- 4 Eylül 2018
- 1.141
- 2.516
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #2.521
Ballar bugün işe geldim ama odada duramıyorum. çıktım 1 saat 20dk tempolu yürüdüm. İhtiyacım varmıs iyi geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mayısa kadar zaman verdim sonra yaz alışverişe çıkacağım, kilo düşünmeden kıyafet almak ve yakıştıracak olmak çok motive ediyorEvet cnm plaj filan
Bende iyiyim kuzum temizlik yaptım bu saate kadar evden uzaklaşınca kalan sağolsun sevindim cnm iyi olmanaAlyamsenam sordugun için teşekkür ederim. Daha iyiyim çok şükür. Sen nasılsın balım ?
Tabi en iyi kendini kendin bilirsin balım 4 öğün yetiyorsa öyle yaparsın.Aslında diyetisyene de gidiyordum ama amacım liste değildi, diyetisyensiz de çok güzel zayıfladım menülerim çeşitli ama ölçümde motive oluyordum hatta 3 hafta önce tekrar başladım ama kontrol haftamda deprem oldu benim psikoloji her şey düzensizleşti ve bıraktım artıya geçtim, 2 hafta dikkat edeyim o zaman kontrole gidicem
Benim beslenme şekli 2 ana 2 ara öğün, yetiyor yemekle problemim yok aslında, pilav makarna simit cips falan hiç aramam bugün açlıktan yedim ama o tatlı varya o tatlı…… bağımlıyım her öğün yerim zaten o yüzden böleyim geceleri de keyif yaparız eşimle film kahve keyfi geç saatte o da boş olmuyor yine tatlı..
Mesela bu akşam nasıl duracağım Allah bilir
Afiyet olsun balım her zamanki gibi çok guzelHello guys! I 'm back
Reglime son 2 gün kaldığı için davul gibiyim
Sabah 09.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 közlenmiş kapya biber
4 siyah zeytin
Ara 11.30 1 fincan kahve 1 kare bitter çikolata
Ara 13.30 1 fincan yeşil çay 1 kuru hurma
Ara 15.30 10 fındık
Akşam 17.30 fırında karnabahar salata 1 kepçe yayla çorbası
Ara 21.30 yağ yakan kahve
Vaavv tebrik ederim canım işte bunlar hep sporun faydaları demek sağlam sikilasmissinKahve limonlu su
-Herbalife Shake
- tavuk salata
Türk kahvesi yeşil çay tarçınlı limonlu su rutini Ve değişik olarak zencefil zerdeçal tarçın ve limon sıktım biraz sıcak suyun içine hepsini döktüm çay olarak içtim regl olucagim icin baya ödem vardı şişkinliğim gitti o mu fayda etti bilmem ama sevdim her gün icicem tavsiye ederim güzel oldu
Ve bu gün aktardan curcumin aldım toz halinde yoğurtla beraber yemeye baslicam ara öğün olarak
Spor yapmaya başladığım için protein alımımı yükseltmeye çalışıyorum
Veee bu gün alışverise çıktım normalde m beden 38 alıyordum ama kalmamış bedenim s vardı denedim veee çok güzel olduu ve gören herkes çok zayiflamışsın nasıl zayıfladın demeye de başladı aşırı mutluyum bu gün ama tabi devam belim de 78cm di ilk başladığımda bu gün 71
Hedef kilo 50 belim de 65 olsa tamamdır ama hala uzun bir yolum var gaza gelip yemek yemeye başlamak yok
1.5 saat yürüyüş
