- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
Haklisiniz en guzeli kalkip spor yapiyim benAllah muhafaza :) Sağlıklı ve dengeli beslenmeyle emin olun daha kalıcı kiolar verirsiniz :) tabi spor şartıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisiniz en guzeli kalkip spor yapiyim benAllah muhafaza :) Sağlıklı ve dengeli beslenmeyle emin olun daha kalıcı kiolar verirsiniz :) tabi spor şartıyla
Hadi ya .tesadufe bak iki zeynep de zayiflamaya calisiyor.mehmetlerin vay haline :)benim adım da zeynep eşiminde mehmet:) a
canımsın ya kilom 65 hedefim 58 inşallahMelike seni nasıl geri çevireyim. Yaz kilonu hedefini bakayım.
ekledim tatlım. Hg tekrarcanımsın ya kilom 65 hedefim 58 inşallah
o zaman bugün ceza ekstra spor yapman lazımhoşbulduk,yalnız bu gün ne yediğimi yazmıyım durum vahim yarın yazmaya başlarım
yarım saat sabah yürümüştüm yarım saat akşam yürüsem anlaşır mıyızo zaman bugün ceza ekstra spor yapman lazım
Benim Mehmet 100 kilo ama çokta umurunda değil.bana kilo aldın kilo ver diyor evede tatlılar börekler getiriyor maalesefHadi ya .tesadufe bak iki zeynep de zayiflamaya calisiyor.mehmetlerin vay haline :)
selam ben listede varmıyım yokmuyum
varsam diyet yapayım
yoksam.....
yarım saat sabah yürümüştüm yarım saat akşam yürüsem anlaşır mıyız
İlk sayfada listemiz ama hiç kimseyi kırasım gelmiyor. Hadi yaz kilonu hedefini ekleyim listeye. Yarıda bırakırsan döverim.
dün yazmıştım ama bugün gene yazayımm
67,5
hedef ilk 65
sonra 60
etimde kemiğimde senin olsunn tatlım
Tamam tatlım yarın eklerim listeye şimdi mesaim bitecek işlerim var.canım ya bi kişi daha istiycem ekle diye ama önce üye olması lazım :)
benide ekleyebilirmisiniz?@Gozdehayat canım kilo 61 hedef 53