- 8 Temmuz 2013
- 1.128
- 572
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar hafta sonu yazamadım hem misafirim vardı hemde oğlum hastaydı
çok güzel canım tebriklergünaydın kızlar nasılsınız
bu hafta ben haftayaaaaa 68,3 başlıyorum
evet canım iyi bencedesabah tartıldım ılk haftaya gore fena değil sanki 68.7 cumartesi mısafır olduğu için kaçırmıştım ona rağmen ıyı
doğru söylüyorsun aslında ama işte :)1 elma yemek cnm telafı etmez tersıne daha kilo aldırırı yemediğin için metabolizman çalışmaz bence ye ama az 1 elma bir kahvaltı için uygun değil kan şekerin düşer
seni bekliyoruz cnm herkes vermiş görünüyor kilo
ben de bir şey yok kızlar malesef sabitimsende durum nasıl tatlım
Boy :1.60
Kilo :61
Yas : 22
Hedef kilo : 52
Teşekkür ederim
Canim kilom 71.9 ama tokum tarti yeni geldi yarin yine tartilcam cunku kusuratli...bildiririm...kızlar herkes kilosunu bildirmediği için tabloyu düzenlemiyorum şimdilik yarın sabah düzenleyeceğim
tamam canım önemli değilCanim kilom 71.9 ama tokum tarti yeni geldi yarin yine tartilcam cunku kusuratli...bildiririm...
Olur mu onemli degil belki diyet listemi yediklerimi falan ayrntili yazamam ama her hafta pazrtesi kilomu bildirecem...birakmak yok yarisi...ben cok kararliyim.tamam canım önemli değil
yok canım sonuçta bildirdin kilonu ama sabah tartılmak istiyorsan tekrar sabah eklerimOlur mu onemli degil belki diyet listemi yediklerimi falan ayrntili yazamam ama her hafta pazrtesi kilomu bildirecem...birakmak yok yarisi...ben cok kararliyim.
Tamam canim...yok canım sonuçta bildirdin kilonu ama sabah tartılmak istiyorsan tekrar sabah eklerim
tebriklerrrBende haftasonu kaçamakcılarından oldum malesefama sabah 1 elma yedim kahvaltı olarak telafi edicem
kilo ise 91.8
tebrik ederimm116 ile başladım bu hafta 112.3 :))
tamam canım sabah bekliyorum tekrar :)Tamam canim...