.5 dilim peynir,7 zeytin, 1 Tk fındık ezmesi, 1.5 dilim TB ekmek
16.00 sade kahve, 1 küçük tatlı
18.00 2 kepçe şehriye çorbası,3 köfte, yoğurt,
19.00 2 parça şekersiz kabak
Şu: 2 lt
Hayirlisi olsun Cnm hakkında.günümün geçmesini beklicem bakalım. geçerse vardır geçmezse hiç var olmamıştır
çok acıkıyorsan günde 3 öğün beslenebilirsin canım. ilk öğünün 12.00 erken uyanıyorsan geç bir saatHayırlı aksamlar
12.00
1.5 h. yumurta
Bir zeytin
İki dilim peynir
4 dal marul
14.00
Bir ufak portakal
15.00
Bir Medine hurması, bir ısırık gofret
17.50
Söğürme ( kozlenmis patlıcan biber domates soğan karışımı az yağda)
4 dilim ekmek
Yeşillik turp
Az şekerli çay
Bugün çok fazla acıktım normalde protein yediğim sabah akşama çok acikmiyordum. Bugün tersine oldu.
3 litreye yakın su
Kabağı dilimleyip fırında pişiriyoruz,kendi şekeri var,acayip WC çıkarıyor,benim genel sorunum olduğu için iyi geliyor, baya lifli, çayın yanında da iyi gidiyor,pek kimse sevmez ama ben seviyorumfena görünmüyor ama şekersiz kabak ne onu anlamadım
sevmen ne güzelKabağı dilimleyip fırında pişiriyoruz,kendi şekeri var,acayip WC çıkarıyor,benim genel sorunum olduğu için iyi geliyor, baya lifli, çayın yanında da iyi gidiyor,pek kimse sevmez ama ben seviyorum
sanki bemcede hamile gibisin, hakkinizda hayirlisi sun, hamileysen Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinselam canikolar
kızlar biz 11-12 gün önce bi denemiştik benim ısrarımlareglime 4-5 gün var bugün comfort test aldım.ilk 5 dk bi şey çıkmadı. kızımı uyutmaya gittim. onla uyumuşum 1.5 saat. testi banyoya koymuştum. dönüşte böyleydi ama 30 dk sonrası geçersizdir diyor. belirtilerim de aşırı adet belirtisi. kızımda kaşık ağrım falan olmuştu. bunda öyle bir şey yok
evet sabahin ilk idrari daha etkili deniyor sonuc icinYaaaa benim de öyle oldu ilk negatifti attım çöpe bir saat sonra tuvalete gittiğimde ikinci çizgi vardı emin olamadım ertesi gün ilk idrarla denedim bu defa hemen çıktı ve kanda da çıkmıştıbence hamilesssiiinnnn hayırlı olsun şimdiden kuzuumm
bence baslangic icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun09.02.2022
08.15
1 kivi,5 zeytin, 3 parça ekmek, 1 dilim peynir
12.30
2 sahanda yumurta,1.5 dilim peynir,7 zeytin, 1 Tk fındık ezmesi, 1.5 dilim TB ekmek
16.00 sade kahve, 1 küçük tatlı
18.00 2 kepçe şehriye çorbası,3 köfte, yoğurt,
19.00 2 parça şekersiz kabak
Şu: 2 lt
son iki gunku menulere gore cokkk cok cok iyi :) eger aksam yemeginden sonra aciktiysan sebebi oncesinde yedigin bol karbonhidrat ve meyveden olabilir. mesela bi menude aksama biraz yogurt eklersen, meyvelerin yanina sut/ayran yada kuriyemis eklersen birkac tane o zaman acikman daha azalir. Ama bence sahane bir menu olmus onceki menulere kiyasla, afiyet olsunHayırlı aksamlar
12.00
1.5 h. yumurta
Bir zeytin
İki dilim peynir
4 dal marul
14.00
Bir ufak portakal
15.00
Bir Medine hurması, bir ısırık gofret
17.50
Söğürme ( kozlenmis patlıcan biber domates soğan karışımı az yağda)
4 dilim ekmek
Yeşillik turp
Az şekerli çay
Bugün çok fazla acıktım normalde protein yediğim sabah akşama çok acikmiyordum. Bugün tersine oldu.
