Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bonus Bonus
Adım konusunda belirli bir sayı var mı yoksa yapabildigimimizi yapıyoruz ben genelde video yapiyorumda :)

Ya adım yarışı güzel ama böyle olunca da evde yapılanları sayamayız en iyisi hepsini kapsayan spor yarışı olsun.

Tabi şimdi yürüyüşle kardiyo aynı ayarda değildir. O zamanda dakika değilde zorluk yarıştırılabilir.
Eskiden takımlarda öyle yapılırdı.

Bİze kalmış.

Mesela okula markete gidip geliyorum 4 bin adım oluyor
Lesli 3 mil yapınca 3 bin adımda kalıyodum çok daha fazla yorulup ter atmama rağmen.

Yani egzersizleri yaparken saatleri takmak aynı sonucu vermiyor gibi.
Belki egzersiz ayarını açıp yaparsak farklı olır hiç denemedim

Ya adım yarışı güzel ama böyle olunca da evde yapılanları sayamayız en iyisi hepsini kapsayan spor yarışı olsun.

Tabi şimdi yürüyüşle kardiyo aynı ayarda değildir. O zamanda dakika değilde zorluk yarıştırılabilir.

Bİze kalmış.

Lesli 3 mil yapınca 3 bin adımda kalıyodum çok daha fazla yorulup ter atmama rağmen.

Bence evin içinde daha iyi yapılsa adım adımdır çünkü evin içinde yapılan adım en fazla 2 3 oluyor bazen temizliğe fazla kaptırıp çok yoruluyoruz spora vaktiniz kalmıyor

Bİze kalmış.

Ben evin içindeki adımları saymıyorum daha doğrusu dışarı çıkmadıkça adım saydırmıyorum zaten genelde kardiyo ve bölgesel videolar yapıyorum günlük 1 saat falan birde ip atlama evde iş yaparken ettiğimiz hareket spor sayılmıyor zaten spor için nabız artıp azalması lazım
Nasıl derseniz öyle yapalım

Sağolasın Chocolita Chocolita 💐💕
ceza olarak 20 dak. bölgesel egzersiz yapabileceğim inşallah🙏
sol ayak bileğimin ağrısı ve şişliği geçmedi, Pazartesi öğleden sonra şehir hastanesine randevu aldım fizik tedavi bölümüne. ayakta fazla durunca veya yürüyünce ağrı oluyor, sanki eklemde zorlanma oldu gibi.
Canım o zaman kendini zorlama. Egzersizi erteleyelim. Geçmiş olsun 🌸

Ben evin içindeki adımları saymıyorum daha doğrusu dışarı çıkmadıkça adım saydırmıyorum zaten genelde kardiyo ve bölgesel videolar yapıyorum günlük 1 saat falan birde ip atlama evde iş yaparken ettiğimiz hareket spor sayılmıyor zaten spor için nabız artıp azalması lazım
Nasıl derseniz öyle yapalım
Aynen bende saati takmıyorum ölçmüyorum ev içini.
Takmışsam da yürümeye çıkarken ne olduğuna bakıyorum tek yürüyüş adımımı görmek istediğim için

Canım o zaman kendini zorlama. Egzersizi erteleyelim. Geçmiş olsun 🌸
Merhabalar Chocolita Chocolita
Bugün şehir hastanesinde fizik tedavi randevum vardı. Ortopedi bölümüne yönlendirdiler. Sol ayak bileğimde bağ zedelenmesi olmuş. 4 gün rapor verdiler. Evde istirahat edeceğim. İlaç ve raporumu yazacaklar, onu bekliyorum.
Bonus Bonus adım yarışına katılamayacağım sol ayal bileğimdeki bağ zedelenmesinden dolayı.

08.00

300 ml su şekersiz kahve
9.45
2.5 yk yoğurt + 1 dilim tahinli yulafli diyet kek ( 1 dilimi normal kek boyutunun çeyreği boyunda)
3 kaju 2 gün kurusu
15.30
2 kepçe süzme mercimek çorbası
6 kaşık etli patates yemeği
16 00
Avuç içim kadar karışık çiğ kuruyemis 3 suya
ıslanmış hurma 200 ml laktozsuz sut gün kapatıldı
Sabah 65 dk yürüyüş yaptım

Yatılı misafirim var evde baklavalar el açma börekler kekler ama nefse yenilmiyoruz devam keee

Bonus Bonus Chocolita Chocolita

Merhaba, hastaneden çıkış yaptım bugün çok şükür iyiyim. İyi dilekleriniz için hepinize de teşekkür ederim.
Bu hafta izinliyim ama yarın tartı fotoğrafı atıp başlayabilirim kaptanım. Motivasyon ihtiyacım var aslında o yüzden biraz acele ediyorum güzel şeylere ihtiyacım var
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Merhaba, hastaneden çıkış yaptım bugün çok şükür iyiyim. İyi dilekleriniz için hepinize de teşekkür ederim.
Bu hafta izinliyim ama yarın tartı fotoğrafı atıp başlayabilirim kaptanım. Motivasyon ihtiyacım var aslında o yüzden biraz acele ediyorum güzel şeylere ihtiyacım var
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus
Geçmiş olsun

Merhabalar Chocolita Chocolita
Bugün şehir hastanesinde fizik tedavi randevum vardı. Ortopedi bölümüne yönlendirdiler. Sol ayak bileğimde bağ zedelenmesi olmuş. 4 gün rapor verdiler. Evde istirahat edeceğim. İlaç ve raporumu yazacaklar, onu bekliyorum.
Bonus Bonus adım yarışına katılamayacağım sol ayal bileğimdeki bağ zedelenmesinden dolayı.
Çok geçmiş olsun delfi bir an önce toparlarsin inşallah 🌸

Chocolita Chocolita
Bonus Bonus
İyi olmana sevindim ohbb ohbb
Geçmiş olsun.💐🧿🙏

X