8 haftalık kilo verme yarışması

günaydın çıtırlar akşam gelemedim hemencik yazayımmm

akşam yemeğim
1 kepçe barbunya
yoğurt

kahvaltım
1 haşlama yumurta
bol zeytin
bi dilim kaşar
ayran

çıtırlar her sabah yumurta yemeye çalışın çünkü yumurtayı harcamak için vücut çılgınlar gibi çalışırmış hem de tok tutuyor daha ne olsun :KK73::KK71::KK73::KK71:

ben yumurtayı sadece hafta sonları yıyebılıyorum canım hafta içi iş yerinde mümkün olmuyo
kahvaltım
yarım simit
5 zeytin
1 kibrıt kutusu kadar peynir
2 adet çeri domates
ben ayça kayanın diyetine uymaya çalışıyorum yarım simit 2 tahıla denk geliyo geriye ıkı tahıl hakkım kaldı 5 zeytin 1 yağ ediyo peynir de 1 et buna göre 2 tahıl 1 et 1 yağ yedim geriye 2 tahıl 2 yağ 1 et 3süt ve 2 meyve hakkım var:))

ben yumurtayı sadece hafta sonları yıyebılıyorum canım hafta içi iş yerinde mümkün olmuyo
kahvaltım
yarım simit
5 zeytin
1 kibrıt kutusu kadar peynir
2 adet çeri domates
ben ayça kayanın diyetine uymaya çalışıyorum yarım simit 2 tahıla denk geliyo geriye ıkı tahıl hakkım kaldı 5 zeytin 1 yağ ediyo peynir de 1 et buna göre 2 tahıl 1 et 1 yağ yedim geriye 2 tahıl 2 yağ 1 et 3süt ve 2 meyve hakkım var:))

ben iş yerine getiriyorum yumurta sorun olmuyo ben de ama menün güzel zaten afiyet olsun :kk77:

sabah
50 gr ekmek(vitamin ilacı için yedim)
3 zeytın
25 gr peynir

ara
yeşil çay
1 dilim yarısı kek ev yapımı

öğle
yarım sebze corba
yarım nohut
salata-tursu

ara
yarım kalan kek

akşam
mercimek corba salata

Bencede çok ama doktor verdi yiceksin diyor yavaş yavaş azaltacakmışız :)

Benim öğlen yemeğimde ;
karnıbahar ,2 köfte büyüklüğünde et , yoğurt , salata ve yine 3 dilim ekmek

vardır bir bildiği diyeceğim de doktorlarında zaman zaman sundukları yanlış listeleri görüyoruz çok da itimat etmememk lazım sorgulamak gerekli.
yani bence 3 dilim ekmek yerine 2 parça daha et yesen ya da salatayı artırsan daha iyi benim kanaatim zaten bu menüyle normal zamanda da 3 dilim ekmeği ancak yersin zorlama gibi olmuş

vardır bir bildiği diyeceğim de doktorlarında zaman zaman sundukları yanlış listeleri görüyoruz çok da itimat etmememk lazım sorgulamak gerekli.
yani bence 3 dilim ekmek yerine 2 parça daha et yesen ya da salatayı artırsan daha iyi benim kanaatim zaten bu menüyle normal zamanda da 3 dilim ekmeği ancak yersin zorlama gibi olmuş
Sonuç olarak ben memnunum ilk hafta 3.5 kg verdim önemli olan hızlıca vermek değil zaten kalıcı olmasını sağlamak ben bu diyetle tamemen doyuyorum ve canımın bir şey isteme fırsatı kalmıyor. Diğer şok diyet tarzı diyetlerde insan aç kalıyor ve ne görse istiyor :)

Sonuç olarak ben memnunum ilk hafta 3.5 kg verdim önemli olan hızlıca vermek değil zaten kalıcı olmasını sağlamak ben bu diyetle tamemen doyuyorum ve canımın bir şey isteme fırsatı kalmıyor. Diğer şok diyet tarzı diyetlerde insan aç kalıyor ve ne görse istiyor :)

konuyu tam olarak anlayamadım ama sunu soyleye bilirim ekmeği hayatımızda ki en çok kilo yapıcı madde olarak gormemek lazım bende 2 sene once gıttımgım dıyetısyenın menusuyle 10 kılo verdım ve gunde 10 dilim ekmek yiyerek dogru oranda yendıgı zaman ekmek kılo yapmıyor bende dıyet lıstemde o kadar ekmek gordugumde sasırmısdım ben normalde bu kadar yemıyorum demısdım ama yıyerek zayıfladım

image.jpg Öğlen yoğurt Çorba 4 etimek aksam patates yumurta salatası yeşillik bol sabah da bir dilim ekmek bu kadar 2 litre su

X