8 haftalık kilo verme yarışması

Merhaba kızlar bende 10 gün önce başladım 3 kg verdm ama motivem bozuldu cok kaçamak yapmaya başladım sizle motive olmak istiyorum :)
hoşgeldin tekrar :) listeye ekledim pazartesileri bildirim günümüz
motive olursun inşallah hepimizin amacı aynı kilo vermek yarışmanın amacı da zaten motivasyonla bunu yapmak :)

Sabah kahvaltı aceleyle peynir zeytin domates bir dikim ekmek. Öğlen okuldaydım Yulaflalı tarçınlı yoğurt 2 tane eti form aksam yoğurt Çorbası 2 kasık mantar söte ve dayanamadığım ıspanaklı Börek 2 kitre su şindiye kadar ha bide 1 küçük dilim çikolata .bügün meyve yoktu .bide kızlar evlilik yüzüğüm iki Yıldır parmağıma olmuyordu bugün denedim artık parmağımda çok mutluyum Çok

sadece börek olmamış canım çikolata 1 dilimmiş o da olmasa iyi olurdu ama 1 dilim oldukça az bir miktar
onun dışında menün güzel , ne güzel demekki diyetin etkisi başlamış artık :)

menüm
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık
beyaz peynir,4 zeytin , 1 bardak çay
öğle:fasulye, yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase mercimek çorbası, pırasa yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 2 bardak çay

su:2 litre
30 dakika yürüyüş

squat bir hareket türü ve basenleri ve kalçayı sıkılaştırıyor hareketin nasıl yapıldığını araştırın boş zamanlarınızda aklınıza geldikçe yapın :))) birde benim yemek yeme sorunum var ya :KK70: diyette olduğumu unutuyorum dayanamıyorum yiyorum hep :KK43:((

squat bir hareket türü ve basenleri ve kalçayı sıkılaştırıyor hareketin nasıl yapıldığını araştırın boş zamanlarınızda aklınıza geldikçe yapın :))) birde benim yemek yeme sorunum var ya :KK70: diyette olduğumu unutuyorum dayanamıyorum yiyorum hep :KK43:((
hareketi biliyorum da ben yapmıyorum şu an kilom fazla zaten kiloları verdikten sonra sıkılaşmak için yapılabilir bence
zaten ilk 1 hafta zor olur ondan sonra zamanla düzelir :)

Dayana
sadece börek olmamış canım çikolata 1 dilimmiş o da olmasa iyi olurdu ama 1 dilim oldukça az bir miktar
onun dışında menün güzel , ne güzel demekki diyetin etkisi başlamış artık :)[/QUOT dayanamadım ne yapım zaten 3 ısırıkta bitti benim diyet te böle kaçamaklar çok canım ya çikolata bir ısırık kadar dü nefsimi öldürdüm canım O kadar

Kızlar ben evleneli 1,5 sene oldu evlendigimde 48 kiloydum şuan 54 oldum boyum da 1.53 minnak olduğum için ve bebis düşündüğüm için bu tontislige dogru gidişe bi son vermek için size katilmak istiyorum beni de alin araniza. :) :KK51::KK55:

X