- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Sana da cok gecmis olsun canim❤ aynisini ben de düşündüm hepsi ayni zaman da geçsin gitsin de rutinime donerim diyeCanım yalnız değilsin ❤ duble yanındayım bilesin:)))
Senden bir gün sonra bende hasta oldum, gripmişim, bugün aksırık tıksırık derken burnum akmaya başlayınca emin oldum. Birde bugün regl oldum, kaç gündür olamamıştım. Arada üşüyüp titriyordum, yatasım vardı hep, bunu da regl olacağıma veriyordum, belki ateşim çıkıyordu ben fark etmedim
Hepsi aynı anda aradan çıksın gitsin deyip olumlu tarafından bakalım :))
Günaydın civcivimTamam kızlar o zaman yarışmaya 7 kisi katiliyor
enerji_kusagi
Grup yapalım mı yapmayalım mı?
İyi olacak bu spor işi yansın yağlar
Teşekkür ederim canımSana da cok gecmis olsun canim❤ aynisini ben de düşündüm hepsi ayni zaman da geçsin gitsin de rutinime donerim diye
Ben şuan kendisine kırıldığımı, bu ekiple bir daha görüşme şansımızın artık olmadığını insanlara beni uyumsuz biri olarak lanse ettiği için zaten benimle görüşmek istemeyeceklerini söyledim
Bana abarttın ya ne gereği var böyle şeylere takılmanın felan dedi. Sizce bir süre tavrımı devam ettirip bunu anlamasını beklemeli miyim?
Afiyet olsun kaçamaksız yeniyıl menüsü şahaneBugunun Raporunu atiyorum:)
31.12.2022- 3.Hafta- 19.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:00 --Filtre kahve
10:45-- 1 bardak detoks suyu
11:00--2 yumurta beyazindan menemen+yesillik+3 ceviz+2 Dilim tam buğday ekmek+şekersiz cay
15:00-- 1 kucuk ayvanin yarısı limonla+10 fındık +10 badem
16:30--sade kahve+sade soda +2 hurma
19:00-- balik+yesil salata+brokoli salasi
22:00-- elma+tarcin+zencefil kaynatip şekersiz ictim .(hasta olduğum için.)
O kadar yorucu bir alet ki akşamları kas ağrısı çekiyorum pasoTamam civcivim. Bende o egzersize baktım, yürüyüşün 3 katı kadar etkiliymiş. Yani 30 dk powerplate yaptığında 90 dk yürüyüşe denkmiş. Vega katılamasada bilgimiz olmuş oldu.
Yeni yılımız kutlu olsun bize sağlık mutluluk güzellik getirsinYeni yılımız kutlu olsun
Sevdiklerimizle birlikte hepimize sağlık, mutluluk, başarı ve hayatımızın her güzel noktasında bereketiyle gelsin
Senin sporu dün epey araştırdım Leydim, titremşimden dolayı yoğun efor harcanıyormuş. Fakat 6 aydan uzun süre yapılması sakıncalı diye okudum, sen hoca eşliğinde yapıyorsun galiba di mi? Ne zamana kadar powerplate yapacaksın canım?Afiyet olsun kaçamaksız yeniyıl menüsü şahane
O kadar yorucu bir alet ki akşamları kas ağrısı çekiyorum paso
Mutlu yıllar fıstıkMutlu yıllar kızlar
Ben şuan 2.ayımın içerisindeyim bir hoca eşliğinde yapıyorum. 6 ay konusunu hiç konuşmadık şuanda incelmeye odaklıyım. Ama 6 aydan sonra devam eder miyim bilmiyorum havalar da güzel oluyor o zaman yürüyüşe devam ederim. Puanlama konusunda dezavantaj olması benim için önemli değil yani hesaplamaya dahil olabileceksem girerim bende yarışmaya seve seveSenin sporu dün epey araştırdım Leydim, titremşimden dolayı yoğun efor harcanıyormuş. Fakat 6 aydan uzun süre yapılması sakıncalı diye okudum, sen hoca eşliğinde yapıyorsun galiba di mi? Ne zamana kadar powerplate yapacaksın canım?
