- 30 Eylül 2010
- 1.030
- 3.933
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz içinAllahım bizi eşlerle mi sınıyorsun
Benimki de aynı öyle, özellikle diyete girdiğim gün sipariş miktarı 5 kat artar, ye yee baskıları 5 kat artar, baskı yaptığı yetmez gibi bi de dram yapar, sensiz boğazımdan geçmiyor der, Lisbetimin soldan çıkan şeytan dediği gibipaçamızdan çekselerde başaracağız, eşlere rağmen yapacaz kızlar
Teşekkür ederim LisbetimMenüyü az görmen normal çünkü hepsini yememiştim :))))
Humacım nice mutlu senelerin olsun, yeni yaşında hayallerine kavuşman dileğimle iyi ki doğdun
Dün fırsat bulabilseydim sürpriz olarak sana güzel bir şeyler yazma niyetim vardı, bir dahaki sefere inşaallah ❤
Hiçbir şeye geç kalmış değilsin, yaşın çok genç, önünde uzun yıllar var. Yapmak isteyip yapamadığın şeyler sana böyle hissettiriyor, aynı şeyleri çoğumuz yaşadık, yaşıyoruz, inan her şey olması gerektiği yerde
Canım 1000 adım az değil mi, özellikle az hareket etmenin sağlıkla ilgili bir durumu var mı? Belki sadece o gün için öyle denk gelmiştir bilemedim şimdi.
Sayfamızın misyonları arasında 'günlük en az 3000 adım' atmak vardı. Bunu spordan ziyade sağlık için düşünmüştük.
Bir gün o da olacak civcivim. Sonra tüh zamanında keşke daha çok dinlenseydim diyeceksinAslında diyet icin demistim ama olsun o da mantıklı canım
İradene hayranim gerçekten maşallah afiyet olsun
Afiyet olsun canım bi başladın pir başladın
Maşallah iradenekendi dogum gününde yememek
Verdgim bi dilimi naptin
Uyumuştum
Günaydın balim
Ayy keşke benim de yemek yapmaya bile mecalim olmasa be Aslımevde bos bos oturunca yemege sariyorum.
Kütüphaneye gitmeyi dusunuyorum calismak icin aslında. Orda yemek yasak calisirken nasıl olsa
Maşallah canım her zamanki gibi
30 gündür böyle besleniyorsun öyle mi? Eminim cok güzel incelmissindir odemini atmissindir
çok haklısın Hemdemim. 15 tatilden sonra okul için yanıma sağlıklı şeyler koyacağım. Daha dikkat edeceğimHemdemim, Canım Aslım ❤ senin bu menülerin beni ürpertiyor, sana yetmiyor gibime geliyor, proteini de yeterli alamıyorsun sanki. Hiç değilse sabah 1 bardak süt iç, kendine dikkat et.
Adımların ise daima güzel
hemdemimm spor yarışmasında kesin 1. sin. Bu nasıl bir adımdır11 Ocak Çarşamba
09:00
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir
1 ceviz,3 badem, domates, yeşillik
1 dilim ekmek(24 gr),
3 kepekli galeta(37gr)
11:00
1 çb süt, 1/2 elma
13:00
1 kase yoğurt, 3 kepekli galeta (38gr)
15:00
1 çb süt, 1/2 Trabzon Hurması
18:00
1,5 kase mercimek çorbası
1/2 tabak mantarlı tavuk sote
3 yk yoğurt + 1 yk keten tohumu
1/2 kase salata, 1 galeta (13gr)
20:30
1 bardak ayran, 1 portakal
Su 2,5 lt
Spor 14.916
geçmiş olsun, çok sevindimTünaydın tünaydın tünaydın
11 Ocak
11.30 Türk kahvesi
12.30 Haşlanmış yumurta, 2 saltalık, bol yeşillik, 1 ceviz, 1 dilim beyaz peynir
14.00 1 kase yoğurt çorbası
15.00 pırasa yemeği
-Bu arada kedim rahatsızlandı veterinere görürdük ne yemek yapabildim ne yiyebildim çok şükür şimdi iyi haberi geldi-
21.00 3 galeta 2 bardak ayran
2 lt su 5 bin adım
maşallahhhhhHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
- sabah gilaburu suyu
-öğlen peyniralti suyu
- ikindin kırmızı pancar ve havuç suyu ve arpa suyu
- akşam da yeşil çay ve yeşillik suyu içip açlık orucumu sabah 7 de bitireceğim
bugün ıf denedim ama yine olmadı akşam pizza yedimSelam kizlar, bugunu cuma hazirligi olarak hafif geciricem insaallah. Bu arada haftada ortalama kac kg veriyorsunuz? Benim ortalamam 500 gram anca. Aslinda memnunum, yavas ve kalici olur ama , amasi var iste :) artik haftada 1 kg vermek istiyorum ki o da makbul. Sıkıldım bu yavasliktan. Marttan beri, gıdım gıdım .