3 litreye yakın su
menunu aenin standartlarina gore yorumluyoeum bence sahane bir menu olmus afiyet olsun9 şubat çarşamba
09.00
1 fincan 2 si 1 arada
10.30
2 tb ekmeği
3-4 zeytin
2 tk kahvaltılık sos
1 kk peynir
13.00
2 dilim ekmek
1yumurta
17.00
1 havuç
1 armut
19.00
1 tabak pırasa
1 kase ezo gelin çorbası
20.30
1 büyük ayva
1 bardak kefir
su 2 lt olmuş olabilir
sporu 1 hafta erteliyorum. ben kardiyo yapıyorum biliyorsunuz(eliptic ve bölgesel) şu durum netleşsin varsa yürüyüşle devam ederim yoksa eski düzen devam
yaa bu bilgiyi bizimle paylastigin icin cok tesekkurler, bahsettigin bal kabagi mi yoksa su kabagi mi? (yesil kabak degildor diye dusunuyorumKabağı dilimleyip fırında pişiriyoruz,kendi şekeri var,acayip WC çıkarıyor,benim genel sorunum olduğu için iyi geliyor, baya lifli, çayın yanında da iyi gidiyor,pek kimse sevmez ama ben seviyorum
Kafa aynı de mi haticemCumaya kadar neler yesem acep
Biliyorum canım hayırlısı olur inşallaha evet öyle bakalım kismetimizde ne varsa o olurama bilmiyorum çok erken istemiyorum,yani ben kaldıramam gibi geliyor hem de biliyorsun az çok burda görevlendirme gibiyim ücretsiz izin alamiyorum o yüzden çok zor geliyor, alabilsem yapardım ikinciyi,ücretsiz izinde iki çocuğuda buyuturdum ama hem çalışıp hem ikinciyi yapamam gibi geliyor
Ay ben böyle saçma şeyleri de seviyorum ya.sevmen ne güzelben bugün pırasa yedim sanki ağzıma lokma almamış gibiyim
Diyetisyen menüsü sanirim gayet güzel vallahi menüyü görünce ben acıktımKizlar selam,
once menumu yazayim sonra gecmis yapicam.
9 Subat Carsamba
Saat 10:00 sabah aç Çörek otu yağı 2 tablet
1 kahve
Sabah (12:30) sebzeli 1 yumurtadan az yagli omlet, 2dilim peynir (60 gr) , 7 adet zeytin, sekersiz cay, 7-8 mini domates, 2 mini salatalik
Krom pikolinat tablet – (200 lukten 1 tablet)
Arada sekersiz cay
14:30 kahve +1 tam ceviz
16:30 10 badem 1 kupa kiraz sapi cayi
Akşam (18:30-19:00) 3 kaşık kiymali ispanak 1 kase salata 1 kase yoğurt 1 parca izgara balik (100gr gibi)
Saat 2110 badem
Arada sekersiz cay
Saat 23:30 gece cayi (bitki cayi)
3 litre su
30 dk leslie yaptim
bugun asiri aciktim, diyetisyenim aksam yemekten sonra acikirsam ceviz badem yiyebilirsin demisti o yuzden 21:30 da bir ara ogun daha yaptim. Ay suan bile cok acim, umarim sabah oglene kadar dayanabilirim. Uzun zamandir boyle acikmamistim. Psikolojik midir, yoksa reglim yaklasiyor diye midir, bilmiyorum. Neyse umarim bu acligima yarin guzel bi eksi gorurum :)
Bal kabagi canım,eğer bunu yiyemezsen sabah aç karnına kivi de iyi geldi bana, hem mevsimi de şuansanki bemcede hamile gibisin, hakkinizda hayirlisi sun, hamileysen Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
evet sabahin ilk idrari daha etkili deniyor sonuc icin
bence baslangic icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun
son iki gunku menulere gore cokkk cok cok iyi :) eger aksam yemeginden sonra aciktiysan sebebi oncesinde yedigin bol karbonhidrat ve meyveden olabilir. mesela bi menude aksama biraz yogurt eklersen, meyvelerin yanina sut/ayran yada kuriyemis eklersen birkac tane o zaman acikman daha azalir. Ama bence sahane bir menu olmus onceki menulere kiyasla, afiyet olsun
menunu aenin standartlarina gore yorumluyoeum bence sahane bir menu olmus afiyet olsun
yaa bu bilgiyi bizimle paylastigin icin cok tesekkurler, bahsettigin bal kabagi mi yoksa su kabagi mi? (yesil kabak degildor diye dusunuyorum) bi daha yaparsan fotosunu paylasir misin? bazen benimde wc sorunum olabiliyor. bu isime yarayabilir
Aa evet hafizee ben varimm bugun 77.6 ciktim
Aa hadi hayirlisi olsun merak ettim smdiselam canikolar