12 dk karın kası egzersizi
10 dk yağ yakıcı egzersız
YouTube buğçenin videolarından yapıyorum
Tebrikler fit cizkekimRapor veriyoruum dün 1.550 kalori aldım 550 kalori harcadım eksideyim
Afiyet olsun canım makarna için bence hiç üzülme yani bence bunlardan sürekli kaçmak hiç mantıklı değil. Zaten çok da yememişsin. Spor çok iyiGünaydın kızlar
dünkü menüm sabah sade nescafe
kahvaltıda 2 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet şekersiz çay 1 dilim ekmek
arada 1 havuç sade duble türk kahvesi
1 kase ıspanak yemeği
1 tahta kaşık ev yapımı makarna
1 kase yoğurt
Dün 2 saatten fazla dip köşe temizlik yaptım
Bir de yürüyüşe çıktım 8300 adım attım
şimdi de kahvemi içiyorum
Balım ben de biraz öyle oldum ama yine de öyle düşünme ya olabildigince çabuk şu fazlalığı atalım gitsin inşallah daha da güzel olacak sonrasiGünaydın canlar
Evimde tartıldım 71.5 ile başladığım yere dönerek yine başlıyorum. O spor yarışması boşa gitti ya
Alyam hepiniz ayrı ayrı iyi ki varsınız ben de sizinle tanıştığım için mutluyum@asliogretmen başınız sağolsun Rabbim rahmet eylesin
L lisbethsalander00 nasılsın kuzum? Sağlık durumun düzeldi mi
Sabah çocukları servise bindirdim bir posta ağladım belki de patlamaydı öyle iyi geldi ki. Dün kendi şehrime dönerken son kez bakıyor gibi baktım. Sonra eşime dedim hiçbir şey olmayacak gibi saçma sapan yapılan binalar vs bunca acıdan sonra bu bir uyanış olur her şehir önlem alma çalışmalarına başlar. Tekrar inançlıysa kul hakkı değilse evrensel değerlerde ahlak bilincini hatırlar…
Herbirimizin unutmaya değil iyileşmeye ihtiyacı var bu grubun enerjisi öyle güzel ki Çok yeni katıldım aranıza ama iyi ki bulmuşum sizleri, gelmişim buraya.
Herkese güzel bir hafta dilerim yaraların sarıldığı
İyi yaparsın canım kendimizi toplamamız lazım güçlü durmamız lazimgunaydin kizlar. bende bugun baslayacagim. ancak kendimi toparlayabildim. Allah yardimcimiz olsun.
@asliogretmen basiniz sagolsun.
Lisbetim kendini suçlu hissetme gireceksin düzene yeniden yavaş yavas inşallah19 Şubat Menu:
ananas almışken ve ıspanak corbası yapmısken 2 gun aynı menuyu yedim ki listede orayı geceyım dıye .
11:00--6 kasık kıymalı menemen+4 dilim ekmek+kasar peynır+2 ceviz
16:30--ananaslı smothıe (galeta vardı ama tatlı yedıgım ıcın onu yemedım,ilk arayı da yapadım tek arayla gecti gün.)
19:30--2 kase ıspanak corbası+6 küçük kofte+3 galeta
***gün içinde listede olmayan :3 dilim baklava+2 karabugday patlagı+yarım kase makarna
ögün aralarım uzuyor, gelen gidenden dolayı ve surekli aç hissediyorum. bugun işe başladım düzenime geri dönmem lazım.
Çok iyi yapmışsın lisbetim yürüyüş kafa da dağıtıyor iyi gelmistirBallar bugün işe geldim ama odada duramıyorum. çıktım 1 saat 20dk tempolu yürüdüm. İhtiyacım varmıs iyi geldi.
