- 11 Şubat 2016
- 3.940
- 18.255
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Teşekkür ederim güzel kekimafiyet olsun
Balım böreğe uzulemedim ki adimlar ve menünün geneli masallah
tebriklerCanım bugün tartıldım ve ben şok 60.95 çıktım nasıl 2 kilo verdim hayretler icerisindeyim.
ben varım Civcivim. Ama benim için uygun olan adım yarışması. Zor olsa da alınan diğer kararlara da uymaya çalışırım.asliogretmen
Hedef60kgolmak
L lisbethsalander00
Alp_BuRc
@LADY VEGA
FitVenus
Humakaser
Kızlar ben pazar başlayalım diyorum enercimin dediği gibi cuma zaten tartı var.
Ortak bi spor mu belirleyelim ya da herkesin yaptığı sporu adıma mı çevirelim nasıl yapalım sizin fikriniz nedir?
Ben leslie yapabilirim, eliptik bisiklet sürebilirim, adım da telefondan saydığı kadarını alırım. (Leslieyi de adıma çeviririm)
Zorlasak jillian bile yaparimama şu an ağır kaçar bu hafta biraz ısınalım.
Spor yarışmasına katılırım ya da katılmam diyip üstteki konu hakkında da dusuncelerinizi yazarsinizherkes görsün diye toplu etiket yaptım.
harika bilgiler asıl biz teşekkür ederiz bu güzel paylaşım içinBen bu hafta regl olduğum için gidemedim ama haftanın 3 günü powerplatede spor yapıyorum ve inanılmaz yorgun oluyorum sonrasında spor yarışmasına katılamam ne yazık ki bana fazla gelir.
Leslie çok güzel ama vücut alışıyor ona bence aşağıya linkini bıraktığım kadına da bir şans verin derim akıllı bileklik üzerinden baktığımda leslie den daha fazla kalori kaybettiriyor ve kaslar daha çok çalışıyor.
Yağ oranının fazla olduğu dönemde ağırlık çalışmak ve yoğun kardiyo sporlar önerilmiyor çünkü evdeki tartıdan sadece hafifleme miktarı görülür ama kas kaybının farkında varamayız. Eğer günde 10K adım veya kardiyo yapacaksanız ki buna leslie dahil gün içinde bir öğününüzün protein olması gerekir. Yoksa yağ yıkımı değil kas yıkımı daha fazla olur. Tahıllı salata, 2 yumurta ile salata, baklagiller, ton balığı veya beyaz ve kırmızı et yenmesi önerilir. Uzun yazdım teşekkür ederim okuduğunuz için.
Canım leslieyi adım sayacaksak sırf adım yarışı olsunasliogretmen
Hedef60kgolmak
L lisbethsalander00
Alp_BuRc
@LADY VEGA
FitVenus
Humakaser
Ortak bi spor mu belirleyelim ya da herkesin yaptığı sporu adıma mı çevirelim nasıl yapalım sizin fikriniz nedir?
Ben leslie yapabilirim, eliptik bisiklet sürebilirim, adım da telefondan saydığı kadarını alırım. (Leslieyi de adıma çeviririm)
Spor yarışmasına katılırım ya da katılmam diyip üstteki konu hakkında da dusuncelerinizi yazarsinizherkes görsün diye toplu etiket yaptım.
Wow tatlımBen bu hafta regl olduğum için gidemedim ama haftanın 3 günü powerplatede spor yapıyorum ve inanılmaz yorgun oluyorum sonrasında spor yarışmasına katılamam ne yazık ki bana fazla gelir.
Leslie çok güzel ama vücut alışıyor ona bence aşağıya linkini bıraktığım kadına da bir şans verin derim akıllı bileklik üzerinden baktığımda leslie den daha fazla kalori kaybettiriyor ve kaslar daha çok çalışıyor.
