- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #1.681
En kısa zamanda ilk durakta bekleyelim birbirimiziİlk durakta buluşalımmm
Benimki de 65, Son durağım 56, benden 200 gr eksiksin, epey yakınız her açıdan
Yakana kırmızı bi gül tak diyomuşumEn kısa zamanda ilk durakta bekleyelim birbirimizi
Önce kim gelir yani, cümle yuvarlak olmuşYakana kırmızı bi gül tak diyomuşum
Sence kim kimi bekler
Bence sende o ışık var bekle beni enerjiÖnce kim gelir yani, cümle yuvarlak olmuş
Balım senin vücut direncin düştü sanki, dün de şekerim düştü demiştin, beslenmen yeterli mi gelmiyor acaba niye böyle oldu kikizlar galiba yine hasta oluyorum . yorgunluk hava değişimi regl hepsi mahvetti beni. ust dudagimin yarisi da komple uçuk oldu. boğazım ağrıyor bir ıhlamur yaptim. takım arkadaşlarım buguj spor yapamayacagim simdiden hepinizden özür dilerim. ama sabah kalktığımdan beri kahvalti yapmak dışında oturmadan ev isi yapiyorum umarım az da olsa katkım olur .
Sende o ışık yok mu balım, üzme şimdiBence sende o ışık var bekle beni enerjiben zor kilo veriyorum
Geçmiş olsun vücudu şaşırtmak lazm biraz ama bu kış günlerinde de zor oluyo birazYani aslında insan özellikle akşam yemeğinden yatana kadar olan süreçte biraz açlık hissedecek işte. Ben uzun süredir böyle olup insulin direnci de çıkınca kısır döngüye girdi olay. Yavaş yavaş ara öğünleri kaldırmak istiyorum ben de.
tamam canım çok sağol şu karambolde geçen günlerden sonra yarın sağlam bi yürüyüş sporla sahaya çıkıcam inşallahA Alyasena
melisa- kızlar sizi de kalıcı listeye aliyorum.
@Deltavealfa canım pazar gününün menu ve sporunu yazmayı unutma.
59.9 benim hedefim ahahahahahRica ederim
Bu arada kizlar @Deltavealfa A Alyasenamelisa- ucunuzun Hedef kilonuzu yazmamışım, söyler misiniz?
Bugün yeterince etiketle taciz ettiğimi düşünüyorum bu kadar yetercikiyim da çalışıyım biraz
Burada 700 gr verdim 5/6 günde ama öncesi 1 aydır pilatese gidiyorum yediklerimi kalori hesabı yapıyordum gr vermemiştim burayla birlikte Leslie ye de başladım bakalımSende o ışık yok mu balım, üzme şimdiçok bekletmee beni hadi yolumuz uzun
Haftada ne kadar veriyordun canım merak ettim?
Yarışma bitince hızlan e miBence sende o ışık var bekle beni enerjiben zor kilo veriyorum
Tebrikler kimin grubundasınınız bilmiyorum amaİyi Geceler Ballarım
Sonunda evimdeyim. Sekiz gibi geldim.
Hemen adımlarımı 10.000 e tamamladım. Takımım için ne kadar yorgun olsam da çalıştım.
İşte sporlarım
30 Ocak
Saricivcivcikcik enerji_kusagi
11.000 adım : 385 puan
40+20= 60 plank duruşu 60 puan
100 mekik = 50 puan
50 iç bacak + 50 dış bacak egzersizleri = 50 puan
Toplam : 545 puan
(Şarjım yüzde iki yarın uzun uzun görüşmek dileğiyle, iyi geceler)
Eki Görüntüle 3199819
Ay ben değildimYarışma bitince hızlan e mi
O soğuk limonatayı yapan, sizde için diyen sen miydin bakim, birazdan bakacam o mesajlara gerçi :)) sen isen onu yarış bitene kadarSaricivcivcikcik civcivimle iç sonra buluşmamız için hızlan ❤
Kusura bakma artık yarış başka dostluk başka
Tamam balım şimdi hatırladım, kafam biraz dolu unutmuşum. Doğru kısa sürede iyi gitmiştiBurada 700 gr verdim 5/6 günde ama öncesi 1 aydır pilatese gidiyorum yediklerimi kalori hesabı yapıyordum gr vermemiştim burayla birlikte Leslie ye de başladım bakalım73 de aaa yine ipin ucu kaçmış dedim işte haftalık tartı yapmadığım için bilmiyorum kuzu
Sizin gruptaTebrikler kimin grubundasınınız bilmiyorum ama
Yaaaa, demek sen değilsin
Balım mutluysan afiyet olsun. Yani yediklerin çok değil gibi aslında, patates ve patlıcanın miktarları tam kestirmedim ama yinede menünün kalorisi çok olmayabilir çünkü ekmek meyve falan ekstra bir şey yok. Azcık daha yürüseydin bari canımbugün menüm hiç olmadı biliyorum bana kızmayın psikolojimin buna ihtiyacı vardı
sabah
4 tane sigara böreği, şekersiz çay
öğlen
duble sade türk kahvesi
akşam
5 tane köfte, biraz fırında patates, patlıcanlı yoğurt
sonrada 1 fincan salep
615 adım 21 puan