- Konu Sahibi Handandandan
- #1.721
Beslenme Listem 28.05.2020
9.30 Kalkış
8 adet bamya tohumlu 500 ml su
Dizlerimden sesler geliyor oradaki suyun artmasına yarıyormuş şifa niyetine inşaallah
10.00
7 adet siyah zeytin ( akşamdan suya koyularak tuzu yağı çıksın diye)
1 adet kuru incir
Bir kürmüş bu. Bu şekilde bir rutin oluşturmak istiyorum inşaallah.
10.20
Orta boy lavaş içine biraz az tuzlu peynir domates salatalık koyup katlayıp yağsız tost makinesine onu yedim.
2 kupa karanfilli siyah çay
Kahvaltı da ufakligin tostunu yememek için kendimi tuttum resmen. Ne yapalım öyle büyüdük ziyan olmasın çöpe gitmesin. Ama artık kenara koyucam kurursa da islatip kedicikler köpekcikler için çöpün yanına birakicam. Eskiden ne güzel bahçeli hayvanlı evler vardı hicbirsey ziyan olmazdı sebze meyve kabukları ineklere kuzulara ekmekler kemikler artan yemekler köpeklere kedilere tohumlar tarlalara bu ara çöpe çöp atarken hep bunlar aklıma geliyor. Kendimi oturduğum sitede açık hapishanede gibi hissediyorum. Ne çok tüketime meyilli duruma geldik diyorum.
14.40
1 kupa neskafe yarısı su yarısı süt
19.00
7 zeytin 1 incir
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 lavas
5 yk et kavurma acılı
Bol salata
22.00 da
Türk kahvesi içmeyi planlıyorum tarçınlı tabiiki de
Düzenli spor yapamadım ama
16.30-18.30 arası alisveristeydim
Birde çocuklarla evde yarım saat saklambaç kovalamac filan oynadık:)
2,5 litre su içildi 3 olur muhtemelen
9.30 Kalkış
8 adet bamya tohumlu 500 ml su
Dizlerimden sesler geliyor oradaki suyun artmasına yarıyormuş şifa niyetine inşaallah
10.00
7 adet siyah zeytin ( akşamdan suya koyularak tuzu yağı çıksın diye)
1 adet kuru incir
Bir kürmüş bu. Bu şekilde bir rutin oluşturmak istiyorum inşaallah.
10.20
Orta boy lavaş içine biraz az tuzlu peynir domates salatalık koyup katlayıp yağsız tost makinesine onu yedim.
2 kupa karanfilli siyah çay
Kahvaltı da ufakligin tostunu yememek için kendimi tuttum resmen. Ne yapalım öyle büyüdük ziyan olmasın çöpe gitmesin. Ama artık kenara koyucam kurursa da islatip kedicikler köpekcikler için çöpün yanına birakicam. Eskiden ne güzel bahçeli hayvanlı evler vardı hicbirsey ziyan olmazdı sebze meyve kabukları ineklere kuzulara ekmekler kemikler artan yemekler köpeklere kedilere tohumlar tarlalara bu ara çöpe çöp atarken hep bunlar aklıma geliyor. Kendimi oturduğum sitede açık hapishanede gibi hissediyorum. Ne çok tüketime meyilli duruma geldik diyorum.
14.40
1 kupa neskafe yarısı su yarısı süt
19.00
7 zeytin 1 incir
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 lavas
5 yk et kavurma acılı
Bol salata
22.00 da
Türk kahvesi içmeyi planlıyorum tarçınlı tabiiki de
Düzenli spor yapamadım ama
16.30-18.30 arası alisveristeydim
Birde çocuklarla evde yarım saat saklambaç kovalamac filan oynadık:)
2,5 litre su içildi 3 olur muhtemelen