- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
Günaydın hanımlar
kahvaltım ; 3 dilim kepek ekmeği , 6 zeytin , 2 kibrit kutusu peynir domates salatalık biber şekersiz çay :)
ben yumurtayı sadece hafta sonları yıyebılıyorum canım hafta içi iş yerinde mümkün olmuyo
kahvaltım
yarım simit
5 zeytin
1 kibrıt kutusu kadar peynir
2 adet çeri domates
ben ayça kayanın diyetine uymaya çalışıyorum yarım simit 2 tahıla denk geliyo geriye ıkı tahıl hakkım kaldı 5 zeytin 1 yağ ediyo peynir de 1 et buna göre 2 tahıl 1 et 1 yağ yedim geriye 2 tahıl 2 yağ 1 et 3süt ve 2 meyve hakkım var:))
Bencede çok ama doktor verdi yiceksin diyor yavaş yavaş azaltacakmışız :)günaydınlar
ekmek çok değil mi o kadar ya kepek bile olsa
peyniri ölçü ile yemek yerine ekmeğe dikkat etmelisin
Bencede çok ama doktor verdi yiceksin diyor yavaş yavaş azaltacakmışız :)
Benim öğlen yemeğimde ;
karnıbahar ,2 köfte büyüklüğünde et , yoğurt , salata ve yine 3 dilim ekmek
Sonuç olarak ben memnunum ilk hafta 3.5 kg verdim önemli olan hızlıca vermek değil zaten kalıcı olmasını sağlamak ben bu diyetle tamemen doyuyorum ve canımın bir şey isteme fırsatı kalmıyor. Diğer şok diyet tarzı diyetlerde insan aç kalıyor ve ne görse istiyor :)vardır bir bildiği diyeceğim de doktorlarında zaman zaman sundukları yanlış listeleri görüyoruz çok da itimat etmememk lazım sorgulamak gerekli.
yani bence 3 dilim ekmek yerine 2 parça daha et yesen ya da salatayı artırsan daha iyi benim kanaatim zaten bu menüyle normal zamanda da 3 dilim ekmeği ancak yersin zorlama gibi olmuş
vardır bir bildiği diyeceğim de doktorlarında zaman zaman sundukları yanlış listeleri görüyoruz çok da itimat etmememk lazım sorgulamak gerekli.
yani bence 3 dilim ekmek yerine 2 parça daha et yesen ya da salatayı artırsan daha iyi benim kanaatim zaten bu menüyle normal zamanda da 3 dilim ekmeği ancak yersin zorlama gibi olmuş
Sonuç olarak ben memnunum ilk hafta 3.5 kg verdim önemli olan hızlıca vermek değil zaten kalıcı olmasını sağlamak ben bu diyetle tamemen doyuyorum ve canımın bir şey isteme fırsatı kalmıyor. Diğer şok diyet tarzı diyetlerde insan aç kalıyor ve ne görse istiyor :)
teşekkür ederim canımkolay gelsin canım