- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
sabah
50 gr ekmek(vitamin ilacı için yedim)
3 zeytın
25 gr peynir
ara
yeşil çay
1 dilim yarısı kek ev yapımı
öğle
yarım sebze corba
yarım nohut
salata-tursu
ara
yarım kalan kek
akşam
mercimek corba salata
kahvaltım aynı :)Günaydın hanımlar
kahvaltım ; 3 dilim kepek ekmeği , 6 zeytin , 2 kibrit kutusu peynir domates salatalık biber şekersiz çay :)
katılabilirsin canım :) teşekkür ederimBende katilmak isterdim gormemistim simdi gordumm canimmm hayrli olsun
katılabilirsin canım :) teşekkür ederim
daha bu ilk hafta canım ekleyeyim pazartesi bildirim günü pazartesi ilk hafta bitmiş olacak böylece :)Benide ekle ozmn tatlim kacnci haftadasnz
iyiyim canım sen nasılsın bu aralar işler yoğun biraz pek giremedim akşam da yorguluktan uyumuşumgünaydın evet dün yoktun nasılsın cnm
daha bu ilk hafta canım ekleyeyim pazartesi bildirim günü pazartesi ilk hafta bitmiş olacak böylece :)
hedef kilonla güncel kilonu yaz canım tabloya eklerim
tabiki canımm bu takım değil zaten yarışmaBen biliosun bide 7takmdayimhem orda olalum hem burda olalum berbaer
kilom 71.100 tatlımhedefm 60 INŞALLAH
aynen cnm bende cok yogunum kafam cok dolu bu aralariyiyim canım sen nasılsın bu aralar işler yoğun biraz pek giremedim akşam da yorguluktan uyumuşum
ne kadar dolu olsak da stresli olmayalım canım aman sonra stres de kilo yapıyormuş göbek bölgesi yağlanması oluyormuşaynen cnm bende cok yogunum kafam cok dolu bu aralar
balık çok faydalı canım afiyet olsun :)1 dilimde norveç somonu eklendi yemeğime dayanamadım balık olunca
iki dolmayla doyuyor musun canım ben doymazdım mutlaka yanında salata falan da yerdimAksam yemegim
iki adet kuru dolma
bol yogurt
Demin de leslie 1 mil yaptim aferim kizim mavimi sana
ekmeğin fazla değil canım diyetisyenler genelde aynı tarz liste veriyorBenim öğlen yemeğimde ;
karnıbahar ,2 köfte büyüklüğünde et , yoğurt , salata ve yine 3 dilim ekmek
iki dolmayla doyuyor musun canım ben doymazdım mutlaka yanında salata falan da yerdim
aynen değiştirebiliyorum makarna , pilav , et simit vs. ekmek yemezsem bunlardan yiyebiliyorumekmeğin fazla değil canım diyetisyenler genelde aynı tarz liste veriyor
3 değişim ekmektir belki de yerine değiştirip başka şeyler de yiyebiliyorsun değil mi