Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırlısı bakalım bana da sürpriz oldu ama kasık ağrısı olmayınca emin olamadım bi de ilk 5 dk çıkmadı. bakalım
kişiye göre değişir canım. ben kızım için istiyorum açıkçası yoksa çocuk beni çok zorluyor ve hem yaş hem tekrar süreci yaşama durumu beni erkene itti. bana kalsa şimdiye doğurmuştum aradan çıksın diye de eşim erken dedi hepben battı balık yan gider modundayım. genelde min 3 maks 4 yaş diyorlar. ama kişiye göre değişir tabi. olursa kızım nerdeyse 3 olacak bakalım

Çok geçmiş olsun canım yaa. Ah çocuklar hasta olmasa hiç keşke.
Kilo problemimizin en önemli etkeni bu zaten duygusal yiyicilik.
Bu cuma tartılalım haftaya Cuma’ya kadar olsun mu
Tamam canım .

Cumaya kadar neler yesem acep
Yaaa yarın bide idrarla yap canim. Bencede hamile gibisin.
Rabbim gönlünüze göre versin canım ins

Okul zamanına denk gelmesin de kuzum malum ilkokul temel gerçekten önemli
Ya evet öyle bakalım kismetimizde ne varsa o olur ama bilmiyorum çok erken istemiyorum,yani ben kaldıramam gibi geliyor hem de biliyorsun az çok burda görevlendirme gibiyim ücretsiz izin alamiyorum o yüzden çok zor geliyor, alabilsem yapardım ikinciyi,ücretsiz izinde iki çocuğuda buyuturdum ama hem çalışıp hem ikinciyi yapamam gibi geliyor
Ay ben öyle üst üste çok zorlanırım hem iş hem çocuk bakalım uzmanlar herşeye yorum yapıyor ama onları hiç takamam ben kafama göre takılırım ya bence bu işlerin tek doğrusu yanlisi olmaz dediğin gibi herkesin hayatı ve şartları daha başka,inan herkesin kapasitesi de bambaşka

09.02.2022
08.15
1 kivi,5 zeytin, 3 parça ekmek, 1 dilim peynir

12.30
2 sahanda yumurta,1.5 dilim peynir,7 zeytin, 1 Tk fındık ezmesi, 1.5 dilim TB ekmek

16.00 sade kahve, 1 küçük tatlı

18.00 2 kepçe şehriye çorbası,3 köfte, yoğurt,

19.00 2 parça şekersiz kabak

Şu: 2 lt

kapasiteye bakarsan bana çocuk caiz değil nasip bakalım. hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

fena görünmüyor ama şekersiz kabak ne onu anlamadım

Hayırlı aksamlar

12.00
1.5 h. yumurta
Bir zeytin
İki dilim peynir
4 dal marul

14.00
Bir ufak portakal

15.00
Bir Medine hurması, bir ısırık gofret

17.50
Söğürme ( kozlenmis patlıcan biber domates soğan karışımı az yağda)
4 dilim ekmek
Yeşillik turp
Az şekerli çay

Bugün çok fazla acıktım normalde protein yediğim sabah akşama çok acikmiyordum. Bugün tersine oldu.

3 litreye yakın su

9 şubat çarşamba
09.00
1 fincan 2 si 1 arada

10.30
2 tb ekmeği
3-4 zeytin
2 tk kahvaltılık sos
1 kk peynir

13.00
2 dilim ekmek
1yumurta

17.00
1 havuç
1 armut

19.00
1 tabak pırasa
1 kase ezo gelin çorbası

20.30
1 büyük ayva
1 bardak kefir

su 2 lt olmuş olabilir

sporu 1 hafta erteliyorum. ben kardiyo yapıyorum biliyorsunuz(eliptic ve bölgesel) şu durum netleşsin varsa yürüyüşle devam ederim yoksa eski düzen devam

çok acıkıyorsan günde 3 öğün beslenebilirsin canım. ilk öğünün 12.00 erken uyanıyorsan geç bir saat

Kabağı dilimleyip fırında pişiriyoruz,kendi şekeri var,acayip WC çıkarıyor,benim genel sorunum olduğu için iyi geliyor, baya lifli, çayın yanında da iyi gidiyor,pek kimse sevmez ama ben seviyorum
sevmen ne güzelben bugün pırasa yedim sanki ağzıma lokma almamış gibiyim

Kizlar selam,

once menumu yazayim sonra gecmis yapicam.

