Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar Chocolita Chocolita
Bugün şehir hastanesinde fizik tedavi randevum vardı. Ortopedi bölümüne yönlendirdiler. Sol ayak bileğimde bağ zedelenmesi olmuş. 4 gün rapor verdiler. Evde istirahat edeceğim. İlaç ve raporumu yazacaklar, onu bekliyorum.
Bonus Bonus adım yarışına katılamayacağım sol ayal bileğimdeki bağ zedelenmesinden dolayı.
Çok geçmiş olsun.

Günaydın kızlar
Dün 59dum sabah ac karnına aksam dikkat ettigim icin 900 gram gitmis hemen
Boyum 165 hedef kilom 54

Eklentiler

• IMG_2466.jpeg
    IMG_2466.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 8
Bonus Bonus spor yarışı için bi önerim var
Diğer diyet gruplarında spor puanları var dakika olarak . Her sporun her hareketin puanı farklı . Onları baz alarak herkes yaptığı sporun puanını hesaplayıp yazsa .
Mesela 1 dk cardio 2 puan olsun 15 dk yapan 30 puan yazsın günlük listesini yazarken

Diğer diyet gruplarında spor puanları var dakika olarak . Her sporun her hareketin puanı farklı . Onları baz alarak herkes yaptığı sporun puanını hesaplayıp yazsa .
Mesela 1 dk cardio 2 puan olsun 15 dk yapan 30 puan yazsın günlük listesini yazarken

O zaten aklımda ama sizi uğraştırır mıyım diye demedim takımlarda hep öyle yapardık çünkü sporlar aynı zorlukta değil.

Bir grubun takımın puan listesini örnek alarak kullanabiliriz

Olabilir canım. Biz de egzersiz süresi olarak düşünmüştük. Ama dediğin mantıklı sonuçta hareketlerin etkisi bir değil. Kızlara zor olmazsa yapalım. Puanı süreyle çarpacaklar değil mi

O zaten aklımda ama sizi uğraştırır mıyım diye demedim takımlarda hep öyle yapardık çünkü sporlar aynı zorlukta değil.

Bir grubun takımın puan listesini örnek alarak kullanabiliriz

Olabilir canım. Biz de egzersiz süresi olarak düşünmüştük. Ama dediğin mantıklı sonuçta hareketlerin etkisi bir değil. Kızlara zor olmazsa yapalım. Puanı süreyle çarpacaklar değil mi
Bence en mantıklısı bu aynen herkes kendi puanını hesaplar yazar hem listeyi kontrol eden kaptana da zor olmaz hafta birincisini belirlerken

Misafir olunca benim bütün duzen alt üst vallahi
Sabah hurmalar su ve kahve
Saat 11.30 gibi
250 ml laktozsuz süt +3 hurma +1.5 yk yulaf + tarçın smothie
Saat 13.17
Maydanoz minik bir havuç 3 hurma bizttt
Saat 15.00
1 biber dolması +2 yk yoğurt
Saat 17.00
6 yk ıspanak kıymalı + 1 kepçe şehriye çorbası + 1 kaşık yoğurt 2 dilim ayva
Sabah 2 Saat kadar yürüyüş
Gece fırsat bulursam spor videosu
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Tekrar geçmiş olsun ohbb ohbb delfinia delfinia
Tabi tartı göndermek istersen gönderebilirsin. Ama bende izin aldığım aralıkta tartı göndermedim, sende yatışta ödem almış olabilirsin. Bu cumartesi de gönderebilirsin

Merhaba hoş geldiniz. Tartı fotoğrafıyla başlayabilirsiniz
Aslında çok ödem aldım cumartesi göndermek iyisi sanırım

X