8 haftalık kilo verme yarışması

Hani diyetisyene gdemeyiz ya diyeti birakinca:KK66:onun gibi oldu...yuruyuse baslayinca tam hazirim yarisa!..ama adetliyim karnim agriyo degil yuruys hareket ederken agriyo..onun icin sizde durumlar ne?bu arada benim hedefim 60 ama 1 ayda ancak 4kilo verebilirim diye 65 dedim canim bu bitince 2.8 haftalik yarisma isterim ona gore:KK66:)
bende de var bir karın ağrısı canım ya zaten benim 10 kilo fazlam var 8 haftaya gider mi bilmiyorum yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama bakalımm
:) daha 1 bildirim bile yapmadık yetişirsin mutlaka daha zamanımız çok inşallah 2.sini de yaparız :)

bende de var bir karın ağrısı canım ya zaten benim 10 kilo fazlam var 8 haftaya gider mi bilmiyorum yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım ama bakalımm
:) daha 1 bildirim bile yapmadık yetişirsin mutlaka daha zamanımız çok inşallah 2.sini de yaparız :)
Bakalim pazrtesi kim kilo vermis olacak...offf bi zamanlar neydim ya 2ayda 11kilo vermistim 57kiloya dustum 68e heyyy heyyy evlenince aldik butun kilolari fazlasiyla ama 3 yilda aldim iyiyim yine ya:KK66:

Bakalim pazrtesi kim kilo vermis olacak...offf bi zamanlar neydim ya 2ayda 11kilo vermistim 57kiloya dustum 68e heyyy heyyy evlenince aldik butun kilolari fazlasiyla ama 3 yilda aldim iyiyim yine ya:KK66:
evlenmek kötü bir şey mi ya herkes evlenince kilo alıyor o_O bakalım canım merakla bekliyorum pazartesiyi

menümm
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğiyle peynirli domatesli tost, 1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle: tavuk,salata
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase pancar yemeği, yoğurt

su:2 litre

Selamlar citirlar mavimi geldi

Kahvaltim
biraz ciger biraz yufkaya sarip yedim
vee yesilcay

Aksam yemegim
yarim cupra
yarim Norvec somonu
salata

Bugun 2 ogun oldu kahvalti ogleye dogru olmustu.

Kimse gelmiyor cok cansiz kaldi bu topik ama olmaz ki canlanin birazcik gelin sohbet muhabbet edelim

X