- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Bu arada noktalı harflerı programlama alışkanlıgından noktasız yazıyorum sürekli kusuruma bakmayın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana cok fazla yemişssin gibi gelmesi enerjıcigim :) adımlar cok ıyı :)Merhaba kızlar, 4 günlük menümü atıyorum. Meyveyi biraz abartmış olabilirim hastayım diye, diğer şeyleri de biraz fazla yemiş olabilirim. Hunharca eleştirilere açığım
1 Ocak Pazar
Sabah
1 dilim ekmek, 1 bardak süt
5 badem 2 ceviz, 1 kk peynir
1 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Ara
1/2 ayva, 1/2 portakal,1 sütlü Türk Kahvesi
Akşam
3 kaşık pilav, 3 kaşık yoğurt
Fırın tavuk 1 kalçalı but
Salata, 1/2 dilim kepekli ekmek
Ara: 1 sade neskafe
Su 2,5 lt Spor 10.834 adım
--------------------------------------------------------------------
2 Ocak Pazartesi
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
3 badem 1 ceviz, yeşillik, 3 zeytin
2 kk peynir, 1 bardak süt
Ara 1 sütlü neskafe
2 mandalina 1/2 Trabzon Hurması
Akşam
3 kaşık iç pilav, salata
1 parça fırında tavuk göğsü
1 kase yoğurt, 1 bardak ananas suyu
Ara Sütlü Türk Kahvesi
Su 2 lt Spor 8.544 adım
-------------------------------------------------------------------
3 Ocak Salı
Sabah
1 kase nar, 1 küçük muz, 1 mandalina
2 ceviz 3 badem, 1 parça süzme peynir
Ara
1 sütlü TürkKahvesi
Akşam
2 dilim ekmek arasında
Tavuk göğsü, 2 yk rus salatası, domates, marul, kornişon turşu, 2 dilim kaşar
1 bardak ananas suyu
Ara Sade Türk Kahvesi
Su 1,5 lt Spor 11.090
-----------------------------------------------------------------
4 Ocak Çarşamba
13:00
2 dilim kepekli ekmek arasında
2 ince dilim kaşar, 2 dilim dana salam, 3 ceviz, biraz marul, 1 bardak süt
Ara 15:00 2 mandalina
Akşam 18:00
6 adet et köfte, 1/2 kase salata
1 kase yoğurt, 1 bardak nar suyu
Ara 22:00 1 sütlü Türk Kahvesi
Su 2,25 lt Spor 10.013
Teşekkür ederim balımBana cok fazla yemişssin gibi gelmesi enerjıcigim :) adımlar cok ıyı :)
Evet balım şükür atlatiyoruz sağ salimKesinlikle ben de öyle düşünüyorum.Herzamanki yediğim seyler olmasına ragmen adet donemi geldi geleli akşamları mahvoluyorum. ama gececek inşALLAH..Bugun periyodik muayenem vardı oraya yuruyerek gıttım geldim. Spor da motive ediyo aslında insanı . Bi an önce toparlanıp spor yapmam lazım..
Haha önemli değil canımBu arada noktalı harflerı programlama alışkanlıgından noktasız yazıyorum sürekli kusuruma bakmayın :)
Balım hastalığına göre normal bence yani afiyet olsun sen iyileş de yeter kiMerhaba kızlar, 4 günlük menümü atıyorum. Meyveyi biraz abartmış olabilirim hastayım diye, diğer şeyleri de biraz fazla yemiş olabilirim. Hunharca eleştirilere açığım
1 Ocak Pazar
Sabah
1 dilim ekmek, 1 bardak süt
5 badem 2 ceviz, 1 kk peynir
1 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Ara
1/2 ayva, 1/2 portakal,1 sütlü Türk Kahvesi
Akşam
3 kaşık pilav, 3 kaşık yoğurt
Fırın tavuk 1 kalçalı but
Salata, 1/2 dilim kepekli ekmek
Ara: 1 sade neskafe
Su 2,5 lt Spor 10.834 adım
--------------------------------------------------------------------
2 Ocak Pazartesi
Sabah
2 dilim kepekli ekmek
3 badem 1 ceviz, yeşillik, 3 zeytin
2 kk peynir, 1 bardak süt
Ara 1 sütlü neskafe
2 mandalina 1/2 Trabzon Hurması
Akşam
3 kaşık iç pilav, salata
1 parça fırında tavuk göğsü
1 kase yoğurt, 1 bardak ananas suyu
Ara Sütlü Türk Kahvesi
Su 2 lt Spor 8.544 adım
-------------------------------------------------------------------
3 Ocak Salı
Sabah
1 kase nar, 1 küçük muz, 1 mandalina
2 ceviz 3 badem, 1 parça süzme peynir
Ara
1 sütlü TürkKahvesi
Akşam
2 dilim ekmek arasında
Tavuk göğsü, 2 yk rus salatası, domates, marul, kornişon turşu, 2 dilim kaşar
1 bardak ananas suyu
Ara Sade Türk Kahvesi
Su 1,5 lt Spor 11.090
-----------------------------------------------------------------
4 Ocak Çarşamba
13:00
2 dilim kepekli ekmek arasında
2 ince dilim kaşar, 2 dilim dana salam, 3 ceviz, biraz marul, 1 bardak süt
Ara 15:00 2 mandalina
Akşam 18:00
6 adet et köfte, 1/2 kase salata
1 kase yoğurt, 1 bardak nar suyu
Ara 22:00 1 sütlü Türk Kahvesi
Su 2,25 lt Spor 10.013
O şişkinlik bu hafta hepimizde var balım nedendir bilinmezTeşekkür ederim balım
Bana fazla gibi geliyor hala, bir şişkinlik var nedir, nedendir anlamadım, tartı üzmez inşallah :)
Hoş bulduk. 36 yasindayim. Evliyim, Allah bagislasin, 2 cocugum var. Devlet memuruyum. Şuan ücretsiz izindeyim. Bugün 63.5 tim. İsterseniz yarin sabah ki cuma kilomla da baslayabilirim,daha iyi olur sanki. Kalori hesap ediyorum,icerik ya da saate pek dikkat etmiyorum. 1.350 kalori hedefim. Tutturmaya calisiyorum. Ekimin basinda 66.6 ydim. Ocak başı anca 3 kilo kadar vermisim. Takilmistim. Simdi acildi cok şükür, tak tak gidecek insaallah :))Hosgeldiniz kendinizi tanıtır misiniz
Balım aşırı bi kaçamak olmamıs bu üzülme hem de sağlıklı şeyler yemissin
Geçmiş olsun Civcivim .. Hepimiz toparlanalım bi an önce inşALLAHBugün de hiçbir şey yiyesim yok midem kötü
Limonlu maden suyu iciyim birazdan yine.
