Tabi en iyi kendini kendin bilirsin balım
4 öğün yetiyorsa öyle yaparsın.
Seni çok iyi anlıyorum ben de öyleyim çünkü.. Hem tatlı konusunda hem film gecesi konusunda.. ama artık film gecesinde yemeye son verdik sadece şekersiz çay içiyoruz ya da kahve
Ben de yemek falan aramam derdim tatliyla abur cuburla birz. Ama alışana kadar. Biraz kesince hemen alışıyorum sonra da şekerli şeyler yiyemiyorum midem bulanıyor. İşte sabredip alıştırmak lazım bünyeyi..
Afiyet olsun balım her zamanki gibi çok guzel
Vaavv tebrik ederim canım
işte bunlar hep sporun faydaları demek sağlam sikilasmissin
Tebrikler fit cizkekim
Afiyet olsun canım makarna için bence hiç üzülme yani bence bunlardan sürekli kaçmak hiç mantıklı değil. Zaten çok da yememişsin. Spor çok iyi
Balım ben de biraz öyle oldum ama yine de öyle düşünme ya olabildigince çabuk şu fazlalığı atalım gitsin inşallah daha da güzel olacak sonrasi
Alyam hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınız
ben de sizinle tanıştığım için mutluyum
Ağlaman çok iyi olmuş bikac gündür ailen çocuklar yalnız kalamamissindir kalınca da patladın. Ağlamak iyi oluyor iyi bosaliyor insanın. Kolay şeyler değil yaşadıklarımız insanın zoruna gidiyor insan hayatı bu oyuncak değil ki
İyi yaparsın canım kendimizi toplamamız lazım güçlü durmamız lazim
Lisbetim kendini suçlu hissetme gireceksin düzene yeniden yavaş yavas inşallah
Çok iyi yapmışsın lisbetim yürüyüş kafa da dağıtıyor iyi gelmistir
Ben de kendimi öyle motive etmeye çalışıyorum Yazlık yeni kıyafetler alcam diye yaz üzerinden..
Çünkü 1 2 yıldır kilo verince alırım diye doğru düzgün giysi almiyorum kendime resmen