Ben de kendimi öyle motive etmeye çalışıyorum Yazlık yeni kıyafetler alcam diye yaz üzerinden..mayısa kadar zaman verdim sonra yaz alışverişe çıkacağım, kilo düşünmeden kıyafet almak ve yakıştıracak olmak çok motive ediyor
Afiyet olsun canimCumartesi nöbetçiydim nöbetlerde diyet yapamıyorum hastanede ne varsa o ama dengeli yemeye çalışıyorum
Kahvaltı : klasik türk kahvaltısı
Ara : 1 elma
Akşam : 4 tane beyaz lahana , 2 kaşık yoğurt , ezıgelin çorba
Ara ;yarım muz ,yarım portakal
Spor ;40 dk yürüyüş
Pazar günü :
Kahvaltı ; haşhaşlı üç peynirli çörek
Ara : sütlü kahve
Öğlen ; 50 g tavuk döner porsiyon , yarım porsiyon patlıcanlı kebap , 4 kaşık bulgur pilavı ve 300 cc ayran
Spor :30 dk yürüyüş
Akşam yok öğleni geç yedimm
Bakıyorum hemen canımkızlar bi konu açmıştım. burda uzun uzun sizle dertleşemedim. ordan okursanız bana destek olabilir misiniz. yasadıgım onca sey ve bi de konumda anlattıgım olayı artık kaldıramıyorum.
Balım 9 senedir aynıydı. bana sataşacak yer aradı.eşim durdu önünde sürekli.ben konuda yazınca eşini savunuyosun diyolar . ama öyleydi. o gun de eşim nöbetteydi onu yakaladı zalim insan. başka türlü beni acıtamazdı bunu biliyod. bu gune kadar yapamadı çünkü. kuzenimin cansız bedenine ulasıldıgı gün yaptı bunu. Rabbim bana yüzünü göstermesin artık.L lisbethsalander00 balım ben anladım o yaratığın size huzursuzluk çıkaracağını belliydi zaten de işte sen anlatmayınca ben hiç açmadım konuyu.
Yemin ederim banlanmamak için kufretmiyorum şu an. Allah belasını versin dilerim ki....
Bende de aynı versiyonu olduğu için çok iyi anlıyorum bunlar insan değil çünkü. Açıdan falan anlamazlar it gibi davranacksin öyleleri yaranir ancak.
Neyse seni üzmemek için fazla bir şey yazmiyorum artik
kuzum senin de ALLAH yardımcın olsun. bu insanlar ölmeyeceklerini,hesap vermeyeceklerini mi sanıyolar bilmiyorum.Rabbim bizleri onların şerrinden korusun. biz edebimizden Allah korkusundan susuyoruz .onlar ben susturdum sanıyor. Alemlerin Rabbi onların hakkından gelecek.buna inanıyorum.L lisbethsalander00 balım ben anladım o yaratığın size huzursuzluk çıkaracağını belliydi zaten de işte sen anlatmayınca ben hiç açmadım konuyu.
Yemin ederim banlanmamak için kufretmiyorum şu an. Allah belasını versin dilerim ki....
Bende de aynı versiyonu olduğu için çok iyi anlıyorum bunlar insan değil çünkü. Açıdan falan anlamazlar it gibi davranacksin öyleleri yaranir ancak.
Neyse seni üzmemek için fazla bir şey yazmiyorum artik
Genelde eşin varken yapmaması gittiğinde fırsat kollamasi falan..biliyorum tahmin ediyorumBalım 9 senedir aynıydı. bana sataşacak yer aradı.eşim durdu önünde sürekli.ben konuda yazınca eşini savunuyosun diyolar . ama öyleydi. o gun de eşim nöbetteydi onu yakaladı zalim insan. başka türlü beni acıtamazdı bunu biliyod. bu gune kadar yapamadı çünkü. kuzenimin cansız bedenine ulasıldıgı gün yaptı bunu. Rabbim bana yüzünü göstermesin artık.
Amin amin cümlemizin lisbetim direkt kötülük yani aması fakatı yok bile isteye bunu seçiyorlar.kuzum senin de ALLAH yardımcın olsun. bu insanlar ölmeyeceklerini,hesap vermeyeceklerini mi sanıyolar bilmiyorum.Rabbim bizleri onların şerrinden korusun. biz edebimizden Allah korkusundan susuyoruz .onlar ben susturdum sanıyor. Alemlerin Rabbi onların hakkından gelecek.buna inanıyorum.