Herkes hasta herkes dağıldı bu ara ya havalardan galiba bi sıcak bi soguk
Hoşgeldiniz:) inşALLAH sağlıkla hedeflerimize ulaşır ve sağlıkla koruruzHoş bulduk. 36 yasindayim. Evliyim, Allah bagislasin, 2 cocugum var. Devlet memuruyum. Şuan ücretsiz izindeyim. Bugün 63.5 tim. İsterseniz yarin sabah ki cuma kilomla da baslayabilirim,daha iyi olur sanki. Kalori hesap ediyorum,icerik ya da saate pek dikkat etmiyorum. 1.350 kalori hedefim. Tutturmaya calisiyorum. Ekimin basinda 66.6 ydim. Ocak başı anca 3 kilo kadar vermisim. Takilmistim. Simdi acildi cok şükür, tak tak gidecek insaallah :))
Hoş bulduk. İnşaallahHoşgeldiniz:) inşALLAH sağlıkla hedeflerimize ulaşır ve sağlıkla koruruz
Civcivim miden yeme kaynaklı kötü değil di mi, hormonal bir şey mi acaba, regl ile mi başlamıştı bu?Bugün de hiçbir şey yiyesim yok midem kötü
Limonlu maden suyu iciyim birazdan yine.
Herkes hasta herkes dağıldı bu ara ya havalardan galiba bi sıcak bi soguk
Evet bence de cuma tartil o kiloyu Başlangıç alalım daha net olurHoş bulduk. 36 yasindayim. Evliyim, Allah bagislasin, 2 cocugum var. Devlet memuruyum. Şuan ücretsiz izindeyim. Bugün 63.5 tim. İsterseniz yarin sabah ki cuma kilomla da baslayabilirim,daha iyi olur sanki. Kalori hesap ediyorum,icerik ya da saate pek dikkat etmiyorum. 1.350 kalori hedefim. Tutturmaya calisiyorum. Ekimin basinda 66.6 ydim. Ocak başı anca 3 kilo kadar vermisim. Takilmistim. Simdi acildi cok şükür, tak tak gidecek insaallah :))
İnşallah canimGeçmiş olsun Civcivim .. Hepimiz toparlanalım bi an önce inşALLAH
Yok balım yeme kaynaklı kötü değil. Anlamadim ki arada bi geliyolarCivcivim miden yeme kaynaklı kötü değil di mi, hormonal bir şey mi acaba, regl ile mi başlamıştı bu?
Geçmiş olsun balım, miden almıyorsa zorlama derim, illa acıkınca canın bir şeyler yemek isteyecek. Güçten de düşme tabi azda olsa hafif ve yumuşak şeyler tüket
Afiyet olsun.5 Ocak Perşembe Menüm
Sabah 10.00 karışık omlet, 1 dilim peynir, kıl biber, kuşburnu çayı
Ara 11.00 nescafe, 1 kare çikolata
Ara 13.00 1 portakal
Ara 16.00 maden suyu
Akşam 17.45 1 tabak fırın sebze, 1 kase yoğurt
Spor; bugün yok
Su; 2 litre
Sağ ol canımAfiyet olsun.
Bu alinti kalmis fazladan :)5 Ocak Perşembe Menüm
Sabah 10.00 karışık omlet, 1 dilim peynir, kıl biber, kuşburnu çayı
Ara 11.00 nescafe, 1 kare çikolata
Ara 13.00 1 portakal
Ara 16.00 maden suyu
Akşam 17.45 1 tabak fırın sebze, 1 kase yoğurt
Spor; bugün yok
Su; 2 litre
Sen de sağ ol. Yarin misafirler gelecek, mâlum, hamur işi. O yüzden bugünü çok hafif geciriyorum.Sağ ol canım
:) Canimiz cumamiz :)Yarın olsa da akşam çayın yanına biseyler yesem ya valla akşamlar geçmiyor adeta boş boş kuru kuru
Misafir gelince mecbur yapılıyor tabi ben yapıp buzluga attım ekstra yapmıyorum tekrar. Sadece misafire kadar ısıtıyorumBu alinti kalmis fazladan :)
Sen de sağ ol. Yarin misafirler gelecek, mâlum, hamur işi. O yüzden bugünü çok hafif geciriyorum.
Aynen:) Canimiz cumamiz :)