Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
30 Mayıs Sabah: 1 kase çorba Akşam: tavuklu salata Bugün çok iştahsızdım kızlar, hem de yeni taş düşürdüğüm için hafif beslenmek istedim. Spor da yapamadım bu yüzden ama bol su tükettim. Su: 3,5 litre
sporumu şimdi yaptım hemen ekliyorum 22 mekik+28köprü+22squat=14puan 12 plank=2puan 50 bel hareketi(adını bılmıyorum sağ sol eğildiğimiz)=10puan toplam=26 puan UcanSupurge
14:00 1 yumurta(içinde:1tatlı kaşığı chia+1 tatlı kaşığı keten tohumu+1çorba kaşığı yogurt +1 çay kaşığı pul biber) 1 salatalık yarım domates 3 bisküvi(çörek otlu,yulaf,kepek,kinoa,keten tohumu,susamlı light bisküvi 61kcal) bisküviler üstüne lor peyniri sürdüm 1 bardak filtre kahve
15:30 4 fıstık
18:30 4 milföy
su:2,5lt
spor:bugun milföy yediğim için biraz arttırdım leslie 45 dk: 135puan 15squat+30köprü+25mekik+30 duvarda mekik=20 puan 15sn plank =3puan 50sağ sol eğilme bel hareketi=10puan toplam:168 puan
birazdan da 1 bardak yeşil çayımı içerim UcanSupurge
Sabah 10:00 = Yumurta + 1.5 dilim ekmek Öğle 14:00 = 3 kayısı + 3 ceviz Akşam 20:00 = Kabak ve sebze yemeği + koskocaman bir tabak salata Hala iştahım yok kızlar. Yine de vücudumu şoka sokmamak için iyi beslenmeye çalışıyorum. Henüz spor yapmaya da başlayamadım. Yarın belki bir yarım saat yürürüm. Birkaç gün kendimi yormamam lazım.
Saat 11.00 Bı kucuk kase menemwn Bir dilim peynir Salatalık Bir dilim den az fazla tb ekmek
Saat 19.00 Bir dilim pizza (yemeyecek tim evdekiler e yapmıstım esime kızgın olunca amann diye bı ses geldi gaipten yedım pısmanım ) 6 kasık kabak yemegı Bı kase sarımsaklı yogurt