2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
wakewake wakewake canım arkadaşım zor zamanların geçmiş zevkli kısma gelmişin ne güzel ah yazsıklarını okuyunca eskiye dönesim geldi inan
Öperim senide iki yavrunuda
Ahh çok şükür canım dediğin gibi keyifli vakitlerdeyiz ara ara kriz çıksa da yönetmeyi öğrendim korkmuyorum
Bende hiç büyümesinler şu anda kalalım istiyorum ama onu da yaşayıp göreceğiz
Allah sana kolaylık versin canım öperim yavrularını
Canım doğum yaptım bugün bir haftalık olduk iyiyiz çok şükür.
Sen nasılsın çocuklar nasil epeydir uğramadin.
Okulları nasıl gidiyor ?

Yaaa doğurdun mu canım hadi hayırlı olsun sağlıcakla büyüt yavrunu

Ahh çok şükür canım dediğin gibi keyifli vakitlerdeyiz ara ara kriz çıksa da yönetmeyi öğrendim korkmuyorum
Bende hiç büyümesinler şu anda kalalım istiyorum ama onu da yaşayıp göreceğiz
Allah sana kolaylık versin canım öperim yavrularını

Yaaa doğurdun mu canım hadi hayırlı olsun sağlıcakla büyüt yavrunu
Teşekkür ederim canım amin :)

Canım doğum yaptım bugün bir haftalık olduk iyiyiz çok şükür.
Sen nasılsın çocuklar nasil epeydir uğramadin.
Okulları nasıl gidiyor ?
Canım benim ya çok mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam rabbim bol bol güzel vakitleer geçirmwyinasip etsin yyavrularınla toparlanın inşallah biran evvel .
Okulları çok iyi maşallah zor ama çok iyi sağolasın
Bol bol kokla yavrularını benim yerimede senide öperim yanaklarından bolca taze anne

Canımmm nerelerdesin?özlettin kendini.Yağmuru öp yerime..
6.sınıf çok ağır.özellikle fen ve sosyal.çalışmaktan canımız çıktı.şükür yazılıları bitirdik.notları düşürmedik.lise yi düşünemiyorum bile...okulunuzu beğenmediğinize üzüldüm.nakille değiştirme imkanı olmuyomu?
biz ne yapıcaz bakalım?yeni bakandan ses çıkmıyo baksana bu sisteme devam dedi.bizde yandık...bizim istediğimiz liseler 2 otobüs mesafede bakalım hayırlısı.böyle böyle yaşlanıcaz mamburcum.:KK200:
Ah canım ben yaşlandım bile valla yağmurun zamanında napcam hiç halim kalmıcak diyorum.
Okulu değiştirmem çok zor başka okul yok gibi iki adım yolda ona rağmen servis dünya para.gerçi yeni okula taşıncklarmış Balıkesir dışına ozaman nolacak bilmiyorum.bu öğretmenler in bakış açısıyla ilgili memur zihniyetliler çoğu yani heyecan öğretme şevki yok böylece olan bilgiyide veremiyorlar.biz hala kızımla birlikte çalışıyoruz ben önden çalışıyorum ama çok yoruldum artık .
Prenseside şimdiden tebrik ederim eminim karnesi çok güzeldir benim tebrik ettiğimi söyle alnından öp benim yerime

Bu arada biz üç gün önce bezi çıkardık hiç umudum yoktu ama bir gün feci yorduktan sonra hemen alıştıık hala geçmeyen arkadaşlar biz bıraktıysak herkes bırakır valla

Ah canım ben yaşlandım bile valla yağmurun zamanında napcam hiç halim kalmıcak diyorum.
Okulu değiştirmem çok zor başka okul yok gibi iki adım yolda ona rağmen servis dünya para.gerçi yeni okula taşıncklarmış Balıkesir dışına ozaman nolacak bilmiyorum.bu öğretmenler in bakış açısıyla ilgili memur zihniyetliler çoğu yani heyecan öğretme şevki yok böylece olan bilgiyide veremiyorlar.biz hala kızımla birlikte çalışıyoruz ben önden çalışıyorum ama çok yoruldum artık .
Prenseside şimdiden tebrik ederim eminim karnesi çok güzeldir benim tebrik ettiğimi söyle alnından öp benim yerime

Bu arada biz üç gün önce bezi çıkardık hiç umudum yoktu ama bir gün feci yorduktan sonra hemen alıştıık hala geçmeyen arkadaşlar biz bıraktıysak herkes bırakır valla
öperim canım sende yavrularını öp yerime..çok uğraşıyoruz.Rabbim çocuklarımızın bahtını yolunu açık hayırlı etsin..
canım desene kızlar üniversteye gidene kadar ders çalışcaz..sen yine takipte ol özellikle fen matematikte tıkandığınızda yardım alın.anlamadığınız yerde özel ders aldır.temel önemli o kadar uğraştı prenses..

