8 haftalık kilo verme yarışması

Selam kizlar evdeyim oglumla ugrasiyorum evde olunca diyetime daha cok dikkat ediyorum yarin sabah kahvaltiya misafirim var ins kacirmam fazla aksamada misafirlige davetliyim yarin benkm icin sinav gibi bi gun inss basarili olurum

bi fark yok lımonu hıssetmıyorsun zaten ama bıber yogurt ındıkce yanarak ınıyor ben bırde cok acı yemeyen bırsıyım belkıde ondandır 2 hafta yedım ama bır fark oyle gormedım

sabah
mısır gevreği süt

ara
1 hurma
bıtkı cayı 10 lu

öğle
yarım mercımek corba
turlu
salata yogurt

ara
elma
ayran

akşam
kayınvalıdemdeyım menuyu bılmıyorum

inşallah evet salam dışında gözüme bir şey batmadı canım :)

Selam kizlar evdeyim oglumla ugrasiyorum evde olunca diyetime daha cok dikkat ediyorum yarin sabah kahvaltiya misafirim var ins kacirmam fazla aksamada misafirlige davetliyim yarin benkm icin sinav gibi bi gun inss basarili olurum
kızartma falan yemezsen sıkıntı olmaz canım diğer her şeyi yiyebilirsin bence kararınca

Kızlar akşama misafirim var kek poğaça filan yaptım şimdi tadına bakmazsam ayıp olur ama sabah ve öğle yemeklerimde ekmeğimi kıstım akşam yemeğide yemicem sadece tadımlık yicem yaptıklarımı abartmak yok

Canlar napiyosunuz nasil gidiyo?ben hastayim yuruyus yapamiyorum ama yediklerime dkkat ediyorum carsamba gibi baslarim yuruyuse belki de erkenden...yalniz degilsiniz yani yaninizdayim

doğru diyorsun canım bakmazsan olmaz mecbur bakarsın ama tadımlık olur dediğin gibi :)

iyiyiz canım seni sormalı hiç uğramıyorsun arada gel yahu sohbet edelimm
Hani diyetisyene gdemeyiz ya diyeti birakincaonun gibi oldu...yuruyuse baslayinca tam hazirim yarisa!..ama adetliyim karnim agriyo degil yuruys hareket ederken agriyo..onun icin sizde durumlar ne?bu arada benim hedefim 60 ama 1 ayda ancak 4kilo verebilirim diye 65 dedim canim bu bitince 2.8 haftalik yarisma isterim ona gore)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…