- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
-
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.541
Songülüm geçmiş olsun. Nasıl oldu?asliogretmen canım başınız sağolsun, Allah dayanma gücü versin. Geride kalanların yardımcısı olsun, vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Ne yazık ki bunlardan başka söyleyecek söz bile bulamıyorum artık, o kadar bittik tükendik. Biraz toparlanacak gibiydik ki bu akşam yine oldu, kalbimiz sürekli ağzımızda yaşayacak gibiyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım çok sağol, nasıl olacak yine sokaktalar. Bu gece bir tanıdığın evine (tek katlı köy evi) birkaç aile yerleşmişler, yarın ne olacağı belli değil ama eninde sonunda evlerine girecekler. Allah korusun diye dua edip duruyoruz.Songülüm geçmiş olsun. Nasıl oldu?
Çağırsan sana gelmezler mi?Canım çok sağol, nasıl olacak yine sokaktalar. Bu gece bir tanıdığın evine (tek katlı köy evi) birkaç aile yerleşmişler, yarın ne olacağı belli değil ama eninde sonunda evlerine girecekler. Allah korusun diye dua edip duruyoruz.
Yok canım bizim burda hissedilmiyor depremler. Bana gelemezler, ablam öğretmen ve bugün eğitim başladı. O yüzden kafasına göre hareket edemez.Çağırsan sana gelmezler mi?
Sizde çok hissedildi mi?
Allah yardımcınız olsun Dr Songül hanimcigim.Canım çok sağol, nasıl olacak yine sokaktalar. Bu gece bir tanıdığın evine (tek katlı köy evi) birkaç aile yerleşmişler, yarın ne olacağı belli değil ama eninde sonunda evlerine girecekler. Allah korusun diye dua edip duruyoruz.
Saricivcivcikcik
20 şubat menüm
9.00 peynirli tost
13.30 yağsız ton balığı, peynir
17.00 2 hurma
19.30 airfryerda balık
1.5 lt su
Spor yok bugün
Akşam da kahve içerim
20 Şubat pazartesi menüm
10.00 Türk kahvesi
11.00 omlet, yeşillik, 1 dilim ekmek, 1 çk reçel, çay
14.00 kuruyemiş, Türk kahvesi
17.00 3 küçük dilim ekmek üstü (ev yapımı pizza)
20.00 1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk yemeği
2.5 lt su
Squat 10 tane (daha yapabilirim)
ıp atlama 50 tane ( devamı gelebilir)
İlerleyen saatler kahve içer spor yaparsam güzel olur
Kahve limonlu su
Herbalife Shake
Kuru fasulye bulgur pilavı cacık
Yeşil çay kahve tarçınlı limonlu karanfilli su
Spor yapamadım ağrım var
5.000 adım sadece
Kızlar afiyet olsun dünkü menüler güzelmiş bence20 subat pazartesi menu:
11:00--6 kasik yulaf+1bardak sut+2 kuru incir+2 ceviz+1 muz
1 saat yuruyus sonrasi Yeşilçay
15:00 --3 karabugdsy patlagi+3 tatli kaşığı fıstık ezmesi
17:00-- sade kahve+sade soda+3 kayisi+15 badem
19:00--bol salata içine 4 kasik haşlanmış nohut 4 kasik h. yeşil mercimek+3 galeta
** uzun zaman sonra gunu kacamaksiz kapatıyorum.
Yine deprem olmuş
Off evet ya dursun artık üst üste geldiKabus gibi uyanalım artık
Lisbetim banlanmissinHumakaser hümacim nerelerdesin.umarim iyisindir. Saricivcivcikcik humayi gördünüz mu bu ara ben mi mesajları atladım. aklima dustu merak ettim.
Geldiği zaman ona açıklama mesajı atiyorlar bildiğim kadarıyla. Ama uzun süredir ben de banlanmadim su an bilmiyorum.Günaydın lisbet neden banlanmış ki açıklıyolar mı sebebini kendisine
Canimm çok sağol ben iyiyim. Diyete devam fakat deprem beni çok sarsti. Tüm duygularım hormonlarim değişti desem inanır mısınız. Zaman gevtikce yavaş yavaş toparliyorum. Sizler nasılsınız.Humakaser hümacim nerelerdesin.umarim iyisindir. Saricivcivcikcik humayi gördünüz mu bu ara ben mi mesajları atladım. aklima dustu merak ettim.
Canim lisbet banlandi ama ben yazayım. Biz de aynıyız tam yavaş yavaş yaralar sarılacak derken yeniden depremCanimm çok sağol ben iyiyim. Diyete devam fakat deprem beni çok sarsti. Tüm duygularım hormonlarim değişti desem inanır mısınız. Zaman gevtikce yavaş yavaş toparliyorum. Sizler nasılsınız.