Yağ oranının fazla olduğu dönemde ağırlık çalışmak ve yoğun kardiyo sporlar önerilmiyor çünkü evdeki tartıdan sadece hafifleme miktarı görülür ama kas kaybının farkında varamayız. Eğer günde 10K adım veya kardiyo yapacaksanız ki buna leslie dahil gün içinde bir öğününüzün protein olması gerekir. Yoksa yağ yıkımı değil kas yıkımı daha fazla olur. Tahıllı salata, 2 yumurta ile salata, baklagiller, ton balığı veya beyaz ve kırmızı et yenmesi önerilir. Uzun yazdım teşekkür ederim okuduğunuz için.
canim bu hafta katilamayabilirim ailecek hastayiz. ama normalde leslie ve yürüyüş yapabiliyorum. Jillian da daha önce yapmıştım 15 kg vermistim diyetle cok guzel sıkılasmistim ama dizimi sakatladim o yuzden her sporu yapamiyorum artik. adim baz alınarak kıyaslamak iyi fikir.asliogretmen
Hedef60kgolmak
L lisbethsalander00
Alp_BuRc
@LADY VEGA
FitVenus
Humakaser
Adım sayabilirizasliogretmen
Hedef60kgolmak
L lisbethsalander00
Alp_BuRc
@LADY VEGA
FitVenus
Humakaser
Tabi tabi katılmak istiyorumKatılmak istiyor musun canım?
Tamam canim kaydettim bu videoyu da yaparım güzelmisBen bu hafta regl olduğum için gidemedim ama haftanın 3 günü powerplatede spor yapıyorum ve inanılmaz yorgun oluyorum sonrasında spor yarışmasına katılamam ne yazık ki bana fazla gelir.
Tebrik ederim bal hemşom çok iyisin masallahGünaydın Ballarımmmmm
(İlk önce kilo bildirimimi yapayım. Sonra yazışmalara bakarım.)
31 Aralık Kilo Bildirimi
24 Aralık: 76.95
31 Aralık 75.75
Fark : -1200 gram
Afiyet olsun canım çok güzel her zaman olduğu gibiGunaydin:)
Dünün Raporunu atıyorum:)
30.12.2022- 3.Hafta- 18.Gün
uyanınca 2 bardak detoks suyu içildi.
10:00 --Filtre kahve
10:45-- 1 bardak detoks suyu
11:00-Diyete uygun sandvicli kahvaltı
14:30--1 Portakal +10 fındık +10 badem
16:30--sade kahve+sade soda +2 hurma
19:00-8-10 kasık kabak sote+mercimek çorbası+bir kase yogurt+bol kıs salatası
Tamam canim haklısın tekrar geçmiş olsuncanim bu hafta katilamayabilirim ailecek hastayiz. ama normalde leslie ve yürüyüş yapabiliyorum. Jillian da daha önce yapmıştım 15 kg vermistim diyetle cok guzel sıkılasmistim ama dizimi sakatladim o yuzden her sporu yapamiyorum artik. adim baz alınarak kıyaslamak iyi fikir.
Tamam kızlar adım bazında yapalım o zaman.Adım sayabilirizbence de isteyen yürüyüş yapar isteyen leslie. Keşke uygunken fiyatlar bisiklet alsaydım trambolinde zıplarım ama ne kadar adıma yansır bilmiyorum
pzar gunu baslayalim. bugun bol kacamakli gun olacak.asliogretmen
Hedef60kgolmak
L lisbethsalander00
Alp_BuRc
@LADY VEGA
FitVenus
Humakaser
Balım ben powerplate in eşdeğeri sporlara bir göz atacağım şimdi. Değişik spor yapmak isteyenlere görede bir liste hazırlayalım. Hemen hepsini puan veya adım cinsinden çevirebilirsek hem herkes katılmış olur hem de kısıtlama yaşamayız. Vega'nın dahil olması da güzel olur, kimseyi dışarıda bırakmayalım, hep birlikte coşalım derim :))Tamam kızlar o zaman yarışmaya 7 kisi katiliyor
enerji_kusagi
Grup yapalım mı yapmayalım mı?
