- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
bende de var bir karın ağrısı canım ya zaten benim 10 kilo fazlam var 8 haftaya gider mi bilmiyorum yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama bakalımmHani diyetisyene gdemeyiz ya diyeti birakincaonun gibi oldu...yuruyuse baslayinca tam hazirim yarisa!..ama adetliyim karnim agriyo degil yuruys hareket ederken agriyo..onun icin sizde durumlar ne?bu arada benim hedefim 60 ama 1 ayda ancak 4kilo verebilirim diye 65 dedim canim bu bitince 2.8 haftalik yarisma isterim ona gore )
Bakalim pazrtesi kim kilo vermis olacak...offf bi zamanlar neydim ya 2ayda 11kilo vermistim 57kiloya dustum 68e heyyy heyyy evlenince aldik butun kilolari fazlasiyla ama 3 yilda aldim iyiyim yine yabende de var bir karın ağrısı canım ya zaten benim 10 kilo fazlam var 8 haftaya gider mi bilmiyorum yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama bakalımm
:) daha 1 bildirim bile yapmadık yetişirsin mutlaka daha zamanımız çok inşallah 2.sini de yaparız :)
evlenmek kötü bir şey mi ya herkes evlenince kilo alıyorBakalim pazrtesi kim kilo vermis olacak...offf bi zamanlar neydim ya 2ayda 11kilo vermistim 57kiloya dustum 68e heyyy heyyy evlenince aldik butun kilolari fazlasiyla ama 3 yilda aldim iyiyim yine ya
Sen bekarmisin?evlenmek kötü bir şey mi ya herkes evlenince kilo alıyorbakalım canım merakla bekliyorum pazartesiyi
evet bekarım canımSen bekarmisin?
Bende katilmak istiorm katilablr mym:)Kimse yarışarak zayıflamak istemiyor mu kızlar
oo ben adanalıyım acı severim :)
evet katılabilirsin :) hedef kilon ve şu an ki kilonu yaz listeye ekleyeyim pazartesi bildirim günümüzBende katilmak istiorm katilablr mym:)
anladım canım evet genelde çocuk için kilo vermek isteyen çok oluyorEvlenmeden kilo ver canim ben evlendigimde 63 65 kiloydum 1.5yilda 10kilo aldim yaklasik...simdi pkoyla ugrasiyorum zayflamayi da cocuk dusundugum icin istiyorum
acı metabolizmayı iyi çalıştırıyormuşBen de yari adanaliyim yaa hemso esim adanali amaben de bayilirim aciya ohh mis
Evde tartim yoktu dusun yani o kadar kilo verme meyillisi degildim...yeni aldim gelecekanladım canım evet genelde çocuk için kilo vermek isteyen çok oluyor
en güzeli canım elinin altında bir tartı olmasıEvde tartim yoktu dusun yani o kadar kilo verme meyillisi degildim...yeni aldim gelecek
kilo veremesen bile mutlaka incelmişsindir canımSlm kizlar nasil gidiyo daha tartilmadim ama bana olmayan elbisemi giydim kilo vermis miyim ne