- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
hadi ya ben normalde pılbiberli yiyorum ama limon nasıl olur bilemedim :/Ben yedim ama cok bır degısıklık olmadı sadece mıdem yandı bol bol
oo ben adanalıyım acı severim :)bi fark yok lımonu hıssetmıyorsun zaten ama bıber yogurt ındıkce yanarak ınıyor ben bırde cok acı yemeyen bırsıyım belkıde ondandır 2 hafta yedım ama bır fark oyle gormedım
evet canım tahmin ettiğim gibi sağlıklı beslenerek her şeyden yiyerek kilo vermeni amaçlıyoraynen değiştirebiliyorum makarna , pilav , et simit vs. ekmek yemezsem bunlardan yiyebiliyorum
anladım canım doyuyorsan güzel o zaman sıkıntı yoksalata olsa ben de yerdim tatlım kesinlikle bayılırım salataya
yoğurt bol olunca da tok tutuyo tatlım sonrasında biraz hareket edince de açlık hissetmiyosun
inşallah evet salam dışında gözüme bir şey batmadı canım :)kendi günlüğümde de yazıyorum çıtırlar bu arada, ziyaret edebilir bir yeşil çayımı içebilirsiniz
kahvaltım
2 haşlama yumurta bol baharatlı
bol yeşil zeytin
bi kaç lokma peynir
2 ince dilim salam
vee sütt
ımmmmhh yine sağlıklı yine sağlıklı maaşallaah bana karbonhidrazsız bir gün olması dileğiyle
yok canım ya ben damak tadıma uymayan şeyleri yiyerek zayıflamak istemiyorumKızlar 2 kaşık yoğurt yarım limon bir tatlı kaşığı pulbiber yağ yakımını hızlandırıyormuş yiyen varmı :)
kızartma falan yemezsen sıkıntı olmaz canım diğer her şeyi yiyebilirsin bence kararıncaSelam kizlar evdeyim oglumla ugrasiyorum evde olunca diyetime daha cok dikkat ediyorum yarin sabah kahvaltiya misafirim var ins kacirmam fazla aksamada misafirlige davetliyim yarin benkm icin sinav gibi bi gun inss basarili olurum
sabah
mısır gevreği süt
ara
1 hurma
bıtkı cayı 10 lu
öğle
yarım mercımek corba
turlu
salata yogurt
ara
elma
ayran
akşam
kayınvalıdemdeyım menuyu bılmıyorum
inş sonu süper olur cnmmenün süper canımm :)
inşallah canım bugün ben de gezmedeydiminş sonu süper olur cnm
iyiyiz canım seni sormalı hiç uğramıyorsun arada gel yahu sohbet edelimmCanlar napiyosunuz nasil gidiyo?ben hastayim yuruyus yapamiyorum ama yediklerime dkkat ediyorum carsamba gibi baslarim yuruyuse belki de erkenden...yalniz degilsiniz yani yaninizdayim
doğru diyorsun canım bakmazsan olmaz mecbur bakarsın ama tadımlık olur dediğin gibi :)Kızlar akşama misafirim var kek poğaça filan yaptım şimdi tadına bakmazsam ayıp olurama sabah ve öğle yemeklerimde ekmeğimi kıstım akşam yemeğide yemicem sadece tadımlık yicem yaptıklarımı abartmak yok
Hani diyetisyene gdemeyiz ya diyeti birakincaiyiyiz canım seni sormalı hiç uğramıyorsun arada gel yahu sohbet edelimm