Canım çok şükür .
Biraz hastaydı Kerem .şuan iyi şükür

Sen nasılsın?evlatların nasil
Aman iyi olsun canım maşallah
Bizde uzun zamandır hastalıkla uğraşıyoruz ikisi birden olunca mahvediyorlar beni
Durunun 10 ay bitti dişler çıkmaya başladı o da çok zorluyor
Uyku konusu zaten bizde hep aynı çarpı iki ile
Öpüyorum canım

Nasılsınız kızlar yıl olmuş ben buraya girmeyeli ne güzel siz devam etmişsiniz sohbete, hepinizin miniklerini öpüyorum çok çok

Aman iyi olsun canım maşallah
Bizde uzun zamandır hastalıkla uğraşıyoruz ikisi birden olunca mahvediyorlar beni
Durunun 10 ay bitti dişler çıkmaya başladı o da çok zorluyor
Uyku konusu zaten bizde hep aynı çarpı iki ile
Öpüyorum canım

masaAllah canim buyuttun bile tabi sana sormali nasill diye :KK53:
kiskancliklar azaldimi, ikisi oynuyodur az cok herhalde artik

M mambur sen nasilsin canim

masaAllah canim buyuttun bile tabi sana sormali nasill diye :KK53:
kiskancliklar azaldimi, ikisi oynuyodur az cok herhalde artik

M mambur sen nasilsin canim
Sağol canım
Valla tek çocuğa bakmak hiçbir şeymiş iki çocuklu olunca Ve ikisi de küçük olunca
Bir şekilde büyüyorlar ama canım
Aslında kıskançlık geçmişti çok iyi gidiyorduk ama bu ara duruyla çok ilgilendim hasta diye ve oğlum da buna çok içerlemişki kardeşine karşı çok değişti başa döndük vurmalar falan yeniden başladı
Umarım geçicidir
Sizler nasılsınız oğlun nasıl

Sağol canım
Valla tek çocuğa bakmak hiçbir şeymiş iki çocuklu olunca Ve ikisi de küçük olunca
Aslında kıskançlık geçmişti çok iyi gidiyorduk ama bu ara duruyla çok ilgilendim hasta diye ve oğlum da buna çok içerlemişki kardeşine karşı çok değişti başa döndük vurmalar falan yeniden başladı
Umarım geçicidir
Masallah duruya koca kiz oldu,:KK200:,goktugda duzelir zamanla ,:KK200:

Sağol canım
Umarım geçicidir

hadi ya cok fenaa bu sipalar :)
Duru biraz buyudu bari kucukken vurunca daha zor ele avuca gelmiyorlar zaten korkar insan birsey olur diye, artik Durundan karsilik alirsa sasmasin :KK48:

iyiyiz canim buna sukur. Okula gidiyor oyle alismaya calisiyoruz

Masallah duruya koca kiz oldu,:KK200:,goktugda duzelir zamanla ,:KK200:
Düzelir canım yeter ki sağlıkları yerinde olsun
Ayy senin de sona geliyor nerdeyse canım maşallah
Nasıldı peki ikinci hamilelik
hadi ya cok fenaa bu sipalar :)
Duru biraz buyudu bari kucukken vurunca daha zor ele avuca gelmiyorlar zaten korkar insan birsey olur diye, artik Durundan karsilik alirsa sasmasin :KK48:

iyiyiz canim buna sukur. Okula gidiyor oyle alismaya calisiyoruz
Ahh canım sorma bu kızlar fenaymış valla yakından gözlemledikçe daha iyi anlıyorum hemen hallediyor parmaklarıyla
Kesinlikle altta kalmıyor
Artık emekliyor hareketli zamanlar başladı benim için
Sen okul sürecini başlattın darısı bizlere

Ahh canım sorma bu kızlar fenaymış valla yakından gözlemledikçe daha iyi anlıyorum hemen hallediyor parmaklarıyla
Lisayla ayni rahat hamileligim sukur ,8 haftamiz kaldi,:)

haha yerim masaAllah. kalmasin altta aynen kizlar cok fena, simdiki erkekler daha utangac daha cekingen :)

insaAllah iyi ogretmenelrle karsilasirsiniz canim

2.5 yaşında tuvalet eğitimini hallettik biz şükür hiç sorun yaşamadık
3 yaşında benim kızımda ben baya zorlandım şahsen bunda kızımında karakter olarak çok zor biri olmasıda etken tabi.. çok inatçıdır kendisi asla benim dediğimi yapmaz hep kendisinin dediği olsun ister.. bunun için gitmediğim pedagog çocuk psikyatristi kalmadı :) bana hep asla inatlaşmayın yoksa sizinle zıtlaşmayı alışkalık haline getirir dedi kime danıştıysam gittiysem.. hep kızım kakan geldimi kızım çişin geldimi diye sorarım 5 dk da 1 tuvalete götürürüm ama arkamı dönerim ki üstüne işemiş.. sabrettim dayandım sen istediğin zaman bana çişini söleyebilirsin istediğin zaman da tuvaletini tuvalete yapabilirsin dedim sanırım aştık gibi bu süreci söylemeye başladı bugün 3. günümüz inş böyle gider :dua:

3 yaşında benim kızımda ben baya zorlandım şahsen bunda kızımında karakter olarak çok zor biri olmasıda etken tabi.. çok inatçıdır kendisi asla benim dediğimi yapmaz hep kendisinin dediği olsun ister.. bunun için gitmediğim pedagog çocuk psikyatristi kalmadı :) bana hep asla inatlaşmayın yoksa sizinle zıtlaşmayı alışkalık haline getirir dedi kime danıştıysam gittiysem.. hep kızım kakan geldimi kızım çişin geldimi diye sorarım 5 dk da 1 tuvalete götürürüm ama arkamı dönerim ki üstüne işemiş.. sabrettim dayandım sen istediğin zaman bana çişini söleyebilirsin istediğin zaman da tuvaletini tuvalete yapabilirsin dedim sanırım aştık gibi bu süreci söylemeye başladı bugün 3. günümüz inş böyle gider :dua:
Benim oğlumda çok inatçı, dediğim dedik bir çocuk
Ama çiş olayında hiç zorluk çekmedik bir kaç defa kaçırdı hatta kakasını yaptı ama vazgeçmedim
Büyük çişini bezine yaptı hatta ilk zamanlar wc yapmadı
İnşallah sizde alışırsınız sadece sabır
Bu arada 15 gününü alır tamamen alışması

X