8 haftalık kilo verme yarışması

bende de var bir karın ağrısı canım ya zaten benim 10 kilo fazlam var 8 haftaya gider mi bilmiyorum yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama bakalımm
:) daha 1 bildirim bile yapmadık yetişirsin mutlaka daha zamanımız çok inşallah 2.sini de yaparız :)

Bakalim pazrtesi kim kilo vermis olacak...offf bi zamanlar neydim ya 2ayda 11kilo vermistim 57kiloya dustum 68e heyyy heyyy evlenince aldik butun kilolari fazlasiyla ama 3 yilda aldim iyiyim yine ya

Bakalim pazrtesi kim kilo vermis olacak...offf bi zamanlar neydim ya 2ayda 11kilo vermistim 57kiloya dustum 68e heyyy heyyy evlenince aldik butun kilolari fazlasiyla ama 3 yilda aldim iyiyim yine ya
evlenmek kötü bir şey mi ya herkes evlenince kilo alıyor bakalım canım merakla bekliyorum pazartesiyi

Evlenmeden kilo ver canim ben evlendigimde 63 65 kiloydum 1.5yilda 10kilo aldim yaklasik...simdi pkoyla ugrasiyorum zayflamayi da cocuk dusundugum icin istiyorum

menümm
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli domatesli tost, 1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle: tavuk,salata
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase pancar yemeği, yoğurt

su:2 litre

Selamlar citirlar mavimi geldi

Kahvaltim
biraz ciger biraz yufkaya sarip yedim
vee yesilcay

Aksam yemegim
yarim cupra
yarim Norvec somonu
salata

Bugun 2 ogun oldu kahvalti ogleye dogru olmustu.

Kimse gelmiyor cok cansiz kaldi bu topik ama olmaz ki canlanin birazcik gelin sohbet muhabbet edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…