Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus
Adım konusunda belirli bir sayı var mı yoksa yapabildigimimizi yapıyoruz ben genelde video yapiyorumda :)
Bence evin içinde daha iyi yapılsa adım adımdır çünkü evin içinde yapılan adım en fazla 2 3 oluyor bazen temizliğe fazla kaptırıp çok yoruluyoruz spora vaktiniz kalmıyorYa adım yarışı güzel ama böyle olunca da evde yapılanları sayamayız en iyisi hepsini kapsayan spor yarışı olsun.
Tabi şimdi yürüyüşle kardiyo aynı ayarda değildir. O zamanda dakika değilde zorluk yarıştırılabilir.
Eskiden takımlarda öyle yapılırdı.
Bİze kalmış.
Mesela okula markete gidip geliyorum 4 bin adım oluyor
Lesli 3 mil yapınca 3 bin adımda kalıyodum çok daha fazla yorulup ter atmama rağmen.
Yani egzersizleri yaparken saatleri takmak aynı sonucu vermiyor gibi.
Belki egzersiz ayarını açıp yaparsak farklı olır hiç denemedim
Çok sağol canım evet dün dışarıdayım atamadım bugün atıcam hepsiniGonulmeyvesi çok geçmiş olsun gönülcüm hastalıklar yine atak yaptı. Aslında düzenli takviye almak lazım. Bağışıklığımız da düşük
Bu arada 10 Kasım menüsü gelmedi
@asliogretmen ️
Ben evin içindeki adımları saymıyorum daha doğrusu dışarı çıkmadıkça adım saydırmıyorum zaten genelde kardiyo ve bölgesel videolar yapıyorum günlük 1 saat falan birde ip atlama evde iş yaparken ettiğimiz hareket spor sayılmıyor zaten spor için nabız artıp azalması lazımYa adım yarışı güzel ama böyle olunca da evde yapılanları sayamayız en iyisi hepsini kapsayan spor yarışı olsun.
Tabi şimdi yürüyüşle kardiyo aynı ayarda değildir. O zamanda dakika değilde zorluk yarıştırılabilir.
Eskiden takımlarda öyle yapılırdı.
Bİze kalmış.
Mesela okula markete gidip geliyorum 4 bin adım oluyor
Lesli 3 mil yapınca 3 bin adımda kalıyodum çok daha fazla yorulup ter atmama rağmen.
Yani egzersizleri yaparken saatleri takmak aynı sonucu vermiyor gibi.
Belki egzersiz ayarını açıp yaparsak farklı olır hiç denemedim
Canım o zaman kendini zorlama. Egzersizi erteleyelim. Geçmiş olsunSağolasın Chocolita
ceza olarak 20 dak. bölgesel egzersiz yapabileceğim inşallah
sol ayak bileğimin ağrısı ve şişliği geçmedi, Pazartesi öğleden sonra şehir hastanesine randevu aldım fizik tedavi bölümüne. ayakta fazla durunca veya yürüyünce ağrı oluyor, sanki eklemde zorlanma oldu gibi.
Aynen bende saati takmıyorum ölçmüyorum ev içini.Ben evin içindeki adımları saymıyorum daha doğrusu dışarı çıkmadıkça adım saydırmıyorum zaten genelde kardiyo ve bölgesel videolar yapıyorum günlük 1 saat falan birde ip atlama evde iş yaparken ettiğimiz hareket spor sayılmıyor zaten spor için nabız artıp azalması lazım
Nasıl derseniz öyle yapalım
Annemden döneyim inşallah bende sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz.Dİyettekiler siz bakmayın ona estağfurullah deyip devam inşallah
Ben de bizimle olmak isterim minikAnnemden döneyim inşallah bende sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz.
Tabi gel canım valla çok sevinirimAnnemden döneyim inşallah bende sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz.
Merhabalar ChocolitaCanım o zaman kendini zorlama. Egzersizi erteleyelim. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun delfi bir an önce toparlarsin inşallahMerhabalar Chocolita
Bugün şehir hastanesinde fizik tedavi randevum vardı. Ortopedi bölümüne yönlendirdiler. Sol ayak bileğimde bağ zedelenmesi olmuş. 4 gün rapor verdiler. Evde istirahat edeceğim. İlaç ve raporumu yazacaklar, onu bekliyorum.
Bonus adım yarışına katılamayacağım sol ayal bileğimdeki bağ zedelenmesinden dolayı.
Çok teşekkür ederim ChocolitaCanım o zaman kendini zorlama. Egzersizi erteleyelim. Geçmiş olsun
İyi olmana sevindim ohbb