9 Subat Carsamba

Saat 10:00 sabah aç Çörek otu yağı 2 tablet

1 kahve

Sabah (12:30) sebzeli 1 yumurtadan az yagli omlet, 2dilim peynir (60 gr) , 7 adet zeytin, sekersiz cay, 7-8 mini domates, 2 mini salatalik

Krom pikolinat tablet – (200 lukten 1 tablet)

Arada sekersiz cay

14:30 kahve +1 tam ceviz

16:30 10 badem 1 kupa kiraz sapi cayi

Akşam (18:30-19:00) 3 kaşık kiymali ispanak 1 kase salata 1 kase yoğurt 1 parca izgara balik (100gr gibi)

Saat 21 10 badem

Arada sekersiz cay

Saat 23:30 gece cayi (bitki cayi)

3 litre su

30 dk leslie yaptim

bugun asiri aciktim, diyetisyenim aksam yemekten sonra acikirsam ceviz badem yiyebilirsin demisti o yuzden 21:30 da bir ara ogun daha yaptim. Ay suan bile cok acim, umarim sabah oglene kadar dayanabilirim. Uzun zamandir boyle acikmamistim. Psikolojik midir, yoksa reglim yaklasiyor diye midir, bilmiyorum. Neyse umarim bu acligima yarin guzel bi eksi gorurum :)

sanki bemcede hamile gibisin, hakkinizda hayirlisi sun, hamileysen Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
evet sabahin ilk idrari daha etkili deniyor sonuc icin
bence baslangic icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun
son iki gunku menulere gore cokkk cok cok iyi :) eger aksam yemeginden sonra aciktiysan sebebi oncesinde yedigin bol karbonhidrat ve meyveden olabilir. mesela bi menude aksama biraz yogurt eklersen, meyvelerin yanina sut/ayran yada kuriyemis eklersen birkac tane o zaman acikman daha azalir. Ama bence sahane bir menu olmus onceki menulere kiyasla, afiyet olsun
menunu aenin standartlarina gore yorumluyoeum bence sahane bir menu olmus afiyet olsun
Kabağı dilimleyip fırında pişiriyoruz,kendi şekeri var,acayip WC çıkarıyor,benim genel sorunum olduğu için iyi geliyor, baya lifli, çayın yanında da iyi gidiyor,pek kimse sevmez ama ben seviyorum
yaa bu bilgiyi bizimle paylastigin icin cok tesekkurler, bahsettigin bal kabagi mi yoksa su kabagi mi? (yesil kabak degildor diye dusunuyorum ) bi daha yaparsan fotosunu paylasir misin? bazen benimde wc sorunum olabiliyor. bu isime yarayabilir

Biliyorum canım hayırlısı olur inşallah

sevmen ne güzelben bugün pırasa yedim sanki ağzıma lokma almamış gibiyim
Ay ben böyle saçma şeyleri de seviyorum ya. Diyette değilken bile severek yiyorum kardeşim iyy diyor
Diyetisyen menüsü sanirim gayet güzel vallahi menüyü görünce ben acıktım arada kullanfiklarin takviye mi
Bal kabagi canım,eğer bunu yiyemezsen sabah aç karnına kivi de iyi geldi bana, hem mevsimi de şuan

Pnrrr-12 & @Fit mutlu anne ikinizin kiloları yakın rakip arıyordu Hafize
Aa evet hafizee ben varimm bugun 77.6 ciktim
Aa hadi hayirlisi olsun merak ettim smdi ben olsam bellemez sabah test yapardm tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…