Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinnnnn şekerlerrrrrr güzellerrrr fittt hatunlarrrrr, dün aşırı abarttim bugün bir kez daha kesin olarak başladım
Sabah 73 u gördüm ve cokkk moralim bozuldu
Gel eloş gel beni de getir niye böyle oldum ben
aslında çok da bırakmıyorum ama en azından sabit kalmayı beklerken sürekli şişiyorum ne olacak bilmem

yaa enerjimiz düştü galiba bir şekilde toparlanmamız gerekiyor
Bu ben
Limonlu sade maden suyu , tarçınlı Türk kahvesi baş tacımız
O zaman bireyselde de yarışmaya ne dersin. Bu sabah tartıldım ben 73.3 kilo. Bakalım. Kim daha fazla verecek.
Oooo meydan okuma En sevdiğimiz var mı 80 kiloluk babayiğit Ucmelekannesi kapışalım

Cok dengeli guzel bir menu olmus cnm afyt olsn kullandigin ilaclar ne icin solediysen ben kacirmisim
Sagol cnm yorumun icin tatliya cok duskunum hurma anca kesiyor istegimi yani ve genelde yaninda ictigim filtre kahve icine yarm caybardagi kadar laktossuz sut ekliyorum cnm belirtmedim menumde ama zaten siyah kahve icemem

keyif ehli seniii
aynennn

Bende gece acikiyorum midem gurulduyor açlıktan.
Geç yediğim vakit kilo veremiyorum malesef
işin enteresanı ben acıkmıyorum da sadece keyiften benimki

abur cubur ıvır zıvır şeylerden ziyade besleyici şeyler yemeye çalış canım. öbürleri seni acıktırır ve kilo vermeni engeller.
yumurta sebze tavuk balık et yoğurt kefir vs
sen protein ağırlıklı beslenerek kilo vermiştin di mi canım

ben spora fırsat bulamıyorum ya da yaratamıyorum
o yüzden olabildiğince erken kapatmaya çalışayım

ben de aralıklı besleniyorum ama geç vakit keyif yemeklerini seviyorum ahh işte bu kilolar da böyle geliyor

Günaydın kızlar
Bugün uzaktan eğitim var hiç sevmiyorum ya böyle hadi bklm ne olacak benimle aynı kilolarda kim var şimdi kapışacak
Ay bende hiç sevmiyorum. Odanın birinde biri diğerinde biri canlı dersteler şimdi . Girdiydi ciktiydi derken amann. Yarın tatil olmaz ins

Tamamdır bana uyar sekercim. Sadece bu hafta biraz zorlanabilirim. Haftasonu sınavım var. Kızım ateşlendi dün gece ateşi 40 ları buldu ve sürekli emdi. Sabah kendimi mutfakta gördüğüm her şeye saldırırken buldum. Uyku düzensizliği mahvetti ama haftaya çok daha iyi olacağım kesin.

Valla gel zehrosum öyle süt falan azalmıyor. Biliyorsun ben 2.5 aylıkken başladım ve hala emiyor. Türk kahvesi olmazsa olmazzz

En fazla 5 saat uyorum cnm. Sabah da uyumayinca sersem oluyorum gün içinde illa uyuyorum sonra. Uyku düzenim yok malesef

kullandiklarim ilac degil aslinda besin takviyesi, polikistik over sendromi var bende pko yani. onun yan etkilerine yardimci olmasi icin versigi bir destek. pko su olanlarda genelde insulin direncide oluyor, onlari dengelesin diye kullaniyorum.

sut ictiysen mikemmel. tatli krizin cok oluyorsa benim kullanidigim bu krom pikolinat aslinda o tatli krizleri icin verilen bir sey. baska bir rahatsizligin yoksa onu deneyebilirsin. bir de ben kendimde sunu fark ettim yillar icerisinde. Eger sabah kahvaltimin sonunda 1 meyve yersem mesela tatli bi elma (uzerine tarcin da serpebilirsin) gunun ilerleyen saatlerindeki o baskin kacinilmaz tatli krizin olmuyor ya da daha dayanilir seviyede oluyor. Kahvaltinda 1 meyve yemeyi deneyebilirsin.
oyyt cok gecmis olsun, sinavin icin de kolayliklar dilerim. hic sorun degil, sen bu hafta onlara odaklan yarisma kismini haftaya da baslatabiliriz :)

bu arada isterseniz ben hepimiz icin de bir liste olusturabilirim. yuzde hesaplayarak, yuzde uzerinden de yarisabiliriz isteyenlerle :)
En fazla 5 saat uyorum cnm. Sabah da uyumayinca sersem oluyorum gün içinde illa uyuyorum sonra. Uyku düzenim yok malesef
off kiyamam gece uykusu da kiloyu cok etkiliyor. o zaman mecbur uyuyacaksin gunduz yapacak bir sey yok. sen biraz dengeli beslen, enerjin yukselir daha iyi hissedersin bence zamanla.

Senin diyetisyenin de ordami canim yoksa türkiyede mi. Online mi alıyorsun diyeti

Selam kızlar, grup hareketlenmis harika ben de başladım diyete inşallah yaza kadar fit olacağım
Selam, hosgeldin. Berrin ben benim de hedefim 1 temmuz a 55-56 kilo olmak ama en kotu 60 in altinda olmak. Suan 72.45 kiloyum (her guntartiliyorum). Birlikte yapacagiz hic merak etme, bu yaz sahillerde bizden bahsedecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…