@LADY VEGA insaallah darisi bizlere. Beslenme seklimiz benziyor seninle, biraz tabi :) aralikli bana da yaramiyor. İstemsizce, yogunluktan yiyemedigim gunlerin aksami, tabiri caizse gözüm dönüyor. Baglasalar duramiyorum..Belki bikac gun sabrederek denesem iyi gelebilir ama maalesef o sabir ben de yok.. Bu arada tebrik ederim. İyi kilo vermissin. Benim de bu gidisle hedefime ulasmam 1,5-2 seneyi bulur.
Gilaburu nedir desemHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
- sabah gilaburu suyu
-öğlen peyniralti suyu
Afiyet olsun canim, kedine geçmiş olsunTünaydın tünaydın tünaydın
11 Ocak
11.30 Türk kahvesi
12.30 Haşlanmış yumurta, 2 saltalık, bol yeşillik, 1 ceviz, 1 dilim beyaz peynir
14.00 1 kase yoğurt çorbası
15.00 pırasa yemeği
-Bu arada kedim rahatsızlandı veterinere görürdük ne yemek yapabildim ne yiyebildim çok şükür şimdi iyi haberi geldi-
21.00 3 galeta 2 bardak ayran
2 lt su 5 bin adım
afiyet olsun canimHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
- sabah gilaburu suyu
-öğlen peyniralti suyu
Hosgeldin canimSelamlaar
Çok güzel menü12 Ocak Cuma Menum
Sabah 09.00 lorlu Susamlı omlet, peynir, kilbiber, 1 dilim ekmek kuşburnu çayı
Ara 11.00 Türk kahvesi, 1 kuru erik 1 kuru kayısı
Ara 13.00 nescafe
Ara 16.00 3 galeta, Türk kahvesi
Akşam 18.30 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, 8 tane fırın hamsi
Spor; yapmadım sadece adımlar var 5408
Su; 2 litre
Yani tabi çekiyor ama şu an alışma sürecinde oldgum icin çekiyor..daha önce de diyet yapmistim alismistim hiç canim istemiyordu midem de almiyordu zaten..Çok güzel menü
Akşam tatlı çekiyor mu canınız
Afiyet olsun canım12 Ocak Perşembe
12.00 Türk kahvesi
13.00 şekersiz 1 kase granola, yulaf, süt
15.00 Türk kahvesi
17.00 bezelye yemeği, yoğurt
20.00 2 yk bezelye yemeği, 2 köfte
2.5 lt su 3034 adım birazdan leslie 30dk yaparım adımı eklemeden yazıyorum ki bu hafta adım yazmaları nasılsa unuttum diye.
* geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederimsizi seviyorum
Alın beni deYani tabi çekiyor ama şu an alışma sürecinde oldgum icin çekiyor..daha önce de diyet yapmistim alismistim hiç canim istemiyordu midem de almiyordu zaten..
Eğer çok dayanamazsam 1 bardak süte Kakao ya da tarçın ya da vanilya katip iciyorum
Ya da ayni şekilde yoğurda tarçın katıp yiyorum..
Katılmak isterseniz geçici listeye aliyim sizi
Hoşbuldum balımHosgeldin canim
Hoş geldin çizkekimmmSelamlaar