Yarışmaya katılmayı düşünüdüğünde senin 30 dk egzersizini 1,5 saat yürüyüş olarak hesaplayabiliriz. Ama işte onda da sen her gün o sporu yapamayacağın için puanlama konusunda dezavantaja düşersin. Oysa seninde olmanı çok istemiştim.
Naber aşkımsuTamam kızlar o zaman yarışmaya 7 kisi katiliyor
enerji_kusagi
Grup yapalım mı yapmayalım mı?
İyi olacak bu spor işi yansın yağlar
Puan işi biraz yorucuBalım ben powerplate in eşdeğeri sporlara bir göz atacağım şimdi. Değişik spor yapmak isteyenlere görede bir liste hazırlayalım. Hemen hepsini puan veya adım cinsinden çevirebilirsek hem herkes katılmış olur hem de kısıtlama yaşamayız. Vega'nın dahil olması da güzel olur, kimseyi dışarıda bırakmayalım, hep birlikte coşalım derim :))
Bu durumda kızlardan katılamayacak olan var mı peki i?
Off çok geçmiş olsn balım ya seni de yakaladı hastalıkCanım yalnız değilsin ❤ duble yanındayım bilesin:)))
Senden bir gün sonra bende hasta oldum, gripmişim, bugün aksırık tıksırık derken burnum akmaya başlayınca emin oldum. Birde bugün regl oldum, kaç gündür olamamıştım. Arada üşüyüp titriyordum, yatasım vardı hep, bunu da regl olacağıma veriyordum, belki ateşim çıkıyordu ben fark etmedim
Hepsi aynı anda aradan çıksın gitsin deyip olumlu tarafından bakalım :))
Enercim anlaşılan hepimiz aynı durumdayız bu araBebişim bende gerginim valla ne yapacaz böyle anlamadım
Yılbaşına gergin girdik diye bir sıkıntı olmaz herhalde di mi
İyi balimsu senden naberNaber aşkımsu
Puan işi biraz yorucu
Bi de o kişi o sporu layığıyla yapıyor mu o an göremiyoruz
Herkes kendi hedefini belirlesin derim ben haftalık olarak ve onu tutturmaya çalışsın
İyi cnm 1.200 lük diyete başladımİyi balimsu senden naber
Depresyon bi geliyo bi gidiyo
Aslında bu da iyi fikir çizkekim dediğin gibi daha mantıklı.Naber aşkımsu
Puan işi biraz yorucu
Bi de o kişi o sporu layığıyla yapıyor mu o an göremiyoruz
Herkes kendi hedefini belirlesin derim ben haftalık olarak ve onu tutturmaya çalışsın
Kışştttİyi cnm 1.200 lük diyete başladım
Gelmesin gitsin kışşşttt
Hadi yıllık hedeflerimizi umutlarımızı yazalım bir kağıda
Giden gitti gelen güzelliklere açalım kendimizi
Balım zaten yapcaz leslie falan onda sıkıntı yokAdım saymak kaliteli spor yapmak anlamına gelmiyor katılıyorum ama benim gibi düzenli spor yapamayanları leslie ye ya da evde bile daha fazla hareketli olmaya teşvik edebilir
Tabi ki canım benim hepimiz farklıyız o yüzden kendimize göre hedefler daha güzel olur benceAdım saymak kaliteli spor yapmak anlamına gelmiyor katılıyorum ama benim gibi düzenli spor yapamayanları leslie ye ya da evde bile daha fazla hareketli olmaya teşvik edebilir
Vücutlarımız farklı kas kitlemiz farklı spor seviyemiz farklı canım ben de ilk seviyelerdeyim ve spor salonuna gitmiyorum mesela.Evde yapınca da %100 doğru yapıyor muyum bilmiyorum tabi videolarıAslında bu da iyi fikir çizkekim dediğin gibi daha mantıklı.
Çünkü herkesin şartları eşit değil bir yandan
Yaz tatlımKışşttt
Hayırlı olsun canım diyetin o zaman
Yazalım bugün yazayım ben de