- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
-
- Konu Sahibi caliskangarfield
güzel yaparsın canım kızlar leslie grubu açmış oraya katılmayı düşünür müsün
kızlar bi şey sorucam bu yulaf ezmesini yemeklerın yanında yoğurdun içine katıp yıyebılır mıyım yoksa ara öğün de mı tuketeyım
teşşekür ederim canım senın dediğin gibi deniycem
yok canım ama yulaf kepeğim var o da yoğurtla ara öğün tarzında tüketiliyor ondan aklıma geldisağol canım sen kulladın mı yulaf ezmeni tadı ıyıdır ınşş
Hosbuldumm belli bi diyete uymuyorum aslında ama sanırım et ve protein ağırlıklı olunca dukan yada Karatay diyeti diyolar. ekmek tuketince daha çabuk acikiyorum diye ekmeği kestim tavuk hem bu soğuklarda iyi geliyo hem besliyo hem tok tutuyo. Yumurta yiyince kahvaltıda da baska bişeye gerek kalmiyo.canım hoş geldin dukan diyeti mi bu
iyi yapmışsın canım pilav çok tercih etmesen daha iyi olur ama 3 yemek kaşığı bulgur pilavı idealkızlar öğlen menum 2 orta boy köfte 3 ymk kaşığı bulgur pilavı yoğurtlu göbek salata ekmek yok pilav yediğim için yemekten sonrada bıraz yurudum
evet canım disiplin olunca daha farklı oluyor bu tarz şeyler daha önemli yaptırıyor mutlakaolabilir tatlımmm aslında bi bakayım
öğünlerde de tüketebilirsin tatlım 4-5 parça köfte ya da ızgara tavukla koca kase yulaflı yoğurt hem güzel olur hem de tok tutar tahminimce
ben ara öğüne karşıyım açıkçası evet arada olabilir ama alışkanlık haline getirmemek lazım mide öğünlerde doysun ve acıkmasın bunu öğretmek gerekli
afiyet olsun menün gayet güzel canım :)öğlen yemeğim
1 kepçe nohut
bir kase cacık
iki kaşık bulgur pilavı ve bi kaç kaşık da tarhana çorbası
ve suyumu içmeye devam ediyorum aferim mavimi kızım sana , bir de yeşilçay ı patlattık mı ohh mis
rica ederim tatlımmm
çıtırlar bu hafta ben ekmekten karbonhidrattan ve şekerli gıdalardan uzaklaşmak üzere bir yol izlemeyi planladım. şuan hayatımda epey yoğun olarak tükettiğim ekmek arası et köfte balık fln tarzında gıdaları akşamları eşimle lop lop götürdüğüm cipsleri çikolataları tatlıları uzaklaştıracağım. daha sonra ki aşama öğünlerimin porsiyonlarını küçültmek olucak.
çünkü şimdi hop diye hepsinden uzaklaşırsam biliyorum öğünlerim beni doyurmayacak ve çabuk acıkacağım ve direnme gücüm azalacak. en iyisinin bu olması gerektiği kanaatindeyim , saygılar
sütlü tatlıyı arada biz de tercih edebilirz ya da dondurma falan ama arada sırada diyetisyenler de veriyorlarmış hafta 1 kez ayda 2 kez ama doğru diyosun hamurişleri hele çay boş geçmesinler insanı kilolara sürüklüyorcanım çok doğru benım eşimde akşamları çayın yanına hep bı şeyler isterdi bende mutfakta tatlı pasta kekler çörekler derken ıkımızde aldık başımızı gıttık bende tatlı börek tarzı şeyleri çıkardım hayatımızdan sadece oğluma sütlü tatlı yapıyorum:))
Selam kızlar:) yeni üyeyim gözüküyodur belki baktim yarışma var atladım hemen tam da dün diyete başlamışken:) ben protein ve tavuk ağırlıklı besleniyorum. Sabah iki tane haşlanmış yumurta bi kac zeytin ve şekersiz çay tüketiyorum. Arada acıkınca ayran öğlen haşlanmış tavukla yeşil salata azcık zeytinyağıyla. ögleden sonra midem kazınınca bir bardak ılık şekersiz süt ile bi kac tane fındık yada badem,aksam da tavuk suyuna çorba sadece:) ve tabii gün içinde 2 litre su ve 40 dk yürüyüş. iki kilo gitti bile:)