İyi olacak bu spor işi yansın yağlar
Vega ve lisbet canım katılamıyor.Balım ben powerplate in eşdeğeri sporlara bir göz atacağım şimdi. Değişik spor yapmak isteyenlere görede bir liste hazırlayalım. Hemen hepsini puan veya adım cinsinden çevirebilirsek hem herkes katılmış olur hem de kısıtlama yaşamayız. Vega'nın dahil olması da güzel olur, kimseyi dışarıda bırakmayalım, hep birlikte coşalım derim :))
Bu durumda kızlardan katılamayacak olan var mı peki i?
Sana da cok gecmis olsun canim ❤evet dizim de kıkırdak hasarı oldu . o donem ağırlık calisiyodum sekillenmek icin abartmisimTamam canim kaydettim bu videoyu da yaparım güzelmis
Tebrik ederim bal hemşom çok iyisin masallah
Afiyet olsun canım çok güzel her zaman olduğu gibi
Tamam canim haklısın tekrar geçmiş olsun
Dizini sakatlaman kötü olmuş
Tamam kızlar adım bazında yapalım o zaman.
Pazar ve perşembe arasında 5 gün (cuma zaten tartı var)
İsteyen leslie yapsın isteyen yürüyüş olarak saysın. Ben leslie ve yürüyüş ikisini karıştırıp topladım adım yazcam
Bugün midem kötü keyfim yok üsüttüm sanirimbi corba içip kendime geleyim
Canım bugün tartıldım ve ben şok 60.95 çıktım nasıl 2 kilo verdim hayretler icerisindeyim.
öneri için teşekkür ederim Vega ben de denerim insALLAHBen bu hafta regl olduğum için gidemedim ama haftanın 3 günü powerplatede spor yapıyorum ve inanılmaz yorgun oluyorum sonrasında spor yarışmasına katılamam ne yazık ki bana fazla gelir.
Çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir daha yasamazsin öyle bi sakatlıkSana da cok gecmis olsun canim ❤evet dizim de kıkırdak hasarı oldu . o donem ağırlık calisiyodum sekillenmek icin abartmisimama bugünüme cok sukur
ben de bugun regl oldum hersey ust uste gelir ya oyle bi hafta sonu yaşıyorum. insALLAH bu gunleri atlatayım spora kaldığım yerden devam
Cok tesekkur ederim canim. Haklisin belki de arada dinlenmek iyi gelir .. benim de 1 hafta vardi aslinda ama detoks suyu diyet mi etkiledi bilmiyorum erkene aldi. ben de çok gergindim bi kac gundur bundanmis:)Çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir daha yasamazsin öyle bi sakatlık
Ben de regl olmak üzereyim ruh hali olarak gerginlik bunalım başladı bile
Bu hafta güzel bi geri dönüş yaparız balıminsan ara ara durmayinca çabuk yoruluyor küçük molalar iyi❤
Tamam civcivim. Bende o egzersize baktım, yürüyüşün 3 katı kadar etkiliymiş. Yani 30 dk powerplate yaptığında 90 dk yürüyüşe denkmiş. Vega katılamasada bilgimiz olmuş oldu.Vega ve lisbet canım katılamıyor.
Tamam balım göz at ben de bakıyorum.
Canım yalnız değilsin ❤ duble yanındayım bilesin:)))Sana da cok gecmis olsun canim ❤evet dizim de kıkırdak hasarı oldu . o donem ağırlık calisiyodum sekillenmek icin abartmisimama bugünüme cok sukur
ben de bugun regl oldum hersey ust uste gelir ya oyle bi hafta sonu yaşıyorum. insALLAH bu gunleri atlatayım spora kaldığım yerden devam
Bebişim bende gerginim valla ne yapacaz böyle anlamadımÇok çok geçmiş olsun canım benim inşallah bir daha yasamazsin öyle bi sakatlık
Ben de regl olmak üzereyim ruh hali olarak gerginlik bunalım başladı bile
Bu hafta güzel bi geri dönüş yaparız balıminsan ara ara durmayinca çabuk yoruluyor küçük molalar iyi❤