- 4 Eylül 2018
- 1.156
- 2.541
- 36
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
Canım çok geçmiş olsun. ben de hasta oldum. aksam elma tarcın bi kaç dilim taze zencefiil kaynattım şekersiz balsız içtim. belki denersin .29 Aralık Menüm
11:00
1 Trabzon Hurması, 2 dilim ayva,
100 ml süt
13:00
2 dilim kaşar, 1/2 domates ve
0,6 sandviç ekmeği ile tost
15:00
1 sade Türk Kahvesi
19:00
2 yk kavurma, 1 dilimden az ekmek
1/2 tabak taze fasulye,
1 kase yoğurt, biraz söğüş
22:30 şekersiz sütlü neskafe
01:00 zencefilli limonlu ballı çay (bal 1 tk)
Biraz kırgınlık ve ateş var, sabaha geçer inşallah
Su 1,5-2 lt arası, daha içerim
Spor yok, tartı var, heyecan var, iyi geceler :)))
Helal olsun sanaKilo Bildirimi
Başlangıç kilom: 72.5 (salı günü tartildim)
Bugün: 71.5
Fark: 1 kg
* Geçen hafta tartildigimda 73 küsur kilodaydim yani fark muhtemelen daha fazla ama ben başlangıcı salı alıyorum net olsun diye.
Sağ ol canimAfiyet olsun :)
Ayy sifasi zaten bir yana da çok seviyorum ben o cayiCanım çok geçmiş olsun. ben de hasta oldum. aksam elma tarcın bi kaç dilim taze zencefiil kaynattım şekersiz balsız içtim. belki denersin .
evet zencefil de güzel oldu .hafif bogazı uyusturuyoı gibi geldi bana :)Sağ ol canim
Ayy sifasi zaten bir yana da çok seviyorum ben o cayimis kokulu. Ama Zencefilsiz yaptım hep. Zencefil de ayrı aroma katiyordur
İnşallah ayağa kaldırır seni canimevet zencefil de güzel oldu .hafif bogazı uyusturuyoı gibi geldi bana :)
İnşALLAH canım. Salebi severim ama suan dogal seker dısında şekerli bişey yemem içmem yasakİnşallah ayağa kaldırır seni canim
Boğazıma benim salep de çok iyi gelir bak.
Bol bol ye iç de gecsin
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşALLAHDiyetisyene gitmedim jubbebek için uzman doktora gittim
masallah sanaKilo Bildirimi
Başlangıç kilom: 72.5 (salı günü tartildim)
Bugün: 71.5
Fark: 1 kg
* Geçen hafta tartildigimda 73 küsur kilodaydim yani fark muhtemelen daha fazla ama ben başlangıcı salı alıyorum net olsun diye.
biraz oyle olmus.Canim aslında çok degil ama biraz her şey bir araya gelmiş. Meyveler bi yandan muhallebi bi yandan bisküviler bi yandantartı öncesi sisirebilir ama bakalım tartı ne dicek
Kilo Bildirimi
Başlangıç kilom: 91.4
Bugün: 89.5
Fark: 1.9 kg
Tamam canim bence de herkes yazarsa önce çok makbul geçer yemek konusunda ben de bir gece önceden düşüncelere dalıyorumBugün aksam yemeğim için Az yagda kabak spaghetti ve unsuz mercimek corbası yaptım . Belki fikir olur .Siz de yazarsanız bizlere fikir olur. Özellikle sebze yemeği önerilerine açıgım :) Zira 3. haftam ve haftanın 6 günü sebze yemek durumundayımyapacak çeşit bulamıyorum
Çift tebrik ediyorumKilo Bildirimi
Başlangıç kilom: 91.4
Bugün: 89.5
Fark: 1.9 kg
Gayet iyi canım tebriklerkilo bildirimi
baslanginc kilom 69.3
simdi 68.9
fark 400 gram
değil mi ..ben de bugunun yemegını dunden yapmazsam eve gec gittiğim için yemeğim cok geçe kalıyor . O yüzden ya geceden ya da sabahtan yapmak zorundayım. Eğer hedef kiloma ulaşırsam bu şartlarda başarabildiğim için kendime sarılıp anlımdan öpeceğim :) Sizlere de kocaman sarılacağım bana gercekten motivasyon oluyosunuzTamam canim bence de herkes yazarsa önce çok makbul geçer yemek konusunda ben de bir gece önceden düşüncelere dalıyorum
Canım teşekkür ederim .Ama benim kilo fazla o yüzden ilk başta biraz hızlı gider . Ama hep yola devammmm:) inşALLAHÇift tebrik ediyorum
Tebrik ederim canımkilo bildirimi
baslanginc kilom 69.3
simdi 68.9
fark 400 gram
Duygularımız karşılıklı lisbethcimdeğil mi ..ben de bugunun yemegını dunden yapmazsam eve gec gittiğim için yemeğim cok geçe kalıyor . O yüzden ya geceden ya da sabahtan yapmak zorundayım. Eğer hedef kiloma ulaşırsam bu şartlarda başarabildiğim için kendime sarılıp anlımdan öpeceğim :) Sizlere de kocaman sarılacağım bana gercekten motivasyon oluyosunuz