🏃‍♀️70'lerden 50'lere🏃‍♀️

Afiyet olsun balım güzel menu
Spor daha da güzel
Ellerine sağlık balım, ekürimle gerçekten eküri olduk demek, L lisbethsalander00 balım var mısın herkesi yenmeye
Bugün benim enerjim ne kadar düşükse senin o kadar yüksek balım ama yine de yarısı sana kaptiramam

FitVenus bal ekürim bundan sonra tepkilerimizi bile beraber koyuyoruz gel buraya

Balım bn genelde ögle aralarımı değerlendiriyorum. 12:00- 13:00 arası gibi yürüyorum .Sen hangi saatlerde yürüyosun?
Bir zamanlar ben de öyle yapıyordum canım ama şimdi dersleri evden online yaptığımız için öğle aram olmuyor. Genelde akşam yemeklerinden sonra yapıyorum, hem de günü temize çekmek gibi oluyor. Aslında sabah oğlumu okula gönderince de yapabilirim, iki kez çıkmış olurum süper olur.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlanır. Sen de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalış da bulaşmasın. bugün benimki de grip olarak geldi eve, burnu hafif tıkalı ve akıyor, sesi de değişmeye başlamış, yarın tamamen hasta olacak belli ki ve haliyle bize de bulaştıracak mecbur.
Bugün niyetliyim kızlar. Ramazan öncesi bu tansiyon durumunu deneyeyim bi kendimi göreyim diye tutayım dedim :)bakalım gün nasıl gececek :)
Allah kabul etsin canım, nasıl geçti günün.
Balım uyku bozuldu mu malesef düzen de bozuluyor ama bunun için şöyle bir şey yap istersen. Kaçamak gibi değil de öğün gibi yiyip belli bir zaman üstünden geçince uyu. Gündüz yeme saatlerini de ona göre ayarla. Ders çalışmak zorundasın ve bu şekilde bir düzen kurmak belki de iyi gelir.
sonngulen ekurim bugün bu kadar yürüdüm:)
Balım ben de süre olarak 1 saatten fazla yürüyorum, 10bin adım oluyor. Senin bu yürüyüşün ne kadar adım yapıyor.

Balım bana bir enerji geldi rahatlayınca. Şimdi de zayıflamaya odaklandım haliyle o yüzden de motivasyon tavan. İnşallah hep böyle gider

Siz tepki koyarsınız da biz koyamaz mıyız sandın @lisbethsalander00 lisbetim gel bak hele bu civcivin dili neler söyliir, neymiş bizi yenecekmiş

Songulum ben de ne yaptığımı bilmiyorum ki bi geç yatıyorum bi erken.
Aslında ramazan geliyor geç uyumaya kendimi alıştırmak mantıklı geliyor bi yandan da. Ben de hiç gece insanı degilim algilarim sabah saatlerinde açık oluyor
Dediğin gibi yeme saatlerini ileri çekmek lazım balım.

Nerde bu eküriler ulenn
Cuma günü bu mesajları hatırlatırım bak
Artik dönmek yok iş iyi bir yere gitmiyor
FitVenus Balım secret, olumlama, 777, aldım kabul ettim ne varsa bütün kozlarimizi kullanalim ikimiz de olumlamaciyiz madem

Kesmişler cezanı
Canım kıyamam sana yaa, bir sürü iş çıkmış ama Allah beterinden saklasın, çok şükür hepsini halletmişsin. Kesinlikle bundan sonra hep güzel şeyler düşünüp hayatımıza güzellikleri çekiyoruz.
Aslında midem bulanıyordu ama yine de kalk yap dedim hala bulanıyor limonlu zencefil çayı içiyorum belki iyi gelir
Geçmiş olsun canım, üşüttün mü acaba.

Ben bu son dönemlerde gece daha iyi çalıştığımı farkettim balım, belki sana da iyi gelir. Ramazanda sahura kadar oturup çalışmak da güzel olur, gündüz aç kafayla ders zor çünkü.
Biz de olumlarız nolacak yani benim ekürim bir gelir pir gelir sen merak etme

Balım ben dun bi halt yedim gittim meybuz yaptım yedim çocukluğumda çok severdim
Belki o dokunmuş olabilir.

Evet balım değişiklik iyi geliyor

Biz daha çok olumlariz

Ee yok mu yarın lisbete bi künefe ismarlaman

Hosgeldiniz
Tabi ki katılabilirsiniz. İlk sayfayı okumanızı rica edicem önce
Kendinizi tanıtır misiniz?
İsmim yonca .2 yıllık anneyim öykü adında tontis bir kızım var.dogum kiloları sorunumdu 70 kiloydum .40 gün önce spora yazildim .hayatimda hiç diyet yapmamıştım şuan güncel kilom 66. Hedef 58. Bu arada çalışıyorum. düzenli su içiyorum

Son düzenleme:
Günaydın hoşgeldin kızlarımızın yaşı ortalama aynı (18 ay) ve doğumdan sonraki güncel kilolarımız aynı hefeflerimize koşarak ineriz inşallah
İlk kahvaltı bildirimi : 2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin ,1 adet küçük domates, 1 bardak yeşil çay ama hiç doymadım
Akşam, günün menüsünü saatleriyle beraber toplu olarak paylaşıyoruz aklında olsun karışıklık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…